27.11.2018 PROFETIA - PYHÄN HENGEN PERSOONA LASKEUTUU ALAS HÄNEN KAHDEN PALVELIJANSA YLLE

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA Israelin väkevä väkevä JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN VALTAVA JUMALA, ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE, Hän on Puhunut kanssani hyvin hyvin valtavalla ja historiallisella tavalla ja hyvin shokeeraavalla ja syvällisellä ja selvällä tavalla. Tämä puhuu siitä ajasta, johon olemme astuneet, siitä aikakaudesta, josta puhuttiin Raamatussa, joka tulisi seurakuntaan ja maailmaan, myöhemmän Kirkkauden aikakausi. Tässä keskustelussa HERRA vei minut paikkaan ja yhtäkkiä oli niin paljon Kirkkautta ylläni tuossa paikassa. Tämä Kirkkaus loisti Taivaasta.

Kun katsoin ylös, näin JUMALAN PYHÄN HENGEN, PYHÄN HENGEN PERSOONAN ruumiillisessa muodossa laskeutuvan alas räpytellen siipiään. Hän tuli räpytellen siipiään ja jalkojaan, laskeutuen räpytellen siipiään, kunnes Hän tuli ja laskeutui pääni päälle. Sitten tämän jälkeen Hän nousi jälleen ylös ja tuli jälleen alas laskeutuen Palvelijoidensa pään päälle ja nousten taas ylös ja laskeutuen pääni päälle ja koko paikasta tuli superkirkas, absoluuttisen hyvin hyvin kirkas. Sitten tämän jälkeen Taivaasta virtasi, en tiedä kuinka paljon sitä oli, valtavaa voiteluöljyä, ISÄ JUMALAN pyhää voiteluöljyä virtasi Hänen Palvelijoidensa ylle Taivaasta. Aina Taivaasta saakka, valuen Hänen kahden Palvelijansa ylle. Sitten tämän jälkeen heräsin, rakkaat ihmiset.

Tämä voi ainoastaan kertoa teille, että olemme menossa sisälle syvälle tähän Herätykseen. Tämä juna lähti jo asemalta muutama vuosi takaperin, yli 13 vuotta sitten. Tämä juna lähti jo asemalta. He, jotka ovat mukana liikkuvat suurempiin syvyyksiin tässä Herätyksessä. HERRA Puhuu valtavasta historiallisesta Herätyksestä, joka on suoraan edessämme täällä. Tämä tarkoittaa sitä, että voitelu tulee olemaan suurempi. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan suurempia ihmeitä ja merkkejä: enemmän rampoja tulee nousemaan ylös ja kävelemään, enemmän sokeita silmiä tulee avautumaan, enemmän kuuroja korvia tulee kuulemaan ja enemmän mykkiä kieliä tulee puhumaan.

Voitte kertoa tämän niistä merkeistä, joitain päiviä sitten kun tulin luoksenne yksinkertaisesti puhumaan Nakurusta ja sitten kaksi rampaa nousivat ylös. Yksi Chwelessä Ja toinen Moin Yliopistossa Eldoretissa. Se on vieläkin ihme ja suuri juhlinta on meneillään siellä. Puhuin kaksi päivää sitten Muthurwan Nairobin Pääalttarilla ja kuurot korvat poksahtivat auki Subukiassa ja mykkä kieli vapautui. Nyt hän puhuu ja opettelee puhumaan ja kuulemaan. Jos se mitä tapahtui Lima Perussa ovat merkkejä siitä mitä tulee tapahtumaan Nakurussa, silloin Nakuru tulee olemaan super loistelias grand mega kaikista grand megoista.

Tämä on suurta aikaa. Tämä on upeaa aikaa olla uudestisyntynyt. Tämä on voimallista aikaa olla kristitty. HERRASTA on tullut periksiantamaton. Hän on tehnyt periksiantamattomia vierailuja tähän seurakuntaan, tämän sukupolven seurakuntaan. Se on ihmeellistä, sillä jotkut heistä ovat vieläkin pimeydessä. HERRAN Ääni Puhui noin kaksi päivää sitten ja Hän Sanoi, että he, jotka ovat niissä muissa seurakunnissa tulevat menemään helvettiin! Se shokeerasi minua todella paljon. Keskustelin tästä Vanhemman Arkkipiispan kanssa eilen, että HERRA, joka vie ihmisiä Taivaaseen ja helvettiin sanoi tämän, joten se todella tarkoittaa sitä, että ilman pyhyyttä, kukaan ei tule menemään sisälle Hänen Valtakuntaansa. Tämä Sananpaikka tulee täyttymään. Sitä ei tulla kumoamaan tuona päivänä. Se tulee täyttymään täysin ja toteutumaan tämän maailman elämässä.

Joten uudestaan, todella suuri vierailu on tapahtunut, hyvin hyvin suuri vierailu. Oli suuri vierailu; JUMALA vieraili luonani todella väkevällä tavalla. Ja Hän vei minut erääseen paikkaan, ja sitten siellä oli todella paljon Kirkkautta ja valkeus loisti Taivaasta ylleni. Ja yhtäkkiä katsoessani ylös, näin JUMALAN PYHÄN HENGEN laskeutuvan alas ruumiillisessa muodossa, pa pa pa pa pa pa pa, räpytellen siipiään ja laskien jalkansa alas, tullen koko sen matkan alas ja asettuen ylleni, aivan kuten Hän teki 1.1.2009 Kakamegassa, siinä vierailussa, joka lopulta identifioi ne Kaksi Loisteliainta Todistajaa Ilmestyskirjan luvusta 11, Heidät, jotka tulevat tekemään sen valtavan suuren taistelun, sen vakavan kampanjan vihollista vastaan sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois.

Mutta nyt tullen uudestaan, pa pa pa pa pa pa pa, Hän tuli ruumiillisessa muodossa ja asettui ylleni. Kirkkaus oli liian valtavaa; kaikki siellä muuttui superkirkkaaksi, kirkkaammaksi kuin aurinko. Asettuen ylleni ja mennen, pa pa pa pa pa pa pa, ja tullen takaisin. Ja sitten sen jälkeen ISÄ JUMALA vuodatti, en tiedä, kuinka paljon öljyä, joka kasteli kokonaan Hänen Palvelijansa täällä ja sitten heräsin.

Joten rakkaat ihmiset, vyöttäytykää ja valmistautukaa Grand Megaan, tulee olemaan mega vierailu maailmassa. Tämä tarkoittaa, että Hän tulee tekemään suuria asioita, joita ei ole koskaan ennen nähty. Uudestaan, Raamattu sanoo, koska menen oikealle puolelle, istuen oikealle puolella, joten tulette tekemään suurempia asioita kuin Minä. HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN Sanat ovat täyttymässä tänä hetkenä. Näette, että rammat nousevat ylös pelkästään tullessani paikalle; näiden Kahden peljättävän Profeetan henkäyksen kautta radiossa kaksi rampaa nousi ylös ja alkoi kävellä, ilman että julistin Parantumiskokousta. Vain Heidän läsnäolonsa ja henkäyksensä radiossa, niin kuurot korvat poksahtivat auki Subukiassa. 

Joten tämä kertoo teille, että Nakuru tulee olemaan suuri suuri suuri, super mega historiallinen, grand mega vierailu, joka on tulossa seurakuntaan. Miksi kaikki tämä tapahtuu? Jotta kansakunnat pystyisivät identifioimaan Sanansaattajat ja menemään heidän luokseen ja kuulemaan HERRAN Sanoman. Kuulemaan sanoman, sen ohjeistuksen, kuinka valmistautua MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Miksi HERRA tekee kaiken tämän? Jotta kansakunnat voisivat tunnistaa ne Kaksi Palvelijaa ja mennä Heidän luokseen ja sitten valmistaa tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten.

Toisessa päässä täällä Johannes Kastaja on puhunut Heidän kanssaan. Toisella puolella Armoistuinta oli Mooses, JUMALAN Mies ja Elia Mooseksen kanssa, pikemminkin Armoistuimen vieressä. Yhdellä puolella Armoistuinta oli Mooses, mahtava JUMALAN Mies ja Elia Mooseksen vieressä samalla puolella. Ja toisella puolella on Daniel, JUMALAN hirvittävä Profeetta, jota leijonat eivät pystyneet syömään. Ja sitten Ääni Sanoi: "Nyt Minulla on neljä Profeettaani täällä. Ja nyt sinä olet Minun neljäs Profeettani.” Ja Johannes Kastaja puhui Hänen kanssaan JUMALAN Valtaistuimen edessä ja katosi Häneen, JUMALAN Valtaistuimen edessä.  

Ja nyt kaikki nämä asiat tapahtuvat. Ja se on saanut seurakunnan todella hämmästykseen ja alistanut ihmisviisauden siinä mittakaavassa, että nyt seurakunnan tulee alistua JUMALAN Neuvon alle. Seurakunnan tulee hyväksyä asemansa alamaisina JUMALAN Valtakunnalle.  Ihmisfilosofiat sivuun, kaikki sivuun! Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä JAHVEN loisteliaan Kirkasta Valtakuntaa, Taivaan loisteliasta Valtakuntaa. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. JUMALAN PYHÄ HENKI, Hän on laskeutunut ylleni, pa pa pa pa pa pa, räpytellen siipiään ja asettuen näiden Kahden Profeetan ylle ja mennyt ylös ja asettunut uudestaan, ja mennyt ylös ja asettunut uudestaan.

Ja Hänestä tuli superkirkas. Ja sitten se valtava ISÄ JUMALAN Voitelun öljyssä yltä päältä kastuminen, koko matkan aina Taivaasta saakka. Ja te tiedätte, kuinka kaukana Taivas on; maailmankaikkeuden toisella puolen.  MESSIAS on tulossa. He, joilla on korvat, valmistautukaa vanhurskaudessa ja pyhyydessä. Todah Shalom, Shalom Shalom, Shalom chaverim. Baruch Hashem.

(27.11.2018 / Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia