22.11.2018 PROFETIA: SHOKEERAAVASTA PLANEETTOJEN TAPAHTUMASTA TULOSSA MAAILMAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, kuinka upea mahdollisuus tulla luoksenne jälleen toisena päivänä, tänä päivänä, kuinka siunattu mahdollisuus tulla luoksenne, rakkaat ihmiset, tänä 22.11.2018. Tämä on hyvin kriittistä aikaa seurakunnan historiassa, että HERRA tuo minut teidän luoksenne. HERRA JEHOVA JAHVE, HERRA JEHOVA EL GIBBOR, Väkevä JUMALA on Puhunut kanssani. Israelin Valtava JUMALA, Hän Puhui kanssani viime yönä. Lykkäsimme sen tähän hetkeen saakka, antaaksemme mahdollisuuden ihmisille toisella aikavyöhykkeellä, läntisellä pallonpuoliskolla sallien myös herätä ja tulla mukaan, mutta tänä yönä, viime yönä HERRA JEHOVA vieraili luonani ja Hänellä oli valtava keskustelu, hyvin väkevä väkevä keskustelu kanssani liittyen MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen.

Tässä keskustelussa HERRA JEHOVA, Hän vei minut paikkaan maan yläpuolelle. Hän nosti minut ylös maan yläpuolelle ja vei minut paikkaan maan yläpuolella. Sitten Hän käski minua julistamaan Taivaan kappaleiden ravistelun, maan yläpuolella. Sen jälkeen, kun suoritin JUMALAN käskyn, silloin valtava hetki koitti. Uudestaan, nostaen minut maapallon yläpuolelle paikkaan, HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, Valtavin, Peljättävin, Mahtavin Ja Hirvittävin Israelin JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, Israelin Pyhä, Israelin Siunattu, Hän, joka on valinnut Jerusalemin. Hän, jonka Ääni on jo sanonut, että: Kyllä, Jerusalem on maailman keskipiste.

Hän nosti minut ylös viime yönä ja vei minut maapallon yläpuolelle ja käski minua ravistelemaan Taivaankappaleita maapallon yläpuolella. Kun tein sen ja nostin ylös vasemman profeetallisen käteni ja ravistelin niitä, kuten käsketty, silloin shokeeraava hetki, peljättävä hetki koitti taivaissa maan yläpuolella. Oli kaksi planeettaa, jotka näin tulevan. Ne ovat täysin samanlaiset, mutta se mikä shokeerasi minua, on se, että HERRAN Ääni kertoi minulle silloin ja sanoi: Katso, tämän tähden toinen niistä, ne ovat täysin samanlaiset planeetat, mutta toisesta niistä osa halkesi pois, osa halkesi pois, ja ne ovat teräviä, toinen niistä on kuin kanootti. Tämä on ihmeellistä, kun katsot kanoottia meressä tai valtameressä, tuo lippu, vaatteen kappale, jota kanootti käyttää seilaamiseen, tämä oli sen muoto, mikä toinen niistä oli. Se toinen oli vielä kokonainen ja ne tulivat ja kulkivat läheltä maapalloa.

Sitten seuraava asia, jonka huomasin, kun HERRA toi minut takaisin maailmaan tänne. Kun katsoin ylös, näin kaksi kuuta, kaksi kuuta tulevan, kaksi kuuta, kaksi kuuta tulevan lähelle maailmaa. Kaksi kuuta, valtavaa aikaa, rakkaat ihmiset. On kaksi kuuta, jotka ovat tulossa lähelle maailmaa, kun valmistaudumme MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Kaksi kuuta, sitten näin kaksi kuuta, jotka tulivat lähelle maailmaa. Kaksi kuuta ilmestyi. Kaksi kuuta tulee ilmestymään maan yläpuolelle täällä, rakkaat ihmiset. Kaksi kuuta, ei yksi, vaan kaksi kuuta. Se on ihmeellistä, sillä toinen kuu tulee olemaan kokonainen, kokonainen kuu ja se toinen muu on halkaistu, se on kuin puolikuu tai 2/3 kuuta. Yksi osa on poissa. Tämä on siis hyvin shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa, rakkaat ihmiset.

Uudestaan, viime yönä, HERRA JEHOVA, Hän nosti sen Profeetan ylös, joka on etualalla, jonka Hän on työntänyt etualalle, jonka näitte Hänen paljastavan Lima Perussa. Hänet, jonka näette luvattuna Malakian kirjassa 4, Hän, jolla on auktoriteetti käskeä Taivasta avautumaan ja laskemaan alas loisteliaat Portaat ja tuoda alas Sade. Joten Hän vei Hänet eteen, etualalle ja nosti Hänet ylös, maan yläpuolelle. Hän käski Häntä, Hän käski minua ravistelemaan Taivaan kappaleita maan yläpuolella. Kun tein näin, kuten JEHOVA ELOHIM oli käskenyt, Valtava ISRAELIN JUMALA, universumin Iankaikkinen Luoja, Israelin Pyhä, ISRAELIN Kulmakivi, JEHOVA ELYON, JEHOVA ELI, HERRA minun JUMALANI, JEHOVA CHEZEQ, HERRA minun Vahvuuteni.

Kun Hän käski minua ravistelemaan Taivaan kappaleita käyttäen JEHOVA JAHVEN voimaa, silloin valtava ravistelu tapahtuu. Se on tapahtunut ja olen jo nähnyt sen taivaiden yläpuolella. Sitten näen kaksi planeettaa tulevan ohitse, toinen niistä ei ole kokonainen ja se toinen on kokonainen. Sitten tämän jälkeen näen kaksi kuuta tulevan lähelle maata. Nämä ovat hyvin shokeeraavia aikoja, rakkaat ihmiset. Nämä ovat upeita aikoja, kun HERRA JEHOVA on tullut nyt ilman mitään epäselvyyttä todistamaan, vahvistamaan ja asettamaan, että ainoastaan HERRA JEHOVA on JUMALA. Ja ainoastaan JEESUS KRISTUS on tie JUMALAN Valtakuntaan Taivaassa. Kaikki muut jumalat ovat epäjumalia: hindujumalat, kaikki muut jumalat laitettuna yhteen.

Tällä tavoin HERRA esittelee evankeliumin maksimivoiman ja auktoriteetin ja Hänen Sanansaattajiensa maksimivoiman ja auktoriteetin, jotka kävelevät maailmassa. Vain muutama päivä takaperin Hän toi Hänet, joka on etualalla, astuen eteen ja käskien, että Nakurussa JUMALAN PILVI tulisi vierailemaan Kahden JAHVEN Profeetan luona, jotka kävelevät maailmassa. Nyt Hän ottaa Hänet, joka on etualalla ja paljastettiin Lima Perussa, ottaen Hänet ylös ravistelemaan Taivaita. Tämä on hyvin peljättävää aikaa, rakkaat ihmiset. Raamattu sanoo Luuk. 21, luen jakeesta 25-27 eteenpäin. Hän Sanoo:

25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. 26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

Jakeessa 27, Hän Sanoo:

27 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. 28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Se tulee lähelle. Halleluja! MESSIAS on tulossa! Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie, maailman kansakunnat. Valmistakaa tie MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää pois seksuaalisesta himosta, kääntykää pois tästä menestysteologian evankeliumista, joka heittää pyhyyden, HERRAN pyhyyden ulos ikkunasta.  Kääntykää pois ’tässä ja nyt’ -evankeliumista, menestysteologian evankeliumista, joka heittää ulos ikkunasta HERRAN vanhurskauden.

Käännytään nyt Ristin evankeliumiin, JEESUKSEN Ristin evankeliumiin Golgatalla, JEESUKSEN Veren evankeliumiin, jonka JEESUS antoi seurakunnalle, Hän antoi sen evankeliumin meille; Hän antoi meille sen Vanhanajan likaisen rosoisen Ristin evankeliumin, jossa on vapautuksen voima. Evankeliumin, joka voi laskea ne Taivaan Loisteliaan kirkkaat Portaat alas taivaalle, evankeliumin, joka voi järisyttää koko maailmankaikkeutta laittamalla kaksi neutronitähteä törmäämään yhteen, evankeliumin, joka voi nostaa kuolleista, nostaa kuolleista Lasaruksen, nostaa kuolleista mama Rosan, nostaa kuolleista kaikki ne ihmiset, jotka ovat siellä kuolleina maan alla, unessa, tuona ylöstempauksen päivänä, he jotka ovat siellä, alhaalla siellä, makaamassa siellä, unessa siellä, odottamassa sitä päivää, odottamassa sitä aamua. Voiman evankeliumi, rakkaat ihmiset, JEESUKSEN Veren evankeliumi, joka on evankeliumin voima.

Pyydän, kääntykää pois synnistä, rakkaat ihmiset. Kääntykää pois valheista, vääristä profeetoista, valheapostoleista. HERRA on nyt tullut esille niin avoimesti ja paljastanut teille Hänen Sanansaattajansa maailmassa, ne Kaksi Profeetta, jotka valetavat nyt maailmassa ja valmistavat tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Nostaen rampoja maasta, avaten sokeita silmiä, koskettaen sairaita, julistaen vanhurskautta, pyhyyttä, vanhurskauteen palaamista, HERRAN luo palaamista. Pyhien puhdistaminen ja täydellistäminen. Aika on loppu, rakkaat ihmiset. Tämä on Hän, josta kirjoitettiin Raamatussa, Malakian kirjassa, ja tämä Raamatunpaikka on täyttynyt korvissanne, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa.

Näen Taivaallisen tapahtuman, näen valtavan Taivaallisen tapahtuman, näen planeettojen tapahtuman. Näen kaksi kuuta tulevan lähelle maata. Yksi niistä tulee olemaan puolikas tai 2/3 ja toinen tulee olemaan kokonainen. Näen niiden tulevan ohittamaan lähellä maata. Se tulee olemaan Ihme. Ihmiset tulevat olemaan shokissa.

Ja sitten samaan aikaan, HERRA näyttää minulle väkevän väkevän Konferenssin ja tämä on Nakurun Konferenssi. Olen nähnyt Konferenssin, joka on tulossa Nakuruun. Ja Hän sanoo, 3 päivää, ISÄ JUMALAN Ääni Sanoo, kolmen päivän Konferenssi. Luulen, että Hän sisällyttää ne kaksi Parantumiskokouspäivää, 29.12., 30.12. ja sitten Konferenssi 31. päivänä aina keskiyön hetkeen saakka. Uuden vuoden aatto. Mutta siinä Konferenssissa on todella valtavaa; näen niiden Kahden Profeetan palvelevan ja saarnaavan maksimivoimalla ja -auktoriteetilla. Ja kuulen Heidän kutsuvan ja huutavan tätä sukupolvea, Sanoen: Valmistakaa HERRALLE tie! Kääntykää vanhurskauteen! Palatkaa HERRAN luo! Muuttakaa tienne, MESSIAS on tulossa! KUNINGAS on tulossa! Kirkkauden KUNINGAS on tulossa! Lunastaja on tulossa!

Näen Heidän saarnaavan, jopa nyt Puhuessani teille, näen Heidän palvelevan ja saarnaavan. Ja Konferenssi on melko täynnä. Ja luulen, että Konferenssissa on kaksi osaa. Ja sitten näen tämän todella valtavan bussin, jonka HERRA laittoi sinne, valtavan suuren valkoisen bussin, bussin, autobus, valtavan suuren bussin. Kun katsoin, kuinka suuri bussi oli, se oli epätavallista; se on noin kolme kertaa teidän normaalin bussinne kokoinen, joka ajaa tiellä ja kuljettaa ihmisiä. Joten näen sen suuren bussin, ja se on myös pitkä. Sitten näen paljon ihmisiä Konferenssista menevän sisälle siihen bussiin, ja he nyt ajavat, luulen, että hotellihuoneisiin, ja sitten he tulevat takaisin toiseen osuuteen. Mutta tämä bussi on liian suuri, ja valkoinen. Ja näen ne istuimet sisällä siellä, hieman vaalean sinertävät, tai jotakin sen tapaista. Kuinka väkevä väkevä Palvelustyö.

HERRA on Puhunut. Tämä on aika saarnaamiselle; saarnata tälle sukupolvelle HERRAN vanhurskautta. Joten valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa. MESSIAS, meidän HERRAMME on tulossa. KRISTUS JEESUS MESSIAS HERRAMME on tulossa. Valmistakaa tie, siunatut ihmiset. Heidän, jotka ovat viisaita, tulee kääntyä pois synnistä. Voitte nyt laskea kustannuksenne. Voitte leikata pois kaikki ne muut asiat ja sanoa, antaa niiden nyt olla. Annahan kun tavoittelen nyt HERRAA, annahan kun pyrin nyt vanhurskauteen, anna minun nyt pyrkiä pyhyyteen, anna minun nyt tavoitella JUMALAN Valtakuntaa, JEHOVA JAHVEN Loisteliaan kirkasta Valtakuntaa, Taivaan Valtakuntaa, rakkaat ihmiset.

Olen nähnyt seurakunnan pääsevän sisälle Iankaikkisuuteen. Oi, kuinka itkenkään, että te olisitte sen luvun joukossa, jonka näin kipuavan niitä Portaita ylös taivaalla ylöstempauksessa, mennen sisälle Taivaaseen, kun Taivaan Ovi avautui valtavan suuren Pilven kanssa, ja sitten mennen sisälle. Kuinka toivonkaan ja itken ja haluaisin, että te, jotka olette kuulolla, tulisitte olemaan sen luvun joukossa tuona päivänä.

Mutta HERRA on jo käyttänyt minua todella väkevällä tavalla ravistelemaan taivaankappaleita viime yönä. Joten nyt tulee olemaan planeettojen tapahtuma maan yläpuolella, jossa tulette näkemään kaksi planeettaa, kaksi kuuta; kaksi kuuta ylittäen, ylittäen maan yläpuolella täällä. Se tulee olemaan Ihme. Se tulee olemaan shokki. Kaksi kuuta, kaksi kuuta. Ja on syvällisempi osa tätä keskustelua, jota HERRA ei ole vielä sallinut minun paljastaa. Mutta kun Hän tekee niin, niin tulen luoksenne uskollisesti, kuten normaalisti, kuten aina.

Mutta valmistakaa tie, rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Todah todah chaverim. Todah rabah, MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie! Tämä on Hän, josta Raamattu kirjoitti, että lähetän teille peljättävän Profeetta Elian, ennen kuin suuri ja peljättävä HERRAN Päivä koittaa. Rakkaat ihmiset, tämä Sanapaikka on täyttynyt korvienne kuullessa tänään. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie! Okaa vanhurskaat. Muuttakaa tienne! Kääntykää HERRAN Teihin. Palatkaa vanhaan evankeliumiin, Veren ja Ristin evankeliumiin. HERRA Siunatkoon teitä! Todah todah, todah shalom, todah chaverim. Baruch Hashem, todah.

(22.11.2018 / Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia