23.9.2020 PROFETIA VAKAVIMMASTA TUOMIOSTA & MASSIIVISESTA PARANTUMISVOITELUSTA TULOSSA KENIAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Uudestaan, HERRA JEHOVA ELOHIM. Nyt kuluneen päivän aikana, se oli päivällä, kun HÄN Puhui kanssani hyvin valtavassa keskustelussa koskien Keniaa. Näen
JUMALAN Tuomion tulevan Keniaan. Se oli vakavin tuomio, jota olen koskaan nähnyt, kuinka kansakunta tuomittiin tuolla tavoin. Kaikkivaltiaan JUMALAN Tuomio on tulossa Keniaan.

Näen hyvin hyvin vakavan Tuomion tulevan Keniaan ja tämä tarkoittaa, että HERRA pyytää parannuksentekoa. Tiedän, että tämä ilmiselvästi tarkoittaa, että kenialaiset kutsutaan nyt palaamaan HERRAN tykö. Uudestaan, näen todella todella vakavan, vakavimman JUMALAN Tuomion ikinä tulevan Keniaan. Olen jo jakanut tämän maan johtajien kanssa. Kaikkivaltiaan JUMALAN todella vakava Tuomio on tulossa Keniaan. Tämä tarkoittaa, että jossain kohtaa matkalla minun täytyy seistä, tulen seisomaan Kenian ja HERRAN välissä anellen hänen tapauksensa puolesta Herätyksen tähden.

Tuomio, jonka HERRA on näyttänyt minulle, on sietämätön. Mikään kansakunta ei voi selvitä sellaisesta JUMALAN Tuomiosta, joka on tulossa. HERRA kutsuu parannuksentekoon, jotta ihmiset voisivat olla jumalallisempia tässä maassa, sillä kenelle on paljon annettu, paljon myös odotetaan. Teiltä odotetaan, että olisitte lähempänä HERRAA, pohjautuen siihen rakkauden laatuun, jonka HERRA on osoittanut teille kansakuntana.

Se on vakavin ikinä. Kukaan ei voi kestää sellaista Tuomiota. Jos tuo Tuomio tapahtuu, niin Keniaa ei tule enää olemaan. Kenia tulee olemaan lopussa. Tiedän, että minun täytyy seistä kansakunnan ja HERRAN välissä ja anella hänen tapauksensa puolesta. Yhdessä kohtaa minun täytyy järjestää kansallinen parannuksenteko tässä maassa, joka sisällyttää aivan kaikki, kaikki elossa olevat, jotta voin tuoda teidät HERRAN eteen, jotta se minkä olen nähnyt, ei tapahtuisi. Se on vakavin Tuomio. En ole koskaan nähnyt sen tyyppistä Tuomiota lyövän maata.

Tämä tarkoittaa, että kun HERRA rakastaa teitä, niin Hän todella odottaa myös paljon. Hän odottaa teiltä paljon mitä tulee parannuksenteon hedelmään. Nämä ihmeet ja merkit, kuten nyt olen jo nostanut kolme uutta rampaa tänään, jotka tullaan esittelemään teille tänään JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Kun tämä tapahtui, niin se tapahtui teidän rammoillenne. HERRA odottaa, että tämän olisi tullut vetää teidän sydämenne lähemmäs HERRAA, saaden teidät uudelleen suuntaamaan tienne elämänne aikana maailmassa täällä ja keskittymään enemmän JUMALAA pelkääväiseen elämäntyyliin.

Olen nähnyt suuren JUMALAN Tuomion tulevan Keniaan. Tulee olemaan tarve kansalliselle parannuksenteolle. Alan työstämään tätä prosessia ja tuomaan koko kansakunnan kansalliseen parannuksentekoon, jos koronavirus viipyy hieman, niin meillä voi olla suuri kokous Uhurun puistossa, kansallinen parannuksenteko tässä maassa. Olen valmis tekemään sen Herätyksen vuoksi.

Numero 2, HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS on Puhunut kanssani hyvin hyvin valtavalla tavalla viime yönä. Se mitä HERRA teki, Hän nosti minut ylös sisälle Taivaaseen. Kun Hän otti minut sisälle Taivaaseen, ISÄ JUMALA ITSE, näin Hänen Kätensä leikkaavan Elämän Puun lehtiä. Hän otti Elämän Puun lehtiä. Hän leikkasi niitä ja asetti ne käteeni. Kun Hän asetti ne Kahden Profeettansa käteen, jotka seisoivat suoraan Hänen edessään, niin yhtäkkiä, ne kukkivat valtavaksi pensaaksi.

Se oli vihreän pensaan valtava kukkiminen, hyvin terve puutarha, josta tuli valtavan suuri, melkein kuin metsä. Siitä tuli metsä, joka peitti HERRAN Vuoren. Näin siis HERRAN Vuoren täysin peitettynä valtavilla lehdillä, jotka Hän asetti käteeni. Ne kasvoivat ja kukkivat kädessäni ja niistä tuli valtavan suuri puutarha ja sitten metsä. Voit nähdä vaalean vihreän, tumman vihreän, vihreän ja tumman vihreän ja se oli tervettä ja se peitti koko HERRAN Vuoren.

Hän näytti sen minulle ensimmäistä kertaa, sitten Hän näytti sen minulle uudestaan. Sitten HERRAN Ääni Sanoi: HERRAN Voitelu on ylläsi, kuin ei koskaan ennen. Sitten tuossa hetkessä heräsin. Sitten ymmärsin, että HERRA on kasvattanut voiteluaan Hänen Palvelijansa yllä. Tulin takaisin tänne ja nukahdin uudestaan. Kun nukahdin, näin nämä sokeat silmät, jotka tulevat avautumaan välittömästi. Hän näyttää minulle nyt tuon Voitelun teot.

Sokeat silmät tulevat avautumaan. Se on mies. Hän näyttää aivan nuorelta mieheltä. Hän tuli ja istui ja hänen silmänsä avautuivat. Sitten näen tämän toisen tytön, täysin ramman, kun hän istuu, niin jalat ovat täysin levällään. Hän myös nousee ylös ja kävelee. Tulee olemaan valtavan suuri parantumisvoitelu, joka iskee tähän maahan. HERRA tulee käyttämään minua, Profeettaansa, Palvelijaansa, tuomaan massiivisen parantumisen halki tämän maan. Rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään suurimmissa määrin. Sokeat silmät tulevat näkemään välittömästi, kun HERRA julisti tämän valtavan voitelun, jollaista ei ole koskaan nähty, jonka Hän on vuodattanut minuun.

Sitten näin Kahden Profeetan palvelustyön. Toinen menee tuohon suuntaan ja toinen tähän suuntaan. Monet rammat nousevat ylös ja kävelevät, alkaen tästä tietystä sokeasta ja tästä rammasta tytöstä. Luulen, että hän on pukeutunut punaiseen vaatteeseen, jossa on valkoisia pisteitä, punaisen mekon tyyppinen. Se on joko mekko tai pusakka. Näen tämän nuoren miehen sokeat silmät avautuvan, avautuvan auki erittäin hyvin ja nyt hän voi nähdä. Tämä on ihmeellistä ja hyvin vaikeaa ymmärtää. On aivan kuin Tuomio ja Herätys tulisi samaan aikaan, mutta Tuomio voidaan pysäyttää. Parannuksenteko voi aina pysäyttää HERRAN Tuomion.

Tästä hetkestä alkaen tulen pyytämään seurakunnan johtoa alkamaan työstää kansallista parannuksentekoa. Tiedän, että eilen oli valtavan suuri kansallinen vuosikokous. Suuri Piispojen neuvoston kokoontuminen. Kaikki Piispat tapasivat eilen. Se oli todella suurta. Se oli valtavan suuri kokous, joka oli Googlen foorumin välityksellä.
Se kesti melko myöhään eilen, luultavasti noin klo 18 saakka. Tällaisia kokouksia tarvitaan ajan kuluessa, jossa valmistaudutaan kansalliseen parannuksentekoon.

Näen, että on piikki, kieleni Sanat saavat aikaan toisen koronaviruksen aallon. On meneillään karanteeni, Israel on suljettu, Saksassa ja Britanniassa he suunnittelevat sitä uudestaan nyt, Espanjassa ja Euroopassa. Tiedättehän. On tarve parannuksenteolle, sillä HERRA on Puhunut kaksi sanomaa. Hän on puhunut vaatimuksen sanoman, vaatien parannuksentekoa ja toinen on rakkauden sanoma.

Kaksi Profeettaa on siellä. Rammat kävelevät. He tulevat parantamaan maanne. He tulevat parantamaan rampanne. Tämä myös puhuu siitä tosiasiasta, että HERRA Sanoo, mene Heidän luoksensa maanne parantumisen puolesta. Menkää Heidän luokseen maanne parantumisen tähden. Jaamme enemmän ja enemmän, kuten HERRA johdattaa minua. Parannuksenteko on aina tärkeää. HERRA on Puhunut rakkautta. Hän haluaa rakastaa tätä maata. Olen nähnyt rampanne Keniassa nostettavan ylös, sokeanne näkevän, mutta on jälleen myös viha.

Tämä tarkoittaa, että HERRA Sanoo, pyydän, sano näille ihmisille, että tekevät parannuksen, jotta he voivat nähdä Kirkkauden Valtakunnan. He voivat nähdä tämän upean rakkauden mielenlaadun, jonka Hän tuo teille. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Kaikki, joilla on korvat, kääntyköön pois synnistä ja olkoot pyhät. Kiitos. Todah Shalom.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 23.9.2020)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia