24.11.2021 PROFETIA TULEVASTA MENENGAIN SUPER MEGA HISTORIALLISESTA HERÄTYS- JA PARANTUMISKOKOUKSESTA - ELÄMÄN PUUN LEHDET

24.11.2021 PROFETIA TULEVASTA MENENGAIN SUPER MEGA HISTORIALLISESTA HERÄTYS- JA PARANTUMISKOKOUKSESTA - ELÄMÄN PUUN LEHDET

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA JAHVE, JEHOVA ELOHIM, koko maailmankaikkeuden LUOJA, Hän, joka loi maailman ja kaikki ihmiset maailmassa, HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, Hän, joka lähetti meille JEESUKSEN KRISTUKSEN Herraksemme ja Siunatuksi Vapahtajaksemme, Hän on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset, koskien Menengai 4:sta, valtavaa ja loisteliainta ja historiallisinta Parantumiskokousta, kaikista historiallisinta Herätys - ja Parantumiskokousta, joka on tulossa Menengai 4:selle. 

Tässä keskustelussa, siunatut ihmiset, HERRA vei minut Taivaaseen. HERRA on vienyt minut Taivaaseen ja Taivaan sisällä HERRA KAIKKIVALTIAS, Hän otti Elämän puun Lehtiä, ja pystyin näkemään Hänen Kätensä, Hänen Kätensä ottavan Elämän puun Lehtiä, ISÄ JUMALA ITSE, JEHOVA SEBAOT, Taivaan Sotajoukkojen JUMALA, kaikkien Taivaan Sotajoukkojen Komentaja, Hirvittävin Israelin JUMALA, Hän, joka Vierailee Hänen Palvelijoidensa luona Hänen peljättävässä Kirkkauden PILVESSÄÄN, Hän vei minut Taivaaseen, ja silloin Hänen Kätensä, näin Hänen Kätensä ottavan Elämän puun Lehtiä Taivaassa, ja Hän ojensi ne minulle, Hän ojensi Elämän puun Lehtiä käsiini. 

JUMALA JAHVE, ELOHIM, SEBAOT, HERRA JEHOVA ADONAI, MEKADDISHKEM, EL OLAM, Hän ojensi Lehtiä, Lehtiä Elämän puusta, ja Hän antoi minulle nuo Elämän puun Lehdet. JEHOVA MEKADDISHKEM, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA ROHI, EL ROHI, TSIDKHEINU, EL GIBBOR, ELOHEINU SHAMMAH, JEHOVA ELOHEKA, JEHOVA ROPHE, HERRA meidän Parantajamme, JEHOVA NISSI, JIREH, EL SHADDAI, EL OLAM, ELYON, Hän ojensi Elämän puun Lehtiä käsiini, ja Hän Sanoi: "Nämä ovat kansakuntien parantamiseksi. Mene valmistamaan Tietä HERRAN tulemusta varten". 

Kun Hän ojensi nuo loisteliaat ikuisuuden Lehdet, Elämän puun Lehdet, silloin katsoin ja näin alhaalla täällä maailmassa valtavan Elämän puun Lehtien kukoistamisen käsistäni, ja se peitti kokonaan koko Nakurun Menengai 4 kentän. Oli valtava kukoistaminen, jotkut niistä kasvoivat todella suuriksi, kasvoivat ennemminkin kuin puiksi, jotkut kasvoivat kuin valtavan suuriksi, hyvin terveiksi pensaiksi. Valtava hetki. Terveitä Lehtiä. Ne kukkivat kaikkialla koko kentällä, jossa Parantumiskokous tulee olemaan, ja paljon enemmän. 

HERRA JAHVE, ELOHIM, vain muutama minuutti sitten, ehkä tunti sitten tai vähemmän, tai kaksi tuntia sitten, tämän välillä ja kaksi tuntia sitten, HERRA ELOHIM, ja sitten paljon Lehtiä, tuoreita Lehtiä, kukoistaen, kukkien käsistäni kaikkialla Nakurun Menengai 4 Kokouskentällä, super loisteliaassa mega historiallisessa, ennätyksiä rikkovassa Parantumiskokouksessa maailmassa, Nakurun Menengai 4:ssa. 

Tämä on todella peljättävää aikaa, sillä vain eilen Hän näytti minulle Hänen Mega Profeettansa sitomassa kenkiään, sitomassa heidän valkoisia super loisteliaita kenkiään, valkoisia super loisteliaita kenkiään, olin pukeutuneena valkoisiin Parantumiskokousta varten, ja sitoen, alkaen vasemmasta jalasta, sitoen HERRAN loisteliaiden jalkojen kengännauhoja, ja Kirkkaus loisti kaikkialla. Kun kävelin, Kirkkaus loisti kaikkialla Nakurun Menengain kentällä, mikä tarkoittaa HERRAN jalkoja, he kävelevät itsensä HERRAN jaloilla, pyhillä jaloilla. HERRA itse tulee kävelemään sisälle Kokoukseen heidän kanssaan. 

Se tulee olemaan kaoottista. Se tulee olemaan pyhä kaaos. Se tulee olemaan: Rampa tuolla! Rampa tuolla! Sokea tuolla! 10 rampaa tuolla! Viisi rampaa kävelemässä täällä! Seitsemän rampaa kävelemässä täällä! Kahdeksan rampaa kävelemässä tuolla! Yksi rampa vieressäni täällä! Yksi rampa vasemmalla! Kaaos. Olen nähnyt sen, se tulee olemaan kaoottista. Se tulee olemaan kuin Yhtäkkinen Vierailu. JAHVEN Kaksi Mega Profeettaa tulevat astumaan sisälle sinne ydinvoiman kanssa. He tulevat iskeytymään ja iskemään Kokoukseen valtavalla historiallisella voimalla, historiallisella Parantumisvoitelulla, jollaista ei ole koskaan nähty maan kamaralla luomisesta saakka. 

MESSIAS on tulossa. Kaikki valmistautukoot vanhurskaudessa. Olkaa pyhät. JAHVEN loisteliaan kirkkaat jalat, ja tänä aamuna nyt, antaen minulle paljon Elämän puun Lehtiä, kukkien kaikkialla, ja Hän Sanoi: "Kaikki tämä on yli 100 eekkeriä". Halleluja! MESSIAS on tulossa. Viimein HERRA tulee paljastamaan peitetyn osan minua. HERRA alkaa nyt paljastamaan sitä peitettyä osaa minussa, jonka vain minä ja HERRA tunnemme. Päivät ovat lähtölaskennassa. KUNINGAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie. Todah Shalom. Boker tov. Baruch Hashem. 

(Profetia 24.11.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)         

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia