26.2.2020 PROFETIA: PAARMOJEN VITSAUKSESTA TULOSSA MAAILMAAN

Kalliit ihmiset, kello on noin 17 vaille 21 Itä-Afrikan aikaa, 26.2.2020. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset. Hänellä on ollut hyvin hyvin vakava keskustelu kanssani viime yönä. Se oli eilisyönä. HERRA TAIVAAN VÄKEVÄ JUMALA, Hänellä on ollut hyvin voimallinen keskustelu kanssani, keskustelu, joka määrittelee tämän päivän, tämän hetken ja aikakauden. HERRA JEHOVA KUNINKAAMME, ISRAELIN KAIKKIVALTIAS JUMALA, Hän on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset. Tässä keskustelussa, joka HERRALLA oli kanssani eilen, näyttää siltä, että on profeetallinen kiihtyminen.

JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimen sisällä on profeetallinen kiihtyminen ja lisääntyminen. Tässä keskustelussa HERRA JAHVE vei minut uudestaan seisomaan HERRAN SEBAOTIN eteen. Kun seisoin siellä Vanhaikäisen edessä, niin Hän käski minua iskemään maailmaa, maailman kansakuntia pahaenteisellä vitsauksella, hirvittävällä vitsauksella. Kun tein mitä käskettiin ja löin maailmaa, iskin maailman kansakuntia vasemmalla profeetallisella kädelläni hirvittävällä vitsauksella, sitten yhtäkkiä mitä näin shokeerasi minua. Se mitä näin shokeerasi minua niin paljon. Hän todella shokeerasi minua. Näin, kuinka maata iskettiin vitsauksella, hyvin rumalla vitsauksella.

Yhtäkkiä näin paarman, joka tuli ja laskeutui lasiini. Ja sitten seuraavana hetkenä, kun ymmärsin, niin ymmärsin, että maa oli täynnä paarmoja. Niillä näyttää olevan punertava nenä tai niiden otsa on hieman punertava. Mustia paarmoja. Se oli liian rumaa katsella. Peitettynä paarmoilla kasoittain. Paarmat tulivat ja peittivät maan. On paljon paarmoja. Et pysty katsomaan kahdesti. Ne tulivat ja peittivät maan hyvin shokeeraavalla tavalla. Kun katsot niitä, niin raavit vartaloasi kauhealla tavalla sen esitellyn kuvan rumuuden tähden.

HERRA on Puhunut hyvin hirvittävällä tavalla. Hän on käskenyt minua lyömään maata paarmoilla. Olen nähnyt paarmojen totisesti tulevan maailmaan. Paarmojen vitsaus ja yksi niistä tuli lasiini ja laskeutui lasin hieman ulkoreunalle. Sillä oli punertava nenä, mutta ne ovat mustia paarmoja. Oli kasa paarmoja virraten toistensa päälle, kasoina. Se oli hyvin todella rumaa katsella. Aivan kuten näette heinäsirkat nyt, mutta nyt paarmoja, peittäen maan kasoina. En tiedä, kuinka monta miljardia paarmaa. Raamattu sanoo 2. Mooseksen kirjan luvussa, lukiessasi jakeet 8:20-21, teen siitä yhteenvedon teille. Hän Sanoi: Lähetän paarmaparvia sinun luoksesi, sinun taloihisi, ja paljon paarmaparvia tulee olemaan täynnä koko maa, tulee peittämään maaperän, ja se tulee olemaan täysin peitettynä paarmoilla, paarmaparvilla.

En tiedä teistä, mutta nyt ymmärrätte, että HERRA on todella tosissaan MESSIAAN tulemuksesta. Ja he, jotka niin paljon rakastivat maata ja maailmaa ja saivat lohtunsa ja mukavuutensa elämästä maailmassa, tässä maailmassa, niin HERRA Sanoo, että Hän tulee nyt tuhoamaan maapallon. Viisaat tulevat ymmärtämään, että nämä ovat nyt synnytystuskien alku, synnytystuskien alku, joista MESSIAS Puhuu Matteuksen evankeliumin luvussa 24. Jos synnytystuskien alku on näin paha, niin kuinka paljon pahempi onkaan silloin, kun nämä Kaksi Profeettaa alkavat nyt palvelemaan siinä todellisten synnytystuskien Suuressa ahdistuksessa!

JUMALAN pelko, JUMALAN viisaus sanelee, määrää, että kaikki ihmisten uskovat evankeliumin, tekevät parannuksen, kääntyvät pois synnistä ja alkavat valmistautumaan pääsemään pois tältä näyttämöltä, pääsemään pois tästä maailmasta ja suuntaamaan Taivaan turvaan. Sillä asiat tulevat menemään pahemmiksi täällä. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. On vain yksi nimi, yksi nimi, jonka kautta kaikki ihmiset voivat pelastua ja päästä sisälle Taivaan turvaan, JEESUKSEN Nimi, JEESUKSEN Nasaretilaisen nimi, Hän, joka vuodatti Verensä Golgatan Ristillä, jotta kaikki, jotka uskovat, eivät joutuisi kadotukseen, vaan pääsisivät sisälle ikuiseen Elämään, iankaikkiseen Elämään.

HERRA Sanoo, että nyt tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, on toinen vitsaus tulossa, heinäsirkkojen lisäksi, paarmojen vitsaus. Eikö HERRA olekin Puhunut kanssanne? Eikö HERRA, Israelin JUMALA, JEHOVA JAHVE, olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Eikö Sotajoukkojen HERRA olekin identifioinut teille tämän hetken Sanansaattajat? MESSIAS on tulossa. Todah Shalom, todah rabah, todah lachem. Erev tov, todah Shalom.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 26.2.2020 / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia