23.11.2021 NÄKY HERRAN KAHDESTA MEGA PROFEETASTA SITOMASSA LOISTELIAAN KIRKKAAN VALKOISIA KENKIÄ MENENGAIN KOKOUSTA VARTEN

23.11.2021 NÄKY HERRAN KAHDESTA MEGA PROFEETASTA SITOMASSA LOISTELIAAN KIRKKAAN VALKOISIA KENKIÄ MENENGAIN KOKOUSTA VARTEN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA ISÄ JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄ on Puhunut kanssani tänään, ja tässä keskustelussa, joka tapahtui toissa yönä, HERRA KAIKKIVALTIAS välittömästi, makasin siellä juuri nukahtamaisillani, silloin yhtäkkiä Hän näytti minulle ne HERRAN Kaksi Profeettaa sitomassa kenkiään, sitomassa valkoisia kenkiä Parantumiskokousta varten ja sidoin valkoisten kenkien kengännauhoja Parantumiskokousta varten, ja kun toin vasemman jalan ja sidoin kengännauhat, silloin Hän näytti minulle toisen jalan ja sidoin kengännauhat, sidoin, ja valkoiset kengät, olin pukeutunut valkoisiin Parantumiskokousta varten, ja valkoiset kengät, joita olin sitomassa, olivat super loisteliaat, ne loistivat säteillen ja peittivät kokonaisen alueen. 

Uudestaan, kenkäni, joita sidoin, mennäkseni Parantumiskokoukseen Menengai 4:seen, Nakurun Menengai 4:seen, super mega loisteliaaseen grand historialliseen, ennätyksiä rikkovaan HERRAN Parantumiskokoukseen, ja kengät, joita sidoin, kun sidoin kenkiäni, ne olivat valtavan suuret, kenkäni olivat suuret ja minä itse olin valtavan suuri. Suoraan edessäni, noin metrin, jopa alle metrin päässä luotani, sitoen niitä kenkiä, HERRA sitoi. Kun olin nukahtamaisillani, nukahtamaisillani tällä tavoin, menemäisilläni nukkumaan, silloin näin sen. Sitten olin kiireiden, sitoessani kengännauhoja, alkaen vasemmasta jalasta, kuten tavallista, sitoen valkoisten kenkien kengännauhoja. 

Olin pukeutunut valkoisiin valmiina Parantumiskokoukseen, ja kun sidoin kengännauhoja vasemmassa jalassa, vasemmasta kengästä, valmistautuen menemään Parantumiskokoukseen, niin Kirkkauden säteily kengistäni oli uskomaton, säteillen, ja kengät olivat valtavan suuret ja minä olin valtavan suuri, istuen siellä, sitoen kengännauhoja ja Kirkkauden säteily levisi kaikkialle kengistäni. Sitten aloin myös sitomaan oikeanpuoleista kenkää oikeassa jalassa, sitoen kengännauhoja ja sitoen, sitoen, mennäkseni Parantumiskokoukseen, ja kenkien säteily, valtavan suurten kenkien, mutta tuo säteily peitti valtavan suuren alueen. Valtava säteily. 

Sitten myös toisessa valtavassa unessa HERRA näyttää minulle, kuinka otan kengät, kaksi valkoista kenkää, pidellen niitä yhdessä yhdellä kädellä, ja ne ovat säteilevän kirkkaita. Niiden säteily peittää suuren alueen, jopa kun pitelen niitä kädessäni, HERRAN loisteliaan kirkkaita kenkiä. 

HERRA siis Sanoo, että Parantumiskokous on valmiina. Hänen Profeettansa kytkevät vaihteen, astuakseen ulos. Se tulee siis olemaan super historiallinen. Se tulee olemaan historiallinen Parantumiskokous, ja tiedän, että monia ihmisiä tulee kaikista Kenian maakunnista, populaatio Nakurussa tulee olemaan kontrolloimaton. Se tulee olemaan kaikista historiallisin Kokous ikinä, ja sitten myös populaatio ulkomailta. HERRA siis Sanoo, että, katso, Hänen Palvelijansa ovat valmiina. He kytkevät vaihdetta, mennäkseen. He ovat valmiita menemään Nakuruun palvelemaan HERRAA JEHOVAA. Tämä on siis todella voimallista aikaa, siunatut ihmiset.   

Sitten toisessa osassa tätä keskustelua HERRA näyttää minulle nyt Menengai 4:sen kentän Nakurussa ja sen valtavan Parantumisvoitelun, joka iskee tuolle kentälle, kun kävelen tuohon Kokoukseen. Kenttä oli niin valtavan suuri, kenttä oli niin valtavan suuri, ja tiedän, että puhumme yli 110 eekkeristä, mutta se, miten HERRA esitteli sen, oli ihmeellistä, se oli aivan kuin olisin kuullut Hänen Sanovan, 100, kyllä, 100 eekkeriä, se on totta, 100 eekkeriä, kyllä, 100 eekkeriä, mutta ymmärrykseni tuossa unessa oli, että se oli aivan kuin laajempi, 100 eekkeriä oli leveämpi fyysisin termein. 

Sitten Hän näytti minulle sen valtavan JUMALAN Parantumisvoitelun, joka kosketti tuohon Kokoukseen, kun vain kävelin sisälle Kokoukseen. Kun JAHVEN Kaksi Profeettaa vain kävelivät sisälle Kokoukseen, niin he kävelivät HERRAN JAHVEN itsensä kanssa. Ei siis mikään ihme, että Hän näyttää minulle ne valtavan suuret kengät, jotka minulla oli yllä, jotka ovat säteilevät ja loisteliaan kirkkaat. Tämä tarkoittaa, että HERRA Sanoo, että kun tulen kävelemään sisälle tuohon Kokoukseen, niin tulen kirjaimellisesti kävelemään sisälle ITSE ISÄ JUMALAN kanssa, ja se tulee olemaan kaikista suurin, voimallinen, pyhä kaaos, joka on koskaan nähty.
 
Rampoja tulee nousemaan ylös ja kävelemään kaikissa suunnissa, sokeita silmiä tulee avautumaan kaikissa suunnissa, kuuroja korvia tulee avautumaan kaikissa suunnissa, mykkiä tulee puhumaan kaikissa suunnissa, kasvaimia tulee häviämään kaikissa suunnissa, selkäydinvammoja tulee parantumaan kaikissa suunnissa, murtuneita polvia tullaan ennallistamaan kaikissa suunnissa, sisäelimiä, sappia, maksoja, jotka ovat tulleet toimimattomiksi, munuaisia, jotka ovat tulleet toimimattomiksi, sydänsairauksia tulee parantumaan, kaikkia niitä verisairauksia, haavaumia tulee kuivumaan pois, lepra tullaan puhdistamaan, kaikkia sairauksia auringon alla tullaan parantamaan, ne tulevat tottelemaan JEESUKSEN Verta. 

Tämä tulee olemaan kaikista historiallisin. Voitte huomata, että HERRA ei malta odottaa, että pääsee lähtemään. Hän ei malta odottaa, että pääsee tulemaan tuohon Kokoukseen parantamaan Hänen kansansa. Tämä on se keskustelu, joka on meneillään tässä. Kahden vuoden jälkeen Sanoistani, HERRAN Sanoista, pidätellen meitä, nyt viimein HERRA Sanoo näissä unissa, että Hän tulee vapauttamaan Hänen Kaksi Profeettaansa ja se tulee olemaan uskomatonta, historiallista, se tulee olemaan uskomatonta, historiallista, uskomatonta. Tämä on siis se, mitä HERRA Sanoo. 

Tämä on todella peljättävää aikaa seurakunnan historiassa. MESSIAS on tulossa. Raamatun Sanansaattajat kävelevät nyt maailmassa ja heidän Palvelustyönsä on todella hämmästyttävää ja peljättävää. KUNINGAS on tulossa. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS. 

Uudestaan, HERRA on näyttänyt minulle sen valtavan vaihteen kytkemisen, Hän kytkee vaihdetta, vapauttaakseen Hänen Palvelijansa, kirjaimellisesti vapauttaakseen heidät Menengai 4:seen, super mega loisteliaaseen grand historialliseen, ennätyksiä rikkovaan Parantumiskokoukseen, joka tulee tapahtumaan. Se tulee olemaan uskomatonta, jopa vain se ihmisten määrä, joka tulee sinne kaikkialta. 

Olen varmistanut kaikkien teidän turvallisuuden. Olen peittänyt teidät kaikki JEESUKSEN Verellä, kun matkustatte monilla busseilla ja autoilla ja ajoneuvoilla ja matkaatte sinne. 

Tämä on shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa. Se, mitä HERRA on tekemäisillään Kenian maassa, tulee shokeeraamaan koko seurakunnan maailmanlaajuisesti. MESSIAS on tulossa. He, joilla on korvat, valmistautukoon. Kaikki, mitä voitte tehdä, on että teette parannuksen nyt, ottakaa kaste. Piispat ja Pastorit, varmistakaa, että kun ihmiset tekevät parannuksen, niin kastatte heidät, valmistaaksenne heidät ilmestymään HERRAN eteen. Tämä tulee olemaan grand grand grand mega, grand grand super loistelias, super historiallinen. MESSIAS on tulossa. Kiitos. 

(23.11.2021 Profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia