25.2.2020 PROFETIA: HALLAVAN HEVOSEN VAPAUTTAMINEN & HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT LYÖVÄT MAATA ANKARALLA VITSAUKSELLA

Siunatut ihmiset, aika on nyt noin 15.37 iltapäivällä Itä-Afrikan aikaan. Uudestaan, aika on nyt noin 15.37 iltapäivällä Itä-Afrikan aikaan, tänä päivänä 25. helmikuuta vuonna 2020. Siunatut ihmiset, tänä viime yönä HERRA on Puhunut kanssani todella todella todella shokeeraavalla ja todella todella peljättävällä tavalla. Viime yönä HERRA JEHOVALLA on ollut keskustelu kanssani todella todella peljättävällä tavalla, ja tämä on se keskustelu, jonka haluan jakaa teille, jotta voisitte tietää nämä asiat, kun ne tapahtuvat tälle maaplaneetalle. Tänä yönä Sotajoukkojen HERRA, HERRA JEHOVA Ystäväni, ISÄ JUMALA, VANHAIKÄINEN, Hän kutsui minut seisomaan Hänen edessään ja maailman kansakuntien edessä, ja lyömään maata ankaralla vitsauksella.

 

Uudestaan, HERRA on Puhunut todella peljättävällä tavalla, siunatut ihmiset. Hän on Puhunut tavalla, joka paljastaa, että olemme kääntyneet kulman ja kello on tikittänyt. HERRA, Hän kutsui minut seisomaan Sotajoukkojen HERRAN edessä, Hänen itsensä edessä ja lyömään maata ankaralla vitsauksella. Kun löin maata käyttäen vasenta profeetallista kättäni, silloin todella todella ankara vitsaus seurasi, shokeeraava vitsaus. Näin rakkuloiden kasvavan kaikkialla ihmisten kehojen päällä todella todella shokeeraavalla tavalla, hyvin hyvin ruman näköisesti. Nämä paiseet, ne kasvavat pinnalla ja turpoavat, mutta myöhemmin ne lyyhistyvät kasaan. Niissä on silmä, silmä on tummentunut ja silmä lyyhistyy kasaan. Mutta ne ovat hirvittävän kivuliaita, uskomattoman kivuliaita. Kun sinulla on näitä paiseita, et pysty edes käymään suihkussa, kipu on uskomaton sietämätön. Näin kypsiä rakkuloita, kypsiä rakkuloita, jotka lyyhistyivät kasaan, ja jos joku niistä purskahtaa auki, se kipu! Vesi ei voi ollenkaan koskettaa ihoasi, kipu on uskomaton.

 

Näin tämän Mega Profeetan, muinaisen HERRAN Profeetan lyövän maailman ihmisiä, lyövän heitä todella shokeeravalla ja peljättävällä ja kauhistuttavalla tavalla. Kun heitä lyötiin, niin rakkulat kasvoivat kaikkialla ihmisten ihojen pinnalla. Et voi tuskin maata, nukkua sängyllä, sillä osa ihostasi jää sänkyyn. Kun yksi niistä purskahtaa auki, näin että tumma; niissä on silmä, rakkuloissa on silmä. Ne turpoavat siinä pinnalla ja niissä on silmä ja ne lyyhistyvät kasaan, ja silmä on tummentunut ja se rikkoutuu ja se on tumma. Sitten näin muita pieniä paiseita, muita pienempiä rakkuloita kasvavan, niitä, joita tulee esille. On vielä monia, joita tulee esille ihon pinnalle. Kun niitä suuria on monia, sitten on vielä näitä pieniä, jotka tulevat esille ihon pinnalle. Ne ovat punaisia punaisia punaisia, punertavia punertavia punertavia punertavia, uusia pieniä ja punaisia punaisia punaisia ja kipu on absoluuttisen sietämätöntä. Raamattu sanoo, luen NIV-käännöksestä:

 

"Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta." (1933/38)

 

Tämä on Ilmestyskirjan luku 6:8. Muistan liiankin hyvin tuona 29. heinäkuuta vuonna 2009, ollessani lentokentän lattialla, Oliver Tambon kansainvälisellä lentokentällä Johannesburgissa Etelä-Afrikassa, käytin laukkuani tyynynä ja makasin lentokentän lattialla, niin paljon melua, ilmoituksia meneillään siellä. Odotin 24 tuntia lentoa ja nukahdin lentokentän lattialla, Oliver Tambon O.R. lentokentällä, Oliver Tambon lentokentällä Johannesburgissa Etelä-Afrikassa, matkaten kohti Venezuelaa valtavaa kansallista Herätystä varten, Herätystä, joka alkaisi Maturinista, El Tigrestä, Valenciasta, Puerto Ordazista, San Felixistä ja kaikista niistä muista kaupungeista, missä Vierailimme. Valtavat valtavat Kokoukset. Ja odottaessani tuota valtameren ylitystä, silloin HERRA vei minut ja toi minut suoraan Hänen Valtaistuimensa eteen.

 

Silloin näin neljännen Elävän olennon lähtevän Valtaistuimen paikalta, lähtevän Valtaistuimen luota ja tulevan luokseni. Silloin kun tuo neljäs Elävä olento tuli luokseni, niin hyvin tietoisena, kun HERRA oli tietoinen, että olen nähnyt hänet ja identifioinut hänet, ja olen nyt tietoinen ja varma, että hän on neljäs olento, silloin Hän kääntyi takaisin kohti Valtaistuinta ja Hän vapautti Apokalypsin Neljännen Ratsumiehen. Muistan, että tuona hetkenä, kun Hän vapautti Apokalypsin neljännen Ratsumiehen, niin hän tuli, mutta hänen silmänsä olivat vajonneet, hänen silmänsä olivat vajonneet. Tämä tässä oli erilainen, hän sitoo turbaanin ja veri virtasi hänen silmistään alas. Hänen silmänsä olivat vajonneet, aivan kuin kuolleen ruumiin, joka on mädäntynyt jo jonkin aikaa. Silti veri virtasi, aivan kuin mädäntynyt veri, vuotaen hänen silmistään, kummastakin silmästä. Ja Hallava Hevonen, kun hän tuli ulos, kun Hallavan Hevosen Ratsumies tuli ulos, niin muistan, kuinka pysäytin hänet; hän tuli suoraan eteeni ja hän pysähtyi.

 

HERRA laittoi minut käyttämään vasenta profeetallista kättäni ja koskettamaan Hevosen otsaa. Joten kosketin Hevosen hallavaa osaa, kosketin otsaa, kosketin tuon Hevosen otsaa, seisten suoraan JUMALAN Valtaistuimen edessä. Sen jälkeen, sen jälkeen, kun olin koskenut tätä otsaa, Hallavaa hevosta, jolla on hallavia läikkiä hevosen otsassa ja koko ruumiissa, kun Ratsumies katseli minua. Hän on vakavasti sietämätön, ette pysty kestämään häntä. Hänen silmänsä ovat vajonneet, kuin kuolleen ruumiin, joka on mädäntynyt, ja veri vuotaa, kuin mädäntynyt veri, vuotaen kummastakin silmästä alas poskia pitkin. Sitten sen jälkeen, vapautin hänet. Ja näin hänen juoksevan kaikkialla halki maan kamaran, ja hän toi valtavan kuoleman maailmaan.

 

Toisessa osassa tuota keskustelua, näin ensimmäisen kerran seurakunnan, joka on otettu ylös Taivaaseen ja se palvoi loisteliaan kirkkaassa vaatteessa. Olen saarnannut tätä kaikkialla, Montrealissa Kanadassa, saarnannut sitä missä vain, Torontossa, saarnannut Uudessa-Seelannissa, olen saarnannut sitä Australiassa, kaikkialla Euroopassa, kaikkialla, ja näin seurakunnan ensimmäisen kerran. Olen saarnannut siitä Lima Perussa. Näin seurakunnan ensimmäistä kertaa, olen nähnyt HERRAN ottavan seurakunnan, mutta ensimmäistä kertaa tuossa valtavassa keskustelussa ja Vierailussa, maaten Oliver Tampon lentokentän lattialla Johannesburgissa Etelä-Afrikassa, näin seurakunnan ensimmäistä kertaa seisovan JUMALAN Valtaistuimen edessä loisteliaan kirkkaassa vaatteessa ja palvovan samassa tahdissa kaikkien heidän kätensä mennen yhdelle puolelle tällä tavoin. Kaunista palvontaa ja heidän kätensä kääntyen ja mennen toiselle puolelle tällä tavoin, yhdessä, samassa tahdissa ihmeellisesti kauniisti. Heidän vaatteensa vapauttivat, ne loistivat, ne säteilivät HERRAN Kirkkautta, aivan kuten salaman välähdykset. Kaikkein kauneinta palvontaa, jota olen koskaan nähnyt.

 

Mutta tuossa keskustelussa, tuossa ISÄ JUMALAN Vierailussa, seisten JUMALAN Valtaistuimen edessä. Voitte nähdä, kuinka Hallavan Hevosen Ratsumies vapautetaan, ja HERRA laittaa minut tulemaan ja julistamaan maailmalle, että KARITSA on jo, JUMALAN KARITSA on jo murtanut neljännen sinetin ja Hän on vapauttanut neljännen Tuomion, Apokalypsin neljännen Ratsumiehen, neljännen Tuomion, sarjan KARITSAN Tuomioita. JEESUS, jota te niin paljon rakastitte, joka toi teille Armon, jos te hylkäätte Hänet, se on kauhistuttavaa, se on sietämätöntä. Näen tämän sukupolven kärsivän, koska he eivät ole tulleet Sanansaattajien luo, HERRAN Profeettojen luo, Ilmestyskirjan Profeettojen luo, heidän, joille on annettu hallintavalta ja voima vapauttaa JUMALAN Tuomiot maan päälle. Hän Sanoo, luen New Living Translation -käännöstä, Ilmestyskirjan luvusta 6:8:

 

"Katsoin ylös ja minä näin hevosen, jonka väri oli kalpean vihreä; sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja sen seuralaisena oli Hauta, näille kahdelle annettiin auktoriteetti neljäs osan ylle maata, tappaa miekalla, nälällä ja rutolla ja villipetojen kautta."

 

Katsoessasi Kuningas Jaakon -käännöstä, Kuningas Jaakon -käännös sanoo:

 

"Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Helvetti seurasi häntä, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, tappaa miekalla ja nälällä ja kuolemalla ja maan petojen kautta."

 

Sitten näette Jeremian kirjan luvussa 14:12, Hän Sanoo:

 

"Vaikka he paastoavat, en minä kuule heidän huutoansa, ja vaikka he uhraavat polttouhreja ja ruokauhreja, en minä heihin mielisty, vaan miekalla, nälällä ja rutolla minä heidät lopetan."

 

HERRA on siis periksi antamattomasti jatkanut tuomaan esille tämän JAHVEN Valtavan Profeetan, seisten HERRAN edessä ja maailman kansakuntien edessä ja lyöden heitä vitsauksella. Kun koronavirus on näin ankara, niin on ankara vitsaus, joka on tulossa. En tiedä, tuleeko tämä olemaan, mutta se on aivan kuten Ebola. Oireet ja merkit ovat aivan kuten Ebolassa. En tiedä, tuleeko se olemaan Ebolan kiihtyminen, tai se on itse Ebola, tai se on toinen tauti. Sillä näen, että välittömästi, kun löin maata, maailman kansakuntia vasemmalla profeetallisella kädelläni, silloin monet monet monet rakkulat, suuri vitsaus iski maailmaan; ihmisten ruumiit, paiseet ja rakkulat alkoivat kasvamaan kaikkialla ihmisten kehoissa, joka puolella niitä, rakkulat. Nuo rakkulat ne turpoavat nesteestä, ja ne ovat todella kivuliaita, uskomattoman kivuliaita. Lopulta ne purskahtavat auki ja ne lyyhistyvät kasaan ja neste valuu ulos. Tuo neste on äärimmäisen tarttuvaa, äärimmäisen.

 

Sitten niissä on silmä, joka mätänee, tuo silmä mätänee. Se mätänee ja siitä tulee tummentunut. Se on liian kivulias. Kun ne purskahtavat auki, niin vesi ei voi edes koskea sinuun, et voi edes mennä suihkuun. Et voi edes maata sängyllä, sillä ihosi tulee jäämään siihen. Mutta siinä prosessissa näen pieniä pieniä pieniä monia pieniä punaisia, pieniä, kovia iholla, jotka vielä kehittyvät, kaikkialla, ihmiskunnan, maan asukkaiden ihon pinnalla. MESSIAS on tulossa. Nyt, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, tänään, tänä päivänä 25. helmikuuta vuonna 2020, tänä hetkenä, noin 15.50 iltapäivällä Itä-Afrikan aikaan, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen nyt lyönyt maata pahimmalla vitsauksella, ja tulee olemaan sietämätöntä tässä maailmassa.

 

Valmistakaa tie. Valmistautukaa pääsemään pois tältä näyttämöltä, siunatut ihmiset. Muistakaa, kun Hän toi minut Valtaistuimen luo, JEHOVA JAHVEN, tuon Valtaistuimen edessä, seisten siellä, siellä oli kaksi näkökulmaa tuosta keskustelusta, joka HERRALLA oli kanssani. KARITSA mursi neljännen sinetin ja neljäs Elävä olento tuli esiin. Kun Hän oli varma, että olin nähnyt hänet ja identifioinut hänet, Hän meni takaisin Valtaistuimen luo ja Neljäs Ratsumies vapautetaan. Hänen nimensä on Kuolema, hän tulee ja hänellä on suvereenius, hän on todella suvereeni. Hänen suvereenisuutensa on uskomatonta, sillä Hän ei rajoita itseään. Hän käyttää sekä miekkaa, että nälänhätää, vitsauksia ja maan petoja.

 

Nyt näette kuinka vitsaukset ovat iskeneet maailmaan synnytystuskien alussa. Jos teille on sanoma, tiedätte erittäin hyvin, että 7 vuoden ahdistuksen aika voi ainoastaan alkaa päivänä, kun seurakunta on otettu ylös tällä tavoin ja antikristus paljastetaan. Toisin sanoen päivänä, jolloin hän allekirjoittaa rauhansopimuksen Israelin kanssa tällä tavoin, ja alkaa perustamaan ahdistuksen ajan temppeliä Jerusalemiin. Tuosta päivästä lähtien voit laskea 7 vuotta. Tästä tulee ahdistuksen aikanne. 3.5 vuotta ahdistuksen aikaa ja sitten 3.5 vuotta suurta ahdistuksen aikaa. Voitte lukea Danielin viikoista, hänen 70 viikostaan.

 

Tämä on valtavaa aikaa. Näette, kun Hallava ratsumies vapautetaan, niin sen väri on hallava, väri on kalpea. Sen ratsastaja on Kuolema. Näette, että se on hallava hevonen. Kalpea tarkoittaa sairaalloista, kauhua. Kauhu iskee. Kuolema iskee. Se tarkoittaa, että Hän tulee lyömään maailmaa kuoleman kauhulla. Katsokaa mitä tapahtuu nyt koronaviruksen kautta. Kauhu täyttää maailmaan, kuoleman kauhu. Hallava kalpea väri tarkoittaa kuolemaa. Se iskee kuoleman kauhulla. Näette, että ratsastaja, Kuolema ratsastaa Hallavalla hevosella. Kun hän tuli Valtaistuimelta, näette, kuinka pysäytin hänet. Kosketin Hallavan hevosen ratsumiehen otsaa. Tämä voi kertoa teille näiden Kahden Profeetan auktoriteetista, näiden Profeettojen auktoriteetista, jotka puhuvat kanssanne. Hän voi pysäyttää Kuoleman. Hän voi pysäyttää hänet. Ainoastaan tämän jälkeen vapautin hänet, kun olin koskettanut Hallavan hevosen ratsumiehen otsaan.

 

Kalpea väri tarkoittaa kauhua, joka tulee iskemään maailmaan, kuoleman kauhua. Maailmaan tulee iskemään kauhu. Kuoleman kauhu tulee iskemään maailmaan. Katsokaa mitä tapahtuu nyt koronaviruksen kanssa. Nyt olen jälleen lyönyt maailmaa toisella vitsauksella. En tiedä tuleeko tämä olemaan Ebola, mutta tämä näyttää aivan Ebolalta, sillä näette, että paiseet ovat valtavan suuria ja ne turpoavat ja märkivät. Ne kypsyvät ja purskahtavat. Niissä on reikä, pää, joka mätänee. Sen neste on absoluuttisen infektoivaa, joten monet muut rakkulat kasvoivat sinne, mihin se neste oli purskahtanut. Ne ovat todella punaisia, punaisia, punaisia, punertavia ja hyvin kivuliaita. Et voi mennä suihkuun tai koskea kylmään veteen.

 

MESSIAS on Tulossa. Lähtekää pois tästä maailmasta! Valmistautukaa MESSIAAN Tulemukseen! Valmistautukaa ylöstempaukseen! Se tulee olemaan sietämätöntä mitä nämä Kaksi Profeettaa tulee tekemään maailmalle. Se tulee olemaan täysin sietämätöntä. Jos olet viisas, lähde pois täältä! Valmistaudu! Tee parannus! Vastaanota evankeliumi! Vastaanota JEESUS KRISTUS Herrana ja Vapahtajana! Ole uudestisyntynyt! MESSIAS on tulossa. Mene sisälle Taivaan turvaan!

 

Voitte nähdä, kuinka nämä Profeetat pysäyttivät Hallavan hevosen. Hän pysäytti Kuoleman. Hänen silmänsä olivat uponneet, kuten kuolleella ruumiilla, mädänneet silmät ja mätä veri virtasi silmistä poskille. Se oli sietämätöntä ja hän oli kietonut turbaanin, jossa oli kuin poninhäntä, jonka loppupää oli selässä. Minulla on niin paljon yksityiskohtia. MESSIAS on tulossa. Tämä sukupolvi valmistautukoon! Voimme kirjaimellisesti nöyryyttää paholaisen. Voimme nöyryyttää hänet. Jokainen voi vastaanottaa evankeliumin, sillä HERRA on varoittanut synnytystuskien alussa, jotka nämä Kaksi Profeettaa ovat tuoneet maailmaan.

 

Hän on jo varoittanut, joten koko maailma voi kirjaimellisesti tehdä parannuksen ja vastaanottaa JEESUKSEN, hylätä seksuaalisynnin, hylätä menestysteologian, hylätä moraalittomuuden, hylätä kaiken tämän, abortit, homoseksuaalisuuden, väärät profeetat, valheapostolit, kaiken tämän modernismin, mikä on tullut seurakuntaan, ennen kuin se on liian myöhäistä. Katsokaa Etelä-Koreaa! Siellä ei ollut seurakunnan kokouksia. Daegunissa ei ollut seurakunnan kokouksia. Kiinassa ei ollut seurakunnan kokouksia. Italian 10 kaupungissa ei ollut seurakunnan kokouksia. Se tulee olemaan paha. Kaipaat juosta jonnekin. HERRAN palvominen ei tule olemaan mahdollista.

 

Kerron teille, kun tämä virus tulee Keniaan, niin kokouksia Keniassa, jopa Kiitosjuhlaa ei tulla pitämään. Ihmiset eivät kokoonnu. HERRA käyttää tätä puhuakseen hyvin vakavan opetuksen. Aika tulee, kun palvontaa ei enää tule tapahtumaan. Haluat lähteä ulos palvomaan ja kun astut ulos, HERRA tulee kirjoittamaan: ”LIIAN MYÖHÄISTÄ. OVI SULJETTU. UNOHDA!” Hän sanoo, että Hän puhui kanssanne uudestaan ja uudestaan ja te ette kuunnelleet ja sitten Hän sanoo: ”LIIAN MYÖHÄISTÄ.” Mutta ennen kuin on liian myöhäistä, niin tehkää parannus! Kuunnelkaa näitä Kahta Profeettaa! Kunnioittakaa heitä! Syy, miksi HERRA lyö maailmaa on se, että ette ole kunnioittaneet Heitä. HERRA vaatii kunnioitusta vain sen tähden keitä He ovat. He ovat nostaneet ylös rampanne. Ette voi pilkata Heitä! Ette voi epäonnistua kuunnella Heitä. Sananlaskut 5:5 sanoo:

 

”Hänen jalkansa kulkevat alas kuolemaan, tuonelaan vetävät hänen askeleensa.”

 

Älköön tämä olko sinä! MESSIAS on tulossa. Kiitos. Kiitos totisesti. Olkaa pyhät. Valmistakaa tie HERRALLE. Todah shalom.

 

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia