22.7.2018 PROFETIA: HERRA ILMESTYY TAIVAALLE ORJANTAPPURAKRUUNUN KANSSA

Aamen. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA, Taivaan Pyhä JUMALA, Israelin Luoja, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, Hän on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset. Nämä ovat kaksi keskustelua, jotka haluan jakaa kanssanne. Ensimmäinen keskustelu tapahtui toissa päivänä, kun pidimme vieläkin sitä viimeistä Nairobin Sanakonferenssin 2018 osaa. Tässä keskustelussa, joka tapahtui perjantaina, HERRA JEHOVA navigoi minua Konferenssiin. Olin tekemässä tietäni Konferenssiin, siihen Sanan räjähdys Konferenssiin 2018, Nairobissa. Ja sillä matkalla, kun minua vietiin siihen Konferenssiin, nukahdin ja HERRA näytti minulle KRISTUKSEN MESSIAAN ylhäällä taivaalla täällä. Uudestaan, Hän näytti minulle MESSIAAN ylhäällä taivaalla maan yläpuolella, erittäin suurena tietenkin. Hän oli pukeutunut super-kirkkaaseen valkoiseen vaatteeseen, super-loisteliaaseen valkoiseen vaatteeseen. Pystyin näkemään HERRAN Kirkkauden Hänen ympärillään ja sitten Hänen päänsä. HERRA näytti minulle Hänen päänsä, kasvonsa ja päänsä, johon se orjantappurakruunu oli painettu. Näin sen koko Hänen päänsä alueen, mihin orjantappurakruunu oli painettu. Mikä shokeerasi minua oli se, että pystyin näkemään, kuinka veri vuosi joka puolella päätä ja kasvoja, kun olin matkalla Konferenssiin, mutta Hänen vaatteensa oli super super loisteliaan Kirkas vaate.

Näin sen jäljen koko Hänen päässään, mihin se kruunu oli painettu, kauhistuttavalla ja brutaalilla tavalla väkivalloin ja Hän oli vuotanut verta vakavasti joka puolelta päätä. Se virtasi Hänen silmilleen, poskilleen ja joka puolella kasvoja. Se oli todella traumatisoiva asia nähdä matkallani Konferenssiin, siihen viimeiseen osaan sitä. Me tiedämme erittäin hyvin, että tuossa keskustelussa HERRA JEHOVA muistuttaa tätä sukupolvea, numero 1) Rististä ja heidän pelastuksensa maksusta. Siitä hinnasta, jolla heidät vapautettiin. Se hinta, joka maksettiin, se valtavan suuri hinta, hirvittävä hinta, jonka MESSIAS ja Taivas maksoi ihmisen pelastuksen puolesta. Tämä on hyvin shokeeraava asia, koska tässä Konferenssissa puhuin vanhurskauden vaatteesta, Taivaan vaatteesta, pelastuksen vaatteesta, ikuiseen JUMALAN Valtakuntaan menemisen vaatteesta, vaatteesta, johon ihmiset tulisivat pukeutumaan ja he, jotka pukeutuvat tulevat kävelemään niitä Portaita Kirkkauden Valtakuntaan Taivaassa, tavatakseen ISÄ JUMALAN kasvoista kasvoihin.

Joten matkallani Konferenssiin tämä on se, mitä HERRA näyttää minulle. Hän näyttää minulle KRISTUKSEN MESSIAAN taivaalla maan yläpuolella ja melko suurena, mutta valtavan loisteliaan kirkkaassa vaatteessa, puhtaan valkoisessa loisteliaassa vaatteessa. Näin sen kirkkauden myös sen ympärillä. Sitten Hän näytti minulle Hänen päänsä ja pystyin näkemään sen, mihin he painoivat pakottaen ja ankarasti työntäen sen orjantappurakruunun, jota Hän piti meidän tähtemme. Se kruunu ei tietenkään ollut siellä, mutta näin sen veren vuotavan niistä paikoista, jotka oli todella rei’itetty ankarasti ympäri pään ja veri virtasi silmiin saakka, virraten nenään ja poskille niistä paikoista ympäri pään.

Tämä shokeerasi minua hyvin hyvin paljon, koska juuri nyt Hän on pukeutunut siihen kruunuun, mutta tällä kertaa siihen Kirkkauden kruunuun, vanhurskauden kruunuun, sillä Hän on vanhurskauden Kuningas. Pystyin näkemään ne paikat ja veren vuotavan. Se on hyvin selvää, että HERRA vieläkin muistuttaa tätä sukupolvea siitä hinnasta, joka maksettiin Golgatalla, siitä maksusta lunastuksen tähden, kuinka paljon MESSIAS kesti lunastaakseen tämän sukupolven. Tämä on hyvin voimallista, koska ihmisen pelastus on talletettu Golgatan Ristille.

HERRA vieläkin kysyy minulta tuossa keskustelussa, muistuttaakseen sinua 1) Golgatan Rististä, HERRAN KRISTUKSEN Golgatan kärsimyksestä, jotta et koskaan tule unohtamaan tapahtumia Golgatalla. Tämä sukupolvi, kuinka moderneja heistä onkaan tullut, kuinka tahansa kylmiä heistä on tullutkaan, kuinka tahansa postmoderneja heistä on tullutkaan. Se muistuttaa tätä sukupolvea ja kaikkia maailman kansakuntia. Hän lähettää minut muistuttamaan teitä Golgatan Rististä, MESSIAAN kärsimyksestä, pelastuksen hinnasta, siitä hinnasta, joka maksettiin lunastuksesta, sen kivun suuresta sietämisestä ja kestämisestä, jonka MESSIAS kävi läpi, KRISTUKSEN kärsimyksessä, jotta sinut voidaan lunastaa ja päästää vapaaksi, jotta sinä voit olla nyt pyhitetty ja oikeutettu JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan, joka on käsillä.

Ja se toiseksi tärkein asia, jonka näet tässä keskustelussa, on se, että voit nähdä hyvin selvästi, että siinä vaatteessa, johon Hän on pukeutunut, siinä on valtava sanoma, jonka Hän tarkoittaa minun kaiuttavan koko maailman halki, HERRAN valkoinen Kirkas vaate. Se vaate, jonka näet Ilm. 19:8. Se hieno pellava hohtavan puhdas, joka annettiin Hänelle pukeutua. Se vaate, joka on pukeutumiskoodi heille, jotka ovat vapautettuja, uudestisyntyneitä, vapautettuja, heille, jotka ovat pelastettuja JEESUKSEN Veren kautta, joka on vuodatettu Golgatalla, heille, jotka ovat vapahdetut armon liiton kautta.

Tämä sanoma on hyvin selvä ulkona täällä. HERRA kaiuttaa tätä Sanomaa hyvin hyvin selvästi, että tämä on vaatteen hetki. Tästä syystä Hän näyttää minulle sen Vaatteen matkallani Konferenssiin. Tässä hetkessä jos on jokin tärkein ohjeistus saarnastuolista seurakunnalle, näiltä Kahdelta HERRAN Profeetalta maailman kansakunnille on se vaate, vaate, vaate, vaate, vanhurskauden vaate, vanhurskauden vaate, vanhurskauden vaate! Ei ole muuta saarnaa mitä saarnata tässä hetkessä, kuin vanhurskaudesta ja pyhyydestä seurakunnalle, jotta jokainen voi vastaanottaa HERRAN JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrakseen ja Vapahtajakseen. Sen lisäksi kääntymys pois kaikesta synnistä, tarkoittaen, että ei enää palaa syntiin, jotta he voivat nyt kuunnella vanhurskautta ja syleillä JUMALAN Pyhyyttä heidän kristityn pelastuksessaan. Pyhyys, pyhyys, pyhyys. Vanhurskaus, vanhurskaus, vanhurskaus!

Ei ole toista sanomaa tälle hetkelle, kuin HERRAN Vaatteen Sanoma, jonka HERRA väläytti seurakunnalle Hänen ylösnousemuksessaan. Se puhtauden vaate, pelastuksen vaate, uskollisuuden vaate. Tuo vanhurskauden vaate on uskollisuuden vaate, kuuliaisuuden vaate, moitteettomuuden ja nuhteettomuuden vaate kristityn pelastuksessasi, kuuliaisuuden vaate, nuhteettomuuden vaate. Se vaate, joka antaa seurakunnalle ne voitot, jotka JUMALA tarkoitti Eedenin Puutarhassa ennen lankeemusta. Kun Aadam lankesi tulleen tottelemattomaksi, niin sitten tuli JEESUS KRISTUS MESSIAS, joka oli kuuliainen ISÄLLE siihen saakka, että Hän oli halukas antamaan oman elämänsä totellakseen ISÄ JUMALAA. Ja täten tuossa prosessissa JUMALALLE kuuliaisuus ennallistettiin seurakunnalle, joka oli hävitetty Puutarhassa.

Joten Hän sanoo, että tämä vaate on uskollisuuden vaate, HERRAN syvän kunnioituksen vaate, kuuliaisuuden vaate, palavuuden vaate HERRAN huoneen puolesta, ennallistamisen vaate, moitteettomuuden vaate. Hän sanoo, että tämä on kaikista tärkein vaate, johon seurakunnan tulee pukeutua nyt, kaikista tärkein sanoma, jota Pastoreiden tulisi opettaa nyt on tämän vaatteen sanoma. Tämä on se, mitä HERRA sanoo juuri nyt. Hän sanoo, että tämä vaate, jonka Hän näytti minulle perjantaina, johon MESSIAS on pukeutuneena, on HERRAN vaate, jonka Hän antoi seurakunnalle ilmaiseksi, ilman maksua. Se vanhurskauden vaate, pyhyyden vaate, jota ilman kukaan ihminen ei tule näkemään HERRAA. Ilman pyhyyttä yksikään ihminen ei tule kipuamaan niitä Kirkkaita Portaita mennen sisälle Taivaan Valtakuntaan.

Nyt voitte nähdä, että ne Kaksi Peljättävää Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11, ovat jo maisemissa. He ovat jo tulleet maailmaan. Näet, että HERRA on esitellyt heidät nyt avoimesti. Hän on nyt paljastanut koko maailmalle, että he ovat täällä tässä ajassa ja te tiedätte heidän missionsa navigoida seurakunnalle turvallinen lähtö pois täältä ja sitten heillä on se painava tehtävä Ahdistuksen – ja Suuren ahdistuksen ajassa. Tässä heidät paljastetaan ja tulee se ilmestys heistä peljättävinä ja kiivaina hirvittävinä JAHVEN Profeettoina. Voit nähdä, kuinka HERRA operoi heidän kanssaan. Siellä Konferenssissa HERRA kirjoitti viestin heille ja he Kaksi kävelivät siellä Riversiden Konferenssissa ja ihmiset näkivät Heidät. Kaikki alkoivat näkemään heidät ja sitten tilanne irtosi valloilleen. Ihmiset alkoivat huutamaan, koska se oli hyvin shokeeraavaa.

Tämä kertoo teille, että seurakunnan sisäänpääsyn hetki on tullut lähemmäs. Pyhyys tulee olemaan hyvin tärkeä tunnusmerkki seurakunnalle. Vanhurskaus on avain. Jos on jokin sanoma, jonka HERRA Sanoo, että tulee saarnata, niin sanoma vanhurskaudesta, sanoma pyhyydestä. Tämä on se vaate, jonka HERRA näytti minulle perjantaina, mihin MESSIAS KUNINGAS HERRA oli pukeutunut maan yläpuolella taivaalla täällä. Nyt MESSIAALLA on kultainen kruunu. Joka tapauksessa Hän näytti minulle myös ne naulan lävistykset, jonka ne orjantappurat lävistivät, jotka työnnettiin väkivalloin Hänen päänsä ympärille ja veri vuosi ympäri Hänen päätään ja veri virtasi ympäri Hänen kasvojaan ja joka puolella Hänen päätään.

Joten HERRA Sanoo, että se vaate, jonka Hän on näyttänyt minulle, joista nämä Kaksi Profeettaa tulisi toitottaa koko maailmaan on vanhurskauden vaate ja se pyhyyden vaate, sekä kuuliaisuuden vaate. Se on puhtauden vaate. Se on HERRALLE uskollisuuden vaate. Se on vanhurskauden vaate, se on sydämen rehellisyyden vaate, se on pyhyyden vaate, se on HERRAN syvän kunnioituksen vaate, se on nöyryyden vaate, se on HERRAN pelon vaate, se on HERRALLE alistumisen vaate, se on viisauden vaate, se on pahuuden hylkimisen vaate, se on moitteettomuuden vaate,  se on moraalisen oikeassa seisomisen vaate, se on erilleen erottamisen vaate, se on pyhityksen vaate, se on luotettavuuden vaate, se on HERRASSA kiinni riippumisen vaate; että olet luotettava, että HERRA pystyy luottamaan sinuun Hänessä kiinni riippumisen johdosta. Että riiput Hänessä kiinni niin paljon, että Hän pystyy nyt luottamaan sinuun, olet nyt luotettava Hänelle, Hän voi luottaa sinuun. Se on ahkeruuden vaate, ilman huolimattomuutta, ilman itsetyytyväisyyttä. Käsitellen pelastustasi ilman huolimattomuutta ja itsetyytyväisyyttä.

 

Ahkeruus; jotta voit nyt käsitellä kristillistä pelastustasi sillä ahkeruudella, jota se vaatii, äärimmäisen ahkeruuden kanssa. Se on kestävyyden vaate, kestäen sen halveksunnan, sen panettelun, pilkan. Kestäen kaiken tämän maailman hyväksikäytön ja mustamaalaamisen, joka tapahtuu tässä maailmassa, tällä maapallolla. Se on noudattamisen ja jumalallisuuden vaate. Tämä on se Sanoma, jonka HERRA välittää kansakunnille näiden Kahden valtavan ja kuolettavimman Israelin Profeetan kautta. Ja Hän välittää tämän kaikille kansakunnille, jotta he voisivat ymmärtää, että vaatteen hetki on nyt. Jos on olemassa mitään hetkeä, jolloin kenenkään kristityn uskovan tulee kantaa, tulee pitää yllään vaatetta, niin sen hetki on nyt.

 

Ja tämä Sanoma on todella absoluuttisen selvä, eikä se tarvitse tulkitsemista. Uudestaan, kuten näet, Hän on nyt esitellyt ne Kaksi ne Kaksi päähenkilöä, jotka ovat mukana siinä aikakaudessa seurakunnan ylöstempauksen jälkeen. Sen jälkeen, kun ne uskolliset, luotettavat, he, jotka olivat riippuvaisia, puhtaat, vanhurskaat, pyhät, HERRAA pelkääväiset kristityt ja uskovat ovat kävelleet Loisteliaan Kirkkaita Taivaan Portaita pitkin ja nousseet ylös Kirkkauden Valtakuntaan Taivaassa.

 

Ja sitten saapuu viime yö, jolloin HERRALLA oli se toinen keskustelu, joka HERRALLA oli näiden Kahden Profeetan kanssa. On tapahtuma, joka tapahtuu, ja sitten näen suoran viivan, taivas halkaistaan kahtia. Taivas halkaistaan kahtia suorassa viivassa koko matkan aina yhdestä horisontista toiseen horisonttiin saakka. Se halkaistaan melkein suorassa viivassa, tällä tavoin. Halkaisten sen suorassa viivassa. On aivan kuin jotain olisi tapahtunut, joka halkaisi sen avaruuden kudoksen. Avaruuden kudoksen. Ja pystyt näkemään, mistä se on leikattu. Sitten se halkaisi kahtia koko matkan aina halki maan kamaran.

Nämä ovat peljättäviä merkkejä, jotka tapahtuvat ylhäällä taivaalla, Taivaissa yläpuolella. Aivan kuten se on korotettuna ja nostettuna Luukkaan evankeliumin luvussa 21:24-26 eteenpäin. Ja Hän sanoo, että kun näet näiden ihmeiden tapahtuvan; neutronitähtien yhteentörmäyksen, taivaankappalaiden järkkymisen, ja kaiken tämän, silloin sinun tulee katsoa ylös taivaalle ja nostaa pääsi, sillä sinun lunastuksesi on tullut, sinun vapautuksesi HERRAN Itsensä voimasta on tullut.

 

Joten Siunatut ihmiset, tämä on se, mitä HERRA Puhuu kansakunnille tänä hetkenä. Hän sanoo, että se hetki valmistaa loisteliaan Kirkas vaate, valmistaa tie MESSIAAN tulemukselle on nyt, se on saapunut. Ja se sukupolvi, joka valmistaa loisteliaan, pyhän ja vanhurskaan tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, olette nyt te. Ja Hän sanoo, että ei ole mitään muuta tapaa valmistautua MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten, kuin pitää yllä pyhien pelastuksen valkoinen loisteliaan Kirkas vaate, seurakunnan vapautuksen valkoinen loisteliaan Kirkas vaate, HERRAN, MESSIAAN valkoinen pyhä vaate, jonka Hän antoi seurakunnalle Golgatan Ristillä, ja joka vakiinnutettiin ja autettiin teille PYHÄN HENGEN vierailussa helluntaina ja nyt Jälkimmäisen Kirkkauden aikana.

 

Tämä on siis parannuksenteon ja synnistä pois kääntymisen Sanoma, joka antaa herätyshuudon maailman kansakunnille, että MESSIAS on tulossa, pyydän, valmistakaa tie. Kirkkauden Kuningas on tulossa, pyydän, olkaa pyhät. Järjestä kristillinen pelastuksesi oikein, poista mikä vain, minkä tiedät voivan estää sinua kipuamasta niitä Loisteliaita Taivaan Portaita Kirkkauden Valtakuntaan, Taivaan valtakuntaan. Sillä jos te ette tee niin, te joudutte helvettiin. Te tulette kärsimään siinä tulessa, joka ei koskaan sammu, ja ne madot, jotka eivät koskaan kuole, tulevat syömään mätänevän ruumiisi ikuisesti. Ja se sietämätön kipu, kiduttava kipu ikuisesti, ikuisuuteen saakka.

 

Joten, rakkaat ihmiset, he, joilla on korvat, valmistautukoon MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Jos ne ovat ne Merkit, niin te olette nähneet ne. Katsokaa, mitä tapahtui Riversiden Drivella, kun yhtäkkiä. Päivää ennen HERRA Puhuu Hänen Kahden Profeettansa kanssa. Ja Hän sanoo Heille, että eräänä hetkenä Konferenssissa nämä Kaksi Profeettaa tulevat operoimaan avoimesti. Sillä he operoivat, Kaksi Heitä. Kuitenkin, Hän kontrolloi, HERRA kontrolloi sen, milloin ihmiset voivat nähdä Heidät, milloin ihmiskunta voi nähdä Heidät, milloin kuolevaiset ihmiset voivat nähdä Heidät. 

 

Joten eräänä hetkenä, kun He ovat siellä Konferenssissa, yksi heistä tulee kävelemään seinän edustalla, mutta He väreilevät, He vaihtavat yhdestä asemasta toiseen useaan kertaan. Hän, joka kävelee seinän edustalla, kulkee seinän edustalla, kun tämä tässä palvelee ja saarnaa. Ja löydät uudestaan, että Hän, joka saarnaa ja palvelee, on jälleen se, joka kävelee seinän edustalla. Joka toisena hetkenä on täydellinen asemien vaihto, he väreilevät niiden kahden aseman välillä. Ja voitte huomata, että tämä on HERRAN sotamuodostelma, joka taistelee vihollista vastaan sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois.

 

Ja voitte nähdä hyvin selvästi, että ihmiset alkavat huutamaan Konferenssissa. Kun olin juuri päättämäisillään Konferenssin, kun nämä Kaksi olivat juuri päättämäisillään. Konferenssin, silloin ihmiset alkoivat huutamaan: Katso, olet kahtena! Näemme Kaksi! Yksi on pidempi. Näemme teidät Kaksi. Näemme Kaksi JAHVEN Profeettaa. Näemme ne Kaksi Profeettaa. Ja he alkoivat huutamaan ja kirkumaan. Ja sitten yhtenä hetkenä he huusivat: Aurinko! Aurinko! Näemme Auringon! Kirkkaus! Joten he loistivat, HERRA loisti yöllä Kirkkautensa Heidän yllensä.

 

Ja sitten ne Kirjoitukset, HERRA kirjoittaa Heille viestin, viestin Heille. HERRA kirjoittaa Heille viestin, ja asettaa sen Heidän ylleen, Heidän yläpuolelleen. Ja sitten eräänä hetkenä Hän loistaa Heidän yllensä, minne tahansa He liikkuvatkin. Ja sitten sen jälkeen, näette, kun Hän lähti lopulta pois Kokouspaikalta, silloin se viesti katosi.

 

Ja eräänä hetkenä he huusivat: Aurinko! Aurinko! Aurinko on tullut alas! Aurinko! HERRA asetti, me emme tiedä, oliko se aurinko vai tähti, minkä HERRA asetti. Mutta Hän asetti tähden heidän taakseen loistaen valoa aivan kuten aurinko. Joten nyt ymmärrät, miksi ihmiset huusivat Heille: Aurinko! Aurinko! Aurinko on tullut alas, yllesi!

 

Tämän kaltainen tilanne. Valtavia ihmeitä. Ja sinä et voi nähdä näitä ihmeitä ja päätyä helvettiin. Sinä et voi nähdä näitä suuria JUMALAN tekoja, joita monet kasakunnat ja monet sukupolvet eivät olleet nähneet, ja sitten päätyä helvettiin. Antakaa näiden auttaa teitä ihmettelemään HERRAN suuruuttaa ja ymmärtää ajan merkkejä, että MESSIAS on tulossa, ja valmistaa se valkoinen loisteliaan Kirkas vanhurskauden vaate, pyhyyden vaate.

 

He, joilla on korvat, tietäkööt, että tämä on Hän, josta kirjoitettiin Malakian kirjassa, Malakian kirjan luvussa 3:1-5 ja Malakian kirjan luvussa 4:5, kun Hän sanoi, että Hän lähettää peljättävän Profeetta Elian, Hän lähettää Hänet valmistamaan tien ennen kuin MESSIAS tulee. Ja luen Apt.t. 3:19:

 

19 Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,

20 että virvoituksen [ja Herätyksen] ajat tulisivat Herran kasvoista [Läsnäolosta] ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.

21 Taivaan piti omistaman hänet niihin aikoihin asti, jolloin kaikki jälleen kohdallensa asetetaan, mistä Jumala on ikiajoista saakka puhunut pyhäin profeettainsa suun kautta.

 

Kaikista muinaisimmista ajoista saakka, mikä on ihmisen muistissa. Uudestaan, toistan jakeet 20 ja 21:

 

ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltä määrätty, Kristuksen Jeesuksen.

21 Taivaan piti omistaman hänet niihin aikoihin asti, jolloin kaikki jälleen kohdallensa asetetaan, mistä Jumala on ikiajoista saakka puhunut pyhäin profeettainsa suun kautta.

 

Kaikista muinaisimmista ajoista saakka, mikä on ihmisen muistissa, niin kauan kunnes kaikki on ennalleen asetettu.

 

Ja niin kuin voitte nähdä, on meneillään valtava ennalleen asettaminen HERRAN huoneessa siihen saakka, kunnes HERRAN auktoriteetti on täysin ennallistettu. Ja voitte nähdä, että nyt maailmassa on meneillään valtava HERRAN auktoriteetin ennalleen asettaminen. Jotta nyt nämä Kaksi Profeettaa ovat vetäneet maan ja maailman kansakunnat lähemmäs ISÄ JUMALAN todellisuutta, lähemmäs JUMALAA. Se tekeminen kahdeksi, se tähti, aurinko, se Kirkkaus, aurinko taputti. Ne monet ihmeet. Ristin voima ennallistetaan täysin. JEESUKSEN Veren voima ennallistetaan täysin. Evankeliumin voima, joka on pyhyys ja vanhurskaus, ne ennallistetaan täysin.

 

Ja Raamattu sanoo, että kun Hän nousi ylös Taivaaseen, niin opetuslapset olivat ahdistuneita, angustia, ja tuskassa, he olivat masentuneita ja peloissaan. Ja sitten ne Kaksi ilmestyivät Heille: "Galilean miehet", he kysyivät, "miksi te katselette taivaalle, Taivaaseen niin ahdistuneina ja intensiivisesti, peloissanne? Ettekö tiedä, että tämä sama JEESUS on tulossa takaisin? Hän tulee takaisin." Ja toisin sanoen, nämä Kaksi sanoivat heille, että, "pyydän, teidän täytyy ymmärtää, että MESSIAAN täytyi mennä".

 

Hänen täytyi mennä, jotta Hän olisi ISÄN oikealla puolella ja jotta Hänet kruunattaisiin ja nostettaisiin Valtaistuimelle Taivaan Prinssiksi, Kirkkauden Kuninkaaksi, maailmankaikkeuden Kuninkaaksi, ja Ylipapiksi, joka alkaa nyt esirukoilemaan seurakunnan puolesta. Sillä Hän oli jo saattanut päätökseen sen työn ollen Välimies Taivaan ja ihmisen välillä. Hän oli saanut päätökseen sen työn Välimiehenä Taivaan ja ihmiskunnan välillä. Hän oli päättänyt tämän työn, joten Hänen täytyi mennä. Hän oli päättänyt Välimiehenä olemisen Taivaan ja ihmisen välillä.

 

Ja Hän sanoo, että juuri nyt ennalleen asettaminen tapahtuu ja se on juuri päättymäisillään. Minä hetkenä hyvänsä ennalleen asettaminen tulee päättymään. Miksi? Sillä silloin evankeliumi on saavuttanut maksimityönsä, maksimipäämääränsä lunastaen seurakunnan ja välittäen seurakunnan Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaan. Voittaen synnin, voittaen kuoleman niiden uskovien elämässä, jotka vaeltavat pyhyydessä. MESSIAS on tulossa. HERRA Siunatkoon teitä. Todah rabah, todah lachem, todah.

(www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)