2.6.2021 NÄKY 1) RAMMASTA TYTÖSTÄ, JOKA PARANTUU 2) ISÄ JUMALAN SUPER LOISTELIAAN PILVEN VIERAILU 3) MUISTAKAA KRISTUKSEN YLÖSNOUSEMUS

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ELYON, JEHOVA EL SHADDAI, JEHOVA EL JIREH, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA ROHI, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA MEKADDISHKEM, HERRA meidän Pyhittäjämme, JEHOVA ELOHEKA, JEHOVA RAPHA, Hän on Puhunut kanssani. Israelin Väkevä JUMALA on Puhunut kanssani viime yönä, siunatut ihmiset, kohti aamun tunteja tänään. Tuossa keskustelussa; on kolme keskustelua, jotka haluan jakaa teille, jotka HERRA on Puhunut tänään.

Numero 1) on rampa tyttö, joka tulee kävelemään, mutta minulle on nyt jo soitettu ja uutiset ovat saavuttaneet studiomme. Rampa tyttö, se on tyttö ja näin hänen hiuksensa, on aivan kuin ne olisi sidottu afroletille, afroletille, tarkoittaen, hiusten sitominen eri osissa. Hän on rampa ja hän tulee kävelemään, todella voimallinen todistus. Unessa HERRA toi hänet jo ja kävelin hänen kanssaan heidän talossaan, siellä talossa ja pitelin häntä kädestä, kävellen ramman tytön kanssa. Valtavaa valtavaa aikaa, joten HERRA nostaa rampoja, tämä on todella voimallista aikaa. Todella todella voimallinen hetki seurakunnassa, todella väkevä hetki. Tämä on todella tyrmistyttävä hetki HERRAN huoneessa.

Kun valmistauduin tulemaan luoksenne puhumaan tuosta rammasta, josta HERRA Puhui minulle viime yönä ja jopa toi hänet ja kävelin hänen kanssaan talossa. Se on tyttö, joten he siis soittivat minulle välittömästi. He soittivat minulle studiolta, että on ihme, kysyin, onko se tyttö? Ja onko hän sitonut hiuksensa afroletille? Ja onko hän kävellyt talossa? Sillä kävelin jo hänen kanssaan yöllä, kun HERRA vei minut tuohon taloon. On siis rampa, se on tyttö ja hän on sitonut hiuksensa afroletille. Hän tulee kävelemään. Olen siis jo vastaanottanut nuo uutiset, he ovat raportoineet studioilla, että hän on kävellyt, rampa on kävellyt!

Numero 2) HERRA näytti minulle yöllä mahtavan JUMALAN Pilven, mutta tällä kertaa se, mitä HERRA teki, oli, että Hän nosti minut ylös taivaiden yläpuolelle ja näin Hänen saapuvan. Se tapa, jolla Hän tuli Kisumuun, tarkalleen aivan kuten tornado, aivan kuten suppilo, se on se, miten Hän tuli alas ja Hän kosketti alas, mutta näin Hänet ylhäältä käsin. Tällä kertaa näin Hänet ylhäältä käsin. HERRA nosti minut ylös Taivaaseen, joten pystyin näkemään Hänen Vierailevan maailmassa.

Näin valtavan suuren Pilven Vierailevan maailmassa siinä samassa muodossa, samassa ulkomuodossa, samalla tavoin, kuin näitte vuonna 2012 Kisumussa, kun kutsuin HERRAA tulemaan Vierailemaan, ja samalla tavoin kuin näitte jälleen Kisumussa 22. joulukuuta vuonna 2019, samassa muodossa, samassa muodostelmassa, miten Hän tuli alas verhoutuneena tuohon Pilveen.

Kuitenkin tänään se, mitä HERRA teki, oli, että Hän nosti minut ylös Taivaaseen, joten pystyin näkemään Hänen Pilvensä koskettamassa alas maailmaan, joten katsoin Pilveä, Hänen Pilveään yläpuolelta käsin. Super loisteliaan kirkas ylhäältä käsin, ylhäältä käsin super loistelias. Sokaisevan loistelias. On siis ISÄ JUMALAN Vierailu, joka tulee tapahtumaan maailmassa, todella suuri Vierailu. Aikajanaa en tiedä, mutta on suuri Vierailu, suuri Vierailu.

Julistan siis enkeleille Taivaassa ja julistan maailman kansakunnille, että olen nähnyt HERRAN JUMALAN, Sotajoukkojen HERRAN, Israelin JUMALAN, ISÄ JUMALAN, tulevan Vierailemaan maailmassa. HERRA ELOHIM, JEHOVA ELOHIM, Ystäväni, Hän, joka vie ihmisiä helvettiin ja myös vie ihmisiä Taivaaseen, kaiken LUOJA, Hän, joka lähetti meille JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Herraksi ja Pelastajaksi, Hän on tulossa Vierailemaan maailmassa. Sitä tarkkaa Kokousta Hän ei ole kertonut minulle.

Numero 3) sitten, kun olin unessa, silloin HERRA Puhuu kanssani sen jälkeen, kun Hän oli näyttänyt minulle Pilven, sitten Hän Sanoo: "KRISTUKSEN Taivaaseen nouseminen. Muistakaa KRISTUKSEN Taivaaseen nouseminen. Muistakaa KRISTUKSEN Taivaaseen nouseminen"! Tämä siis shokeerasi minua todella paljon ja hyppäsin ylös, heräsin.

En siis tiedä, miten laittaa kaikki tämä yhteen. Odotan vielä HERRAA paljastaman tästä enemmän, kolmannessa keskustelussa Hän Puhui Ääneen, sen jälkeen, kun Hän oli näyttänyt minulle Pilven ja kuinka Pilvi nousee suppilon muodossa tällä tavoin. Näen Pilven Taivaasta käsin ja näen sen super kirkkauden, super kirkkauden ylhäältä käsin, sen, kuinka Pilvi on super loistelias. Sitten nyt Ääni Sanoo: "Muistakaa KRISTUKSEN Taivaaseen nouseminen." Tämä oli kirjaimellisesti silloin, kun KRISTUS ylöstemmattiin.

Kun siis heräsin, olin hiukan tyrmistynyt siitä, mitä JUMALA Sanoo. Sillä muistakaa, että kun Hän Sanoi Ääneen: Muistakaa KRISTUKSEN Taivaaseen nouseminen", niin muistamme, kuinka KRISTUS ylöstemmattiin Betaniassa. Se oli KRISTUKSEN ylöstempaaminen. En siis voi laittaa tätä yhteen, mutta ymmärrän, että HERRA Sanoo, että: "Muistakaa ylöstempaus"! MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(2.6.2021 Profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia