21.3.2019 PROFETIA: HERRA VEI PROFEETTANSA PUROLLE



Siunatut ihmiset, jotka olette kuulolla ympäri maailman. HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla tänään. Viime yönä HERRALLA oli keskustelu kanssani. Tänä aamuna, Itä-Afrikan aikaa tällä toisella puolen. HERRA vei minut kiviselle purolle ja Hän alkoi lähettämään ruokaa sinne. Joten Hän vei minut purolle ja alkoi ruokkimaan minua siellä. Muistuttaen minua menneistä. Hän vei minut purolle ja tarjoili minulle herkullista leipää. Jotakin lihaa tarjoiltiin. Vesi virtasi siellä ja se oli hyvin puhdasta vettä.


Tämä kertoo siitä, että HERRA tulee viemään Palvelijansa pois tästä Kenian maasta ja Hän tulee pitämään huolta Palvelijastaan. Se sanoma, joka on tullut tästä esille on se, että Hän tulee pitämään huolta Palvelijastaan. En tiedä, mikä aikakausi tämä tuo nyt on, kun Hän vie minut purolle ja piilottaa minut sinne ja ruokkii minua siellä. On myös toisia keskusteluja liittyen suureen konfliktiin vihollisen kanssa, jota en jaa tällä hetkellä. Näin myös vihollisen murskaamisen, käärmeen, käärmeen murskaamisen, mutta se keskustelu ei ole osa tätä keskustelua nyt. Tarkoitan, että se ei ole tarpeellista teille nyt. Se mikä on tarpeellista teidän tietää on se, että HERRA kiihdyttää sitä prosessia poistaakseen Hänen Palvelijansa tästä maasta.


Hän vei minut purolle ja ruokki minua siellä, istuen siellä purolla, antaen hyvin herkullista leipää ja lihaa ja Hän kommunikoi Palvelijoidensa kanssa siellä purolla. Se on luola. Se on luola. Vieläkin kiihdyttäen sitä keskustelua, että Hän tulee poistamaan Palvelijansa täältä. Jos näette, kuinka Kenia on kohdellut väärin HERRAN Väkevimpitä Väkevimpiä Profeettoja, jotka ovat nostaneet heidän rampansa maasta, avaten heidän sokeansa silmät massoina. Emme edes tiedä kuinka monta heitä on, ehkä jo yli 1000. Olemme hävinneet jo laskuissa. Ja avannut tuhansittain kuurojen korvia. Aids ja lepra ovat parantuneet. Aurinko on taputtanut.


Hän on loistanut Taivaasta Pilvensä Palvelijoidensa ylle, tullen itse alas ja asettuen Heidän ylleen. Kirkkaus, joka on valkoisempi kuin aurinko. Siksi näet sen rajattuna selvästi auringossa. Hän lähetti JUMALAN PYHÄN HENGEN asettumaan Heidän ylleen, identifioidakseen Heidät, niin kuin Hän teki MESSIAALLE. Ja kaikki nämä asiat; He ovat käskeneet Tauvasta avautumaan, Sade on tullut tänne. Elian Tuli on tullut alas identifioimaan Heidät. Monta kertaa He ovat sanoneet, Älä anna tämän Tulen koskettaa maata. Se on palavaa rikkiä. Ne kaivot, jotka olivat myrkylliset, ovat nyt täynnä juomavettä ja terveelliset, missä heillä ei aiemmin ollut vettä. Joten monia monia hyötyjä on tapahtunut tässä maassa näiden Kahden Palvelijan saarnaamisen ja palvelemisen kautta, Heidän kävellessään JUMALAN kanssa modernissa aikakaudessa, modernissa ajassa, kirkkaassa auringonvalossa.


Mutta jos katsotte sitä tapaa, jolla Kenia on mustamaalannut Heitä, jos katsotte sitä tapaa, jolla pahuus, se myrkky, myrkky, jota he ovat vuodattaneet, jota he ovat vuodattaneet internettiin. Jos katsotte sitä myrkkyä, jota he ovat vuodattaneet nettiin, lehdistöönsä ja sanomalehtiinsä ja julkaisten sen, väittäen, että nämä Profeetat, jotka ovat tulleet tuomaan ikuisuuden teille; He laskivat alas Taivaan tänne, Taivaan Portaat, väittäen, että He ovat tulleet varastamaan teidän maanne. Ja sitten tiedättehän, kaikki nämä parlamentaarikot nousevat ylös ja nuhtelevat heitä (mediaa) todella ankarasti. Mutta kuitenkin, he ovat sen tehneet.


Joten HERRA kiihdyttää Heidän maasta poistamisensa prosessia. Odotetaan siis ja nähdään. Uudestaan, olen nähnyt HERRAN ottavan Hänen Palvelijansa, ja Hän vei Hänen Palvelijansa purolle ja Hän ruokki Heitä siellä ja Hän puhui Heille sieltä ja Hän palveli siellä. En tiedä tarkalleen, missä se puro on. Voin hahmottaa suunnilleen, mutta te voitte varmasti. Mutta purolta käsin. Ja vielä korostan sitä tosiasiaa, että Hän tulee poistamaan Heidät täältä. Ja Hän tulee huolehtimaan Heistä Taivaasta käsin. Hän tulee Itse pitämään huolen Heistä ilman, että kukaan ihminen on mukana. Jotta se Missio, jota He HERRALTA kantavat, tulee täyttymään.


MESSIAS on tulossa. Näette sen Profetian tulvista, jonka Puhuin, sen toteutuminen on jo alkanut tapahtua, alkaen Indonesiasta ja sitten alhaalla täällä näette monissa maissa; Mosambikissa, Malawilla, kaikissa niissä maissa alhaalla siellä, Zimbabwessa. Kun HERRA pyysi minua sulkemaan Taivaan, sulkemaan Taivaan kansakuntien yltä; Nigeria, Chad, mennen Egyptiin sillä puolella, siinä pohjoisessa Afrikan otsalohkossa, Mauritaniassa.


Joten nämä tapahtumat puhuvat MESSIAAN tulemuksesta. HERRA Puhuu todella vakavissaan Kahden Profeettansa kanssa. HERRA on todella vakavissaan, että MESSIAS on tulossa. Joten he, jotka ovat viisaita, valmistautukaa vain vanhurskaudessa. Kääntykää pois korruptiosta, korruption evankeliumista, menestysteologian ja maailman huokoisuuden evankeliumista, moraalittomuuden evankeliumista. Palatkaa vain takaisin Ristin evankeliumiin, vanhurskauden evankeliumiin, parannuksenteon ja JEESUKSEN Veren evankeliumiin, pyhyyden evankeliumiin. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Todah Shalom.


(Profeetta Dr. Owuor / 21.3.2019 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia