25.12.2019 PROFETIA MEGA MEGA PARANTUMISKOKOUKSESTA, JOKA ON TULOSSA

- HERRAN KAKSI VÄKEVINTÄ VÄKEVINTÄ  PROFEETTAA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, HERRA JEHOVA SEBAOT, SOTAJOUKKOJEN HERRA, TAIVAALLISTEN SOTAJOUKKOJEN HERRA, KAIKEN UNIVERSUMIN LUOJA, TAIVAAN LUOJA, ISRAELIN LUOJA, Hän jonka näitte vierailevan vain kolme päivää sitten hyvin valtavalla, hirvittävällä ja peljättävällä tavalla vieraillen Hänen Ystävänsä, HERRAN Kahden Profeetan luona, jotka saarnaavat, toinen fyysisessä todellisuudessa ja toinen hengellisessä todellisuudessa, liikkuen yhdessä, palvellen kaiken maan HERRAN edessä. 

Jaakobin voimallinen JUMALA, jonka näit tulevan alas Hänen peljättävän läsnäolonsa Pilvessä, Pilven, joka opetti pelkäämään JUMALAA, Pilven, joka tuomitsi Egyptin, kun Hän vei Israelin siunatut lapset, JUMALAN liittokansan Egyptin maasta, vieden heidät läpi autiomaan ja tuoden heidät Luvattuun maahan. 

Hän on se, joka on Puhunut kanssani viime yönä, tänä aamuna hyvin hyvin valtavassa keskustelussa. HERRA, jonka näit vierailevan luonani, JAHVEN Kahden Profeetan luona Kisumussa teltassa, seisoen teltan yläpuolella ja puhuen Palvelijoilleen ja sanoen, että Hän on vihdoin nähnyt HERRAN Väkevimpien Väkevimpien Profeettojen Kirkkauden, esitellen Kirkkauden loistamisen, kuten näitte Helsingissä.

Hän on se, joka on Puhunut kanssani viime yönä aamun tunneilla. Tänään, tänä joulupäivänä Itä-Afrikan aikaan. HERRA JEHOVA, jonka näit vierailevan Pilvessään, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA ROHI, JEHOVA ELION, KORKEIN HERRA, jonka näitte vierailevan luonani Kisumussa noin kolme päivää sitten. Viime yönä Hän nosti minut ylös ja vei Taivaaseen.

Hän vei minut Taivaaseen. Hän vei minut suoraan Valtaistuinsaliinsa. Hän avasi oven Valtaistuinsaliin ja saman tien pystyin näkemään Hänen avaavan, heti kun Hän avasi oven Valtaistuinsaliin, silloin Hän vei minut Valtaistuinsalin taakse ja pystyin näkemään Elämän Puun ja Elämän virran, Puut, jotka ovat kummankin puolen Elämän virtaa. 

Sitten HERRA JEHOVA hyvin tyrmistyttävässä hetkessä otti Kätensä ja esitteli minulle loisteliaat terveet super kukoistavat ja kukkivat Elämän Puun lehdet. En ole koskaan nähnyt sitä tällä tavalla aikaisemmin. Kun Hän esitteli nuo lehdet minulle kädessäni, nuo lehdet kukkivat välittömästi, samantien, shokeeraavan välittömästi, ehkä noin mikrosekunnissa. Ne kukoistivat ja kukkivat shokeeraavalla tavalla. Se on voimallisin Parantumisvoitelu, jollaista olen koskaan ennen nähnyt siitä saakka, kun nämä Kaksi Profeettaa lähetettiin.

Ne kukoistivat ja kukkivat hyvin massiivisesti. Pystyin näkemään, kuinka Hän poimi osan ja antoi käsiini. Sitten ne kukoistivat ja kukkivat ja niistä tuli valtavan suuri puutarha. Massiivinen Parantumisvoitelu, jonka HERRA JEHOVA on laskenut JAHVEN Kahden Profeetan käsiin, jotka saarnaavat nyt maailmassa, se on historiallinen, en ole nähnyt sellaista koskaan ennen. Hän sanoi, nämä ovat kansan parantamiseksi. Tuossa hetkessä pystyin katsomaan Taivaaseen ja näkemään. Näin HERRAN JEHOVAN Kaksi Profeettaa saarnaamassa hyvin shokeeraavalla ja tyrmistyttävällä tavalla maailmassa Mega Mega Parantumiskokouksessa, joka on tulossa. 

On suuri massiivinen historiallinen Parantumiskokous, joka on tulossa, minne HERRA lähettää minut. Se tulee olemaan shokki, täysin omaa luokkaansa. Tiedän, että olette nähneet monien rampojen kävelevän 87 stadionilla, olette nähneet monien sokeiden näkevän, monien kuurojen kuulevan. Cynthia Wanjiku on menossa nyt yliopistoon. Hän näkee hyvin. Hän opiskelee nyt normaaleissa kouluissa. Hän oli sokea, täysin sokea, syntynyt sokeana. Rammat, monet monet, olemme tipahtaneet laskuissa sokeissa rammoissa. Emme ole edes juhlineet sokeita. Olemme keskittyneet rampoihin. 

Emme ole juhlineet kuuroja, joita on suuret määrät, mykkiä, halvaantuneita. Tämä on hyvin shokeeraavaa aikaa. Tämä on historiallisin Parantumiskokous, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt, joita 6.20 varten HERRA on minut tässä ajassa lähettänyt. Näin JAHVEN Kaksi Profeettaa saarnaavan hyvin kiivaalla tavalla vapauttaen ja poistaen JUMALAN lapset kärsimyksestä ja asettaen heidät takaisin JEESUKSEN Vereen ja Ristiin. 

Mega Mega Parantumiskokous on tulossa. On valtava Parantumisvoitelu, jonka HERRA on kaatanut ylleni. Monia monia monia rampoja tulee nousemaan ylös, täysin rampoja, syntyneet rampoina, rampoja lapsia, aikuisia rampoja, rampoja poikia, tyttöjä. Rammat tulevat nousemaan ylös suurimmissa määrin. Monet monet monet sokeat tulevat näkemään. Silmät tulevat poksahtamaan auki näkemään suurimmissa määrin. Monet monet monet kuurot. Monet mykät, halvaantuneet, lukemattomat ontuvat jalat, jopa osia tullaan luomaan tehden jalat saman pituisiksi, venyttäen, kääntäen ja vahvistaen ne, psykoosi, mielisairaudet, skitsofrenia tulevat parantumaan. Haavat tulevat kuivumaan, verenvuotosairaudet tulevat loppumaan, aivan kuten voitte kertoa siitä vierailusta, joka tapahtui vain kolme päivää sitten. 

Kuten voitte kertoa, niin tämä tulee olemaan historiallinen. Parantumiskokous joka seuraa tätä, voit vain kuvitella! Se tulee olemaan shokki, shokeeraavaa historiallinen Parantumiskokous, jossain vaiheessa tammikuuta tai helmikuuta. Tulee olemaan massiivinen, massiivinen massiivinen Parantumiskokous, jossa HERRAN Kaksi Palvelijaa, en vielä tiedä, mutta saattaa olla, että he eivät lähde ulos asunnostaan. Saattaa olla, että he eivät lähde ulos Palvelustyön Päämajasta. 

He tulevat palvelemaan täältä käsin ja antamaan mahdollisuuden kaikille alueille, kaikille tämän maan maakunnille kokoontua heidän 87 stadioneillaan. Koota kaikki rampansa yhdessä lääkäriensä kanssa tutkien heidät, vetäen heidät pois kylistä. Kooten heidän sokeansa, kuuronsa, mykkänsä, ontuvansa, halvaantuneensa, selkäydinvammat, murtuneet luut, murtuneet kylkiluut, laajentuneet sydämet, syövät, leukemia, diabetes, korkeat verenpaineet, kaikkia verisairauksia, HIV-Aids, rammat, sokeat, ontuvat, kuurot, mykät, halvaantuneet, selkäydinvammat, murtuneet selät, maksasairaudet, ihmisiä, jotka ovat jonossa leikkauksiin, hengenvaarallisiin leikkauksiin, hengenvaarallisissa sairauksissa, vaatien hengenvaarallisia kirurgisia leikkauksia. Hän tulee parantamaan kaikenlaisia sairauksia auringon alla. 

Voitte nähdä, kuinka aurinko on järkkynyt, melkein karaten, järisten ulos paikaltaan näiden Kahden Profeetan läsnäolosta, heidän Sanan, käskyn voimasta ennen Kisumua. Voitte nähdä, kuinka ISÄ JUMALA itse tuli alas näiden Kahden Profeetan julistuksen ja käskyn voimasta, kun Kisumussa nyt Hän Sanoi, että tiukasti perustuen Sanoihini, Peljättävä Kirkkauden Pilvi, ISÄ JUMALA tulee minun luokseni Hänen Peljättävässä Kirkkauden Pilvessään, paksussa tummassa Pilvessä. Katsokaa nyt, mitä teillä on nettisivuilla: www.jesusislordradio.info / www.repentandpreparetheway.org. Katsokaa tätä Vierailua, joka on kuluttanut sosiaalisen median; Twitterin, Facebookin, koko maailmaa on ravisteltu! 

Voitte nyt kuvitella sen Parantumiskokouksen, joka seuraa tätä historiallista Vierailua! Muistakaa, että JUMALAN Pilvi, joka vieraili Kisumussa kolme päivää sitten, JUMALA JAHVE, JUMALA ELOHIM, JUMALA SEBAOT, ELYON, Kaikista Korkein HERRA, joka Vieraili luonani kolme päivää sitten Kisumussa, muistakaa, että Hänen Pilvessään, Hänen paksussa tummassa Pilvessään Hän Vierailee ainoastaan Mooseksen, Hänen ystävänsä luona. Ei kenenkään muun. Tuolla tavoin Hän Vierailee vain Mooseksen luona yksin. Voitte siis ymmärtää, kuka palveli ja saarnasi Kisumussa tuona hetkenä. Hän Vierailee ainoastaan Mooseksen, Hänen ystävänsä luona siinä muodossa. Mikä shokki! Mikä syvästi hämmästyttävä hetki seurakunnassa! Aika on muuttunut!

Tulee olemaan Parantumiskokous, ja HERRA on Voidellut Hänen Palvelijansa. Hän on nostanut Voitelua, Hän on vuodattanut Hänen auktoriteettinsa ja voimansa ja Voitelunsa Hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne nyt. Joten tulee olemaan Parantumiskokous, jossa tulen pyytämään teitä, tulen käskemään teitä kokoontumaan 87 stadionille tässä maassa. Ja kokoamaan rampanne, kokoamaan sokeanne, kokoamaan kuuronne, kokoamaan mykkänne, kokoamaan ontuvanne, halvaantuneet, kaikki. Syöpä, leukemia, diabetes, HIV, kaikkia sairauksia, laajentuneita sydämiä, sydänsairauksia, maksasairauksia, perna, sisäelinsairauksia, psykooseja, mielisairauksia, aivokasvaimia. Hän tulee pyyhkäisemään ne ja parantamaan ne kaikki. Kuinka shokeeraavaa aikaa! Kuinka shokeeraavaa aikaa seurakunnassa! 

Kuinka peljättävä hetki seurakunnassa! MESSIAS on tulossa. KUNINKAAMME on tulossa. HERRANI MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie. Olkaa pyhät, siunatut ihmiset. Tehkää parannus! Tehkää parannus! Tehkää parannus te maailman kansakunnat! Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS! Kääntykää pois synnistä! Tehkää tienne oikeiksi HERRAN edessä. JUMALAN Valtakunta on tulossa. 

HERRA JEHOVA ELOHIM, Ystäväni, ainoa Ystäväni, Hän on Puhunut kanssani tänä yönä. Ja Hän on vuodattanut historiallisen uskomattoman Parantumisvoiman, Voitelun ja auktoriteetin niiden Kahden Profeettansa ylle, hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne nyt, juuri nyt. Vain muutama päivä sitten, muutama päivä sitten, viimeisenä päivänä ennen Kokousta, se oli perjantai, kun matkustin Kisumuun, Hän näyttää minulle nämä rammat, jotka tulevat nousemaan ylös ja kävelemään. Ja näin tämän naisen raportoivan minulle ja sanovan, että, katso, katso! Tämä lapsi ei puhunut kolmeen vuoteen, kolmeen vuoteen, nyt hän puhuu! Olen nähnyt HERRAN Parantumisvoitelun tulevan pelastamaan Hänen kansansa, poistamaan heidät häpeästä, poistamaan heidät surkeista tilanteista, tiloista. MESSIAS on tulossa. 

Muistakaa, että joulu tänä hetkenä, se varkauksien ja synnin määrä, se menee ylös, mennen ylös kattojen läpi. Mutta muistakaa, että tämä on se hetki, jolloin MESSIAS tuli JUMALAN loisteliaan kirkkaana Karitsana, Hän, josta saarnasin Kisumussa, kun Sanoin, että kapaloissa, Hänet käärittiin pellavakapaloihin. Hän jätti pudottaen Kirkkautensa, jotta Hän voisi mennä Ristille ja kuolla puolestasi. Risti ja Veri. Tämä on se hetki juhlia Ristiä ja Verta. Tämä ei ole hetki synnille. Tämä on hetki muistaa syntien anteeksianto, parannuksenteko, syntien anteeksiantaminen, lunastus, synninpäästö, uudestisyntyminen. Teidän tulee muistaa oikeutus, oikeutus, että olette uusi luomus. Muistakaa vanhurskauden vaate. MESSIAS on tulossa.

Tämä on se Profeetta, josta Raamattu kirjoitti, että viimeisinä päivinä lähetän Palvelijani valmistamaan Tien Sinun eteesi, kun ISÄ JUMALA Puhui MESSIAALLE, että Hän tulisi lähettämään Hänen Palvelijansa valmistamaan Tien MESSIAAN eteen. Valmistakaa HERRALLE Tie. Tämä on Hänen Äänensä, joka huutaa Afrikan erämaassa täällä, maailman erämaassa: Pyydän anoen, valmistakaa HERRALLE Tie. JUMALAN Valtakunta on lähellä. MESSIAS on tulossa! Teidän tulee olla pyhät! Se seurakunta, jonka näen Hänen ottavan, on pyhä seurakunta. Näen heidän kipuavan Taivaan Portaita ja kipuavan ja menevän sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Varmistakaa, että olette sen luvun sisällä. Pysykää poissa seksuaalisynnistä, seksuaalisesta himosta, seksuaalisesta perversiosta. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom, todah todah, todah chaverim. Yom tov.

Lähde: www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia