2.4.2019 PROFETIA TULEVASTA MEGA PARANTUMISKOKOUKSESTA & SANOMA EROTTAUTUMISEN TÄRKEYDESTÄ



Siunatut ihmiset, tulen luoksenne tänään, tänä hetkenä Itä-Afrikan aikaan ja se on totisesti minulle suuri ilo ja kunnia tulla luoksenne tänä aikana. Tämä on valtava hetki seurakunnan historiassa, kun Tien Valmistamisen Herätys MESSIAAN Tulemukselle on käynnissä. Ja jokaiselle kansakunnalle annetaan täysin sama mahdollisuus valmistautua MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Tämä hetki on vertaansa vailla, ei ole toista tämän kaltaista hetkeä siitä saakka, kun seurakunta syntyi, siitä saakka, kun seurakunta lanseerattiin Golgatan Ristillä.


Siunatut ihmiset, kuten sanoin, tämä on todella voimallista aikaa seurakunnan historiassa. Tässä hetkessä näemme valtavan PYHÄN HENGEN liikehdinnän ja kuohumisen seurakunnassa, valmistaen sitä seurakunnan Kunniaa varten, Häntä varten, joka kuoli seurakunnan puolesta, HERRAAMME ja VAPAHTAJAAMME, JEESUSTA KRISTUSTA MESSIASTA varten. Tämä on ollut upean mahtavaa aikaa, hyvin väkevää aikaa siitä saakka, kun HERRA lanseerasi tämän Tien valmistamisen mission MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten.


Tiedämme erittäin hyvin, että seurakunnan alkuperäinen missio, kuinka HERRA asetti seurakunnan, sen tarkoitus oli yhdistää ihmiskunta Taivaaseen. Uudestaan, muistetaan se alkuperäinen missio, miksi MESSIAS aloitti seurakunnan. MESSIAS lähetettiin yhdistämään langennut ihminen, ihmiskunta ja maailma Taivaaseen. Joten, kun Hän lanseerasi seurakunnan, Hän synnytti seurakunnan ja lanseerasi seurakunnan helluntaina. Sen tarkoitus pysyy ja pysyi, joka on yhdistää ihmiskunta Taivaaseen.


Tiedätte erittäin hyvin seurakunnan narratiivin, että matkan varrella seurakunta menetti suunnan ja tien. Se ei kuitenkaan yllättänyt HERRAA, koska se oli kauan aikaa ennakoitu ja kauan aikaa aikaisemmin profetoitu, että tulisi olemaan lankeemus ja luopumus ja tulisi olemaan tarve virvoitukselle, uudistukselle, Herätykselle, elvyttämiselle, elpymiselle seurakunnassa. Tästä syystä se missio, jota kuvailtiin Raamatussa, lanseerattiin näille Kahdelle Taivaan Profeetalle. Sanon, että tämä on ollut kaunista ja upeaa aikaa, mahtavaa aikaa, virvoittavaa aikaa, sillä vihdoin jälleen Taivas on yhdistetty maailmaan ja maailma on yhdistettynä Taivaaseen täyttääkseen seurakunnan alkuperäisen mission.


Tiedättehän, että jonkun aikaa seurakunta on tehnyt muita asioita. Seurakunta on yhdistänyt itsensä toisiin toimiin ja käytäntöihin ja teihin, näin tehden, se on kadottanut yhteyden Taivaaseen. Kun HERRA lähetti meidät, voitte nähdä, että jälleen KRISTUKSEN MESSIAAN Palvelustyö on ollut täysin ennallistettu, yhdistäen seurakunnan, langenneen ihmisen ja maailman Taivaaseen. Tästä syystä näette JUMALAN Pilven vierailun, joka on tullut maailmaan. Näette jälleen ne vierailut. JUMALA on yhteydessä maailman kanssa. Taivas on yhdistettynä maahan. JUMALA on jälleen yhteydessä ihmistensä kanssa. Tämä on sen tärkeys, jos ette tienneet. Tämä on ollut se täysi ja kokonainen sanoma vierailuista, jotka näitte Menengaissa, Kisumussa, Kapkatetissa, Kerichossa, vierailusta, jonka näitte Lima Perussa.


Tänään tulen luoksenne suuressa armossa ja upeassa ilossa sydämessäni, sanoo HERRA. Miksi? Koska pohjimmiltaan näette parannuksenteon juurtuvan tähän maahan. Näette, että se Herätys, jonka HERRA on tuonut tähän maahan voittaa ihmisen yritykset, voittaa ihmisen turhautuneisuuden. Se voittaa kaikki ihmislaskelmat. Miksi? Koska voin nyt laittaa yhteen sen artikkelin, jonka Standard -sanomalehti kirjoitti eilen, sen artikkelin, joka kattoi täysin sen HERRAN Kokouksen, joka oli 24.3.2019 Keskuspuistossa täällä Nairobissa. Voitte nähdä hyvin selvästi, että tämä on parannuksentekoa Kenian medialta. Kenian media tekee nyt parannusta ja sanoo: Ei! Emme aiemmin ymmärtäneet tätä. Emme ole ennen tunteneet Häntä, mutta tämä on nyt se, kuka Hän on. Tämä on nyt se, keitä nämä Profeetat ovat! He julkaisivat sanasta sanaan sen sanoman, jonka HERRA antoi 24.3.2019 Nairobin Keskuspuistossa.


Tämä on siis hyvin virkistävää aikaa, voimallista aikaa, kun laitatte sen yhteen kansallinen kokoontumisen kanssa. Lain tekijät tässä maassa tulevat yhteen parlamenttitalossa sanoen: Ei, ei ei ei! Me tiedämme HERRAN Väkevimmät Profeetat. Tiedämme minkä puolesta He seisovat. Katsokaa nyt, kaikki se mitä kirjoitettiin, oli valhetta Heitä vastaan. Kun laitat kaiken tämän yhteen, niin näet kansakunnan, joka tekee parannusta. Tiedän myös, että olen vastaanottanut korkeimmilta virkamiehiltä kaiken tämän ja sanoma on ollut hyvin selvä, että teemme parannusta, että tällainen asia voi tapahtua tässä maassa. Tarvitsemme HERRAN apua tälle kansakunnalle navigoida tien jälkipolvillensa ja tulevaisuudelleen, täällä maailmassa ja ikuisesti iankaikkisuudessa Taivaassa.


Joten tämä on upeaa aikaa, kun katsoin tuota eilistä artikkelia Piispojen kanssa täällä, silloin ymmärsin, että ennen Keskuspuiston kokousta he mainostivat Kokousta ilmaiseksi, ilman maksua puolikkaalla sivullaan, ¼ sivulla. Se on hyvin kallista tehdä. Tämä on tämän kansakunnan parannuksentekoa. Se todella todella alleviivaa sen tosiasian, että tämä kansakunta on katuva, ja tämä kansakunta alkaa ymmärtämään Herätyksen aarteen, jonka HERRA on tallentanut tänne. Joten luulen, että tämä tulee vihdoin tuomaan loppuunsa sen, mitä te olette käyneet läpi, kivun, jonka olette käyneet läpi. Sillä nyt näette sen Totuuden, joka on julkaistu, liittyen MESSIAAN Tulemukseen.


Ei ole upeampaa asiaa mitä voit nähdä maan kansallisessa sanomalehdessä, kuin julkaista artikkeli MESSIAAN loisteliaasta Tulemuksesta. Tiedätte, kuinka tuo lehti jaetaan joka puolelle maata. Joten tämä auttaa, tämä auttaa parantamaan sen sairauden, jonka se oli aiheuttanut, jonka se oli tarkoitettu aiheuttamaan HERRAN Missiolle. Tämä paikantaa Kenian jälleen samalle korkeammalle paikalle, jossa he ovat olleet aiemmin. Tämä paikantaa Kenian jälleen samalle korkeammalle paikalle, jossa he ovat olleet aiemmin. Voitte myös katsoa Keniaa huonoimmillaan. Voitte katsoa kaikkia niitä kuvia, joita näette: www.jesusislordradio.info. Näette, kuinka Kenian huonoimmillaan pitelee silti suurinta Herätystä koko maailmassa! Totisesti voin nähdä hyvin selvästi, että voitot on säilytetty. Voitot ovat täällä, jopa silloin kun HERRA navigoi tämän mission muihin kansakuntiin, niin voitot ovat täällä. Voitot ovat täällä. MESSIAAN voitot täytyy säilyttää!


Olen myös iloinen tietäessäni sen, että HERRA alkaa lanseeraamaan Hänen Kahta Profeettaansa Israeliin, vaikka tähän saakka HERRA ei ole maininnut vielä aikaa. Joten tästä paikasta HERRA tulee lähettämään julistukset ja ohjeistukset liittyen MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Hän tulee lähettämään julistuksen ja ohjeistuksen liittyen MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen tästä paikasta Keniasta kaikille muille kansakunnille. Ja kun HERRA tekee näin, kun HERRA lähettää ilmoitukset, ohjeistukset ja sanomat liittyen MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen ja ne päivittäiset keskustelut, joita JUMALALLA on ollut seurakunnan kanssa. Siitä saakka, kun Hän lähetti nämä Kaksi Profeettaa, olette kuulleet elävää JUMALAA, Raamatun JUMALAA, sillä päivittäin näette ne keskustelut liittyen MESSIAAN Tulemukseen, liittyen seurakuntaan.


Tiedän, että pitkään aikaan en ole jakanut tästä useimmille teistä, mutta tämän mission keskiössä, ytimessä on Israelin pelastus ja lunastus, Israelin kansallinen Herätys. Joten kaikissa näissä prosesseissa, kun kuulet ne keskustelut liittyen Israeliin, Heidän uudelleen paikantamiseen ja lanseeraamiseen Israeliin sen paradigman ja puitteiden sisällä, siinä grand pääsuunnitelmassa miksi tämä missio lanseerattiin maailmaan. Pohjimmiltaan, kun pakanaseurakunnan missio on lanseerattu, sen mission sydämessä, ytimessä, pakanaseurakunnan ylöstempauksessa on Israelin lunastaminen. Israel istuu aina kaiken tämän keskiössä.


Näimme hyvin selvästi, siunatut ihmiset, että siinä keskustelussa, joka HERRALLA oli Nairobin Keskuspuistossa, se oli erittäin hyvin paketoitu. Se oli erittäin hyvin kiinnitetty KRISTUKSEN missioon, KRISTUKSEN alkuperäiseen missioon, sekä näiden Kahden ikuisuuden mega Profeetan missioon, Sateen Profeetan, Tulen Profeetan. Tämä missio on yksinkertainen. Hän erottelee HERRALLE kansan, HERRAN ihmiset. Tästä syystä näitte minun lukevan Keskuspuistossa: Ilmestyskirja 18:4, jonka luen jälleen teille. Ilmestyskirja 18:4. Mutta ennen kuin luen sen, niin haluan tuoda teille suurimman ilon ja hyvät uutiset, että on tulossa mega mega Parantumiskokous tähän maahan. HERRA tulee laittamaan Hänen Kaksi Valtavaa Profeettaansa julistamaan parantumisen Heidän asunnostaan Nairobista.


Tulette jälleen kokoontumaan arviolta 84 stadionille, kuten tietysti myös he maailmanlaajuisesti, jotka viitsivät tehdä niin. Lääkärit tulevat aloittamaan aikaisemmin. Tulen kertomaan teille, milloin alatte lähtemään ulos. Luultavasti noin seuraavan 3-4 viikon päästä. Sitten lähetän lääkärit ja lääketieteen tiimin syvälle maaseutukyliin etsimään rampoja, jotka ovat hylättyinä siellä, sokeita, jotka ovat hylättyinä siellä, joilla ei ole edes mitään apuvälineitä sairaaloista, jotka helpottaisivat heidän vammaisuuttaan, ongelmiaan ja sairauksiaan. Luulen, että neljän viikon päästä pystyn lähettämään Pastorit, aluevalvojat, Piispat, lääkärit, vanhemmat lääketieteen johtajat, jotka HERRA on etuoikeuttanut meille.


Muistakaa, että vain Kenia tekee näin. Missään muissa maissa en ole nähnyt lääketieteen johtajia tulevan paikalle, sanoen, voimmeko vahvistaa teille ne potilaat ja vammaisuudet, niin että kun HERRA parantaa heidät, niin Kirkkaus on suurempi. Ainoastaan Kenia tekee näin. Luulenpa, että tämä on vieläkin esimerkki ja luokkahuone toisille kansakunnille oppia. Noin neljän viikon päästä tulen lähettämään ulos Piispat, Vanhemmat Piispat, vanhemmat aluevalvojat, vanhemmat Pastorit, lääketieteen ammattilaisten tiimit. Meillä on mukana vanhempia lääketieteen apulaisjohtajia. Meillä on vanhempia lääkäreitä, kirurgeja ja erikoislääkäreitä ja he menevät ulos maaseutukyliin ja vetävät sieltä esiin kaikki ihmisten hylkäämät, hylätyt rammat, hylätyt sokeat, hylätyt kuurot, he, jotka ovat syvällä siellä maaseutukylissä, kuten Njabutot.


Tiedämme erittäin hyvin, että Kisiissä oli täysin rampa perhe Njabutot. Kun menimme sinne ja löysimme heidät, heillä ei ollut mitään apua. He laskivat allensa ja olivat yksin siellä talossa. He kaikki kolme olivat rampoja. Tämä oli se heidän tilansa, kunnes HERRA nosti heidät ylös maan tomusta. Hän nosti heidät ylös hiekasta. Nyt he kävelevät ja elävät normaalia elämää. Nyt he ovat jälleen ihmisiä. Nämä ovat sen tyyppisiä ihmisiä, joita pyydämme lääkärien hakevan maaseutukylistä, jotka ovat hylättyinä siellä, he, joilla ei ole varaa matkalippuun. Jopa kyläläiset ovat jo luovuttaneet heidän suhteensa ja lopettaneet välittämästä. Joten nämä ovat niitä rampoja, sokeita, kuuroja, mykkiä, halvaantuneita, ontuvia, heitä, joilla on selkärangan vaurioita, syöpiä, kasvaimia, jotka tulemme tuomaan 84 stadionillenne. Noin 3-4 viikon päästä tästä tulen julistamaan sen.


Vanhemmat Piispat tulevat johdattamaan tiimit ulos tuomaan kaikki teidän sairaanne 84 stadionille tai useammalle ja sitten HERRA tulee julistamaan täältä Nairobista, päätoimistoiltamme Nairobista ja sitten tulette näkemään mitä tulee tapahtumaan maassa. Se tulee olemaan ihme, sillä se Parantumisvoitelu, jonka olen nähnyt HERRAN vapauttavan näistä Kahdesta Valtavasta ikuisuuden Profeetasta, on hyvin shokeeraavaa. Tällä kertaa se on absoluuttisen shokeeraavaa.


Se on tuorein voitelu ja kun Hän laittoi minut Hänen läsnäoloonsa Valtaistuinsalinsa eteen, Hän näytti minulle sen Parantumiskokouksen, jopa HERRAN Kirkkauden kuin sumun. Puhdas valkoien Kirkkaus tuli ja pyyhkäisi läpi suhisevalla pyhällä äänellä. Se Kirkkaus vain kulki läpi ja se oli kuin sumua. Se oli todella tyrmistyttävä ja ihmeellinen vierailu JAHVE JUMALAN Valtaistuimen edessä. Hänen, joka on lähettänyt minut valmistamaan tien Taivaan Rakkaalle, Kuninkaalle, MESSIAALLE, Hamelekille, joka on tulossa. Ilmestyskirja 18:4, Hän sanoo:


”Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.” (Ilm. 18:4)


Joten tämä on hyvin voimallista rakkaat ihmiset. HERRA käskee Hänen ihmisiään erottautumaan tässä hetkessä. Hän käskee Hänen kansaansa erottautumaan tässä hetkessä. Miksi? Koska MESSIAS on tulossa. MESSIAAN loistelias tulemus on tullut lähelle, joten nyt HERRA erottelee Hänen ihmisensä, kuten näimme Nairobin Keskuspuistossa. Hän käyttää JEESUKSEN Verta. Aivan kuten Hän teki Egyptissä, ennen kuin vitsaukset iskivät. Hän käyttää valtavaa JEESUKSEN ihmeitätekevää Verta erottamaan Hänen kansansa. Näet saman Jesaja 48:20, Hän sanoo:


”Lähtekää Baabelista, paetkaa Kaldeasta; riemuhuudoin ilmoittakaa, kuuluttakaa tämä, viekää tieto siitä maan ääriin asti, sanokaa: "Herra on lunastanut palvelijansa Jaakobin". (Jes. 48:20)


Hän puhuu erottautumisesta, joka tapahtuu tässä hetkessä jälleen. Hän erottelee ihmisensä niistä toisista, jotta he eivät kärsisi vitsauksista. He eivät kärsisi siitä, mistä ne toiset kärsivät. Uudestaan, erottelussa pohjimmiltaan jaetaan maailma kahteen osaan ja kahteen populaatioon. Roomalaiskirje 6 puhuu samasta erottautumisesta. Ennen kuin luen Roomalaiskirje 6, niin haluaisin lukea Jeremia 51:44-45, siunatut ihmiset. Hän sanoo:


”Minä kostan Beelille Baabelissa ja vedän ulos hänen kidastaan sen, mitä hän on niellyt; eivätkä kansat enää virtaa hänen tykönsä. Baabelin muurikin on kaatunut. Lähde pois sen keskeltä, minun kansani, ja pelastakoon kukin henkensä Herran vihan hehkusta.” (-38)


”Minä rankaisen Beliä, Babylonin jumalaa, ja vedän sen kidasta kaiken, mitä se on niellyt. Kansat eivät enää virtaa sen luokse. Babylonin muurit luhistuvat. Lähde sieltä, minun kansani! Pelastaudu Herran hehkuvan vihan alta!” (-92)


Ja tämä keskustelu on puhuttu hyvin ja elävästi siinä Sanomassa, joka annettiin Keskuspuistossa 24.3. tänä vuonna 2019, kun HERRA Puhui hyvin selvästi ehdottomassa varmuudessa, että on Ahdistuksen aika, joka on tulossa, ja Suuri Ahdistus, joka seuraa sitä. Ja kaikki tämä on hyvin kirjattu Raamattuun. Ja kaikki ovat nyt hiukan valaistuja siitä, mitä on tulossa maailmaan. Mutta Hän Sanoo, että joka kerta, kun sen kaltainen myrsky iskee maailmaan, niin HERRALLA on menetelmä, jonka Hän toteuttaa.


Hän aina erottaa Hänen kansansa vihasta. On joitakin ihmisiä, joita kohtaan Hän on rakastava, sen tähden, koska he ovat Minun kansani, Hänen kansansa. Ja sitten Hän erottaa heidät myrskystä, ukkosmyrskystä, vihasta, joka on tulossa. Tiedämme kaikki, että HERRA on tulossa tuomitsemaan tämän pahan ja jumalattoman maailman; antikristuksen ja koko maailman, joka tulee palvomaan paholaista tuona aikana, tuona hetkenä ajassa.


Joten tämä Sanoma erottautumisesta, on se, minkä julistan teille tänään, juhliessamme sitä tosiasiaa, että Kenia on nyt nousemassa takaisin jaloilleen, Kenia elpyy nyt, se ottaa takaisin asemansa, se ottaa takaisin, se kantaa Kirkkauttaan jälleen, sitä Herätystä, jonka HERRA on uudelleen asettanut tähän maahan jälleen. Sanomalehdet, sekulaarisanomalehdet julkaisevat Sanomaa MESSIAAN Loisteliaan kirkkaasta tulemuksesta. Kuinka suurta aikaa tässä maassa!


Ja haluan julistaa, että tulee olemaan massiivinen juhlinta halki tämän maan; että nyt kaikissa toimistoissa, kaikilla markkinapaikoilla, jokaisella kadulla, ihmiset pystyvät lukemaan MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta. Se on suuri saavutus, mitä Standard-sanomalehti on tehnyt. He ovat tehneet suuren asian, toisella kerralla se oli K24-TV, joka toi ulos HERRAN Sanoman, määritellen nämä merkit tässä ajassa, kun HERRA käski Italiasta käsin, että Lima Perussa, kun ne Kaksi Profeettaa kävelevät siellä, silloin Taivas tulee avautumaan, ja Sade tulee alas. Sitten Satoi jopa kristalleja ja kultatomua.


Joten haluan vain uudelleen alleviivata tämän koko Sanoman tänä hetkenä, kun Kenia alkaa nyt juhlimaan sen nousemista takaisin jaloilleen. Sillä Parantumiskokouksia on tulossa, Sanan räjähdys jatkuu, Sana Expo, räjähdys tulee jatkumaan. Ja on todella voimallista aikaa. Sillä monet monet viranomaisten tahot ovat soittaneet minulle ja sanoneet: Jatka Sanan räjähdysten kanssa tässä maassa.


He ovat soittaneet minulle ja kertoneet, että tämä on se Mega muuttuminen, joka on tapahtumassa tässä maassa. Ihmisten elämät muuttuvat, ihmisiä valmistetaan ikuisuutta varten; ihmisiä pyydetään olemaan vanhurskaampia, olemaan pyhiä, olemaan parannusta tekeviä. Ei ole mahtavampaa, suurempaa asiaa, joka voi tapahtua ihmisille, kansalle, kansakunnalle, kuin nähdä lopulta heidän muuttumisensa olemaan vanhurskaampi populaatio.


Joten tämä erottautuminen tässä on todella voimallinen, sillä Sanoma, joka välitettiin Keskuspuistossa, se todella julisti sitä seurakunnan alkuperäistä missiota. Seurakunta kutsuttiin ulos. Kun HERRA lanseerasi seurakunnan, Hänen kutsunsa oli erottaa kansa HERRALLE, yhdistää maa, yhdistää maailma, yhdistää langennut ihmiskunta takaisin perintöönsä, takaisin määränpäähänsä Taivaassa.


Juhlin siis tänään, puhuessani siitä upeasta lähetyksestä ja levittämisestä, minkä Standard-sanomalehti on tehnyt. Juhlin kanssanne Kenia, kun valmistaudumme Missiolle Israeliin. Me emme tiedä, milloin se tapahtuu; onko se ennen ylöstempausta, vai pyhien ylösoton jälkeen. Mutta mikä tahansa se aika onkaan, niin olen nähnyt itseni siellä toteuttamassa HERRAN Missiota. Tämän Prime Time ajan keskiössä on erottautuminen, tämä Sanoma, joka julisti opillista erottautumista Keskuspuistossa. Ja näette hyvin selvästi, että se erottautuminen, jota HERRA korotti Keskuspuistossa, itseasiassa pyysi teitä kenialaiset, erottautumaan synnistä. Erottautumaan synnistä kunnolla. Siksi mainitsin Room. 6:15, esimerkiksi.


Vielä juhlien sitä samaa erottautumista, mitä HERRA julistaa tänään. Se oli se alkuperäinen Missio, ja se pysyy HERRAN Missiona. Se pysyy Hänen Missionaan, että kun seurakunta jatkaa toteuttaen elämäänsä, niin erottautumisen, erottautuneen kristillisen elämäntyylin, tulee olla sen olemuksen keskiön keskellä. Nyt Room. 6, Room. 6:1-5, tai mihin saakka vain. Voitte lukea niin kauas kuin haluatte, kun teillä on aikaa. Mutta tämä on se jatkuva erottautumisen juhlinta, sillä Hän Sanoo, kuolleena synnille ja elossa KRISTUKSELLE. Hän Sanoo:


"Mitä me tähän sanomme? Onko meidän jatkuvasti tehtävä syntiä, jotta armo tulisi yhä suuremmaksi? Ei tietenkään. Kun kerran olemme kuolleet pois synnistä, kuinka voisimme edelleen elää siinä?"


Jae 3:


"Tiedättehän, että meidät kaikki Kristukseen Jeesukseen kastetut on kastettu hänen kuolemaansa. Näin meidät kasteessa annettiin kuolemaan ja haudattiin yhdessä hänen kanssaan, jotta mekin alkaisimme elää uutta elämää, niin kuin Kristus Isän kirkkauden voimalla herätettiin kuolleista."


Toisin sanoen, ylösnoussutta elämää. Tämä on jälleen erottautumisen julistus ja korottaminen. Ja voimme lukea eteenpäin ja eteenpäin. Erottautuminen. Tämä erottautuminen, jonka seurakunnan tulee ymmärtää juuri nyt. Jos luette 2. Kor. 6, sama asia, Hän Puhuu 2. Kor. 6:14-18, Hän toistaa samaa asiaa, korottaen erottautumista, seurakunnan alkuperäistä missiota, sitä miksi sinusta tuli kristitty. Hän Sanoo:


"Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? Voivatko Kristus ja Beliar olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko?"


Joten siunatut ihmiset, vieläkin liittyen tähän erottautumiseen. Jae 16:


"Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani."


Jae 17:


"Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä"


Tämä on se sama kutsuhuuto, jonka kuulit tehtävän. Kuulit Hänen tekevän kutsuhuudon Keskuspuistossa 24.3. tänä vuonna 2019, että tulkaa ulos heistä, jotta te ette olisi osallisina heidän keskusteluunsa, ja olisi osallisina heidän vitsauksiinsa, jakaen heidän syntejään, ja jakaen heidän Tuomiotaan. Ja Hän Sanoo:


"älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias."


Tämä on se Minun kansani seurakunta, jota PYHÄ HENKI rakentaa tässä hetkessä. Mutta korostaen tätä ja tuoden tämän päätökseen tässä lähetyksessä tänään, haluan juosta takaisin Matteuksen evankeliumiin, samaan Matteuksen evankeliumiin, Matt. 5, liittyen vieläkin siihen samaan korostukseen erottautumisesta.


Ja siksi se on ollut minulle suuri ilo tänään, että Standard-sanomalehti on astunut esille, he ovat astuneet ulos ja sanoneet, että luulen, että ne Sanomat, joita nämä PROFEETAT vapauttavat, ovat todella aarre. Ja he ovat päättäneet kantaa sen. Voitteko kuvitella, sekulaarisanomalehdessä? Tällaista tapahtuu vain Keniassa. Ja tämä on kaunista Herätyksen aikaa. Ne ovat Herätyksen tavaramerkkejä. Ja luullakseni, tämä tuo tänään päätökseen sen väärinkäytöksen ja mustamaalauksen, mitä on tapahtunut täällä. Sillä Standard-sanomalehti on itseasiassa parantanut sen. He ovat parantaneet sen sairauden he ovat tulleet ulos ja sanoneet, ei! Me tulemme nyt kantamaan HERRAN Sanomaa. Ja tämä on todella valtava parannuksenteko tässä maassa.


Tiedän, että on Kansallinen parannuksenteko, tehdessämme työtä viranomaisten kanssa. Me olemme työstäneet sitä. Mutta puhun nyt ihmisistä kentällä, heidän teoistaan, heidän käyttäytymisestään, mikä kertoo parannuksenteosta, puhuu katumuksesta. Matt. 5, Matt 5, jakeesta 29 eteenpäin, katsokaa, mitä Hän Sanoo. Matt. 5:29 eteenpäin, Hän Sanoo:


"Jos oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se irti ja heitä pois."


Toisin sanoen, en basura, en espanol, roskikseen, Hausabfall, saksaksi. Uudestaan, toistan jakeen 29:


"Jos oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se irti ja heitä pois. Onhan sinulle parempi, että menetät vain yhden osan ruumiistasi, kuin että koko ruumiisi joutuu helvettiin. Ja jos oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä pois. Onhan sinulle parempi, että menetät vain yhden jäsenen, kuin että koko ruumiisi joutuu helvettiin."


Tämä on todella voimallinen Sanoma, koskien erottautumista. Tämä on se, mistä puhun. HERRA Sanoo, että jos on mitään, mikä viettelee sinut syntiin, silloin sinun tulee erottautua siitä asiasta. Ja tämä on vieläkin se sama Sanoma, jonka HERRA välitti, julisti 24.3. vuonna 2019 Nairobin keskuspuistosta. Ja tiedän, että monet ovat kysyneet minulta, voisimmeko asettaa tietyn järjestelmän, tietyn kalenterin Keskuspuiston Herätystä varten, Nairobin Herätystä varten, Nairobin sunnuntain evankeliumin Konferenssia varten. Ja ehkä kuulemme, mitä HERRA Sanoo, kun HERRA navigoi minua niihin muihin maakuntiin, muihin paikkoihin, ennen kuin lähden maasta.


Kun HERRA vie minut nyt; tietysti suunnittelemme Kokouksia Bungomaan, Kisumuun, Maraleliin ja Kitaleen ja Mombasaan, ja kaikkiin näihin paikkoihin, odottaessamme HERRAN ajoitusta. Mutta voitte nähdä hyvin selvästi, että HERRA taistelee erottautumisen, erottautuneen kristillisen elämäntyylin puolesta. Pääasiassa, erottautumista synnistä. Ja sen tähden Hän todella todella toi esille, olimme hyvin kiireisiä, toimme esille suurella tavalla, koskien sitä nauhaa, kirkkaanpunaista lankaa, jota käytettiin erottamaan esikoinen toiseksi syntyneestä, jotta esikoinen voisi nauttia tietyistä oikeuksista.


Ja Hän käytti Peresiä esimerkkinä. Hän Sanoi, ei! Korruptio ei voi erottaa. Et voi tehdä sitä erottautumista korruption kanssa. On niin paljon, mitä on siinä korruptiossa, minkä näit tapahtuvan, kun Peres ja Serah syntyivät. Kun Serah ojensi kätensä ja vastaanotti sen kirkkaanpunaisen nauhan, kirkkaanpunaisen langan. Ja myöhemmin käykin toteen, että Peres on se esikoinen. Hän Sanoo, että kun MESSIAS on tulossa, niin erottautumista ei voida toteuttaa korruption kanssa. Peresin täytyi ottaa paikkansa esikoisena. Ha korotin teille MESSIAAN sukulinjan, että totisesti, MESSIAS tuli ulos Peresistä. Hän tuli Peresin sukulinjan kautta. Joten korruptio ei voi toteuttaa sitä erottautumista.


Mutta näette sen saman Sanoman, näette sen Sanoman, prototyypin siitä Sanomasta seurakunnassa tänään. Hän Sanoo, että korruptio seurakunnassa ei voi olla se väline, joka toteuttaa erottautumisen. Se tulee sortumaan. Sen tähden Serah, jos Serah tarkoittaa kirkkaanpunaista lankaa, tai kirkkaanpunaista nauhaa, niin kuitenkin Peresin, Peresin täytyi ottaa paikkansa. Sillä tämä erottautuminen toteutetaan JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimelta Taivaasta. Sen tähden, Matt. 5:29-30 todella puhuu, puhuu tästä erottautumisesta, siunatut ihmiset, tästä Mega erottautumisesta, tästä väkevästä erottautumisesta, erottautumisesta, jonka seurakunnan tulee ymmärtää, toteuttaa ja kantaa sen kristillisessä elämäntyylissä erottautuen synnistä, erottautuen kaikesta, myös viettelyksistä, mitkä voivat vietellä sinut, kietoa sinut synnin pauloihin. Erottautuminen maailmasta.


On niin paljon koskien erottautumista, mitä HERRA tuo nyt maailman kansakuntiin ja HERRAN huoneeseen. Ja sen tähden haluan tänään juhlia niin paljon, mitä Standard-sanomalehti teki. Ja haluan kiittää HERRAA siitä, että se paransi nyt, hoiti nyt terveeksi tämän koko asian. Ja kerroin teille ihmiset, että tämä on se todistus, että teidän ei tarvitse sotia takaisin. Kaikki mitä teidän tulee tehdä, on antaa elämänne todistuksen puhua puolestaan. Antakaa elämänne todistuksen, niiden rampojen, jotka kävelevät, sokeiden, jotka näkevät, puhua. Milloin HERRA on koskaan käyttänyt yksinkertaista miestä, yksinkertaista ihmistä tekemään sen kaltaisia väkeviä asioita; käskemään auringon taputtaa, aikaan saamaan Kirkkautta osoittamaan kärjellä, osittaen Taivaasta, aivan kuten Hän Sanoo, että niin tulee pian taas tapahtumaan.


Joten juuri nyt HERRA käskee seurakuntaa tässä maassa ja sen ulkopuolella noudattamaan erottautumista heidän elämässään. Olen todella iloinen, että tämä on lähetetty teille, jopa sekulaarimassamedian toimesta. Jotta tällä maalla ei olisi koskaan oikeusasiaa HERRAN edessä. Jotta voisitte tietää, että HERRA on Puhunut erottautumisesta. Jotta maailma voisi tietää, että Sanoma erottautumisesta on lähetetty hyvin, on hyvin julistettu kansakunnille, seurakunnalle, KRISTUKSEN ruumiille. Joten te tiedätte, mitä tehdä uskovana; toteuttaa synnistä erottautuminen, erottautuminen mistä vain, mikä voi vietellä sinut syntiin, toisin sanoen, viettelykset. Erottautuminen tästä pimeästä maailmasta. Tämä on se hetki erottautua, jotta voisitte nähdä JUMALAN loisteliaan kirkkaan Valtakunnan.


Nyt, olen tullut esille julistamaan, että tulee olemaan Mega Parantumiskokous. Olen nähnyt sen Parantumiskokouksen. Tulee olemaan massiivinen historiallinen Parantuminen, historiallisia Mega Parantumisia, joita tulee tapahtumaan, mukaan lukien luomisihmeet, joita tulee tapahtumaan tässä maassa ja sen ulkopuolella, heille, jotka välittävät olla osallisena siitä Parantumiskokouksesta. Ja tiedän, että juuri nyt HERRA valmistaa kansakuntia. Ja kysyn vielä HERRALTA sitä tarkkaa paradigmaa, tarkkaa kalenteria, tarkkaa ajoitusta, koskien Missiota Israeliin. On toinen Missio, jonka on tarkoitus tapahtua Lima Perussa, kun JUMALAN Pilvi, tumma Pilvi, tulee koko matkan Taivaasta ja asettuu ylleni, suoraan kaikkien edessä. Ja sitten Sataa. Kaikki nämä asiat, jotka on Sanottu ja julistettu, ne tulevat tapahtumaan. Mutta meidän tulee odottaa HERRAN ajoitusta.


Joten HERRA Siunatkoon teitä, kalliit ihmiset. Ja pyydän teitä juhlimaan tänä hetkenä. Miksi? Sillä HERRA on tullut läpi. HERRA julistaa teille nyt MESSIAAN tulemusta. Olette nähneet ne Ihmeet, joita ei ole ennen nähty. Olette nähneet historialliset Parantumiset. Olette nähneet erottautumisen Sanoman, joka on julistettu teille. Ja nyt tiedätte, kuinka vaeltaa kristittynä. Alkuperäinen seurakunnan Missio oli, että HERRA JEESUS tuli erottamaan kansan HERRALLE. Ja siksi Nairobin keskuspuistossa luin Ilmestyskirjasta; Nairobin keskuspuistossa luin Ilm. 5, mitä HERRA teki, kun Hän tuli lanseeraamaan seurakunnan. Ja luin hyvin selvästi Ilm. 5, ja luin jakeen 9, jossa Hän Sanoi:


"ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista"


"ja (Hän on) tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä".


Joten juhlin tätä Keskuspuistossa. Kuulit HERRAN korottavan tämän Raamatun jakeen. Miksi? Sillä tämä istuu siellä keskiössä, elävässä ytimessä, KRISTUKSEN Mission elävässä keskiössä, lanseeraten seurakunnan, lanseeraten armon pelastuksen. Erottaen ulos kansan, ostaen kansan HERRALLE. Joten HERRA auttakoon teitä tänään.


Mutta juhlin sitä, että Parantumiskokous on tulossa, muita Konferensseja on tulossa tähän maahan. Joten jos vihollinen luuli, että Herätys ja ne voitot, joita MESSIAS oli tehnyt tässä maassa, olivat lopulta sortumassa, niin minulla on surullisia uutisia paholaiselle, että: Herätys tulee olemaan vahvempi ja vahvempi ja vahvempi ja suurempi ja valtavampi. He kutsuvat sitä suuremmaksi ja paremmaksi. Se tulee olemaan paljon suurempi ja parempi. Suurempi ja parempi. Voitte nähdä Kenian sen pahimmassa tilassa. Nyt katsokaa niitä kuvia netissä heidän pahimmassa tilassaan; heillä on monumentaalinen Herätys. Kuinka paljon suurempi silloin onkaan se toinen Herätys.


Ja myös muissa maissa, kun HERRA lanseeraa minut nyt Vierailemaan niissä kansakunnissa. Joten ne voitot, joita MESSIAS tekee halki maailman tulevat jatkumaan jatkuen ja jatkuen. Ja Siunaan seurakuntaa Kiinassa. Siunaan Vanhempia Piispoja Kiinassa siitä suuresta palavuudesta, jota he huokuvat, siitä suuresta työstä, jota he tekevät Kiinassa. Ja HERRA tulee vapauttamaan minut myös niihin kansakuntiin.   HERRA Siunatkoon teitä, todah rabah. MESSIAS on tulossa. Varmista, että elät erottautunutta elämää, vanhurskasta elämää, pyhää elämää. Elämää, joka sopii sille arvokkaalle Ristille ja Verelle, jonka KUNINKAAMME, HERRA JEESUS kirjoitti seurakunnalle. Shalom todah, todah rabah.


(Profeetta Dr. Owuor. 2.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia