2.4.2021 PROFETIA HISTORIALLISIMMASTA SODASTA TULOSSA MAAILMAAN

 

 

 

 

Siunatut ihmiset, tänään perjantaina 2. huhtikuuta vuonna 2021, uudestaan, tänään perjantaina 2. huhtikuuta vuonna 2021, todella todella väkevä päivä. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani todella valtavalla tavalla viime yönä. Hän Puhui ajasta, jossa olemme. Hän on myös Puhunut JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Missiosta maailmassa. Muistattehan, että ihmiskunta on HERRAN hallintavallan alla. Ihmiskunta on JUMALAN alla. Se on HERRA, joka johtaa kalenteria tässä maailmassa.

Aika on nyt tulossa, jolloin JUMALA KAIKKIVALTIAS tulee nyt vakiinnuttamaan Hänen auktoriteettinsa, Hänen kiistattoman auktoriteettinsa, kieltämättömän auktoriteettinsa, päivänselvän auktoriteettinsa, auktoriteetin, joka tulee olemaan täysin kiistämätön kaikkien silmien edessä. Hän on siirtämässä Vierailua toiselle tasolle. Sen tähden tänään olemme myös nähneet, että sen julistuksen kontekstissa, jonka HERRA teki, tulee olemaan historiallinen sota, joka tulee vierailemaan maailmassa. Mahdollisesti kaikista historiallisin sota, joka tulee koskaan iskemään maailmaan.

On valtava sota edessämme tässä ja olen nähnyt JAHVEN Kahden Profeetan mukana olemisen, mutta on historiallinen sota. Historiallinen. Olen nähnyt jopa tuon sodan lopun. HERRAN tulee voittaa! HERRA tulee voittamaan tuon sodan. Olen nähnyt sen lopun, kuinka HERRA tulee viimein voittamaan tuon sodan, ja Hänen Palvelijoidensa mukana olon todella ankarassa Missiossa, todella vakavassa. HERRA Puhui tänä yönä todella todella väkevällä tavalla. On sota, joka on tulossa maailmaan, ja itseasiassa, luulen, että eräänä hetkenä yksi maa tullaan täysin mitätöimään pois maailmasta. Tämä on siis tuon sodan ankaruuden taso.

Elämme siis todella kriittisen ajan partaalla maailman historiassa. On historiallinen sota, joka on tulossa, ja HERRA uudelleen järjestää nyt meneillään olevaa Missiota maailmassa, Hänen Missioitaan, joka Puhuu kanssanne. On sota, joka on tulossa. Historiallinen sota, historiallinen sota, jonka kaltaista ei ole koskaan ennen nähty. Se on suoraan edessämme tässä. HERRA tulee puolustamaan Hänen kansaansa. Näen Hänen Kahden Profeettansa mukana olon todella korkealla tasolla. HERRAN tulee voittaa tuo sota, joten seurakunta, pysykää lujina! Varmistakaa, että olette valmiina menemään sisälle ylöstempaukseen! Olkaa lujia nyt! MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(2.4.2021 Profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

 

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)