22.6.2019 PROFETIA: VALTAVASTA ELIAN TULEN LIEKISTÄ, JOKA LANKEAA ALAS TAIVAASTA - PROFEETTA DR. OWUOR

Aamen, siunatut ihmiset. Haluaisin jakaa hiukan enemmän siitä keskustelusta, joka HERRALLA oli kanssani tänään, koskien sitä mega, kaikista peljättävintä JAHVEN Vierailua, joka on tulossa pian. Nyt, tässä todella mega ja väkevässä HERRA SEBAOTIN, JEHOVA ELOHIMIN, JEHOVA MEKADDISHKENIN, Israelin valtavan ja Väkevän JUMALAN keskustelussa, HERRA näytti minulle ne HERRAN Kaksi Profeetta. Ja yksi Heistä seisoi, se näyttää ennemminkin Alttarilta, mutta korkeammalla maaperällä, Hän, joka on hiukan korkeampi ja suurempi, seisoi korkeammalla maaperällä. Ja se oli todella peljättävää, kun hän seisoi siellä, sillä hän oli täysin latautuneena HERRAN vihalla.

 

Ja sitten sen jälkeen, silloin HERRA käski häntä käskemään Tulen tulemaan alas Taivaasta ja lankeamaan Taivaasta maahan. Ja tuona hetkenä käskin Tulen lankeamaan Taivaasta. Ihmisiä oli ympärilläni. Käskin Tulen lankeamaan Taivaasta ja lankeamaan alas maahan. Ja silloin välittömästi Tuli lankesi Taivaasta. Se oli todella shokeeraavaa, sillä se tuli täydessä; se tuli roihuna, kuin valtavan suurena roihuna, valtavan suurena roihuna. Todella suurena, todella todella suuri liekki. valtavan suuri Tuli lankesi Taivaasta ja lankesi maailman ylle, lankesi maahan, tarkalleen sinne, missä olin.

 

Ja tuona hetkenä ihmiset alkoivat nyt juoksemaan. Silloin kerroin Michaelille, sinä nauhoitat, hän oli kameran kanssa, Hän Sanoi, mutta takanasi Tuli on langennut. Joten hän kääntyy taaksepäin, ja sanon, pyydän, nauhoita tämä Tuli. Mutta Tuli lankesi ja oli suuri paniikki, sillä ihmiset yrittivät juosta pakoon. Muistattehan, kuinka Ilmestyskirjan luku 11 kuvailee tarkalleen näiden Kahden Väkevimmän, kaikista kunnioitetuimman HERRAN JAHVEN Profeetan Palvelustyötä.

 

Joten nyt, kun HERRA kiihdyttää tätä valtavaa Tulen kutsumista Taivaasta, tämän tulisi myös kertoa teille, että aika on tulossa loppuunsa. Aika on tulossa loppuunsa seurakunnalle. He, jotka ovat viisaita, tehkööt parannuksen, palatkoot takaisin pyhyyteen. Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS HERRAKSENNE. Olkaa uudestisyntyneitä, palatkaa vanhurskauteen ja pyhyyteen. Raamattu Sanoo, että hänen annettiin pukeutua hienoimpaan pellavaan hohtavan puhtaaseen. Ja hienoin pellava tarkoittaa morsiamen vanhurskautta, seurakunnan pyhyyttä ja vanhurskautta.

 

Joten seurakunta syleilkööt nyt vanhurskautta ja pyhyyttä. Ja palatkoot pyhyyden evankeliumiin, JEESUKSEN Ristin ja Veren evankeliumiin. Tämä on se ainoa tie tälle sukupolvelle päästä sisälle MESSIAAN loisteliaaseen ja ikuiseen Valtakuntaan, JAHVE JUMALAN ikuiseen Valtakuntaan, Taivaan iankaikkiseen Valtakuntaan. Olen nähnyt HERRAN ottavan seurakunnan Taivaaseen. Se tapahtuma tulee tapahtumaan.

 

Mutta viime yönä Hän esitteli näiden Kahden Profeetan toisen puolen. He kutsuvat Tulen alas, ja Tuli tuhoaa joitakin ihmisiä, JUMALAN vihollisia. He, joilla on korvat, kuunnelkoot HERRAN Ääntä ja mitä HERRAN Henki Sanoo kansakunnille. Valmistakaa HERRALLE tie. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom, todah, todah rabah. Yom tov. Todah Hashem, Baruch Hashem.    

 

(Profeetta Dr. Owuor. 22.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia