2.4.2021 MASSIIVINEN PARANTUMISVOITELU TULOSSA KENIAAN

 

 

2.4.2021 MASSIIVINEN PARANTUMISVOITELU TULOSSA KENIAAN

Siunatut ihmiset, uudestaan, kuinka valtava keskustelu viime yönä, HERRAN JEHOVAN, ISÄN JUMALAN, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALAN ja ISÄN sekä Hänen Kahden Palvelijansa välillä, jotka ovat mukana suuressa Missiossa juuri nyt maailmassa, valmistaakseen kaikki kansakunnat MESSIAAN tulemusta varten. Sen mitä näette tuosta keskustelusta todella selvästi, on se tosiasia, että liikkuen tästä eteenpäin, nyt tästä pisteestä lähtien, tulee olemaan massiivinen massiivinen Parantumisvoitelu, jonka HERRA on vuodattanut Hänen Kahteen JAHVEN Profeettaansa, Häneen, joka Puhuu kanssanne juuri nyt.

Tästä hetkestä eteenpäin tässä koko Kenian maassa rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään koko Kenian maassa todella historiallisella tavalla sen massiivisen Voitelun tähden, jonka HERRA on vuodattanut Häneen, joka Puhuu kanssanne tänä viime yönä. Uudestaan, sokeat silmät tulevat myös avautumaan, poksahtamaan auki kaikkialla halki tämän maan yhden käskyn kautta, yhden julistuksen kautta Nairobista käsin täältä. Sitten monet monet kuurot korvat tulevat poksahtamaan auki. Nyt on toivoa heille, jotka elävät hiljaisuuden maailmassa, että tuossa hiljaisuudessa he pystyvät nyt kuulemaan, joten he pystyvät kuulemaan evankeliumin ja julistuksen MESSIAAN loisteliaasta tulemuksesta.

Nämä ovat siis voimalliset hyvät uutiset, jotka HERRA on tuonut viime yönä ja voitte nähdä, että tämä alue, tämä viimeinen osa tätä Missiota tulee olemaan todella massiivinen. Rammat tulevat nousemaan kaikkialla tässä maassa ja kävelemään, Kenian maassa. Sokeat tulevat nousemaan ylös kaikkialla Keniassa ja heidän silmänsä avoinna, jotta he voivat nähdä, ja he tulevat näkemään todella selvästi, he tulevat näkemään valoa ja he tulevat olemaan todella hämmästyneitä, ja kuurojen korvat tulevat poksahtamaan auki ja ne tulevat todella herkiksi, ja mykät, heidän kielensä tulevat vapautumaan kaikkialla halki tämän maan. Halvaantuneet tulevat nousemaan ylös kaikkialla halki tämän maan tässä viimeisessä osuudessa tätä JAHVEN Missiota.

JEHOVA SHELI, HERRA minun Kallioni, Hän on tulossa ravitsemaan seurakuntaa, Hän on tulossa poistamaan heidät siitä surkeasta tilasta, jonka tämä elämä oli langettanut heidän ylleen. Hän tulee lunastamaan ja vapauttamaan monia, paljon ihmisiä, monet rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään, monet sokeat tulevat näkemään, monet kuurot tulevat kuulemaan, monet mykät tulevat puhumaan, monet halvaantuneet tulevat nousemaan ylös ja venyttämään raajojaan, monia heistä, joilla on nivelrikko, jossa luut olivat sulautuneet yhteen, nyt he tulevat viimein pystymään venyttämään niveliään, taivuttamaan niveliään ja kävelemään ja kipu vapautetaan. He eivät tarvitse enää morfiinia. Monet selkäydinvammat tulevat parantumaan, monet aivovammat, aivovauriot, CP-vammat, haavaumat, jotka eivät kuivu, jotka ovat olleet kroonisia, jotka lääkärit ovat julistaneet kroonisiksi, sisäelimiä, verisairauksia, leukemia, syöpiä, diabetes, HIV-Aids tulee parantumaan tässä maassa.

Monet rammat tulevat siis kävelemään tässä maassa, monet sokeat tulevat näkemään, monet kuurot tulevat kuulemaan, monet mykät tulevat puhumaan, halvaantuneet tulevat kävelemään, ontuvat, heidän jalkansa tullaan vahvistamaan ja kolumneja tullaan lisäämään, luomisihmeitä täällä, ihmiset tulevat saamaan uusia sisäelimiä. Jos sydän on väsynyt, jos ihmiset sanovat, että maksasi ei pysty toimimaan, tai että sinun munuaisesi ovat pettäneet, HERRA tulee parantamaan heidät ja antamaan heille uusia munuaisia, uusia sydämiä, uusia maksoja; verisairauksia, leukemia, diabetes, korkea verenpaine, JUMALA tulee puhdistamaan kaikkea tätä JEESUKSEN Veren voimalla.

Tämä tulee siis olemaan todella massiivinen vaihe, jonka HERRA on julistanut viime yönä, jopa kun Hän tulee tuomaan päätökseen, uudelleen ohjatakseen Hänen Missiotaan, joka Puhuu kanssanne, mutta sillä välillä tulee olemaan massiivinen Voitelu, todella todella massiivinen. Se mitä olen nähnyt tänä yönä, se tulee olemaan historiallista. JEHOVA TSIDKHENU, HERRA meidän vanhurskautemme, Hän on tulossa voiman kanssa, JEHOVA TSORI, HERRA minun Voimani, todellisen voiman ja väkevyyden kanssa nostamaan rammat ylös, avaamaan sokeita silmiä, avaamaan kuuroja korvia, ollen hyvin herkät, vapauttamaan mykkiä kieliä, Hän tulee parantamaan murtuneita jalkoja, murtuneita polvia, murskautuneita polvia, murtuneita lonkkia, he, jotka tarvitsivat lonkkaleikkauksen, eivät nyt tarvitse. Hän tulee ennallistamaan ne täysin, JEESUKSEN väkevässä Nimessä.

Tämä tulee siis olemaan massiivinen Herätys tämän vaiheen aikana, ja HERRA on Hän, joka johtaa tätä Herätystä, johtaa kalenteria, mutta mikä vain mahdollisuus, jolla teitä tullaan auttamaan tässä maassa, se tulee olemaan melkoisen valtava, se tulee olemaan melkoisen hämmästyttävä, se tulee olemaan tähtitieteellinen, se tulee olemaan todellinen vyöry. Parantumisten vyöry ja tsunami tulossa, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. MESSIAS on tulossa. Olkaa aina valmiina. Kiitos.

(2.4.2021 Profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)