2.3.2022 HERRAN SANOMA: HE, JOTKA NÄKEVÄT VAIVAA JA TEKEVÄT TYÖTÄ HERRALLE, PÄÄSEVÄT LOPULTA JUMALAN LEPOON - Profeetta Dr. Owuor

2.3.2022 HERRAN SANOMA: HE, JOTKA NÄKEVÄT VAIVAA JA TEKEVÄT TYÖTÄ HERRALLE, PÄÄSEVÄT LOPULTA JUMALAN LEPOON

MUISTIINPANOT 

Tänä yönä olemme nähneet joitakin todella tärkeitä ohjeistuksia Herralta. Herra sanoo, että Hän odottaa jokaisen kristityn uskovan olevan tietoinen, että siitä hetkestä, kun he ovat vastaanottaneet Jeesuksen ilmaisen armon, niin heidät on kutsuttu. Kun olette saaneet pelastuksen lahjan, Jeesuksen armon ja olette uudestisyntyneet, niin teidät on kutsuttu siitä hetkestä eteenpäin. Herra odottaa, että tavoitatte Hänelle. 

Asemien uudelleen järjestäminen seurakunnassa. Näette, että Herra arvostaa eniten evankelistoja, nuoria ihmisiä seurakunnassa, yliopisto-opiskelijoita, jotka joka viikonloppu kävelevät reppujen kanssa, mennen slummeihin trakut käsissään, ovelta ovelle. He lähtevät hyvin aikaisin aamulla ja palaavat myöhään illalla. He eivät ole juoneet mitään. Kun heiltä kysytään, he kertovat, että oli paljon työtä, monet ihmiset vastaanottivat Herran ja annoimme heille ohjeet seurakuntaan. He sanovat, että haluavat herätä huomenna aamulla aikaisin, sillä seuraava slummialue on isompi. Tarvitsemme 2000 lisää trakuja.

Ymmärrätte Herran sijat Herran huoneessa, he jotka tekevät työtä Herralle. Nuoret, jotka menevät joka viikonloppu ovelta ovelle. Joskus ihmiset ajavat heidät pois. Joskus he puhuvat pahasti heille, kaltoin kohtelevat heitä ja heittävät heidän päälle jotain. Heitä luullaan jehovan todistajiksi. Sitten he menevät vain seuraavalle ovelle. Joskus he menevät läpi asioita.

Jotkut menevät lauantaisin vankiloihin kokkaamaan ja saarnaaman heille, tuoden heille saippuaa. Nyt ymmärrätte, kuinka Herra arvostaa evankelistoja, ihmisiä, jotka menevät ulos missioille. Joka päivä. Voittaen sieluja ja kastaen ihmisiä. 

Herra sanoo, että jotta pääsette Jumalan lepoon, teidän on täytynyt tehdä työtä Herralle. Unohtakaa ne amerikkalaiset saarnaajat, jotka sanovat, kun olet vastaanottanut Herran, niin voit rentoutua, pääset sisälle niin. Ei! Herra sanoo, että ne, jotka tekevät työtä Herralle, pääsevät Hänen lepoonsa. He kokevat vainoa, hylkäämistä Jeesuksen tähden, vihamielisyyttä, suurta kipua, kaltoin kohtelua, ollen vakavissa vaikeuksissa, julmuudessa, murtuneella hengellä koko ajan, suuressa kärsimyksessä. 
Tämä on vakavaa. 

Ilm. 2:7
7 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sen, joka voittaa, 

Toisin sanoen, hän, joka tekee työtä Herralle, voittaa vihollisen, tehden työtä, kunnes hän on voittoisa. 

Sen, joka voittaa, minä annan syödä elämän puusta, joka on Jumalan paratiisissa.'

Tämä on se, missä Jumalan lepo on, paratiisissa. Herra sanoo, että teidän tulee tehdä työtä. Teidän tulee voittaa se kärsimys, hylkääminen, kitkerä elämä, vihamielisyydet, jotta voitte voittaa kaikki vihollisen hyökkäykset ja nyt olla kirkastettuja, jotta voitte päästä sisälle Jumalan ikuiseen lepoon. 
Herra Jehova Jahven itsensä täytyi tehdä työtä luomisessa kuusi päivää ja sitten seitsemäntenä päivänä Hän astui Jumalan lepoon. 

Ilm. 14:13
13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. 

Muistakaa, että tällä kertaa on suuri vaino. Ilm. 13, on toteutunut. Jotta voitte olla uudestisyntyneitä, niin on vainoa, hylkäämistä, kärsimystä.

Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."    

Menette siis Jumalan lepoon, koska lepäätte työstänne. Olette tehneet työtä Jumalalle ja menette Jumalan lepoon, koska se on lepo tuosta työstä. Tehden työtä Jumalalle.

Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

Kuulitteko tämän? Heidän tekonsa seuraavat heitä. Ei, että heidän tekonsa menevät heidän edellään, sillä pelastus on ilmainen lahja. Kun astut sisälle, tekosi seuraavat sinua Taivaaseen, jotta voit saada palkkion. 

Tämä on valtavaa. Herra sanoo, että Hän on valmistanut teille paratiisin, Taivaan, jossa olette yhteydessä Jumalaan Jumalan levossa, olette yhteydessä toisiin ihmisiin, toisiin pyhiin, Vanhan Testamentin pyhiin Jeesuksen kanssa. Siellä on Jumalan lepo. 1. Kor. 13:12, siellä on lisää oppimista. 

Ilm. 21:6
6 Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.

On siis yhteys Jumalaan. 

Jae 4:

4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."

Se on siis maksimi ilon paikka. Elämä Jumalan levossa on elämää Jumalan palveluksessa Kirkkaudessa, jossa ette väsy. Teillä on uusi ruumis, joka ei koskaan väsy. Se on loisteliaan kirkasta elämää. 

Matt. 8:11
11 Ja minä sanon teille: monet tulevat idästä ja lännestä ja aterioitsevat Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin kanssa taivasten valtakunnassa;

Tarkoittaen, että siellä on juhlakokouksia, syömistä, nauttien ruoista siellä, juhlaa ja juhlakokous, jossa istutte. Teillä on uudet ruumiit, joissa ei ole painoa, ette murehdi paino-ongelmista. Se on kirkkauden elämää täynnä sanoinkuvaamatonta iloa. Elämää Jumalan levossa, palvelemista Jumalalle, tauottoman palvonnan elämää, suloisinta palvontaa Taivaan Valtakunnassa. 

Ilm. 5:13
13 Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan: "Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!"

Sama asia, Ilm. 7. Tulee olemaan kaunis suloisin palvonta. Jumalan lepoon pääseminen on pääasiassa elämää paratiisissa. Samassa paratiisissa, jonka Jumala sulki seurakunnalta, 1. Moos. 3:23-24, mutta nyt kun seurakunta on tehnyt työtä Jumalalle, kuunnelkaa, mitä Hän sanoo:

Luuk. 23:43 
43 Niin Jeesus sanoi hänelle: "Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."

Se on elämää paratiisissa. Paratiisi on korkein siunauksen tila, korkein ilon tila, korkein elämän, yhteyden, yltäkylläisyyden ja rauhan tila. Se on sanoinkuvaamatonta. Pääseminen Jumalan lepoon on mahtavaa. Oppien ja saaden täyden tiedon. Eläen täydellistä pyhyyden elämää. 

Samaan aikaan, kun he, jotka eivät tee työtä Herralle nyt tänä hetkenä:

Ilm. 14:11
11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. 

Kun te, jotka valitsette nyt pyhyyden ja vanhurskauden, pääsette sisälle Jumalan lepoon, niin he, jotka kieltäytyvät seurakunnassa vastaanottamasta parannuksentekoa ja kuuntelemasta Ääntä, joka on kutsunut Jumalan Pilven alas, kieltäytyvät olemasta pyhiä, he joutuvat ikuiseen levottomuuteen. Te pääsette ikuiseen Jumalan lepoon, mutta he joutuvat ikuiseen levottomuuteen, heille ei tule olemaan lepoa.

11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, 

Heille ei tule olemaan lomaa. Tämä on vakavaa. Te taas pääsette Jumalan lepoon, seurakunnan ylöstempaukseen. 

Joh. 3:16-18
16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

Katsokaa jaetta 18:

18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

Tässä on kaksi ihmisryhmää: He, jotka uskovat ja pääsevät Jumalan lepoon. Uskoa, tarkoittaa hyväksyä evankeliumi, tehdä parannus, vastaanottaa Jeesus ja vaeltaa pyhyydessä. Pyhyydessä läpikotaisin. Ei uskominen tarkoittaa, kieltäytyen vastaanottamasta Jeesusta, tai hyväksyen Hänet ja langeten. 

Mitä näimme, Matt. 13:21. Heitä, jotka eivät usko Jeesukseen on seurakunnan ulkopuolella ja myös seurakunnan sisällä. 

Matt. 13:21, Hän sanoi todella selvästi:

21 mutta hänellä ei ole juurta itsessään, vaan hän kestää ainoastaan jonkun aikaa, ja kun tulee ahdistus tai vaino sanan tähden, niin hän heti lankeaa pois.
22 Mikä taas orjantappuroihin kylvettiin, on se, joka kuulee sanan, mutta tämän maailman huoli ja rikkauden viettelys tukahuttavat sanan, ja hän jää hedelmättömäksi.

He, jotka eivät usko, jotka joutuvat ikuiseen levottomuuteen, sisältävät heidät seurakunnassa, jotka eivät ole uskoneet pyhyyden sanomaan. He ovat ottaneet sanan vastaan, mutta juuri ei kasvanut. Heillä ei ole juurta sanalle sydämessään. Sana ei ole kasvattanut juuria heidän sydämeensä ja sieluunsa. 

Heidän sielunsa ei ole tarpeeksi vakuutettuja, että se on syntinen, syyllinen, sillä on puutetta. Evankeliumi ei ole vakuuttanut heitä tarpeeksi, että heillä on elämässään syntiä, syyllisyyttä, puutetta, pahuutta ja jumalattomuutta. Evankeliumi ei ole kyntänyt kunnolla maaperää heidän sydämessään ja sielussaan. Evankeliumin siemen ei siis kasvanut. Heidän sydämensä ja sielunsa tulivat kivikkoisiksi ja koviksi. Evankeliumi ei murskannut kalliota heidän sydämessään. Teillä on vielä kivi. 

Kun vaino tuli, he hylkäsivät Jeesuksen, oikean opin, mennen toisiin oppeihin. Näette heidät seurakunnissa kaikkialla Usassa, jossa on menestysteologian evankeliumia. He hylkäsivät oikean parannuksenteon ja pyhyyden ja vanhurskauden ja vainon ja erottautumisen opin. He eivät ymmärrä, että ainoastaan parannuksenteon ja pyhyyden evankeliumi on lääke heidän sairaille sieluilleen ja sydämilleen. 

He vain keräävät itselleen saarnaajia, jotka saarnaavat korvasyyhyyn lihalle makeaa evankeliumia. Toista evankeliumia; menestysteologiaa, maailman asioita. Silti aito evankeliumi sanoo, että on vainoa, teidän tulee tehdä työtä Jumalalle, Herralle Jeesukselle, niin silloin pääsette Jumalan lepoon. Sekä olla pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole pääsevä Jumalan Valtakuntaan. He vieläkin ajattelevat, että on toinen lääke sairaalle sielulle. Heidän kristillisyytensä on pinnallista. Heidän sydämensä pysyvät melkein muuttumattomina. Heillä ei ole syvää synnintuntoa. He loukkaantuvat vainoista. He pelkäävät, että heidät runnellaan tai he menettävät omaisuutta. He pelkäävät, että kun vaino tulee ja he pysyvät pystyssä, että he menettävät ystävänsä, tavaransa tai heidät runnellaan, että he menettävät terveytensä tai rikkautensa. Tämä on vakavaa. 

Herra kutsuu, sanoen, että he, jotka uskovat, tulevat astumaan sisälle Jumalan vanhurskauteen, kun he kävelevät täällä maailmassa. He kuulevat Jumalan profetiat Hänen Profeettojensa kautta, sanoen, Messias on tulossa, ja he muuttuvat, muuttaen elämänsä, ollen pyhempiä, vanhurskaampia, parannusta tekevämpiä, oikeamielisempiä, riman yläpuolella, rehellisiä, tämän maailman nuhteen ulottumattomilla, ja heidät tullaan kirkastamaan ja he tulevat pääsemään sisälle Taivaaseen. 

Mutta he, jotka ovat kapinallisia ja luopuneita, eivät pääse sisälle. Te tulette pääsemään Jumalan lepoon pyhyytenne tähden, sillä Pyhä Henki antoi teille synnin tunnon ja valitsitte vanhurskauden ja pyhyyden, mutta nuo toiset taas valitsivat tämän maailman nautinnot. He elivät pinnallista kristillistä elämää täynnä menestysteologiaa. 

Näette sitä Amerikassa. Amerikan versio kristillisyydestä. Euroopan versio kristillisyydestä, Nigerian, Kenian, Tansanian, Etelä-Afrikan, Malawin, Australian, Aasian versio kristillisyydestä, Amerikan versio kristillisyydestä, jota syöstään maailmanlaajuisesta kristillisestä TV:stä. He sylkevät sitä ulos maailmanlaajuisesti. 

He eivät ymmärrä, että ainoa lääke sairaalle sydämelle on parannuksenteon ja pyhyyden evankeliumi, jolla on vapauttava voima. He vieläkin luulevat, että on toinen tie menestysteologian kautta, tämän maailman tavaroiden kautta. Heidän sielunsa ei ole tarpeeksi vakuutettu sen syntisyydestä, syyllisyydestä, puutteesta, pahuudesta. Evankeliumi ei ole kunnolla kyntänyt heidän sieluaan, koska he vastaanottivat pinnallisen evankeliumin ja pysyivät siellä. 

Silti Herra sanoo, Hepr. 9:27, että kaikilla on tapaaminen kuoleman kanssa. Mieluummin valmistaudut Saarnaajan kirjan mukaan. 

Saarn. 11:3
3 Jos pilvet tulevat täyteen sadetta, valavat ne sen maahan. Ja jos puu kaatuu etelää kohti tai pohjoista, niin mihin paikkaan puu kaatui, siihen se jää.

Toisin sanoen, Hepr. 9, kun Hän sanoo, että kaikilla ihmisillä on tapaaminen kuoleman kanssa. Jos kuolet pyhänä tuona päivänä, pääset sisälle Jumalan lepoon. Jos kuolet epäpyhänä, joudut helvettiin, joka on ikuinen levottomuus. Siellä ei ole ollenkaan lepoa ikuisesti. 

Kun katsot, Luuk 16:19-32, Lasarusta ja rikasta meistä. Häntä, joka uskoi parannuksenteon ja pyhyyden evankeliumin ja uskoi Profeettoihin. Luuk. 16, Jeesus itse nostaa Jahven Profeettojen auktoriteetin määritellä Hänen oman seurakuntansa, Jeesuksen Kristuksen seurakunnan ikuisuuden.

Luuk 16, Hän sanoo, ei, heillä on Profeetat siellä. Vaikka joku nousisi kuolleista ja menisi heidän luokseen, jos he eivät usko Profeettoihin, niin he eivät voi päästä sisälle Taivaaseen. He eivät uskoisi kehenkään, joka nousisi kuolleista ja menisi heidän luokseen. Jos he eivät pysty uskomaan Jahven Profeettoihin, he eivät pääse sisälle Taivaaseen. Jeesus nostaa Jehova Jumalan Profeettojen auktoriteetin ja mandaatin, Luuk 16:19-31. 

Näette, että he, jotka uskovat Jumalan Profeettoihin pääsevät sisälle Jumalan lepoon uudessa Jerusalemissa. He, jotka eivät usko Jahve Jumalan Profeettoihin, menevät ikuiseen levottomuuteen, heillä ei ole lepoa ikuisesti. 

Luuk. 16:19-31, Jeesus itse punaisella kirjoitettuna, antaa koko seurakunnan Jahven Profeetoille. Hän sanoo, että heillä on Profeetat alhaalla siellä, uskokoot he Jahven Profeettoihin. 

31 Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös'."

Luuk 16:22
22 Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
23 Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
24 Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
25 Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; 

Tämä on työn tekeminen Kristukselle, vainot, kärsimys, hylkääminen, kidutus, vihamielisyys, murtunut henki, kitkerä elämä, kurjuus. 

mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.
26 Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'
27 Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon
28 -sillä minulla on viisi veljeä-todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan'.
29 Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä'.
30 Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen'.
31 Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, 

He ovat jo kutsuneet Jumalan Pilven alas, he ovat jo avanneet Taivaan ja kutsuneet sateen Taivaasta ja kulta ja kristallit ovat virranneet alas. He ovat jo nostaneet kuolleita, nostaneet rampoja, he ovat jo avanneet Taivaan Lima Perussa, sade on satanut, he ovat jo pitäneet Menengai 4:sen.   

'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös'."      

Herra sanoo, että he jotka uskovat Jahve Jumalan Profeettoihin, koska he kuuntelivat Jumalan ohjeistusta ja olivat kuuliaisia Jumalan ohjeistukselle, he olivat kuuliaisia pyhyydelle, heistä tuli herkkiä synnille, niin tuona päivänä heidät kirkastetaan ja he pääsevät Jumalan lepoon ikuisesti, uuteen Jerusalemiin, kartanoihin, juhlintaan, Karitsan Hääjuhlaan. He istuvat ja syövät illallispöydässä Jeesuksen kanssa, Aabrahamin, Iisakin, Jahven Profeettojen Kanssa.

Mutta he, jotka eivät usko Jahven Profeettoihin, heillä tulee olemaan levottomuus ikuisesti. Heidän kidutuksensa savu nousee ikuisesti. Ei lepoa, ei yötä, ei lomaa, ei viikonloppua. Tämä on vakavaa. 

Jos siis kuolet Herrassa, pääset ikuiseen lepoon. He menevät Taivaaseen sisälle Jumalan 
paratiisiin. 

Joh. 8:24
24 Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne."

He, jotka kuolevat synteihinsä, ovat sitten uudestisyntyneitä tai eivät, he menevät ikuiseen levottomuuteen, ikuiseen tuleen, jossa ei ole lepoa ikuisesti. 

He, jotka haluavat vastaanottaa Herran, toistakaa tämä rukous. Sanokaa:

Väkevä Herra Jeesus, 
kaipaan päästä sisälle Jumalan ikuiseen lepoon, 
Jumalan lepoon Taivaassa,
kartanoihin, jotka valmistit seurakunnalle uudessa Jerusalemissa, 
sen tähden teen parannuksen tänään,
ja käännyn pois kaikesta synnistä Herrani Jeesus, 
vastaanotan sinut sydämeeni tänään, Herrani Jeesus, 
Herrakseni ja Pelastajakseni, 
pyydän, keskitä minut ikuiseen kirkastumiseen, jonka olet luvannut seurakunnalle, 
tulit itse, yksin, 
18.10.2021, 
ja lupasit seurakunnalle, 
että ylöstempauksen päivänä kirkastaisit meidät, 
jotta pääsemme ikuiseen lepoon, Jumalan lepoon,               
ikuiseen juhlaan, ikuiseen Karitsan Hääjuhlaan, 
joten Herra, valmista minut pyhyydessä, 
laita minut ja opeta minut hylkäämään synti, 
omaten nollatoleranssin synnille, 
Jeesuksen väkevässä nimessä, 
olen uudestisyntynyt. 

Herra siunatkoon teitä todella. Kiitos.

(2.3.2022 HERRAN SANOMA Osa 3 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia