26.8.2021 PROFETIA TAISTELUSTA AFGANISTANISSA

(HUOM. Tämä profetia annettiin tänään to 26.8.2021 klo 11:30 ja tämä profetia täyttyi samana päivänä 5h sen jälkeen. Näette profetian täyttymisen ympäri uutisiamme!)

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani. Noin neljä päivää sitten tulin luoksenne livenä radiossa ja sanoin teille, että HERRA oli Puhunut kanssani hyökkäyksestä ja ihmiset juoksivat. HERRA siis laittoi minut sinne. Ihmiset juoksivat, se oli huoneesta huoneeseen ja pahat ihmiset ajoivat meitä takaa, he olivat aseistettuja tulituksen kanssa, mutta viime yönä HERRA Puhui kanssani jälleen ja HERRA vei minut kiireisemmin Kabuliin Afganistaniin. Siellä tulee olemaan vakavia hyökkäyksiä, siellä tulee olemaan todella vakavaa tulitusta siellä. 

Näen kaksi heitä, näen kaksi johtajaa, kaksi terroristijohtajaa, islamilaista johtajaa, jotka HERRA näytti minulle unessa. He ovat joko vuorella tai he ovat yhdessä hotelleista, yhdessä korkeista rakennuksista lentokentän vieressä, ja he sanoivat: Tuhotaan tämä kaupunki! Tämä on ensimmäinen osa unta syvällä yöllä, ja sitten myöhemmin HERRA jälleen näyttää heidät minulle. He katsovat ikkunan läpi, siellä, missä he ovat, joko vuorella tai yhden rakennuksen katolla, yhdellä katetuista taloista, rakennuksessa, luulen, että lentokentän lähistöllä Kabulissa Afganistanissa.

He ovat kietoneet turbaaninsa, ja niin edelleen. Heitä on kaksi, heitä on kaksi johtajaa, he sanovat: Tuhotaan tämä kaupunki! Kun he sanoivat niin, silloin jälleen nukahdin jonkin ajan jälkeen, silloin HERRA näytti minulle vakavaa tulitusta, vakavaa tulitusta, joka kehittyi, mutta kun he ampuivat, he sanoivat: Näillä ihmisillä on luodinkestävät takit. He siis ampuivat, mutta luodinkestävien takkien tähden luodit eivät pystyneet koskettamaan sotilaita, joita kohti he ampuivat, mutta he ampuivat muille alueille. Oli siis juoksemista ja ampumista huoneesta huoneeseen ja kulmasta kulmaan, ja paljon tulitusta. 

Tulee siis olemaan todella vakava hyökkäys ja sota, joka tulee tapahtumaan Afganistanissa, ja luulen, että se tulee olemaan lentokentän ympäristössä, sillä tänä yönä HERRA vei minut sinne unessa ja näen kaksi johtajaa siellä, terroristijohtajaa. He ovat joko vuorella tai katolla, ylimmässä kerroksessa yhdessä rakennuksista, ja he katsovat lentokentälle ja he sanoivat, ne tarkat sanat, jotka he sanoivat, olivat: Tuhotaan tämä kaupunki! Luulen siis, että he kutsuivat sitä paikkaa täksi kaupungiksi. 

Sitten sen jälkeen vakava tulitus tulee kehittymään siellä. Tulee olemaan vakava tulitus, joka tulee tapahtumaan Afganistanissa. Vakava tulitus, ja HERRA laittoi minut sinne, kun juoksin huoneesta huoneeseen, se oli pam pam pam, tulitusta, pam pam pam! Näillä ihmisillä oli luodinkestävät takit, ne luodit, jotka osuivat takkeihin, eivät osuneet heihin. Kuitenkin ne, jotka osuivat takkien ulkopuolelle, tappoivat sotilaita. 

Tulee siis olemaan vakavaa tulitusta. HERRA on laittanut minut sinne sisälle tänä iltana. Todella todella vakavaa tulitusta tulee tapahtumaan Afganistanissa. Raamattu sanoo todella selvästi, että tulee olemaan ahdistus näinä päivinä ennen MESSIAAN tulemusta. Kaikilla, joilla on korvat, tehkööt parannuksen ja valmistautukoot MESSIAAN tulemukseen. 

(Profetia 26.8.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia