22.6.2019 PROFETIA: HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT KUTSUVAT VALTAVAN ELIAN TULEN TAIVAASTA KOKOUKSEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA JAHVE, Isrealin Valtava JUMALA, Aabrahamin Väkevä Väkevä JUMALA, Iisakin JUMALA, kaikista Voimallisin Jaakobin JUMALA, kaiken luomakunnan Väkevin JUMALA, iankaikkinen JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄ, koko Taivaan ja maan Luoja, maailmankaikkeuden Luoja, JEHOVA ELOHIM, HERRA SEBAOT, Hän, joka tulee alas paksussa tummassa Pilvessä, ja on yhteydessä ihmisen kanssa. HERRA on Puhunut kanssani viime yönä, siunatut ihmiset. Tänä yönä, kun nukahdin, HERRA tuli alas koko matkan aina Taivaasta saakka Puhumaan Hänen Palvelijoilleen.

 

Ja näen Kokouksen, johon olen menossa. On Kokous, johon HERRA lähettää minut. Ja tuossa Kokouksessa silloin, HERRA hetkessä saa minut käskemään Elian Tulen lankemaan Taivaasta. Ja hetkessä, shokeeraavassa hetkessä tuossa Kokouksessa, valtava Tuli, todella valtavan suuri Tuli lankesi Taivaasta, lankesi alas Taivaasta. Ja ihmiset, ihmiset juoksivat pakoon. Se oli valtava hetki tässä keskustelussa. Uudestaan, on Kokous ja paikka, mihin HERRA lähettää minut. Ja tuossa Kokouksessa näen paljon ihmisiä ja puhun joillekin heistä. Näen jo heidät. Puhun heille siellä täällä. Ja jotkut ovat vastaanottaneet minut ja olemme Kokouksessa siellä.

 

Ja tuossa Kokouksessa HERRA käskee minua käskemään Elian Tulen lankemaan Taivaasta maailmaan. Ja tuona tarkkana hetkenä, kun nostin vasemman profeetallisen käteni ylös ja käskin Elian Tulen lankeamaan Taivaasta, lankeamaan alas Taivaasta maahan, silloin valtavan suuri liekki, en ole koskaan nähnyt sen kaltaista liekkiä, valtavan suuri liekki lankesi Taivaasta, tuli alas Taivaasta ja lankesi maailmaan. Lankesi koko matkan Taivaasta maailmaan. Ihmiset olivat shokissa ja kauhuissaan. Kaikki olivat shokissa, juosten. Jotkut ihmiset yrittivät juosta pakoon. Valtavat ajat ovat tulossa seurakuntaan.

 

Ja muistan tuona hetkenä hän, joka kontrolloi kameraa, Michael Nieswand, silloin sanoin Michaelille, ei ei ei ei! Katso taaksesi, Tuli, Elian Tuli on langennut taaksesi täällä. Varmista, että tallennat sen! Sitten hän kaatuili kameran kanssa, yrittäen kääntää kameraa selkänsä taakse.

 

On Kokous, johon HERRA lähettää minut. Elian Tuli, minun läsnäolossani, kun käsken, Elian Tuli tulee lankeamaan Taivaasta ja lankeamaan maahan! Halleluja! Voiman hetki on tullut! Ihmisen tulee nyt tehdä parannus! Ihmisen tulee nyt valmistautua MESSIAAN tulemusta varten, KUNINKAAN tulemusta varten! Aika on ohitse. On Kokous, johon olen tulossa, Sanoo HERRA. Ja HERRA tuo minut tuohon Kokoukseen, ja sitten Hän laittaa minut kutsumaan Elian Tulen lankeamaan alas. Ja valtavan suuri historiallinen liekki lankesi alas Taivaasta! Ihmiset juoksivat pakoon.

 

Tehkää parannus, maailman kansakunnat! Kääntykää pois pahuudesta ja jumalattomuudesta. Kääntykää pois synnistä. Kääntykää pois moraalittomuudesta. Kääntykää pois vääristä profeetoista, vääristä profetioista, valheapostoleista. Te näette heidät kaikkialla TBN:ssä, Daystar TV:ssä, kaikissa kristillisissä TV:issä, Amerikassa. Näette heidän tekevän sitä valheellisuutta siellä. Kääntykää pois heimolaisuudesta Keniassa, heimolaisuudesta Afrikassa, rasismista kaikkialla maailmassa, Australiassa, kaikkialla.

 

Kääntykää pois eksytyksestä, kääntykää pois moraalittomuudesta. Kääntykää pois menestysteologian evankeliumista, palatkaa takaisin Ristin evankeliumiin! MESSIAS on tulossa! Risti on pelastuksen voima, JEESUKSEN Veri. Palatkaa takaisin pyhyyteen. MESSIAS on tulossa. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Ei kukaan. Ei kukaan ole näkevä HERRAA.

 

On Kokous, johon olen tulossa. Ja julistan tänään, että kun saavun tuohon Kokoukseen, silloin Elian Tuli, JAHVEN Tuli tulee lankeamaan Taivaasta. Valtavan suuri liekki, suurempi kuin mitä olette nähneet aiemmin. Paljon leveämpi ja suurempi. Hiukan ohuempi ylhäältä täällä tällä tavoin, mutta alhaalta valtavan suuri Tuli lankeaa. Sen Tulen muoto on sellainen, kun se Tuli lankeaa, että se on hiukan ohuempi yläpuolelta, ja sitten alapuolelta täällä se on valtavan suuri, valtavan suuri, leveä, valtavan suuri liekki. Ja se lankeaa tällä tavoin, ja ihmiset juoksevat pakoon.

 

Ajat ovat muuttuneet. KUNINGAS on tulossa. Palataan Ristin luo. Palataan JEESUKSEN Veren evankeliumiin ja valmistaudutaan MESSIAAN tulemukseen. KUNINGAS on tulossa. HERRANI on tulossa. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE tie. Valmistakaa HERRAN tie. Ja eilen Hän näytti minulle, kuinka matkustan Israeliin. Aika on ohitse. Ne väärät profeetat, joita näet niin kutsutussa maailmanlaajuisessa kristillisessä TV:ssä, aika on loppu!

 

Aika on loppu väärille profeetoille, aika on loppu! Niille väärille profeetoille ja valhesaarnaajille, joita näette amerikkalaisessa kristillisessä TV:ssä, sylkien valheellisuutta kaikkialle maailmaan! Aika on loppu! Tehkää parannus! Tehkää parannus ja palatkaa vanhurskauteen! Ilmestyskirjan luvussa 19:6-9, Hän juhlii Karitsan Häiden tulemista, ja Hän Sanoo: Seurakunnan annettiin pukeutua hienoon pellavaan hohtavan puhtaaseen, jotta Hän pääsisi sisälle Hääaterialle. Ja Hän Sanoo, että hieno pellava on seurakunnan vanhurskaus.

 

Tehkää parannus! Tehkää parannus, Amerikka! Tehkää parannus, Brasilia! Tehkää parannus, Argentiina! Tehkää parannus, Eurooppa! Tehkää parannus, Afrikka! Tehkää parannus, Australia! Tehkää parannus, Aasia! Tehkää parannus, kansakunnat, saaret, valtameret, vuoret! Tehkää parannus! MESSIAS on tulossa! Tehkää parannus! Tehkää parannus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA! Ja palatkaa Ristiin ja Vereen! MESSIAS on tulossa! Todah rabah, todah Hashem, todah chaverim, Baruch Hashem.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 22.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia