22.11.2018 PROFETIA (2. OSA) - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, kuten sanoin, on tulossa tapahtuma planeettoihin maan yläpuolelle tänne. Tämä on kaikista tärkeintä aikaa, kaikista jännittävintä aikaa olla uudestisyntynyt. Tämä on aikaa, kun HERRA nyt vakuuttaa, että kyllä, totisesti, Ristin uskonto, JEESUKSEN Veren uskonto, on ainoa oikea uskonto, joka antaa toivoa ihmisille hautojen tuolla puolen. Siksi tämä on tärkeintä aikaa olla uudestisyntynyt. Jos joku ei ole uudestisyntynyt, tämä on se hetki, kun tulee polvistua alas ja vastaanottaa JEESUS, sillä ne voitot ovat niin valtavan suuria ja niin selviä ja todella oleellisia, koska puhut ikuisuudesta KAIKKIVALTIAAN JUMALAN kanssa Taivaassa, ja kontrasti sille on helvetti.
 
Joten HERRAN tulla esille maksimivoimassa tällä tavoin esitellen voimansa ja osoittaa voimaa, Ristin uskonnon voimaa. Se että HERRA tulee ja osoittaa, että tämä on ainoa oikea uskonto. Tämä on todella voimallinen navigaattori kaikille ihmisille. Heille, jotka ovat uudestisyntyneitä ja heille, jotka eivät ole. Heille, jotka ovat uudestisyntyneitä, se antaa enemmän merkitystä olla palava ja pitää pelastuksestaan kiinni mustasukkaisesti, pitäytyen pyhässä pelastuksessa ja pitäytyen vanhurskaassa pelastuksessa. He, jotka eivät vielä ole uudestisyntyneitä, tämä on nyt se hetki lopettaa väittely ja haahuilu ja huojuminen kahden aseman välillä, ja nyt palvoa JEESUSTA KRISTUSTA ja JEHOVA JUMALAA, HÄNEN ISÄÄNSÄ, Yhtä ja ainoaa ihmisten Lunastajaa ja vastaanottaa PYHÄ HENKI ja nähdä iankaikkisuus.
 
Se on niin kaunista aikaa, sillä on livekeskustelu JUMALAN, joka istuu Valtaistuimellaan Taivaassa, Taivaan Valtaistuinsalin ja maailman, KRISTUKSEN seurakunnan välillä. Se on livekeskustelu. Se on meneillään oleva keskustelu läpikotaisin valmistaen, hioen ja puhdistaen seurakuntaa. Ja tuoden ihmisten sydämet suurempaan ratkaisuun, uskomaan JEESUKSEEN ja palvomaan JEHOVAA JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta. Halleluja!
 
On siis planeettojen tapahtuma, joka on tulossa maan yläpuolelle täällä. On kaksi kuuta, jotka tulevat ilmestymään täällä. Se tulee olemaan Ihme. Ja haluan nostaa tätä hieman nyt. Joten tuossa keskustelussa HERRA itseasiassa nostaa minut ylös maan yläpuolelle. Sillä kun kuut ohittavat, näen ne alempana, kun ne ohittavat lähellä maapalloa, näen ne ylemmästä asemasta, kun ne ohittavat lähellä maapalloa. Kuinka mahatavaa aikaa olla uudestisyntynyt, rakkaat ihmiset, olla kristitty, KRISTUKSEN seuraaja, hyljätä synti, ja olla päättäväinen vanhursakudessa ja pyhyydessä, jota ilman ei kukaan ole näkevä HERRAA.
 
Ja on valtava Herätys, joka on myös tulossa. Voin nyt sanoa tämän. Suurempi Herätys tulossa Keniaan. Jopa suurempi. HERRA Siunatkoon teitä. Tulen jakamaan enemmän ja enemmän niin kuin HERRA sallii. HERRA Siunatkoon  teitä, rakkaat ihmiset. Ja monet kansakunnat tulevat ammentamaan siitä Herätyksestä. Voin nähdä heidän läsnäolonsa. Jotta vielä suuremmalle määrälle maailman ihmisiä annettaisiin mahdollisuus päästä sisälle tähän Loisteliaaseen Ikuisuuteen, joka on valmistettu seurakunnalle, valmistettu kansakunnille, jotka uskovat. Me kaikki tiedämme, että tämä on pakanaseurakunnan aikaa. Tämän jälkeen HERRA on todella kiireinen Israelin kanssa. Joten HERRA Siunatkoon teitä. Todah, Shalom, Shalom Shalom, todah rabah. Aamen.
 
(22.11.2018 / Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia