25.11.2018 PROFETIA: HISTORIALLINEN PARANTUMISVIERAILU TULOSSA NAKURUUN & HERRAN VIERAILUN HETKI LUONASI - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, HERRA ROHI, JEHOVA ROHI, HERRA JEHOVA, JEHOVA ADONAI, Hän on Puhunut kanssani valtavassa keskustelussa tulevasta Kokouksesta, joka tulee tapahtumaan maailmassa, koskien sitä tulevaa Vierailua, joka on tulossa maailmaan, koskien Kokousta, joka on tulossa Nakuruun Keniaan. Ja siinä todella voimallisessa keskustelussa, HERRA vei minut tänään Taivaaseen, tänään HERRA vei minut Taivaaseen. HERRA on vienyt minut Taivaaseen. Ja kun Hän toi minut Taivaaseen, Hän näytti minulle, kuinka Hän on avannut Taivaan Portit ja Hän näytti minulle Kirkkauden Taivaan sisällä. Ja näen HERRAN kauniin Kirkkauden. Hän laittoi minut katsomaan Taivasta ulkopuolelta käsin, suoraan Oven vierestä, kun Hän avasi Oven Taivaaseen.

Pystyin siis näkemään ulkopuolelta, taivaalta; pystyin nyt näkemään Taivaan sisälle ja sen Oven Taivaaseen, jonka Hän avasi. Silloin pystyin näkemään sen rikkaan Kirkkauden, esille tulevan JUMALAN Kirkkauden, voimallisen Kirkkauden, kallisarvoisen Taivaan Kirkkauden. Näen sen Kirkkauden liikkuvan linjassa JUMALAN Valtakunnan laajuudessa ja herruudessa Taivaassa. Ja näen hieman vaaleaa sinertävää Kirkkautta, sinertävää Kirkkautta myös siellä sisällä, jotain rikasta Kirkkautta, samankaltaista smaragdin, krysoliitin kanssa, samankaltaista kaikkien niiden Taivaan koristelujen kanssa. Näin sen Kirkkauden, sen tavan, millä Kirkkaus meni linjaan Taivaan laajuuden kanssa. 

Ja sitten tuona hetkenä, Hän vei minut Taivaaseen sen jälkeen, kun Hän näytti minulle Kirkkauden Taivaan ulkopuolelta. Ja sitten Hän näytti minulle, kuinka Hänen Kirkkautensa tulee ulos. Hänen Kirkkautensa on tulossa Vierailemaan Kokouksessa, Kokouksessa, joka tulee tapahtumaan Nakurussa.

Tämä on siis todella voimallista aikaa. Se on historiallista aikaa. Tämä on määrittelevää aikaa. Se on vedenjakajan hetki seurakunnassa. Ja tämä on hetki, jolloin HERRA on päättänyt, Hän on harkitusti, tarkoituksellisesti päättänyt Vierailla seurakunnassa, Vierailla kansakunnissa, Vierailla sinun luonasi, kristittynä uskovana. Tämä on siis sinun hetkesi. Voit sanoa, että tämä on korotettu hetkesi. Tämä on aika olla uudestisyntynyt, ja varmistaa, että hiot pelastustasi. Pelastuksessasi ole tiukka ja ole hiottu ja ole oikeassa asemassa. Varmista, että vaellat vanhurskaudessa ja pyhyydessä. Ja kääntykää pois seksuaalisynnistä ja valheista ja kaikista niistä vääristä profeetoista, joiden näet norkoilevan ympäriinsä seurakunnissa, niistä valheapostoleista.

Tämä on korotettua palvonnan aikaa. Tämä on se aika ja hetki palvoa Hengessä ja Totuudessa. Tämä on korotettua aikaa sinulle uskovana. Tämä on se hetki, jolloin sinun tulee varmistaa, että koristelet kristillisen pelastuksesi vanhurskaudella  ja myös pidät siitä kiinni aarteena ja mustasukkaisesti. Jotta säilytät nyt sen, minkä alussa sait, äärimmäisellä mustasukkaisuudella, äärimmäisen huolellisesti.

Sillä tämä on se hetki, se korotettu hetki seurakunnalle, uskovalle. Hän tulee Vierailemaan sinun luonasi uskovana. Hän lähettää paljon Taivaallisia Lähettiläitä, Taivaallisia Edustajia. On paljon Saattueita ja Delegaatioita Taivaasta, joiden tarkoitus on yhtä asiaa varten, sinua varten uskovana, joka olet kytkettynä ja kuulolla ja kuuntelet minua. Toisin sanoen, Taivas on tarkoituksellinen, jotta voisit päästä sisälle Taivaan Valtakuntaan, etkä menisi koskaan helvettiin. Olen siis nähnyt Taivaan. HERRA on vienyt minut Taivaaseen. Olen nähnyt sen valtavan Kirkkauden Taivaassa.

Oi, kuinka toivoisin, että voisit nähdä pienen palan Taivasta, silloin antaisit kaikki, mitä sinulla on. Näit, mitä tapahtui Lima Perussa; vain pieni pilkahdus, Hän antoi maailman kansakunnille vain pienen pilkahduksen siitä, mitä on Taivaassa, Uudessa Jerusalemissa. Kun se ihmeellinen kultatomu tuli alas ja virtasivat, se kaunis, kaikista kallein, kaikista hiotuin kulta. Melkein punertavan ruskea, mutta hyvin hyvin kallis kulta, polvo, kultatomu, joka virtasi alas. Voitte vain kuvitella, kuinka paljon.

Ja kun näin Hänet, kun Hän vei minut ylös tuona hetkenä Lima Perussa ja näytti minulle, kuinka Hän tulee vuodattamaan alas kullan, Hän itseasiassa työnsi alas suuria määriä kultaa, en tiedä, oliko se puolet planeetasta, tai mitä se olikaan, minkä näin Hänen työntävän alas Kädellään, ulos Taivaan Ikkunasta tullen koko matkan aina alas saakka, ja siitä tuli kultatomua ja se Vieraili siellä, missä Hänen Kaksi Valtavaa Profeettaansa olivat, missä se peljättävä Profeetta, luvattu Profeetta oli, Hän jonka Raamattu lupasi, Hän jolla on Taivaan Avain. Ja sitten sen jälkeen, Hän toi myös alas niitä valtavia Taivaan kristalleja, kristalleja Uudesta Jerusalemista, kultaa Uudesta Jerusalemista, Kultakaupungista, kaupungista, jonka kadut ovat kultaa.

Joten juuri nyt on paljon Taivaallista huomiota ja paljon Taivaallista anomista kristitylle uskovalle, sinun sydämellesi. Kyse on sydämestäsi; kaikki nämä Lähettiläät ja Edustustot ja Delegaatiot ja Saattueet Taivaasta, se Vierailu, on kytketty, tarkoitettu ja tähdätty sinun sydämeesi. JUMALA on päättänyt Vierailla sinun luonasi kristittynä, varmistaakseen, että olet pyhä, jotta voisit ymmärtää, jotta voisit kiteyttää Taivaan. Voitteko kuvitella kuolevaisen käden koskettavan Taivaan fyysisiä esineitä? Tämä on juuri sen kaltainen aika, johon olemme astuneet sisälle. Joten pyydän, hiokaa elämäänne.

Tulee olemaan suuri Vierailu Nakurussa. Olen myös nähnyt mahtavan mahtavan Parantumisvierailun, valtavan historiallisen Parantumisen, joka tulee iskemään Nakuruun. En ole nähnyt tämän kaltaista koskaan ennen. Se tulee olemaan niin suurta, se tulee olemaan niin historiallista. Rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään, sokeat silmät tulevat poksahtamaan auki, kuurot korvat tulevat poksahtamaan auki ja kuulemaan, HIV tulee parantumaan, haavaumat tulevat kuivumaan, syövät tulevat kuivumaan verestä, leukemiat tulevat häviämään pääverenkierrosta, kaikki luuydinsyövät tulevat kuivumaan pois, eikä niitä tulla enää koskaan löytämään. Hän tulee ennallistamaan ihmisiä, Hän tulee parantamaan kaikkia sairauksia auringon alla. Nakuru tulee olemaan todella suuri.

Tänä yönä Hän vei minut uudestaan; toisessa osassa keskustelua, Hän vei minut suoraan ja välittömästi, suoraan ja välittömästi JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtaistuinsaliin Taivaassa. Ja sitten Hän käveli kanssani sinne, Hän näytti minulle elämän Puun ja Hän otti joitakin melkoisen suuria kimppuja, kimppuja Elämän Puusta, kaikkien niiden upeiden Lehtien kanssa, jotka ovat hyvin vihreitä ja terveellisiä, ja Hän antoi ne minulle ja Hän Sanoi: Nämä ovat kansakuntien parantumiseksi. Joten juuri nyt Puhuessani, HERRA on varustanut minut tällä valtavalla auktoriteetilla, jonka Hän tulee vapauttamaan Nakurussa.

Tämä on kaunista aikaa, kaikista kauneinta, kaunista kaunista, hyvin kaunista aikaa seurakunnan historiassa, kun HERRA tavoittelee nyt sieluasi, tavoittelee huomiotasi, tavoittelee ikuisuuttasi, tavoittelee huomiotasi, koskien iankaikkisuutta. Hän kutsuu sinua, laskien Portaat alas Taivaalle, Sanoen: Katso, iankaikkisuus, jonka olen valmistanut sinua varten. Tämä on kaunista kaunista kaunista aikaa seurakunnan historiassa, kaikkein kaunein hetki. Joten rakkaat ihmiset, valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa. Todah todah, Shalom todah, Baruch Hashem.

(25.11.2018 / Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia