23.12.2019 PROFETIA: KISUMUN VIERAILUSTA & MESSIAAN TULEMUKSESTA

Siunatut ihmiset, elämme läpi hyvin hyvin valtavaa aikaa ja hyvin historiallista aikaa seurakunnan historiassa. Jopa nyt kun palaamme takaisin Nairobiin Kisumusta tästä hyvin hyvin historiallisesta Kokouksesta, niin HERRA JEHOVA, Hän Puhui kanssamme viime yönä. Taivaan JUMALA, Hän Puhui kanssamme viime yönä. Näin ne HERRAN Kaksi muinaista Mega Profeettaa, näin Heidät seisomassa kaiken maan HERRAN edessä, JEHOVAN ISÄ JUMALAN Itsensä edessä. Sitten HERRA Puhui Heille siitä vierailusta, joka on tapahtunut, joka on tapahtunut juuri nyt, joka on paraikaa meneillään maailmassa Kisumussa täällä, Kisumusta käsin. Tuon tiedon voin paljastaa askel kerrallaan mennen taaksepäin.

MESSIAS on Tulossa. Se kumoava Sanoma on, että MESSIAS on Tulossa. HERRA on Puhunut Hänen Kahden Profeettansa kanssa ja Hän on pyytänyt Heitä julistamaan maailmalle, että MESSIAS on tulossa ja kaikkien tulee valmistautua. Kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä, mutta MESSIAS on Tulossa, ja kaikki voivat nähdä.

Numero 2, eilen tapahtui parantumisia. Oli tyttö, joka oli täysin mykkä. Hän ei pystynyt puhumaan, sekä luultavasti myös kuuro. Kuulin äidin sanovan, että kolmeen vuoteen hän ei voinut puhua ja nyt hän puhuu. On lapsi. En tiedä onko se jälleen tyttö, mutta on toinen lapsi, jonka näen. He ovat noin 8-12 vuotiaita, nämä ihmiset, joista Puhun, ja jotka olivat täysin rampoja. He nousivat ylös ja kävelivät. Ja on myös kainalosauvoja, joita on hylätty. On siis parantumisia, joita tapahtui, vaikka se ei ollutkaan Parantumiskokous, Profeetta Elian Läsnäolon tähden. Tiedätte, että kun hän tulee, hän tulee ISÄ JUMALAN Läsnäolossa. 

HERRA näytti minulle myös tässä keskustelussa, jonka tuon myöhemmin seurakunnalle, että jopa kun ne HERRAN Kaksi Profeettaa ajoivat kaikkia ajoneuvoja, kaikkia tämän Pyhän Palvelustyön valkoisia ajoneuvoja todella suorassa linjassa Super Valtatiellä matkalla JUMALAN Valtakuntaan, silloin yksi Arkkipiispa ulkomailla otti kiertotien, 
HERRA näytti minulle, kuinka hän haarautui pois. Hän haarautui pois tielle ja sitten siitä tuli todella mutainen tie. Likaista seksuaalisyntiä, moraalittomuutta,  luopumusta, kaikkea. Hän haarautui pois. Näin tämän viime yönä.

On siis meneillään oleva Vierailu. Tämä on todella peljättävää aikaa maan kamaralla. Ihmiset nöyrtykööt, vastaanottakoot JEESUKSEN KRISTUKSEN, olkoot pyhät ja eläkööt Pyhää elämää. MESSIAS on tulossa. Merkatkaa Sanani. MESSIAS on tulossa. Elia, kaikista Peljättävin Profeetta, jonka Raamattu lupasi, on täällä, ja hän on sen toise muinaisen Profeetan kanssa ja he vaihtavat asemia. Tämä on todella peljättävää aikaa seurakunnan historiassa. Pyydän anoen, valmistautukaa. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom.

www.jesusislordradio.info
https://www.repentfinland.fi/

(Profeetta Dr. Owuor. 23.12.2019)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia