21.6.2021 PROFETIA MASSIIVISESTA PARANTUMISVOITELUSTA TULOSSA MAAILMAAN

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani viime yönä, ja näen, kuinka HERRA tulee nostamaan ylös monia rampoja tässä maassa. On tämä tietty lapsi, tyttö, en tiedä, onko hän 5-vuotias, tai jotakin sen tapaista, hänellä on vaalea iho tällä tavoin, mutta Hän tulee nostamaan, Hän tulee nostamaan. HERRA toi jo tuon ramman ja sitten hän nousi ylös ja käveli, tänä yönä unessa. 

Tulee siis olemaan suuri Herätys. HERRA tulee jatkamaan nostaen rampoja tässä maassa. Rammat tulevat siis nousemaan ylös ja kävelemään tässä maassa ja ulkomailla, myös halki maiden, jotka ovat kuulolla, heille, jotka ovat allekirjoittaneet HERRAN Äänen. 

HERRA tulee nostamaan rampoja ylös, jopa kun valmistaudumme Parantumiskokoukseen, jonka päivä tullaan ilmoittamaan, mutta HERRA tulee nostamaan ylös rampoja tässä maassa ja rampoja muissa kansakunnissa, heille, jotka ovat kuulolla, heille, jotka allekirjoittavat HERRAN Äänen, jotka kuuntelevat HERRAN Ääntä yksin. 

Olen nähnyt tämän tietyn ramman, se on tyttö, luulen, että hän on ehkä noin 5-vuotias, tai jotakin sen tapaista, joka nousee ylös ja alkaa kävellä. Tulee olemaan todella valtavaa aikaa maassa. MESSIAS on siis tulossa, Herätys on käynnissä, ja tämän ohjeistuksen kautta, tulette nyt kuulemaan tästä rammasta, tulette kuulemaan tästä rammasta. HERRA tulee nostamaan tämän ramman maan tomusta, maaperästä. 

Tämä on siis todella valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Tänä hetkenä nyt kaikki ihmiset valmistautukoot MESSIAAN tulemukseen. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä, sillä HERRA kävelee maassa. HERRA kävelee maassa, Hän kävelee halki kansakunnan nostaen rampoja ja vahvistaen teille, että MESSIAS on tulossa. 

Uudestaan, olen nähnyt HERRAN nostavan rampoja. Tämä tietty rampa, jonka Hän toi unessa ja näytti Hänen Kahdelle Palvelijalleen tämän tietyn ramman, se on tyttö. Se on tyttö, ja luulen, että noin 5-vuotias, tai jotakin sen tapaista. Sen tyyppinen ikä. Sitten hän alkaa kävellä, täysin alkaen kävellä. 

Hän tulee myös avaamaan sokeita silmiä ja kuuroja korvia. Tämä on siis todella ratkaisevaa aikaa. HERRAN Voitelu on maassa ja se on myös kaikkialla maassa, tarkoittaen, koko maailmassa, ja Keniassa täällä. Kenia on juuri nyt tämän Herätyksen keskus. 

Tämä on siis aikaa olla oikeamielinen JUMALAN edessä. JUMALA Puhuu todella voimallisella tavalla tälle sukupolvelle, koskien MESSIAAN tulemusta, koskien tarvetta erottautua erilleen Hänelle, tarvetta valita Hänet, ottaa Hänet huomioon, olla huomioon ottava Häntä kohtaan, antaa Hänelle kuuluva huomio elämässänne, ottaa Hänet huomioon korkeasti ja prioriteettina elämässänne, pyrkimällä vanhurskauteen, pyrkimällä siihen, mitä HERRA vaatii meiltä kristittyinä, tavoittamalla enemmän ihmisiä, sillä aika on ohitse. 

Uudestaan, olen nähnyt massiivisen Parantumisvoitelun vuodatettavan, ja HERRA tulee nostamaan rampoja tässä maassa ja myös ulkomailla, heille, jotka ovat kuulolla. HERRA tulee Vierailemaan kodeissanne, vastaavissa kodeissanne, olohuoneissanne. JEESUKSEN Veri tulee virtaamaan kotienne halki ja nostamaan rampoja maasta. Sillä ei ole väliä, mikä sairaus on. JEESUKSEN Veri on enemmän kuin riittävä. MESSIAS on siis tulossa. Kiitos. 

(Profetia 21.6.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)