25.7.2018 PROFETIA AVOIMISTA TAIVAISTA

Siunatut ihmiset, jotka olette kuulolla joka puolella tätä kansakuntaa ja kaikkialla muissa maailman kansakunnissa, HERRA JEHOVA, Hän Puhui kanssani toissayönä. HERRA JEHOVA GOEL, LUNASTAJA, HERRA JEHOVA GABODHI, HERRA MINUN KIRKKAUTENI, HERRA JEHOVA MAGEN, HERRA MINUN KILPENI, MAGEN DAVID, DAAVIDIN KILPI, JEHOVA ORI, HERRA MINUN VALKEUTENI, JEHOVA MISQUABBI, HERRA MINUN KORKEA TORNINI, MEPHALTI, JEHOVA HERRA MINUN VAPAHTAJANI, JEHOVA ELI, HERRA MINUN KAIKKIVALTIAS JUMALANI, HÄN Puhui kanssani toissayönä ja tässä keskustelussa, HERRA Puhui kanssani siitä Herätyksestä Latinalaisessa Amerikassa. Tiedän, että juuri nyt olemme suuntaamassa kulkuamme ja tietämme Italiaan, mutta HERRA JEHOVA Puhui kanssani Perun kansakunnasta. Viime yönä Hän vei minut Peruun ja kun Hän vei minut Peruun, näin valtavan Kokouksen Perussa, joka tapahtui siellä, suuri kansallinen Herätys, joka alkaa siellä.

Ja tiedän, että Perussa jopa maan johtajat tulevat mukaan siihen prosessiin, mutta HERRA vei minut Peruun ja kun Hän vei minut Peruun ja sitten saavuin sinne, oli valtava Taivaan avautuminen. Taivas avautui siellä ja HERRAN Ääni sanoi: Katso, täällä on avoin Taivas! Ja saman tien HERRAN Palvelijat julistivat, ne Kaksi HERRAN Profeettaa julistivat, että Katso, täällä on avoin Taivas! Sitten näin Sadekuurojen tulevan ja kuinka Sadepisarat alkoivat tippumaan kokoukseen, joten HERRA avaa Taivaan. Hän avaa Taivaan näiden Kahden JEHOVAN Profeetan käskystä, Taivaan Profeetan, kun he pääsevät Peruun.

Näen paljon koululaisia, näyttää siltä, että he ovat kaatuneet maahan, sillä HERRAN HENKI saapuu silloin tuon Avoimet Taivaan myötä ja kaataa heidät maahan. Sitten näen valtavia parantumisia, koska siitä hetkestä alkaen HERRA jälleen ojentaa minulle niitä Lehtiä, Elämän Puun Lehtiä. Hän vie minut ylös saakka ja antaa minulle Elämän Puun Lehtiä ja ne ovat melko pitkiä, tällä kertaa ne ovat hyvin pitkiä lehtiä, niputtain niitä pitkiä lehtiä, hyvin hyvin pitkiä lehtiä, valtavia lehtiä, voimallisia lehtiä. Toinen sato Elämän Puun lehtiä sieltä KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Valtaistuinsalilta Taivaassa ja sitten näen valtavan Parantumisvoitelun, joka laskeutuu sinne Perun kokoukseen.

Vasemmalla puolellani näen ramman, joka nousee ylös ja alkaa kävellä. Hän alkaa kävellä ja alkaa kävellä ja hänellä oli liina ja hän poistaa sen liinan päästään. Tiedäthän, näen hänen kävelevän ja tulee olemaan vierailu Perun kansakunnassa, kun HERRA navigoi minut Peruun. Tämä tulee sen mission jälkeen, mikä meillä on Euroopassa, Italiassa ja siellä myös tulee olemaan valtavan suuri vierailu myös Italiassa. Tulee olemaan väkevä Parantumisvoitelu, joka on tulossa Italian kokoukseen, mutta HERRA vei minut Peruun nyt. Tiedän, että näihin kumpaankin kokoukseen HERRA on tuomassa valtavia parantumisia myös Italiaan.

Mutta Hän vei minut Peruun ja näytti minulle tämän väkevän kokouksen, joka oli tulossa sinne. Ja se oli viimeinen kokous ja tiesin, että tulisin ottamaan hyvin hyvin pitkän lennon ja palaten takaisin Nairobiin, Keniaan tänne, johon HERRA on nyt pystyttänyt leirinsä, telttansa tätä missiota ja agendaa varten maailmassa. Mutta on tulossa HERRAN Vierailu maailman kansakuntiin, rakkaat ihmiset.

Uudestaan Perussa näen, että on tie, joka menee tällä tavoin vasemmalle ja se on hieman vuorinen ja se menee vuoren yli ja kaartuu vasemmalle. HERRA vei minut sinne ja pystyn näkemään, että kun saavun sinne, niin läsnäoloni, näiden Kahden HERRAN Profeetan läsnäolo käskee Taivaita avautumaan ja ISÄ JUMALA Puhui Äänellään ja Sanoi: Voin nähdä, että Taivaat ovat auki täällä ja Sadekuurot, PYHÄN HENGEN Sade laskeutuu, sitten näin pieniä sadepisaroita nyt, sen jälkeen, kun HERRA oli Sanonut nuo asiat. Sen jälkeen, kun Hän sanoi nuo asiat, kun HERRA Sanoi nuo asiat, nuo Sanat, sen jälkeen, kun HERRA Sanoi nuo sanat, niin näin pieniä Sadepisaroita satavan ja massiivisen voitelun. Näen koululaislapsia, he näyttävät koululaisilta ja he ovat pukeutuneet tumman laivaston siniseen ja siinä on yläpuolella valkoista ja shortsit. En tiedä, mutta HERRA kaataa heitä alas sinne. Sitten rampa tyttö vasemmalla puolellani. Se on tyttö, se on rampa tyttö, joka nousee ylös ja kävelee ja sitten hän poistaa päähuivinsa, kun hän tulee lähemmäs minua antamaan todistuksen, joten tulee olemaan suuri vierailu maailman kansakunnissa.

HERRA Puhuu ja KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Valtaistuinsali on nyt keskittynyt HERRAN missioihin kansakunnissa, jotka ovat tulossa. Tiedän, että on Italia, mutta HERRA Puhui Perusta. Tiedän, että myös Italiassa tulee olemaan suuri vierailu, mutta Hän Puhui Perusta viime yönä. Tämä tarkoittaa, että Hän aloittaa ja sytyttää Herätyksen Latinalaisessa Amerikassa, Latinalaisen Amerikan kansakunnissa. Tämä on virvoittava aika, rakkaat ihmiset, kun Taivaat avautuvat ja Sadekuurot tulevat alas, valtava Sade, PYHÄN HENGEN SADE JUMALAN Valtaistuimelta, olen nähnyt Perussa.

Näen HERRAN Vierailevan kansakunnissa virvoittaen KRISTUKSEN elämän seurakunnassa. PYHÄ HENKI tuo virvoittavan elämän, uudistaen KRISTUKSEN elämän. Ja Hän sanoo, huutakaa ilosta, sillä kasteenne on tuore kuin aamukaste! Ja Hän sanoo, että tästä syystä HERRA tulee uudelleen elvyttämään, virvoittamaan ja herättämään seurakunnan. Hän antaa teille virvoituksen ajat.

Hän tulee uudistamaan JUMALAN Henkäyksen tässä hetkessä seurakunnassa, jota paljon tarvitaan tässä hetkessä, joten tämä on se keskustelu, jonka näen. Uudestaan, HERRA vie minut tuolle tielle Peruun ja se kiertyy vasemmalle tällä tavoin vuorelle ja Hän laittaa minut laskeutumaan, mutta Hän näyttää minulle tämän kokouksen Perussa. Hän antaa minulle valtavan suuria lehtiä.

Hän antaa minulle valtavia Lehtiä, kimpun, valtavia kimppuja, valtavia, todella valtavia. En pystynyt edes pitämään niitä, yrittäen kantaa niitä todella massiivisesti kummallakin käsillä. Ja kummankin meistä tuli kannatella niitä. Ja nämä ovat Lehtiä Elämän Puusta, JUMALAN Valtaistuimen takaa. Joten tulee olemaan valtavaa aikaa herättäen, tuoden Herätyksen Peruun. Ja myös laajemmin, niihin muihin kansakuntiin Latinalaisessa Amerikassa. Olen tietoinen, että monet Pastorit tulevat tuohon Kokoukseen muista Latinalaisen Amerikan maista.

Se tulee siis olemaan mahtava tilaisuus HERRALLE avata reitti, Latinalais-Amerikkalainen reitti, jotta Hän voi tuoda voimallisen Herätyksen, ja pyyhkäistä koko Etelä-Amerikan maanosan, mennen alaspäin tällä tavoin. Ja sitten myös mennen Meksikoon, tiedättehän, ylöspäin, Keski-Amerikkaan, ja niin edelleen. Tuoden väkevän "Valmistakaa Tie" -Herätyksen MESSIAAN tulemusta varten. Ja JEESUKSEN Veren ja JEESUKSEN Ristin voima ennallistetaan seurakunnassa. Ja vanhurskaus ennallistetaan saarnastuolissa ja HERRAN huoneessa, seurakunnassa. Ja pyhyys asetetaan ennalleen uudestaan HERRAN huoneessa.

Tämä tulee siis olemaan todella valtava mahdollisuus kansakunnille valmistaa Tie MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Joten rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Nämä ovat HERRAN Missioita, jotka valmistavat Tien MESSIAAN tulemusta varten. On tarve parannuksenteolle tulla sisälle HERRAN huoneeseen, sisälle maahan. Hän kutsuu maailman kansakuntia parannuksentekoon ja synnistä pois kääntymiseen. Hän kutsuu maailman kansakuntia tulemaan ulos parannuksentekoon JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, ja vastaanottamaan JEESUS heidän HERRAKSEEN ja Pelastajakseen. Ja kääntymään pois synnistä. Tämä on se, mitä HERRA tekee tänä hetkenä valtavalla tavalla, todella väkevällä tavalla.

Ja tämä on todella virkistävää aikaa seurakunnan historiassa. Olemme kaikki tietoisia siitä luopumuksesta, joka on ottanut pois seurakunnan auktoriteetin maailmanlaajuisesti. Olemme kaikki tietoisia siitä, että maailman silmissä seurakunta on nyt mitannut alle riman, alle kynnyksen, alle JUMALAN vanhurskauden ja JUMALAN Kaikkivaltiaan pyhyyden mittapuun. Mutta nyt HERRA tuo virkistävän tuulenvireen, virkistyksen, virkistävän elämän seurakunnassa parannuksenteon kautta, jotta heidät uudistettaisiin nyt. Jotta HERRAN huone, HERRAN seurakunta uudistettaisiin heidän vaelluksessaan HERRAN kanssa ja pelastuksessaan KRISTUKSESSA noudattamalla synnistä pois kääntymistä ja kävelemällä JEESUKSEN vanhurskaudessa ja pyhyydessä. Jotta he voisivat valmistaa tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten.

Tämä on siis todella voimallista aikaa seurakunnan historiassa ja maailman historiassa. Sillä olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan Loisteliaan kirkasta seurakuntaa varten, Loisteliasta morsianta varten. Ja tämä on kaikista hetki juuri nyt, jos haluat puhua seurakunnan historiasta ja seurakunnan matkasta, kun Hän kulkee kohti maaliviivaa, seurakunnan sisälle pääsyä Ikuisuuteen Taivaassa. Joten tämä on kaikista suurinta, mitä maailma voi tarjota seurakunnalle. Ja siksi se, että HERRA voi Puhua niin valtavan rakkauden luonteen kanssa, valtavan luonteen kanssa. Ja Hän esittelee Hänen rakkautensa, Hän tuo nyt Hänen rakkautensa seurakunnalle avoimesti. Sanoen, että kun Hän tuo Palvelijansa Peruun, niin Taivas tulee avautumaan.

Ja yksin heidän Läsnäolostaan, Taivas tulee avautumaan ja rankkasateita tulee laskeutumaan alas. Ja kuulin HERRAN Äänen Sanovan: "Taivaat ovat avoinna täällä nyt", välittömästi, kun Hän tuo minut Perun kansakuntaan. Ja Hän Sanoo jälleen: "PYHÄN HENGEN rankkasateet laskutuvat nyt alas täällä, laskeutuvat alas täällä". Ja näen valtavan PYHÄN HENGEN vierailun. Näen ne opiskelijat, jotka Hän on laskenut tänne. Sitten näen nyt, vasemmalla puolellani näen nyt sen ramman tytön, naisen. En tiedä, onko hän 24, 22, 23-vuotias, en tiedä minkä-ikäinen, ehkä 18, 19-vuotias. Mikä se nyt olikaan, sen kaltainen ikä. Hän nousee ylös ja kävelee, ja hän poistaa huivin päästään. Hän poistaa huivin päästään. Tulee siis olemaan todella valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Mitä ikinä se olikaan, jota hän käytti peittämään päänsä, hän poistaa sen. Joten pystyn näkemään tulevaisuuden ja ne asiat, jotka ovat juuri tapahtumaisillaan kansakunnalle.

Joten kaikki kansakunnat kuunnelkoot tätä Ääntä. Ääntä, joka kutsuu parannuksentekoon, kutsuen kansakunnat ulos ja menemään parannuksentekoon ja vanhurskauteen, parannuksentekoon ja pyhyyteen. Tekemään parannuksen ja vastaanottamaan JEESUKSEEN ja olemaan pyhät. Tekemään parannuksen ja vastaanottamaan JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSEEN ja vapahtajakseen, ja vaeltamaan absoluuttisessa pyhyydessä PYHÄN HENGEN auttaessa. Ja kääntymään pois kaikesta synnistä, hyljäten synnin. Para regrasar pecato, hyljäten kaiken synnin. Jotta he voisivat vaeltaa nyt absoluuttisessa pyhyydessä ja että heille annettaisiin mahdollisuus lunastaa heidän Ikuisuutensa, että heille annettaisiin mahdollisuus päästä sisälle Taivaan Loisteliaaseen valtakuntaan, kun MESSIAS tulee hakemaan seurakuntaa. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan.

Ja joka-ikisellä elävällä olennolla on samansuuruinen mahdollisuus tänä hetkenä ennen kuin Ovi sulkeutuu. Jokaisella elävällä olennolla maailmassa, joka kuuntelee tätä Ääntä, HERRAN Ääntä, on samansuuruinen mahdollisuus tehdä parannus synnistä. Olet sitten omassa olohuoneessasi, hotellihuoneessa, vankilassa, koulussa, olet lähtöportilla lentokentällä kuuntelemassa tätä, tai matkustamassa, olet kotona, olet työpaikallasi, merellä, valtamerellä, missä tahansa oletkin, josta käsin vastaanotat tämän, niin sinulla on samansuuruinen mahdollisuus tehdä parannus, vastaanottaa JEESUS KRISTUS HERRAKSESI, ja mennä sisälle JUMALAN Loisteliaaseen Valtakuntaan, syleilemällä pyhyyttä, jota ilman kukaan ei ole näkevä HERRAA. Syleilemällä vanhurskautta, joka on se valkoinen pellava hohtavan puhdas, jota se seurakunta, joka kipuaa ylös niitä Portaita, jotka Profetoin, ja jotka on laskettu alas, tulee pitämään yllään.

Joten HERRA Siunatkoon teitä, rakkaat ihmiset, valmistautuessanne JUMALAN Valtakunnan loisteliasta tulemusta varten, MESSIAAN, Kirkkauden Kuninkaan, vanhurskauden Kuninkaan loisteliasta tulemusta varten. Olen nähnyt valtavan vierailun tulevan kansakuntiin. Joten tämä on se hetki valmistautua. HERRA Siunatkoon teitä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan.

Tämä on Hän, josta kirjoitettiin Malakian kirjan luvussa 3:1-5 ja Malakian kirjan luvussa 4:5. Tämä on Hän, josta HERRA Sanoi, että, katso, lähetän teille Profeetta Elian, Elian, Profeetan, valmistamaan Tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten, ennen kuin se peljättävä HERRAN päivä saapuu. Nyt, katsokaa, HERRA on asettanut Hänen käteensä sen Avaimen, joka avaa Taivaan. Ja nyt te tiedätte, että Heidät on tehty kahdeksi ja Heitä on kolme. He, joilla on korvat, kuunnelkoot ja kuulkoot HERRAN Ääntä, ISÄ JUMALAN Ääntä. Shalom Shalom. Shalom chaverim. Todah, todah rabah.

(www.jesusislordradio.info) Profeetta Dr. Owuor

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)