21.6.2019 HERRAN SANOMA: IHMISTEN TULEE TEHDÄ PARANNUS MUSTAMAALAUKSESTA KENIASSA - PROFEETTA DR. OWUOR

Tiedän, että ihmiset ovat kokoontuneet kaikkialla maailmassa odottaen saavansa kuunnella tätä asiaa, tätä todella voimallista Konferenssia, joka tullaan välittämään tänä iltana Itä-Afrikan aikaan. Mutta haluan tuoda todella tärkeän informaation kaikille kenialaisille, heidän ollessaan kuulolla, että muistakaa, että HERRA on Puhunut minulle HERRAN Tuomiosta tulossa Keniaan. Sitä ei ole vielä puhdistettu pois. Ja HERRA käski Kansallisen parannuksenteon tälle maalle.

 

Ja näen paljon ihmisiä juoksevan, tulituksen, nuorten juoksevan, paljon tulitusta, ja kaikkea tällaista. Tämän Profetian annoin, kun olin Nairobin keskuspuistossa. Ja tämä asia täytyy ratkaista. Toisen täytyy kumartua maahan ja palvoa toista. Joko Kenia tulee polvistumaan maahan ja palvomaan JEHOVAA, tai he odottavat, että JEHOVA tulee kumartamaan maahan ja palvomaan heitä. Mutta tiedän, että JEHOVA loi Kenian, Hän ei tule koskaan kumartamaan ja palvomaan heitä.

 

Joten jopa kun tätä Konferenssia valmistellaan ja kaikki ovat kuulolla maailmanlaajuisesti, ja kaikkialla tässä maassa, niin muistakaa se mustamaalaus, jonka te teitte Kahta Vanhurskauden Enkeliä vastaan. Teille ei tulla antamaan anteeksi sen tähden, paitsi jos te alatte tekemään parannusta juuri nyt tuohon päivään saakka. En tiedä, milloin se tapahtuu, mutta olen nähnyt sen.

 

Olen nähnyt teidän Tuomionne, joka on todella hirvittävä. Vaikka HERRA rakastaakin teitä, nostaen ylös rampanne, niin Hän yksinkertaisesti rakentaa vahvemman oikeusjutun teitä vastaan teidän noituudestanne ja mustamaalauksestanne ja herjauksestanne. Joten varmistakaa, että kun tulette kuulolle tähän Konferenssiin, niin muistakaa, että on parannuksenteon aihe, on Kansallinen parannuksenteko, jota Kenian tulee noudattaa. Tarkatkaa minun Sanojani. Tarkatkaa minun Sanojani, ja tulette tietämään, että olen tullut JEHOVAN luota.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 21.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia