23.4.2020 PROFETIA – HERRA PALJASTAA SALATUN ASIAN SEURAKUNNAN YLÖSTEMPAUKSESTA

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani viime yönä. Viime yönä HERRA JEHOVA Puhui kanssani. Tänä aamuna tänään. Tämä on absoluuttisen kriittisen tärkeää. Tämä on hyvin hyvin tärkeä keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani, hyvin hyvin kriittisen tärkeä keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani viime yönä. Tämä tässä on äärimmäisen tärkeää, sillä tässä keskustelussa HERRA JEHOVA näytti minulle alhaalla täällä maailmassa, että ylöstempaus oli tapahtunut, ja kun se tapahtui, se oli itseasiassa tapahtumassa, sillä pystyin näkemään, että pyhät olivat jo otettuna ylös.

 

Tällä kertaa seisoin maailmassa täällä. Pystyin näkemään heidät halki taivaan. Kun heidät oli otettu, niin he kävelivät, kävelivät ja siellä oli tie. He kävelivät halki taivaan. Pystyin näkemään ylöstemmatut pyhät kävelevän halki taivaan. Katselin ylöspäin. Se oli ihmeellinen asia nähdä alhaalta täältä. Pystyin näkemään seurakunnan, jotka olivat otettu JUMALAN Valtakuntaan. Ihmiset kävelivät ja menivät sisälle JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan. Kirkkaus oli niin valtavan suurta heidän edessään. Se oli niin suunnattoman suurta ja kirkkaampi kuin aurinko.

 

Kun katsoin eteeni. HERRA veti huomioni siihen, kuka johdatti heitä, kun he menivät ylös kohtaamaan HERRAN sinne missä Kirkkaus oli kuin aurinko. Tämä oli HERRA, HERRAN Kirkkaus. Sitten näin HERRAN Kaksi Profeettaa. Näin ensimmäisen Profeetan ensin. Näin hänen kävelevän edellä ja he seurasivat, aivan kuin lampaat seuraavat paimenta. Näin itseni edessä johdattamassa heitä ja sitten HERRA veti minun huomioni toiseen Profeettaan vasemmalla puolella ja sitten näin toisen Profeetan myös kävelevän, kävelimme heidän edellään. He seurasivat kuin lampaat seuraavat Paimenta. Se oli todella spektaakkelimaista nähdä.

 

Tänä yönä HERRA on paljastanut minulle jälleen toisen tason, toisen kätketyn salaisuuden seurakunnan ylöstempauksesta. Viime yönä näin Kristuksen seurakunnan otettuna ylös Kirkkauteen. Se on tapahtuma, jota Raamattu kuvailee tapahtuvan, kuin välähdys, silmänräpäys. Se on tapahtuma, joka tapahtuu niin nopeasti. Hänen on todella täytynyt hidastaa se minua varten nähdäkseni kaiken tuon. Näin pyhät, mutta tällä kertaa HERRA laittoi minut seisomaan maailmassa täällä ja näkemään, kuinka he kävelevät halki taivaan. Tämä tarkoittaa, että heidät on ylöstemmattu ja he menevät nyt sisälle sieltä, jossa Kirkkaus oli niin säteilevää, hohtavaa, niin kirkasta, kirkkaampaa kuin aurinko. Kirkkaus oli kirkkaampi, kuin aurinko ja tämä oli HERRA.

 

Tämä oli HERRA, joka vastaanotti heidät. He kävelivät kohti siellä halki taivaan. Se oli ihmeellistä. He kävelivät halki taivaan. He kävelivät halki taivaan. Se oli ihmeellistä nähdä. Seurakunta, joka tullaan ylöstempaamaan. Kun hänet ylöstemmataan, niin hän kävelee halki taivaan ja vihdoin kohtaa HERRAN. Tämä aurinko, Kirkkaus, joka oli kirkkaampi kuin aurinko. Tämä oli HERRA. Hän antoi minut tietää, että se oli HERRA, joka tulee vastaanottamaan heidät nyt.

HERRA laittoi minut näkemään ja vetämään huomioni häneen, joka johti heitä ja sitten näin toisen niistä Profeetoista. Näin itseni johdattamassa heitä, joten he seurasivat. Kävelin edellä ja he seurasivat. HERRA veti minun huomioni toiseen Profeettaan, joka oli vasemmalla. Hän avasi silmäni, joten näin Kaksi Profeettaa kävelevän heidän edellään johdattaen heitä HERRAA kohden, jossa Kirkkaus oli niin valtavan suurta, kuin aurinko. Valtavaa aikaa!

 

Tämän jälkeen HERRA toi takaisin sen Profeetan. Hän asetti Enkelin eteeni kertomaan minulle, että tulimme takaisin. Tulimme takaisin maailmaan, tuotiin takaisin maailmaan Taivaasta, taivaalta. Tämä on todella ihmeellistä, tämä on todella tärkeää, mitä HERRA on näyttänyt minulle tänään. HERRA Puhuu periksiantamattomasti pyhän seurakunnan, vanhurskaan seurakunnan, loisteliaan seurakunnan ylös ottamisesta. Hän on periksiantamaton. Periksiantamattomasti. Sen jälkeen, kun JUMALAN Pilvi tuli alas Kisumuun ja kieleni profetia, heinäsirkkojen Tuomio, heinäsirkkojen vitsaus, iski maailmaan kieleni Sanojen seurauksena, ja Hän iski maailmaa jälleen koronaviruksella kieleni Sanojen kautta. Nyt Hän on täysin periksiantamaton puhuen seurakunnan ylöstempauksesta. HERRA Puhuu johdonmukaisesti, sitkeästi pyhän seurakunnan ylös ottamisesta.

 

Joka-ikinen voi nähdä, jokainen voi nähdä, että maapallo istuu todella merkittävän tilanteen, merkittävän asian, merkittävän tapahtuman partaalla. Joten olin etuoikeutettu näkemään, kuinka JUMALAN pyhät otettiin ja he kävelivät polulla. Polulla. Se ei ollut yksittäinen jono niin kuin yksi jono, he kävelivät polulla halki taivaan. Ensimmäistä kertaa Hän laittoi minut seisomaan täällä maailmassa ja näin ylöspäin, kun heidät oli ylöstemmattu. He ylittivät tällä tavoin. Tuo Kirkkaus, joka on kirkkaampi kuin aurinko, oli HERRA. Hän antoi minun ymmärtää, että se on HERRA. He kävelivät kohti sinne.

 

Kun katsoin eteen, Hän kiinnitti huomioni siihen, kuka johti heitä. Sillä näin, kuinka joku johti heitä ja he seurasivat. Sitten Hän kiinnitti huomioni tuohon henkilöön ja silloin ymmärsin, että se on hän, joka puhuu kanssanne. Sitten kun he kävelivät hiukan, silloin Hän kiinnitti huomioni toiseen Profeettaan tämän tässä vasemmalla puolella kävelemässä. Ensimmäisen Hän näyttää minulle. Näin siis näiden Kahden Profeetan kävelevän, ja he seurasivat aivan niin kuin lampaat seuraavat paimenta. Mutta tuo Kirkkaus edellä, jota kohti he suuntasivat, oli HERRA itse taivaalla. Kirkkaampi kuin aurinko, vastaanottamassa heidät.

 

MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Se on nyt ilmiselvää, että MESSIAS on tulossa. Katsokaa, kuinka kieleni Sanat ovat lyöneet maailmaa, ne kiduttavat maailmaa. HERRA on tuhoamassa maailmaa. Hän on Tuomitsemassa maailmaa. Ylöstempaus on lähellä. Ahdistuksen aika on kulman takana. Kansakunnat valmistautukoot! Toivon, että muistatte kerran nämä Sanat, kun olette Taivaassa, ei maailmassa täällä. Te, jotka olette kristittyjä. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset.

 

HERRA on antanut minulle etuoikeuden tänään nähdä, miten Hän tulee ottamaan ylös morsiamensa. En tiennyt näiden Kahden Profeetan roolista paljoa tässä profetiassa. Paitsi tänään nähdä, että he kävelivät edellä ja ihmiset seurasivat heitä. Ja tuo Kirkkaus, joka oli aivan kuin aurinko, tuo oli MESSIAS. HERRA oli tullut hakemaan heidät.

 

Eikö HERRA olekin Puhunut kanssanne? Olkaa pyhät. Olkaa vanhurskaat. Uskokaa evankeliumi. Vastaanottakaa JEESUS. Tämä ei ole mikään aika kyseenalaistaa uskontoa tai mitään sellaista. Mikä tahansa uskonto teillä onkin, voitte nyt vastaanottaa JEESUKSEN ja olla uudestisyntyneitä ja olla kristittyjä, ja pelastaa itsenne sisälle ikuisuuteen. Saada elämänne, sielunne JEESUKSEN KRISTUKSEN vapauttamiksi ja pelastamiksi. Sillä ei ole väliä, mikä ammattisi nyt on. Vastaanottakaa vain HERRA JEESUS. Hyväksykää evankeliumi. Aika on juossut loppuunsa. Tämä on nyt kolmas kerta peräkkäin, kun HERRA on Puhunut kanssani seurakunnan ylöstempauksesta, siitä saakka, kun koronavirus, kieleni Sanat löivät maata tällä peljättävällä kuolemalla.

 

Joskus meistä tulee liian kiireisiä maailmassa, teistä tulee liian kiireisiä maailmassa. Tämä sukupolvi on liian kiireinen maailmassa. Mutta luulen, että tämä on nyt oikea aika uudelleen priorisoida aikaanne tässä maailmassa ja keskittyä johonkin, mikä on ikuisuutta, johonkin, mikä voi kestää ikuisesti. Muistakaa, että kun kaikki tämä on ohitse, kuolema, minkä näette täällä, koronavirus, etäisyydet ihmisiin, käsien peseminen, älkää koskeko kasvoihinne, kun kaikki tämä on ohitse, siellä on ikuisuus. Missä sinä tulet viettämään ikuisuutesi? Teidän ei tarvitse ajatella niin syvällisesti tätä. Kaikki ihmiset haluaisivat mennä Taivaaseen. Voimme helposti saattaa paholaisen häpeään vastaanottamalla KRISTUKSEN ja valitsemalla vanhurskauden, valitsemalla pyhyyden. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom. Kiitos. Valmistakaa tie. Valmistakaa HERRALLE tie, Voideltu tie. Kiitos. Todah Shalom.

 

23.4.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia