23.2.2020 PROFETIA: TIUKKA VAROITUS HERRALTA LIITTYEN TÄMÄN HETKEN TILANTEESEEN

Siunatut ihmiset, voin kuulla, että Vanhempi Arkkipiispa on jo puhunut, koskien tätä Kokousta, joka on tulossa ensi kuussa 28. maaliskuuta, mutta halusin tuoda huomioonne Matteuksen evankeliumin, Matteuksen evankeliumin luvun 25:11, Hän Sanoo:

 

"Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'."

 

Halusin tuoda huomioonne tuon sananpaikan, sillä tänään olette nähneet, että jo jonkin aikaa nyt Kiinassa, paikoissa, kuten Wuhanissa kristityt eivät voi kokoontua, eivät voi palvoa. Halusin jakaa teille nyt tästä tietystä näkökulmasta, jossa ei voi palvoa. Kristityt Kiinassa Wuhanissa eivät ole pystyneet palvoa, ehkä myös muissa kaupungeissa. Sillä noin 780 miljoonaa viime viikkoon mennessä olivat karanteenin alla, ennen kuin he sallivat ihmisten matkustavan uudenvuoden festivaaleilta. Mutta HERRA Sanoo, että aivan kuten näimme tänään uutisissa, Etelä-Koreassa heitä on pyydetty olemaan pitämästä kokousta, kokoontumasta, tapaamasta toisiaan. Oli tiukka ohjeistus seurakunnille olla kokoontumasta, uutisten mukaan, jotka meillä oli täällä.

 

Italiassa niissä kymmenessä kaupungissa, joihin virus on vaikuttanut, meille kerrotaan, että jopa armeija tuodaan mukaan varmistamaan, että he panevat täytäntöön rajoitukset. Jopa vielä nytkin se vilisee kaikkialla uutisissa, tilanne Italiassa noissa kaupungeissa. Iranissa 14 provinssia, yliopistoja on eristetty, opiskelijat on vapautettu. On siis Sanoma, jota ette halua ohittaa kaikessa tässä. On Sanoma, jota totisesti ette haluaisi sivuuttaa kaikessa tässä, siunatut ihmiset. Hän Sanoo Jesajan kirjan luvussa 55:6:

 

"Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta."

 

Sitten jakeessa 8, Hän Sanoo:

 

"Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra."

 

Tämä on todella tärkeä tilanne, jota HERRA käyttää alleviivaamaan todella todella tärkeän Sanoman seurakunnalle. Voitte nähdä, kuinka HERRA Puhuu todella todella selvästi kansakunnille juuri nyt synnytystuskien alun aikana, ja Hän välittää todella tiukan Sanoman seurakunnalle, maailman ihmisille. Sananlaskujen kirjan luvussa 1:24, Hän Sanoo:

 

"Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut"

 

HERRA Sanoo, että pystytte näkemään sen jäljittelyn, sillä nämä ovat synnytystuskien alkua, niin voitte huomata sen. Sillä palvonta kuuluu HERRALLE, absoluuttisesti HERRALLE ja HERRALLE yksin. Hän Sanoo tässä, että jos se saavuttaa pisteen, missä ihmiset eivät pysty kokoontumaan palvomaan Häntä, aivan kuten näimme uutisissa Etelä-Koreassa, kuten olemme nähneet Wuhanissa Kiinassa ja Hubein provinssissa, ja monissa muissa paikoissa, jopa Pekingissä, ja muissa paikoissa. Ihmiset, jopa kun heitä pyydetään tulemaan ulos ja menemään töihin, niin tiet Shanghaissa olivat vieläkin tyhjät. Ihmiset ovat vielä todella huolestuneita, he eivät halua tulla ulos. Sitten Hän Sanoo tässä Luukkaan evankeliumin luvussa 19:44:

 

"ja he kukistavat sinut maan tasalle ja surmaavat lapsesi, jotka sinussa ovat, eivätkä jätä sinuun kiveä kiven päälle, sentähden ettet etsikkoaikaasi tuntenut."

 

On siis todella tärkeää tänä hetkenä, siunatut ihmiset, että ymmärrätte Sanoman, jonka HERRA ohjeistaa, kokoontumisen seurakunnassa, sanoen: Pyydän anoen, valmistautukaa! Kuunnelkaa näitä Profeettoja todella todella hyvin, olkaa heille kuuliaisia ja kunnioittakaa heitä, jotta voisitte kuunnella heidän ohjeistuksiaan kokosydämisesti; ohjeistuksia vanhurskaudesta, ohjeistuksia olla pyhät, jota ilman ei kukaan ole näkevä Taivasta, ei kukaan ole näkevä HERRAA. Valmistautukaa, jotta HERRA veisi teidät Kirkkauden Valtakuntaan.

 

Voitte nähdä siitä, mitä on tapahtumassa maan kamaralla. Kokonainen lentokoneellinen eteläkorealaisia, ihmisiä, jotka olivat valmistautuneet matkaansa Pyhään maahan monien vuosien ajan, säästäneet rahaa, valmistautuneet, varanneet lennot. Kokonainen lentokoneellinen täynnä, suuri kone. Se mitä näette uutisissa, nuo kuvat, joita näette, ovat melko hämmästyttäviä. Ja kun kone saapuu Tel Aviviin Ben Gurionin kansainväliselle lentokentälle, silloin israelilaiset turvatiimit kävelevät sisälle ja vetävät ulos, he vetävät ulos ainoastaan israelilaiset. He kysyvät, onko täällä israelilaisia? Sillä luettelosta näemme, että täällä on joitakin israelilaisia. Heidän mielestään heitä oli siellä 12. Heillä on suojavaatteet ja he vetävät heidät ulos ja vievät heidät eristykseen. He sulkevat lentokoneen oven ja pyytävät lentokonetta menemään takaisin Etelä-Koreaan. Ja he ilmoittavat, että lentokoneiden Japanista ei ole sallittu tulevan, eikä Kiinasta.

 

Israelissa yksin noin 180 oppilasta 8. luokalta yhdestä niistä kouluista, jotka olivat olleet kontaktissa sen eteläkorealaisen naisen kanssa, jolla oli virus, kaikki heistä on laitettu karanteeniin. Ja kaikki Israelin kansallispuiston työntekijät, jotka olivat kontaktissa sen eteläkorealaisen naisen kanssa, joka oli positiivinen. En tiedä, kuoliko hän vai ei, mutta he olivat niitä, joilla oli virus. Kaikki heidät on myös laitettu karanteeniin.

 

Mutta jopa kaikista tärkeimpänä näette ne kymmenen kaupunkia, nyt niitä on 12 Italiassa, heidän ei ole sallittu tulla ulos ja mennä seurakuntiinsa. Kiinassa alueilla, jotka ovat altistuneet, jossa karanteeni on laitettu täytäntöön, heidän ei ole sallittu suurimmissa sadoissa miljoonissa mennä ulos ja seurakuntiinsa. Etelä-Koreassa heille sanottiin, heille ilmoitettiin, he pyysivät heitä olemaan tulemasta ulos ja menemästä seurakuntiinsa. Joten he eivät pysty palvomaan. Palvonta, joka todella kuuluu HERRALLE. Jos HERRA Puhuu tälle sukupolvelle Ahdistuksen ajasta ja Suuresta Ahdistuksesta, silloin tämä on se Sanoma. Tässä tämä nyt on, siinä on se Sanoma. Hän Sanoo, että palvonta tulee olemaan rajoitettua sillä toisella puolella.

 

Kuunnelkaa näitä Profeettoja! Lopettakaa heidän mustamaalaamisensa! Lopettakaa se herjaaminen! Näette, että mitä enemmän teette herjaamistanne, pahanpuhumistanne ja mustamaalaamistanne, sitä enemmän HERRA käyttää heitä lyömään maata, identifioidakseen heitä teille enemmän! Valmistautukaa! Kuunnelkaa heidän ohjeistustaan! Valmistautukaa MESSIAAN tulemukseen!

 

Katsokaa tätä kuvaa, maailmanlaajuista kuvaa nyt! Kuulin ohjeistuksen Piispain Neuvostolta sanoen, että he vieläkin monitoroivat, he eivät halua altistaa teitä tarpeettomasti vaaraan. Sillä lentokentät ovat jopa pahimpia paikkoja ulkona tuolla, jossa olla nyt. Monien vuosien ajan, kun olette tulleet maistanne osallistumaan HERRAN Kokouksiin Keniassa vapaasti, vapaasti, niin joskus leikitte sillä, pelleilitte sillä, te herjasitte, mustamaalasitte, heititte sitä ympäriinsä, nauroitte sille, kyseenalaistitte heitä, teitte lihallisuuden, lihan aikaansaannoksia. Mutta katsokaa nyt, nyt ette voi edes tulla tänne! Te haluaisitte tulla, sillä te tiedätte, että missä tahansa nämä Kaksi Profeettaa ovat, siellä HERRAN Kirkkaus on, HERRA itse on, mutta nyt katsokaa, te ette voi edes tulla! Siitä on tulossa vaarallisempaa.

 

Silti monien vuosien ajan teillä oli mahdollisuus, teillä oli mahdollisuus tulla, milloin te halusitte. HERRA on antanut teille mahdollisuuden. Katsokaa, kuinka nopeasti ovi on sulkeutumassa! Hän Sanoo, että nyt kun yritätte etsiä HERRAA, niin Hän antaa teille sen kuvan, mitä tulee tapahtumaan Suuren Ahdistuksen ajassa. Kun yritätte ja haluatte tulla ulos ovestanne ja mennä palvomaan tällä tavoin, niin tulette löytämään suuren tieviitan, suuri banneri tulee olemaan siellä kirjoitettuna teille: "LIIAN MYÖHÄISTÄ!" Kun sanotte, juostaan HERRAN huoneeseen palvomaan, niin näette bannerin: "LIIAN MYÖHÄISTÄ!" Ihmiset palvovat silloin saatanaa. Hän Sanoo: Tulkaa ulos! Etsikää HERRAA silloin, kun Hänet vielä voi löytää.

 

Hän Sanoo: Minä kutsuin sinua, mutta ette tulleet, ojensin Armon Käteni ja te ette vastaanottaneet sitä. Lähetin Profeettani, mutta te ette välittäneet! Jatkoitte katsomaan TBN-kanavaanne, Daystar:ia, Inspiration TV:tä, GOD TV:tä, mitä tahansa ne ovatkaan, missä ei ole JUMALAA, ei ole JUMALAN Vierailua! Mutta Hän Sanoo, että aika on tulossa, jolloin halajatte juosta. Tulette sanomaan, juostaan HERRAN Profeettojen luo, jotta he antaisivat meille JAHVEN oraakkelit, jotta he voisivat auttaa meitä. Tilanne on sietämätön. Mutta kun astutte ulos ovistanne, niin suuri banneri tulee olemaan edessänne, sanoen: "LIIAN MYÖHÄISTÄ! OVI SULJETTU." Toivon, että maailman kansakunnat oppivat opetuksen siitä, mitä HERRA yrittää välittää tänä hetkenä. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 23.2.2020 / www.jesusislordradio.info

 

 

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia