26.6.2021 PROFETIA PISTÄVISTÄ AHDISTUKSEN AJAN HEINÄSIRKOISTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on puhunut kanssani tänään. Tänä iltapäivänä HERRA ELOHIM, ISRAELIN VÄKEVÄ JA HIRVITTÄVIN JUMALA, Hän puhui kanssani tänä iltapäivänä heinäsirkoista, jotka kutsuin alas Taivaasta, jotka näitte eilen myös ohjelmassanne, heinäsirkoista, jotka ISÄ JUMALA, IKIAIKAINEN, kun Hän tuli puhumaan kanssani liittyen koronavirukseen, Hän seisoi siellä ja laittoi minun ja Hänen väliinsä heinäsirkat. Hän laittoi siihen heinäsirkat ja koronaviruksen.

Tänään iltapäivällä näin heinäsirkat, jotka kutsuin alas ja se, miten ne peittivät puun, se miten esittelimme ne eilisessä ohjelmassa, ne peittivät puut. Puut olivat täynnä niitä peittäen täysin koko puun, kun ne kävelivät siinä, se oli täynnä täynnä, kun ne peittivät puun.

Kun katsot sitä, menet kananlihalle, sitten näin jonkun, joka yritti mennä ja läimäyttää puuta, kun se oli täynnä heinäsirkkoja, niitä heinäsirkkoja, jotka kutsuin olemaan. Joku meni ja yritti läimäistä puuta, yrittäen läimäyttää puuta kädellään ja se, mitä tapahtui sen jälkeen, oli todella shokeeraavaa.

Nuo heinäsirkat kääntyivät ympäri ja niistä tuli Ilmestyskirjan heinäsirkkoja, niitä, jotka tulevat pistämään ihmisiä Suuren Ahdistuksen ajassa, ja ne kääntyivät ympäri ja ne pistivät tuota ihmistä todella todella ankarasti, todella pahasti. En ole koskaan nähnyt ihmistä pistettävän sen kaltaisella tavalla. Ne pistivät häntä todella todella ankarasti.

Hän oli yrittänyt mennä pysäyttämään ne, läimäisten niitä tällä tavoin puussa, ja se, mitä tapahtui sen jälkeen, kun ne kääntyivät ympäri, oli uskomatonta. Ne täyttivät hänen kehonsa kokonaan ja ne pistivät hänet alas. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Valmistaudutaan. Kiitos.

(Profetia 26.6.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)