24.8.2020 PROFETIA AHDISTUKSESTA TULOSSA ITALIAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään. Tänä päivänä HERRA JEHOVA JAHVE, Hän on Puhunut tänään maanantaina 24.8.2020. 

Tässä keskustelussa, siunatut ihmiset, uudestaan JEHOVA ELOHIM, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, Hän on Puhunut kanssani ja tästä syystä tulen luoksenne tänä aikana Itä-Afrikan aikaan.

Tässä keskustelussa HERRA on näyttänyt minulle Italian. On tulossa tilanne Italiaan. Näen kaksi lentokonetta. Näen yhden lentokoneen. Ne näyttävät ohikulkevilta lentokoneita, ajattelin. Toinen niistä yrittää nousta ja se toinen myös nousee. Kun se tulee, näen myös toisen lentokoneen tulevan ilmassa.

Tämän jälkeen Hän vie minut samaan Italiaan paikkaan, jossa on ihmisiä, mutta heidät pakotetaan asumaan ahtautuneessa tilanteessa. Se, missä he ovat, heillä on pieniä yksiköitä, tällä tavoin, jossa he ovat yhdessä siellä.

JUMALAN Tuomio on tulossa Italiaan. MESSIAS on tulossa. HERRA vei minut Italiaan. Näen ahdistuksen siellä. HERRAN Tuomio on tulossa Italiaan. HERRA pyytää parannuksentekoa, jotta maailman kansakunnat tekevät parannuksen ja valmistautuvat MESSIAAN Tulemukseen.

Aika on ohitse. MESSIAS on tulossa! Yhtenä päivänä tulette heräämään siihen tosiasiaan, että MESSIAS tuli jo ja haki seurakunnan. Rukoukseni on, että tulette olemaan sen luvun sisällä, jotka otetaan ylös JUMALAN Valtakuntaan. Raamattu puhuu, että pyhyys ja vanhurskaus ovat JUMALAN perus-standardeja. 

Kaikkien ihmisten tulee nyt vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herrakseen ja Pelastajakseen, olla uudestisyntyneitä aidosti ja kunnolla, vaeltaa vanhurskaudessa, olla pyhät ja evankelioida, toteuttaa suurta toimeksiantoa, tehdä työtä viinitarhassa. Ruokkikaa Hänen lampaitaan, ruokkikaa kanssapalvelijoitanne! Siunattu se palvelija, jonka hänen isäntänsä löytää tekemästä juuri näin, ruokkien kanssapalvelijoitaan nälän hetkenä.

Uudestaan, näen ahdistuksen tulevan Italiaan. HERRA vei minut sinne. Hän laittoi minut lentokoneeseen ja nousimme tuossa lentokoneessa, mutta se veti alaspäin hiukan, se veti alaspäin täällä, kun olemme vieläkin maaperällä. Sitten nousimme yli laakson tällä tavoin, yli kukkulan, joten pystyimme näkemään laakson. Sitten oli toinen lentokone, joka tuli meidän suuntaamme, myös valkoinen. 

Sitten sen jälkeen HERRA vie minut paikkaan, jossa ihmiset ovat. Ihmiset ovat ahtautuneet tuohon paikkaan, missä he asuvat. He asuvat pienissä yksiköissä, pienissä yksiköissä, siellä oli paljon ahdistusta siellä. 

Joten JUMALAN Tuomio on tulossa Italiaan ja HERRA pyytää parannuksentekoa. Siinä tulee olemaan mukana lentokoneita. Näen kaksi lentokonetta. MESSIAS on tulossa! JEESUS Nasaretilainen on tulossa pyhää seurakuntaa varten. Kaikki tehkööt parannuksen ja uskokoot evankeliumin ja olkoot pyhät JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Aamen.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 24.8.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia