2.4.2020 PROFETIA YLÖSTEMPAUKSEN JÄLKEISESTÄ HÄMMENNYKSESTÄ JA SHOKISTA MAAILMASSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani laajasti viime yönä. Se oli hyvin pitkä keskustelu, joka JEHOVA JUMALALLA oli kanssani viime yönä, siunatut ihmiset. Tässä keskustelussa HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA vei minut ympäri maailmaa ja näin ihmisiä ympäri maailmaa shokissa, suuressa shokissa, kauhuissaan ja oli hämmennystä. Suuri sekaannus iski maailmaan. Koko maailma oli suuressa hämmennyksessä ja ihmiset olivat ryhmissä ja ryhmissä ja ryhmissä ja he sanoivat: ”Eih, tyypit, ylöstempaus on tapahtunut! Aih, ylöstempaus on tapahtunut! Ylöstempaus on tapahtunut!” He sanoivat: ”Ylöstempaus on vihdoin tapahtunut, joten tämä asia oli totta, joten Raamattu oli oikeassa!”

Se on päivä, kun ihmiset tajuavat nyt, että Raamattu oli totta. Raamattu oli oikeassa ja kristityt olivat oikeassa. Oli siis paljon hämmennystä. Hän vei minut lähelle joitakin ihmisiä, siellä oli ryhmä miehiä. Joka puolella maailmaa ihmiset tapasivat ja kokoontuivat ryhmissä ja oli suurta hämmennystä. Oli pelkoa ja kauhua. He olivat hämmästyksissään ja ihmeissään suuressa pelossa ja shokissa ja he puhuivat.  HERRA vei minut joidenkin heidän luokseen kuunteleman mitä he sanoivat ja he sanoivat: ”Hei tyypit, eli ylöstempaus on tapahtunut! Ylöstempaus on tapahtunut, aih! Joten ylöstempaus on tapahtunut, joten tämä asia oli tosi! Raamattu on siis totta!”

Hän vei minut ympäri maailmaa näyttääkseen minulle ihmisiä vakavassa hämmästyksessä ja hämmennyksessä, joten kun ylöstempaus tulee tapahtumaan, niin maailma ei tule koskaan ei ikinä olemaan enää entisensä. Tulee olemaan sekavuus, hämmennys ja shokki. Ihmiset tulevat seisomaan ryhmissä ympäri maailman suuressa kauhussa ja pelossa, peläten sitä mitä olisi tulossa maailmaan. He ovat peloissaan, että ovat menettäneet jotkut rakkaansa, jotka ovat menneet ylös. Heidän vaatteensa jäivät jäljelle. Siellä oli vaatteita ja rannekelloja. He, joilla oli päässään hatut, niin hatut ja vaatteet ja kengät ja sukat ja niin edelleen jäivät jäljelle. Heidän vaatteensa jäivät jälkeen kasoina ja rannekellot tipahtivat sinne. Kaikkea maailmasta jäi jäljelle, kun he lähtivät itse. He lähtivät samalla tavoin, kuin he olivat tulleet maailmaan.

Samalla tavoin kuinka he tulivat maailmaan, siten he myös lähtivät, joten HERRA on toistanut, Hän on toistanut tämän kiihtyvän varoituksen, että ylöstempaus on tapahtumassa. Tämä tarkoittaa, että Taivas on kokonaan valmis MESSIAAN Tulemukseen. He, jotka ovat viisaat, valmistautukoot. Voitte nähdä tilanteen globaalisti. Tämä koronavirus on hyvin hyvin vakava varoitus ja merkki sukupolvelle. Voitte nähdä sen tavan, kuinka koronavirus leviää. Yli 10 000 kuollutta yksin Espanjassa ja Italiassa yli 10 000. Israelissa terveysministeri on saanut sen viruksen. Kaikki ihmiset, joita hän on tavannut, ovat juosseet karanteeniin. On melkoinen tilanne Britanniassa, jossa pääministeri on saanut sen ja kaikki tämä tapahtuu globaalisti. Kukaan ei voi sivuuttaa tätä merkkiä. Kukaan ei voi sivuuttaa tätä hetkeä.

HERRA on vihdoin roskannut kaiken ihmiskehityksen, ihmisteknologian, ihmistieteen, postmodernismin, ihmiskehityksen. Nyt voitte nähdä, että ihmiset tarvitsevat JUMALAN armoa. Uudestaan, viime yönä HERRA vei minut ympäri maailman ja Hän näytti minulle ihmisiä kokoontuen ryhmiin. Sen on täytynyt olla päivä numero 1. Ehkä se näyttää olevan ensimmäinen päivä ylöstempauksen jälkeen, kun ihmiset heräsivät seuraavana aamuna. Ihmiset olivat ryhmissä ja joukoissa kaikkialla maailmassa totisessa kauhussa ja hämmennyksessä siitä, mitä on tulossa maailmaan. He sanoivat: "Oo, ihmiset, ylöstempaus on viimein tapahtunut? Ylöstempaus on siis tapahtunut? Raamattu oli siis totta? Vau! Raamattu oli siis oikeassa?" Oli siis vakava hämmennys.

Kristityt olivat peloissaan, he juoksivat ja menivät piiloon ja itkivät ja kieriskelivät maassa. Kristityt, jotka olivat jääneet jälkeen, he, jotka kieltäytyivät kuuntelemasta HERRAN Väkevimpien Profeettojen Sanomaa, he, jotka mustamaalasivat JAHVEN Kahta Profeettaa, pilkkasivat ja halveerasivat heitä ja herjasivat ja puhuivat heistä pahaa. He, jotka olivat helvettiin suuntautuneita, joita paholainen käytti estämään JUMALAN Missiota valmistamaan kansakunnat. Kaikki kristityt, jotka eivät koskaan kuunnelleet, he piileskelivät ihmisiltä.

He kieriskelivät maaperässä ja itkivät ja huusivat, kiristellen hampaitaan. Sillä he tiesivät, että heidän ystävänsä olivat lähteneet, he, jotka olivat pyhiä, jotka olivat Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä, jotka olivat pysyneet vanhurskauden ja pyhyyden ohjeistuksessa ja vanhurskaudessa vaeltamisessa ja hyljänneet synnin, ja joilla oli parannusta tekevä sydän, he, joita nämä Kaksi Profeettaa nuhtelivat ja he hyväksyivät tuon nuhtelun ja he tekivät korjauksia. He tekivät parannuksia ja he korjasivat JUMALAN edessä seisomisensa, niin että he seisoivat oikein JUMALAN edessä, seisoivat oikein JEHOVAN edessä. Kristityt olivat häpeissään. He juoksivat pakoon. He piileskelivät ja huusivat ja itkivät, kieltäytyen syömästä, kieriskellen alhaalla maaperässä.

MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Valmistakaa HERRALLE tie! Tämän päivän saarna, tämän päivän Kokous saattaa alkaa jopa aiemmin, ehkä suunnilleen klo 17 terävästi saarna tulee alkamaan. Tämä on valtavaa aikaa! MESSIAS on tulossa! Kutsuin alas JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Pilven ja JEHOVA JAHVE, Israelin muinainen JUMALA itse tuli luokseni kaikkien ihmisten silmien ja katseiden edessä. Siellä oli kansainvälisiä ihmisiä tuon teltan alla. Siellä oli ihmisiä Nigeriasta, siellä oli ihmisiä Usasta, siellä oli ihmisiä Suomesta, siellä oli ihmisiä Saksasta, siellä oli ihmisiä Australiasta, kaikkialta maailmasta, Ugandasta, Tansaniasta. He olivat tuon teltan alla Kisumussa. He näkivät JUMALAN Pilven tulevan. Me tanssimme samassa Sateessa, joka satoi ainoastaan teltan ympärillä.

Olen nähnyt Taivaan Portaiden alas laskemisen käskystäni. JUMALAN Pilvi, valkoinen Pilari, on tullut alas Taivaasta ja yhdistänyt minut, identifioiden nämä Kaksi Profeettaa maailman kansakunnille. Jopa haljeten kahtia, todistaakseen teille, että Yksi heistä on hengellisessä ruumiissa suoraan siinä. Rammat ovat kävelleet suurimmissa luvuissa. Olen sulkenut maailman koronaviruksen kanssa. Nyt olen nähnyt ihmisten kahteen kertaan, eilen ja tänään, hämmästyksessä ja shokissa ja pelossa ja kauhussa, sanoen: JEESUS on tullut! Ylöstempaus on tapahtunut!

Raamatussa Hän Sanoi, että syy miksi hän Puhui kuninkaalle ja hän Sanoi, se syy, miksi HERRA on näyttänyt unen sinulle kahteen kertaan, kahdessa eri muodossa, on, että Taivas on päättänyt, että tämän tapahtuman tulee nyt tapahtua! MESSIAS on tulossa! Varmistakaa, että olette pyhät! Valmistakaa tie, Voideltu tie, Pyhä tie HERRALLE sydämissänne. Todah Shalom.

2.4.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia