2.3.2019 PROFETIA HISTORIALLISISTA TULVISTA TULOSSA MAAILMAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani. Viime yönä HERRA JEHOVA Puhui kanssani kalliit ihmiset ja Hän puhui kanssani valtavasta tapahtumasta, joka on tulossa tapahtumaan maailmassa. Näen hyvin hyvin historialliset tulvat, jotka ovat tulossa maailmaan, hyvin historialliset, absoluuttisen historialliset. En tiedä, että tämä tsunamitulva, joka on tulossa, on tullut maanjäristyksen tai myrskyn kautta valtamerestä. Mutta on valtavat tulvat ja HERRA laittoi minut sinne tulviin. On se ensimmäinen tulva, joka tuli massiivisena aaltoina.

Me juoksimme ja juoksimme. Hän laittoi Kaksi Profeettaansa juoksemaan ihmisten kanssa tulviin. Sitten tämän jälkeen HERRA JEHOVA Puhui ja sanoi, että voit nyt puhua toisen tuomion maailmaan. Sitten tuona aikana vieläkin massiivisempi tulva tuli vasemmalta puolelta. Näytti aivan kuin valtameri olisi tullut ulos valtavalla ja hyvin hyvin historiallisella tavalla. Sitten näin ne HERRAN Kaksi Profeettaa juoksemassa nyt. Mutta ei ollut paikkaa mihin juosta, sillä se toinen tulva tuli sieltä vasemmalta puolelta valtamerestä oli suurempi ja korkeampi tulva ja ihmiset juoksivat joka puolella.

Sitten tämän jälkeen HERRA Sanoi, että sano näille ihmisille, että tekevät parannuksen ja valmistavat tien. MESSIAS on tulossa. Sitten heräsin, joten on tulossa hyvin hyvin suuri vierailu. Tällainen HERRAN Tuomio on tulossa vierailemaan seurakunnassa tällaisena aikana ja HERRA etsii parannuksentekoa, kuten olet kuullut siitä keskustelusta. Hän etsii ihmisen huomiota. Hän pyytää nyt seurakuntaa palaamaan. Seurakunta olet sinä ja minä, kaikki ihmiset, jotka JEHOVA on luonut. Seurakunta on kaikki ihmiset sisällyttäen ne uudestisyntymättömät kansakunnat.

Hän loi ne tällaista tarkoitusta varten, jotta he voivat valmistautua JAHVEN loisteliasta Valtakuntaa varten tässä hetkessä ja ajassa, joten olen nähnyt historialliset tulvat tulvan maailmaan, hyvin hyvin massiiviset. Se ensimmäinen aalto, kun tulvat tulivat, näin ne Kaksi Profeettaa juoksevan siellä sisällä ihmisten kanssa. Mutta sitten tulee se toinen aalto, kun HERRA käskee tuomion, käskee Heitä käskemään toisen tuomion. Siksi he tietävät, että se ensimmäinen oli HERRAN käskemä tuomio, Heidän kauttaan.

Nyt se toinen aalto on suurempi tullen vasemmalta, kun valtameri tulee ulos. Ja ei ole absoluuttisesti mitään paikkaa, minne juosta. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Matteuksen evankeliumi luku 24 on hyvin selvä siitä suuresta ahdistuksesta ja merkeistä, jotka MESSIAS antoi, HERRAMME JEESUS KRISTUS Hänen julkisen Palvelustyönsä aikana täällä maailmassa. Hän puhui hyvin selvästi lopunajan merkeistä ja MESSIAAN loisteliaan tulemuksen merkeistä. Hän sanoi, että tulisi olemaan tämänkaltainen ahdistus, joka on synnytystuskien alkua. Todelliset synnytystuskat tapahtuvat Suuressa Ahdistuksen ajassa.

Mutta tulee olemaan tämä synnytystuskien alkaminen, ne merkit, joita näet nyt, jotka todella osoittavat ihmisten sydämille ja sieluille, että MESSIAS HERRA JEESUS KRISTUS on tulossa. Hän on tulossa hakemaan loisteliaan kirkkaan pyhän seurakunnan, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Ja siksi näet tässä merkittävässä merkittävässä keskustelussa tänä iltana, kuinka HERRA käskee parannuksentekoa halki maailman kansakuntien. Joten tämä kertoo minulle, että Herätys ja Tuomio ovat astuneet sisälle HERRAN huoneeseen saman aikaisesti.

Ja silti HERRA Sanoo, että Saarnaajan kirjassa 3:11, jonka olen lukenut useaan kertaan täällä, lukee, että Hän on jo asettanut ikuisuuden ihmisen sydämeen. Kaipuun ikuisuuteen, ikuisuuden halajamisen. Hän on asettanut sen jokaisen ihmisen sydämeen, joka on kuulolla maailmanlaajuisesti, jopa heidän, jopa heidän sydämiinsä, jotka eivät ole kuulolla.

Hän on asettanut sinne tietyn ominaisuuden, joka muistuttaa heitä ikuisuudesta. Ja mikään muu auringon alla ei voi tyydyttää sitä kaipuuta, sitä halajamista olla JUMALAN KAIKKIVALTIAAN kanssa Taivaassa. Ja näette hyvin selvästi, kuinka Hän Sanoo: Menkää sisälle, Minun kansani, tulkaa, Minun ihmiseni, ja menkää sisälle huoneisiinne ja sulkekaa ovi perässänne hetkeksi, sillä JUMALAN viha on tullut ulos. HERRA on tullut ulos vihassaan tuomitsemaan maailman synnin. Ja sitten Hän tuo tilinteon. Hän tuo heidät tilille.

Joten tämä on mahtavaa aikaa olla kristitty, kun HERRA viittoilee kansakuntia tulemaan ja astumaan sisälle Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaan. HERRA Siunatkoon teitä. Valmistakaa tie, siunatut ihmiset, mitä tahansa tekemisenne onkaan, mitä tahansa teettekin, maailmanlaajuisesti, olette sitten seurakunnassa tai kotona tai töissä tai matkustatte, niin teillä on aina mahdollisuus yksinkertaisesti tehdä parannus, ja olla oikeassa asemassa HERRAN kanssa ja valmistaa loisteliaan kirkas tie MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle.

HERRA Siunatkoon teitä valmistautuessanne MESSIAAN tulemusta varten. Ja voitte nähdä sen suuren Herätyksen, joka on puhjennut Kristuksen ruumiissa, räjähtäen ulos Keniasta, alkaen Keniasta, valmistaen ihmisten sydämet ja sielut ehdottomassa vanhurskaudessa ja pyhyydessä, kuunnellen HERRAN Ääntä. Muistuttaen heitä, että tämä paikka ei ole päämääränne, tämä ei ole kotinne. Mutta HERRA on valmistanut loisteliaan Ikuisen kodin loisteliaassa ikuisessa JEHOVAN Valtakunnassa.

Se toinen puoli ja paikka on helvetti. Joten valinta on hyvin selvä. Vain valmistautukaa. Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herraksenne ja Vapahtajaksenne. Ja olkaa uudestisyntyneitä. Ja kääntykää pois kaikesta synnistä, pahuudesta ja jumalattomuudesta. Kääntykää pois kaikesta, mikä ei ole linjassa JUMALAN Tahdon kanssa teidän elämäänne varten. Lukekaa JUMALAN Sanaa koko ajan. Olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Hän tuli hakemaan loisteliaan kirkasta seurakuntaa. Näin sen seurakunnan, jonka Hän otti. Se oli loisteliaan kirkas ja säteilevä, se oli pyhä seurakunta, vanhurskas seurakunta.

Tämä tarkoittaa, että jokainen Sana Raamatussa tulee täyttymään, sille annetaan mahdollisuus täyttyä. HERRA Siunatkoon teitä uudestaan. Ja tällaisena ihanana päivänä, aurinkoisena kesäpäivänä täällä Keniassa, on massiivinen Herätys meneillään tässä maassa. Ja sitten Hän Sanoo, että massiiviset historialliset tulvat ovat tulossa. Tuomio vapautetaan näiden HERRAN Kahden Valtavan Profeetan toimesta, JAHVEN käskystä Hänen Valtaistuinsalistaan Taivaassa. Ja Hän sanoi, kaikki nämä ovat tarkoituksenaan herättää ja uudelleen sytyttää sielunne tähän valtavaan iankaikkisuuteen, joka häämöttää maan yläpuolella täällä. HERRA Siunatkoon teitä. Todah rabah, todah chaverim, todah lachem, todah todah Hashem.

(Profeetta Dr. Owuor. 2.3.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia