26.2.2019 PROFETIA: JUMALAN PYHÄN HENGEN VIERAILU & VALTAVA PARANTUMISKOKOUS - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA SEBAOT, JEHOVA EL ROHI, JEHOVA MEKADISHKEN, JEHOVA GHANAN, HERRA JEHOVA MEPHALTI, JEHOVA HASOPHET, HASHEM on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset. HERRA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, Hän, joka lähetti KRISTUKSEN menemään kuolemaan ristillä ja lunastamaan koko ihmiskunnan, kaikki, sisältäen kaikki ihmiset, myös he, jotka eivät ole vielä syntyneet.

Hän on Puhunut kanssani hyvin valtavalla tavalla viime yönä ja toissayönä. Ja tässä keskustelussa, keskustelun ensimmäisessä osassa, Hän vei minut tiettyyn paikkaan, ja oli ilta. Ja tuossa paikassa Taivas avautui Hänen Kahden Profeettansa yllä. Sitten JUMALAN PYHÄ HENKI, Hän laskeutui aina Taivaasta saakka kuin kyyhkynen, ruumiillisessa muodossa, ja asettui Hänen ylleen, joka puhuu kanssanne tänä iltana.

Uudestaan, HERRA JEHOVA ELOHIM, Hän on Puhunut kanssani hyvin hyvin väkevällä tavalla, ja tuossa keskustelussa Hän vei minut paikkaan ja sitten Taivas avautui. Ja sitten näin JUMALAN, JUMALAN PYHÄN HENGEN tulevan alas ruumiillisessa muodossa. Ja kun Hän tuli, niin Kirkkaus, Kirkkauden valo loisti Hänestä alaspäin, kun Hän räpytteli siipiään. Pa pa pa pa pa pa, räpytellen siipiään. Oli niin paljon Kirkkautta Hänen ympärillään, ja sitten Hän asettui niiden HERRAN Kahden Profeetan ylle, jotka kävelevät maailmassa juuri nyt loistaen koko sen Kirkkauden Heidän ylleen. Ja sitten sen jälkeen Hän nousi, ja nyt Hän liisi. Hän oli hyvin iloinen. Hän liisi lentäen ylös, ja Hän meni sisälle Taivaaseen, ja meni sisälle sinne.

Tämä on siis se ensimmäinen keskustelu. On suuri vierailu, joka on tulossa. Se on jo tapahtunut hengellisessä todellisuudessa. Ja sitten siinä toisessa keskustelussa näen paljon parantumisia sen vierailun jälkeen. Paljon parantumisia, paljon parantumisia. Tulee olemaan Parantumiskokous, tulee olemaan Parantumiskokous. Ja tervehdin heitä: Ai, HERRA on parantanut sinut? Olit rampa, mutta nyt kävelet! Näen heidät, rammat, jotka ovat alkaneet kävellä. Massiivinen massiivinen voitelu ja massiivinen PYHÄN HENGEN voima, JUMALAN KAIKKIVALTIAAN voima.

ISÄ JUMALA tulee siis lähettämään minut Parantumiskokoukseen. Ehkä se tulee tapahtumaan Heidän asunnostaan käsin täällä Nairobissa. Mutta tulee olemaan kokouksia eri paikoissa, seurakunnat kokoontuen sairaidensa kanssa; rampojen, sokeiden, kuurojen, mykkien, halvaantuneiden, ontuvien, selkäydinvammaisten kanssa, ja kaikenlaisten, kärsimysten ja sairauksien kanssa auringon alla. Tulee siis olemaan suuri Parantumiskokous JUMALAN PYHÄN HENGEN Itsensä vierailun jälkeen, Persoonassaan, ruumiillisessa muodossa. Puhdas loistelias valtavan suuri Kyyhkynen, joka tuli alas Taivaasta ja asettui näiden Kahden ylle. Sitten näin massiivisen Parantumisvoitelun, valtavia parantumisia, joita tulee tapahtumaan pian. MESSIAS on tulossa!

On monia monia tuhansia ihmisiä tekemässä parannusta ja he vastaanottavat KRISTUKSEN ja heidät upotuskastetaan. Massiivinen Herätyksen aalto on iskenyt tähän maahan juuri nyt. Rukoukseni on, että kaikkialla maailmassa, sillä he pystyvät olemaan osallisina näissä Kokouksissa nyt netin kautta, minun rukoukseni on, että tämä tulee tapahtumaan halki koko maailman. Muistakaa, että HERRA ei katso ihmiseen tai kansakuntaan, paitsi Israeliin. Kaikilla kansakunnilla on samansuuruinen mahdollisuus olla osallisina tästä Grand Herätyksestä, missä tahansa voitte olla, missä tahansa voitte kokoontua, ottaa sama ohjeistus ja valmistautua MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten.

HERRA siunatkoon seurakuntaa, HERRA siunatkoon kansakuntia, HERRA siunatkoon sinua. Kiitos. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie, siunatut ihmiset. MESSIAS HERRA JEESUS KRISTUS, Hän on tulossa loisteliaan kirkasta seurakuntaa varten. Kiitos. Todah todah, todah rabah, todah lachem, todah Hashem.

(www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia