24.12.2021 PROFETIA MENENGAI 4 - HERRA LASKEE KAIKKIEN RAMPOJEN TAAKAN HÄNEN PALVELIJOIDENSA YLLE

Siunatut ihmiset, kuinka väkevää väkevää aikaa, väkevää aikaa maailman historiassa, kuinka voimallinen hetki KRISTUKSEN seurakunnan historiassa. Juuri nyt olemme nyt viimeisellä matkaosuudella, nyt voimme nähdä Menengain silmillämme. Menengai 4 on juuri nyt omien silmiemme edessä täällä. Todella todella voimallista aikaa, ja kaikki systeemit ovat liikkeellä. Jopa julkinen terveyslaitos on nimennyt virkailijoita Menengai 4 Kokousta varten.

Lääkärit, on niin paljon vapaaehtoisia lääkäreitä, melkein 200+, he tapaavat jatkuvasti, eilen heillä oli konferensseja, kaikkea, kaikki systeemit ovat liikkeellä. Vanhempi Arkkipiispa on ollut todella kiireinen, jatkuvia kokouksia, jatkuvia kokouksia. Paljon konferensseja Vara-Arkkipiispojen, Vanhempien Vara-Arkkipiispojen kanssa. On todella todella voimallista aikaa seurakunnan historiassa.

Viime yönä, HERRA Puhui kanssani viime yönä, koskien Kokousta, joka on tulossa Menengaille, on paljon yksityiskohtia, tulen vain antamaan ne teille, kuten ne ovat. Jotkut olisin voinut salata, sillä jotkut niistä on sisäpiirin keskustelua HERRAN ja Hänen Palvelijoidensa välillä, mutta kuitenkin tulen antamaan ne teille tämän kaltaisena jouluaattona, todella voimallista.

Tänä yönä HERRA KAIKKIVALTIAS unessa, Hän näytti minulle JAHVEN Kaksi Profeettaa, ja he seisoivat Hänen PILVENSÄ edessä. He seisoivat JUMALAN PILVEN edessä, jonka näitte, jonka kutsuin alas Taivaasta, joka tuli Kisumuun, 22. joulukuuta vuonna 2019, PILVEN, joka siirsi Israelin lapset koko matkan halki erämaan Luvattuun maahan, PILVEN, joka on HERRA JAHVE ITSE.

JUMALAN PILVI, Peljättävin JUMALAN PILVI, joka iski Egyptiä ja egyptiläisiä, JUMALAN PILVI, joka on tullut nyt siirtämään seurakunnan Taivaan Valtakuntaan, tehden henkilökohtaisen kutsun ja paimentamaan seurakuntaa, jotta he, jotka ovat rakastaneet JEESUSTA ja ovat uudestisyntyneitä ja ovat ottaneet JEESUKSEN heidän sydämiinsä ja elämäänsä, he, jotka ovat valinneet pyhyyden ja vanhurskauden, jotta he voivat nyt vaeltaa Hänen kanssaan tällä viimeisellä matkaosuudella pyhiinvaellusta JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtakuntaan.

Hetki vanhurskaudelle on suoraan siinä kirjoitettuna todella kovaan ääneen Taivaalle, hetki pyhyydelle on suoraan siellä kaiverrettuina tämän hetken Vierailuina. Hän on siis tullut poimimaan vanhurskaat ja pyhät, Hän on tullut painottamaan teille, julistamaan teille, että: Katsokaa, JUMALAN Valtakunta on valmiina vastaanottamaan teidät, mutta teidän tulee täyttää vanhurskaus, teidän tulee vastaanottaa PYHÄ HENKI ja olla pyhät.

Tässä valtavassa unessa siis yöllä näin HERRAN Kaksi Palvelijaa seisomassa JUMALAN PILVEN edessä, ja sitten Hän näytti minulle, että kun he olivat siellä, he puhuivat, he olivat todella kiireisiä puhelimessa, yrittäen mobilisoida asioita Kokousta varten. He organisoivat ja he olivat HERRAN edessä, he tekivät HERRAN tehtäviä. He Sanoivat: Tehkää tämä! Valmistakaa tämä täällä! Valmistakaa tämä täällä! Jotta kaikki tämä voisi olla asetettu, jotta kaikki voisi olla valmista JUMALAN Vierailua varten. Pystyin siis näkemään, että he olivat HERRAN edessä ja he tekivät työtä HERRALLE todella voimallisesti.

Sitten tuona hetkenä HERRA Puhui ja HERRA Puhui nyt ääneen kuultavalla Äänellä, ISÄ JUMALA Puhui nyt Ääneen, ja Hän Sanoi, että: Tänä hetkenä tarvitsen Palvelijoilleni jonkin aikaa, jonkin aikaa nyt erillään ja valmistautua hyvin HERRAN Vierailua varten Menengai 4:sella. Tänä aikana tarvitsen Palvelijoilleni jonkin aikaa nyt, jotta he pystyisivät valmistautumaan hyvin Menengai 4 Vierailua varten. JUMALA Puhui Ääneen.

Sitten HERRA, aivan kuin Hän olisi laittanut minut tietämään, että Hän Sanoi, että Hän ei halua mitään häiriötekijää miltään taholta juuri nyt Hänen Palvelijoidensa ylle. Seisoin siellä, kun Hän Puhui Ääneen, ja Hän antoi minun myös ymmärtää, että Hän tarkoittaa, että Hän ei halua mitään häiriötekijöitä nyt.

Nyt toiset systeemit, rakenteet paikoillaan, voivat tehdä sen asian, voivat valmistaa kaiken Menengai 4:sta, HERRAN Vierailua varten. Kuulin Hänen siis Sanovan, että Hän haluaa Hänen Palvelijoidensa ottaa nyt jonkin aikaa, valmistautuakseen todella hyvin HERRAN Vierailua varten Menengai 4:sella.

Sitten Hän Sanoi Ääneen: Sillä juuri nyt olen laskenut Palvelijani ylle koko sen taakan kaikista rammoista, kaikista rammoista, kaikista sairaista, kaikista syövistä. Hän numeroi ne ääneen, ja Hän on laskenut sen heidän ylleen, mutta Hän painotti niitä rampoja, että Hän on laskenut koko taakan kaikista rammoista Hänen Palvelijoidensa harteille.

Silloin tuona hetkenä tunsin sen taakan, taakan kaikista rammoista, kaikista sokeista, kaikista kuuroista, kaikista mykistä, kaikista syövistä, kaikista leukemioista, kasvaimista, verenvuototaudeista, kroonisista haavaumista, diabeteksesta, korkeasta verenpaineesta, munuaissairauksista, sydänsairauksista, sapesta, mistä vain, kaikesta tuona hetkenä, leukemiasta.

Hän antoi minun tuntea sen taakan, joten murruin JUMALAN PILVEN edessä ja itkin todella todella katkerasti, katkerasti, kun HERRA Sanoi nyt, että: Katso, olen laskenut koko taakan kaikista rammoista tänä hetkenä, kaikista rammoista, kaikista niistä, olen laskenut koko tuon taakan Palvelijoideni harteille. Silloin tunsin sen taakan kaikista rammoista laskettavan ylleni. Silloin aloin itkemään todella katkerasti, itkin todella kontrolloimattomasti tuossa unessa, ja sitten heräsin ja jatkoin vain itkemistä.

Siunatut ihmiset, tämä on siis, miten HERRA on Puhunut, joten kaikki muut systeemit, Arkkipiispat, organisoikaa ihmisenne, varmistakaa, että systeemit ovat ylhäällä ja toiminnassa, jotta HERRA voisi saada nyt aikansa, jotta Hän voisi valmistaa ne viimeiset valmistelut, valmistaen Hänen Palvelijansa tähän Mega Mega.

Aivan kuten voitte nähdä nyt, Hän on Sanonut ääneen, että Hän on laskenut koko taakan, kaikki rammat nyt, Hän on laskenut heidät, sokeat, kuurot, mykät, syövät, sapen, munuaissairaudet, leukemian, verisairaudet, haavaumat, kaikki sairaudet, Hän on nyt laskenut Hänen Palvelijoidensa ylle mennä vapauttamaan heidät. Tarkoittaen, että koko Taivas ja JUMALA ITSE on nyt keskittynyt Hänen Palvelijoihinsa tänä hetkenä, että He menevät tekemään työn HERRALLE.

Heräsin siis itkien todella katkerasti sen painon ja myös sen rakkauden tähden, että HERRA voi laskea koko tämän taakan, koko tämän mandaatin, koko tämän tehtävän ylleni. Sen tähden itkin niin katkerasti, sillä Hän antoi minun ymmärtää, että se oli myös rakkautta, että Hän laski koko sen taakan kaikista rammoista koko maailmassa nyt hartioilleni. Se oli todella valtava hetki JUMALAN PILVEN edessä. Sen tähden tuossa henkäyksessä haluan sanoa, että todella valtavalla väkevyydellä HERRA Puhuu Menengai 4:sesta.

Haluan tuoda teille tuoreimmat uutiset nyt. Tuoreimmat uutiset, tuoreimmat uutiset! Rampa on jo kävellyt Mombasassa. Rampa on juuri kävellyt Mombasassa, siunatut ihmiset. Patrick on kävellyt, rampa, joka oli 8 vuotta maaperässä, rampa, jota kuivailin täällä, kuinka hänen polvensa olivat kuluneet, kun hän on vetänyt itseään maaperässä. Rampa on juuri kävellyt Mombasassa.

Tuoreimmat uutiset, tuoreimmat uutiset, siunatut ihmiset! Rampa on juuri kävellyt. Rampa on kävellyt! Kuinka väkevä Menengai 4 tuleekaan olemaan. Rampa on juuri kävellyt ennen kuin he alkavat matkan, tullen Menengai 4:selle. Rampa on juuri kävellyt! Tämä on todella väkevää, siunatut ihmiset. Todella voimallista.

Rampa on juuri kävellyt. Patrick oli rampa 8 vuotta, täysin täysin rampa, siunatut ihmiset. Rampa on juuri kävellyt, rampa on kävellyt jopa ennen kuin he alkavat matkan, tullen Menengai 4:selle. Rampa on kävellyt, rampa on kävellyt, rampa on kävellyt! Se on alkanut väkevällä tavalla, siunatut ihmiset, viimeinen matkaosuus, kun ihmiset valmistautuvat tulemaan Menengai 4:selle, tullen Menengai 4:selle. Rampa on jo noussut ylös ja alkanut kävellä ennen kuin alamme matkan. Hallelujaa!

Mitä tuleekaan olemaan Menengai 4:sessa? Rampa on kävellyt, on kävellyt, rampa on kävellyt! Rampa on juuri kävellyt! Tuoreimmat uutiset, tuoreimmat uutiset, tuoreimmat uutiset. Rampa on juuri kävellyt ennen kuin he alkavat matkan, tullen Menengai 4:selle. Rampa on kävellyt, rampa on kävellyt, rampa, kuinka väkevä Menengai 4. tuleekaan olemaan? Kuinka väkevä Menengai 4. tuleekaan olemaan? Kuinka voimallinen, kuinka peljättävä? Rampa on kävellyt!

(Profetia 24.12.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)