2.1.2023 - 13. KANSAINVÄLINEN PASTORIEN JA EVANKELIUMIN SAARNAAJIEN KONFERENSSI (PÄIVÄ 2)

Muistiinpanot

Kun puhuin näystä 2.4.2004, näystä, joka puhui Benjamin Netanyahun voimaan, näystä, joka puhui myös Arafatin kuoleman, ja puhui myös johdon vaihtumiset, jotka näette Israelissa juuri nyt, niin näimme, että tämän hetkiset tapahtumat nyt nyt Israelissa ovat todellinen profeetallinen kello kaikille kansakunnille. Muistan, kuinka yhdessä näyssä HERRA nosti minut maan yläpuolelle ja sitten näytti minulle Jerusalemin kaupungin, ja sitten Hän sanoi ääneen: "Kyllä, Jerusalem on maailman keskipiste". Jos siis katsotte JUMALAN profeetallista kelloa, tapahtumia Israelissa, niin ne ovat JAHVE JUMALAN profeetallinen kello Lopunajoille. Näimme todella selvästi, kuinka HERRA sanoo, että on kiireellisyys. Kiireellisyys. 

Jaoin teille eilen näyn, kuinka HERRA laski alas puisen saarnastuolin Taivaasta, ja sitten vaihdoimme pois sen lasisen saarnastuolin, joka oli rikki, hylätty, saastutettu ja laiminlyöty. HERRA siis vaihtaa pois tuon postmodernin saarnastuolin, vaihtaen tilalle puisen saarnastuolin, jossa on nyt Risti. HERRA sanoo, että hetki HERRAN Alttarin ennallistamiselle on nyt. JUMALA kutsuu nyt Hänen Alttarin ennallistamisensa koko matkan Indonesiasta Usaan, Eurooppaan, Afrikkaan ja Australiaan; jokaisen maan tulee nyt vastata siihen. 

Näimme todella selvästi, että on ollut soluttautuminen HERRAN huoneeseen, ja että suurin uhka seurakunnalle on sisältä päin, soluttautuminen sisältä päin. Näimme kuinka HERRA puhui selvästi, kutsuen parannuksentekoon. JUMALALLA on parannuksenteon ovi vielä auki. Näimme selvästi, että Benjamin Netanyahu II, joka tapahtuu juuri nyt tammikuussa, hän muodostaa hallitusta juuri nyt, hän on jo muodostanut sen. Se on todella avain, sillä näette tuossa näyssä, kuinka HERRA tuo meidät JUMALAN Valtaistuimen luota Jerusalemiin. Sitten näimme johdon vaihtumiset Israelissa, ja mitä tapahtuu maailman pääkaupungeissa, heidän ahdistuneisuutensa, pelkonsa, hälytystilansa, shokkinsa, kansakunnat olivat hämmästyksissä äärioikeistohallituksesta, joka oli muodostettu. 

Näemme, että tämä on se, mitä on tapahtumassa juuri nyt. Näemme todella selvästi, että tuossa profetiassa, kun HERRA tuo meidät takaisin JUMALAN Valtaistuimen luo, seisten siellä JUMALAN Valtaistuimen edessä, niin silloin, katso, JUMALAN LOISTELIAS KARITSA, Hän tulee nyt. Sanoma on siis todella selvä, sillä tuona hetkenä meidät on jo kirkastettu. Vaate tulee valmistaa, eikö? Näimme myös, että sen kompromissin tähden saarnastuolissa tässä sukupolvessa on nyt Sanoman muuttuminen, pois JEESUKSEN Ristin ja Veren loisteliaasta Sanomasta, he ovat nyt muuttaneet ja siirtyneet modernimpaan viihtyisämpään evankeliumiin. He kutsuvat sitä menestysteologian evankeliumiksi, joka ei nuhtele syntiä ja on hyvin sisällyttävä. 

Näimme eilen, että pahin asia, mitä voit koskaan tehdä, on saastuttaa saarnastuoli. Olemme nähneet, kuinka kansakunnasta toiseen hallitukset ja kansakunnat ovat poistamassa JEESUSTA elämästään, he ovat poistamassa evankeliumia valtavirrasta. He ovat poistamassa elämäntyylistään kaikkea, mikä koskee JUMALAA. Se on todella shokeeraavaa, sillä mikä vain, mikä on jumalatonta ja pahaa, he sisällyttävät nyt yhdestä kansakunnasta toiseen. Sen, mikä oli aiemmin todella syntistä ja kauhistuttavaa, he laillistavat nyt. Kun aiemmin ihmiset olivat hälytettyjä kauhistusten ja iljetysten tähden, niin ei enää. Juuri nyt ne ovat hyväskyttäviä ja niitä juhlitaan. Olemme siis nähneet sukupolven, joka juhlii syntiä avoimesti. Se häiritsee minua todella paljon, että heidän omatuntonsa ei ole navigoinut heitä. Nyt heillä on kokonainen kuukausi maailmanlaajuisesti, jossa juhlitaan HLBT+ ylpeyttä. Tänä hetkenä, jos teet tutkimuksen, niin homous ja lesbous on nyt enemmän tai vähemmän hyväksyttävää. Tietysti on myös meneillään se koko transsukupuoliasia myös. 

Silti seurakunnan kuuluisi olla valo, joka on sytytetty ja loistaa kirkkaammin tämän kaltaisena pimeyden hetkenä. Näimme siis eilen, kuinka HERRA laski esille lankeemuksen vakavuuden saarnastuolissa, pastorien kompromissin vakavuuden. HERRA puhui erottautumisesta, erottautuneen elämän elämisestä. Päätämme tämän ja aloitamme uuden osuuden tuosta Sanomasta tänään. 

"4 Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen." (Jaak. 4:4)

JUMALA KAIKKIVALTIAS painottaa seurakunnalle, että sen tulee erottautua siitä maailmallisuudesta, joka on tullut sisälle seurakuntaan ja saarnastuoliin. Näimme ensimmäisessä esimerkissämme eilen, kuinka HERRA puhuu Pergamonin seurakunnalle. JEESUS kirjoittaa kirjeen seurakunnalle suuren huolen tähden. HERRA saneli kirjeen ja Hän kirjoitti seitsemälle seurakunnalle, koska Hän näki ja havaitsi, että oli rappion trendi, alenemisen trendi. Alkuperäinen usko vesitettiin alas. Nyt sinulla on niin kutsuttu moderni kristitty, jolla on viihtyisä ja mukava pelastus. Näimme, kuinka HERRA sanoi tälle sukupolvelle, että ette ole tästä maailmasta. Teidän tulee erottautua tästä maailmasta, koska kansalaisuutenne on JUMALAN Valtakunnassa. 

Näimme, että luomisesta saakka maailma ja sen järjestelmät ovat taistelleet HERRAA vastaan, suoraan Eedenin puutarhasta, läpi Kainin, näimme mitä tapahtui Nooan päivinä - äärimmäinen kapina - näimme Nimrodin yhdessä Babylonin muodostamisen kanssa, valtakunnat, jotka olivat JUMALAA vastaan. Sen tähden JEESUS sanoi, että Valtakuntani ei ole tästä maailmasta, ja myös te, jotka kuulutte tuohon Valtakuntaan, ette ole tästä maailmasta. Silti ymmärrämme liiankin hyvin, että MESSIAS on tulossa. Olemme nähneet, että elämme kompromissin ajassa, jolloin on kompromissia melkein kaikessa, mukaan lukien evankeliumissa. Sitten näimme sen kompromissin seuraamukset seurakunnssa. 

Voimmeko katsoa vielä yhtä esimerkkiä tänään? Sitten sen jälkeen pystyn kertomaan teille lankeemuksen seuraamukset. Sitten lopulta, se ylevä Taivaallinen saaranstuoli. 

"14 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:
15 Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!
16 Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.
17 Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston." (Ilm. 3:14-17)

Tämä on todella vakava Tuomio HERRALTA seurakunnalle. Miten seurakunta saapuu tähän paikkaan, jollei ole merkittävää lankeemusta saarnastuolissa? Jotain on täytynyt mennä vakavasti pieleen, että seurakunta saapuu tähän paikkaan. HERRA esittelee itsensä mahtavana Aamenena, tarkoittaen, että Hän on tarkka päätöksissään. Hän on luotettava ja Häneen voi luottaa luonteessaan ja Sanomissaan. Täten, Hänen arvionsa seurakunnasta on luotettava. Kun Hän siis sanoo, että seurakunta on viheliäinen ja kurja, niin se on todellinen arvio, se on seurakunnan todellinen tila. 

Tulette näkemään tänään, että se luopumus, jonka näette seurakunnassa tänä päivänä, voi tuoda seurakunnan paikalle, jossa JEESUS on ulkopuolella, jossa HERRA on lukittu ulos ihmisten elämästä. On niin paljon asioita, koskien tätä seurakuntaa, josta luemme juuri nyt, Laodikean seurakuntaa, jotka ovat todella samankaltaisia tämän päivän seurakunnan kanssa. Nyt ymmärrätte, miksi Hänen täytyy vaihtaa saarnastuoli ja Hänen täytyy poistaa se toinen, sillä jotain on muuttunut.

"8 ...Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?" (Luuk. 18:8)

Toisin sanoen, alkuperäistä uskoa. Tänä päivänä teillä on postmoderni usko Euroopassa, postmoderni kristitty Usassa, Kanadassa, Australiassa, kaikkialla, mutta kun JUMALAN Poika saapuu, löytääkö Hän aitoa alkuperäistä uskoa ollenkaan? Hän sanoo tässä:

"17 ... etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.
18 Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit." (Ilm. 3:17-18)

Mitä HERRA tässä sanoo, koskien saarnastuolin tilaa? 

Hän sanoo, että kompromissin tähden saarnastuolissa, teillä on 3 ryhmää ihmisiä maailmassa:

1) kuumat, palavat KRISTUKSELLE, aidosti uudetsisyntyneet, he evankelioivat HERRAA ja palvelevat JEESUSTA, he valmistautuvat vanhurskaudessa

Sitten on toinen ryhmä:

2) todella kylmät, he ovat täysin hylänneet JEESUKSEN, he ovat avoimesti hylänneet JEESUKSEN

Sitten sen lankeemuksen tähden, on nyt keskimmäinen ryhmä, 3. ryhmä ihmisiä, kristittyjä:

3) haaleat ja penseät, he eivät ole kuumia, eivätkä kylmiä, he eivät siis hylkää JEESUSTA, he väittävät, että he ovat vastaanottaneet Hänet, he menevät seurakuntaan joka sunnuntai, mutta he eivät ole uudestisyntyneitä, he ovat haaleita ja penseitä. HERRA on todella ankara, Hän sanoo, että Hän tulee oksentamaan heidät ulos, jolleivät he tee parannusta, he ovat tulleet immuuneiksi evankeliumille. HERRA sanoo, että Hän mieluummin haluaisi, että he olisivat pysyneet kylminä; jos he olisivat kylmiä, ehkä jonain päivänä he istuisivat tämän kaltaisessa Konferenssissa ja sokeat silmät avautuvat siellä, ja silloin JEESUS muuttaa heidät, hallelujaa

Mutta HERRA sanoo, että tänä päivänä tämän päivän seurakunta on kasvokkain tragedian kanssa, sillä he ovat tulleet sisälle tähän keskimmäiseen ryhmään, 3. ryhmään. He ajattelevat ja luulevat, että käymällä seurakunnassa joka sunnuntai kuin klubissa, jäsenklubissa, se tienaa heille sisäänpääsyn Taivaaseen. Monesti, kun kohtaat heidät ja kysyt heiltä, "oletko uudestisyntynyt"?, he sanovat, "kyllä, olen uudestisyntynyt". Sitten ihmettelet, "oletko vastaanottanut Pyhän Hengen"? He vastaavat, "kyllä, olen vastaanottanut". Sitten ihmettelet: Miksi Pyhä Henki ei ole ohjeistanut sinua, että JEESUS on Pyhä?

HERRA JEESUS sanoi: Ei jokainen, joka sanoo Herra, Herra, tule pääsemään sisälle Kirkkauden Valtakuntaan. Tämä sukupolvi istuu siis tragedian, katastrofin partaalla kompromissin tähden saarnastuolissa. Sanoma on vesitetty. Kun vesität ja tuot sen alas, se ei ole enää alkuperäinen. He ovat hylänneet Ristin. Kuinka se voisi olla enää sama? Jos otat Ristin ja JEESUKSEN pois heidän sanomastaan, niin heidän sanomansa pysyy vieläkin pystyssä. Se tarkoittaa, että heistä on tullut motivaatiopuhujia. Tämän päivän pastorit ovat epäonnistuneet ruokkimaan seurakuntaa ja lampaita vanhurskaudella ja pyhyydellä, jota ilman ei kukaan ole näkevä HERRAA. Miten se on mahdollista?

HERRA sanoo tässä, että on ryhmä, joka on haalea ja penseä, ja jos tarkastat heidän identiteettiään, heidän luonteenpiirteitään, niin he ovat samankaltaisia tämän päivän seurakunnan kanssa. Sitten lopussa Hän sanoo, että he eivät ole uudestisyntyneitä. Tämän päivän kristitty ei ole uudestisyntynyt. JEESUS kuoli Ristillä tuskallisen kuoleman, todella häpeällisen kuoleman, jotta Hän voisi lunastaa teidät pyhyyttä varten. Miten voitte hylätä pyhyyden, kun Hän maksoi sen kaltaisen hirvittävän hinnan?!

"18 Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit." (Ilm. 3:17-18)

Meillä ei ole aikaa mennä tämän kaupungin ja seurakunnan taustoihin ja siihen valtavaan vaurauteen ja rikkauteen ja teollisuuteen, joka sykki siellä, villateollisuuteen, tekstiiliteollisuuteen, kuinka heillä oli todella voimallinen lääketieteellinen koulu, jossa oli läpimurto, luulen, että he löysivät boorihapon, jos olen oikeassa. He avasivat suuren finanssikeskuksen, jossa oli kultapörssi, mutta voitte nähdä HERRAN sanovan, että he arvostivat maallista vaurautta ja rikkautta, kuten tämän päivän moderni seurakunta on tehnyt, siinä mittakaavassa, että he sanoivat, emme tarvitse mitään muuta. Siihen pisteeseen saakka, että löydätte, että JEESUS oli lukittu ulos. Hän kolkuttaa ulkopuolelta: Avaa minulle! Tarkoittaen, että he eivät olleet uudestisyntyneitä. Mitä tämä on tehnyt heille? Aloitetaan:

"13 Ja Herra sanoi: Koska tämä kansa lähestyy minua suullaan ja kunnioittaa minua huulillaan, mutta pitää sydämensä minusta kaukana, ja koska heidän jumalanpelkonsa on vain opittuja ihmiskäskyjä," (Jes. 29:13) 

HERRA sanoo, että jos katsotte, mitä luopumus on tehnyt tämän päivän seurakunnassa, niin löydätte, että tämän päivän kristitty menee seurakuntaan joka sunnuntai, mutta hänen sydämensä on kaukana HERRASTA. Sen tähden heillä ei ole ollenkaan intoa pyrkiä vanhurskauteen ja pyhyyteen, joka on kristillisen pelastuksen perusta. 'He tulevat luokseni, mutta heidän sydämensä on kaukana minusta'. Näinä päivinä he menevät seurakuntaan vain sen tähden, mitä he voivat itse hyötyä, sanoen, "mitä voin saada itselleni seurakunnasta tänään"? Entäpä vanhurskaus, ikuisuus, MESSIAS, hinta Ristillä? 'He tulevat luokseni, mutta heidän sydämensä on kaukana minusta. Tämä kansa lähestyy minua suullaan ja kunnioittaa minua huulillaan'.

"1 Ja hän (Jeesus) katsahti ja näki rikkaiden panevan lahjoja uhriarkkuun.
2 Niin hän näki myös köyhän lesken panevan siihen kaksi (hyvin pientä) ropoa.
3 Silloin hän sanoi: "Totisesti minä sanon teille: tämä köyhä leski pani enemmän kuin kaikki muut.
4 Sillä kaikki nuo panivat lahjansa liiastaan, mutta tämä pani puutteestaan, koko elämisensä, mikä hänellä oli." (Luuk. 21:1-4)

He olivat kaikki laittamassa suuria rahoja koriin. Tänä päivänä he luulevat voivansa lahjoa JUMALAN, ajatellen, että kun annat suuremman rahasumman, niin voit sivuuttaa pyhyyden. Lankeemus saarnastuolissa on vaikuttanut seurakunnan palvontaan. He menevät seurakuntaan, mutta heidän sydämensä ovat kaukana HERRASTA. Mitä lankeemus on tehnyt HERRAN huoneessa, seurakunnassa, ja miten se on vaikuttanut seurakuntaan?

"6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen (alkuperäisen) evankeliumin.
8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä (Jeesuksen Ristiä ja Verta), minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä (Jeesuksen Ristiä ja Verta), minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija." (Gal. 1:6-10)

HERRA sanoo, että lankeemus saarnastuolissa on tuonut muutoksen palvontaan. Sen tähden tuossa näyssä Hän vaihtaa saarnastuolin. Hän sanoo, että modernin päivän seurakuntanne ja kristittynne tänä päivänä on kiireinen, etsien maailman ja ihmisten hyväksyntää. Silti se, millä on merkitystä, on JUMALA. Jopa pastorit haluavat, että kaikki kaupungissa pitävät heistä. He etsivät maailman hyväksyntää. HERRA sanoo, että tämä on hetki palata takaisin! Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Jos MESSIAS palaisi tänään, löydettäisiinkö sinut valmiina? Tämän päivän kristitty on kiireinen, etsien maailman hyväksyntää siinä mittakaavassa, että he eivät kestä hylkäämistä evankeliumin tähden. He haluavat kaikkien hyväksyvän heidät, mutta Hän sanoo tässä:

"10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija." (Gal. 1:10)

Etsien ystävien hyväksyntää, he pelkäävät, että heidät hylätään ja heitetään ulos WhatsAppryhmistä. Se, mitä lankeemus saarnastuolissa on tuonut seurakuntaan. Meillä on vanhempia seurakunnan johtajia täällä. Tulette tuomaan vaaditun korjauksen seurakuntaan. Mieluummin saarnaatte yksin Malesiassa, mutta antakaa olla yksi vanhurskauden saarnaaja Malesiassa. Pastorien yhteyden ei tarvitse hyväksyä teitä. Jos löydätte, että heillä ei ole MESSIAAN tulemuksen päämäärää, niin kävelette ulos ja alatte valmistaa seurakuntaanne. Tänä päivänä he etsivät ihmisen hyväksyntää ja Valtakunta on kärsinyt. Seurakuntaa on tuhottu, mutta kiitos JUMALALLE, Hän on tuonut nyt muutoksen suuren voiman kanssa. 

HERRA sanoo, että kaikki etsivät ystävien ja maailman hyväksyntää, vaikka JEESUS lupasi jotain muuta. Hän sanoi, että maailma tulisi taistelemaan sinua vastaan, se tulisi hylkäämään sinut ja olemaan hyväksymättä sinua, koska se hylkäsi Hänet. HERRA siis sanoo, että tämä on hetki tehdä parannus.  

"12 Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi." (2. Tim. 3:12)

HERRA lupaa, että kaikki, jotka valitsevat JEESUKSEN nyt, ja valitsevat vanhurskauden ja pyhyyden Nyt Nyt Nyt, maailma tulee taistelemaan teitä vastaan, sen täytyy, mutta tämän päivän seurakunta ei ole valmis vainottavaksi, kärsimään vainoja. Miksi? Sen lankeemuksen tähden saarnastuolissa. HERRA kuitenkin sanoo juuri nyt, että on ok kärsiä KRISTUKSEN tähden, tulla heitetyksi pois työpaikaltasi sen tähden, että saarnasit JEESUSTA, se on ok. Se on ok, että ystäväsi heittävät sinut ulos siitä yhteisöstä, paiskaten sinut ulos, JEESUKSEN tähden. On ok jonkun viedä sinut oikeuteen, koska pysäytit heidät ja sanoit heille, että homoseksuaalisuus on syntiä! Jos et lopeta sitä, niin tuli on tulossa, JUMALAN täytyy Tuomita sinut. Se on ok, jos tällaista tapahtuu, sanoo HERRA. On ok kärsiä KRISTUKSEN tähden. 

Tämä on hetki, jolloin sinun tulee seistä ja taistella KRISTUKSEN puolesta. Jokainen maa on poistamassa JEESUSTA perustuslaistaan; Euroopassa, Usassa, Kanadassa ja monissa muissa kanskaunnissa. Luulen, että hyvin pian ovi tulee sulkeutumaan, teidän ei enää sallita jakaa KRISTUKSESTA. Se tulee olemaan peljättävää aikaa. Hän sanoo, että he rakastavat tulen pelastusta tänä päivänä. He häpeävät KRISTUSTA. Se, mitä lankeemus saarnastuolissa, on tuonut saarnastuoliin. 

"26 Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa." (Luuk. 9:26) 

Silti tänä päivänä he avoimesti häpeävät KRISTUSTA. 

"16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle." (Room. 1:16) 

Mutta tänä päivänä sen lankeemuksen tähden saarnastuolissa, kristityt häpeävät JEESUSTA. Löydät, että he eivät pukeudu työpaikoillaan enää, kuten kristityt. Työpaikoilla he eivät tunnusta KRISTUSTA. He eivät nouse ylös ja sano kaikille, "minä olen uudestisyntynyt", sillä he pelkäävät menettävänsä työpaikkansa. Elannonhankkija-sukupolvi, joka etsii tuloja, mennen yliopistoon, saadakseen paremman työn ja paremman palkan. Entäpä ikuisuus? Entäpä evankeliumi, MESSIAS, LUOJA? 

Seurakunta Laodikeassa arvosti maailmaa enemmän kuin JUMALAA, kunnes he ajelehtivat pois. Silti Raamattu sanoo, Joh. 15:2-6, että ette voi tehdä mitään ilman KRISTUSTA. Sen lankeemuksen tähden, tämän päivän kristitty haluaa pelastuksen ilman pyhyyttä niin, että muina päivinä työpaikalla et voi huomata, onko hän uudestisyntynyt. Mikä häpeä! Vaikka JEESUS kuoli julkisella paikalla sinun ja minun tähteni. He pelkäävät vainoja, eivätkä halua häpeää. Silti JEESUS sanoo, että jos häpeät Häntä ja Hänen Sanaansa, niin myös Hän tulee häpeämään sinua, kun tuo kriittinen päivä saapuu. HERRA lupaa vainoja. Kun Hän määritteli JUMALAN Valtakunnan kansalaiset, niin Hän sanoo:

"10 Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta.
11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.
12 Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä." (Matt. 5:10-12)

Toisin sanoen, he, jotka vainoavat teitä, ovat palkkionne. HERRA sanoo, että omaksukaa vainot. HERRA on tarkastellut tämän seurakunnan tekoja Laodikeassa, toisin sanoen, Hänen arvionsa on oikea. Kun olet uudestisyntynyt, niin Jaak. 2, sanoo, että uudestisyntynyt ihminen tullaan tuomitsemaan hedelmiensä, tekojensa mukaan. Ei niin, että olet uudestisyntynyt tekojesi kautta, vaan jos olet aidosti ja kunnolla uudestisytynyt, niin sinun tulee tuottaa hedelmiä, tekoja, jotka ovat uskosi mukaisia. Hän sanoo: Näytä minulle uskosi ilman tekoja ja näytän sinulle uskoni tekojeni kautta. Usko ilman tekoja on kuollut. HERRA siis sanoo, että voit tarkastella jonkun tekoja ja nähdä, ovatko he uudestisyntyneitä.
 
"43 Te olette kuulleet sanotuksi: 'Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi'.
44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat," (Matt. 5:43-44) 

Milloin koskaan rukoilit heidän puolestaan, jotka vainosivat sinua? Koston sukupolvi. 

"44 ...ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat,
45 että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin." (Matt. 5:44-45)

Tänä päivänä modernin päivän kristitty väittää olevansa uudestisyntynyt, muttä kävelee pois vanhurskaudesta. He vaeltavat siis 'toisessa pelastuksessa'. HERRA sanoo, että he ovat matkalla helvettiin, sillä he vaeltavat leveällä tiellä. Yhden pienen koettelemuksen jälkeen, he hylkäävät KRISTUKSEN. He poimivat ja valitsevat, mitä sananpaikkoja lukevat ja mitä lakeja noudattavat; joskus he jättävät pois Vanhan Testamentin, sanoen, että se on liian ankara. Lankeemus saarnastuolissa. He poimivat kirsikat päältä, mitä sananpaikkoja noudattaa, ja mitä ei. Silti HERRA antoi meille täyden evankeliumin. Tämän päivän kristityt eivät pysty kärsimään KRISTUKSEN puolesta. Seurakunnassa he tekevät yksinkertaisesti alimman minimin, yrittäen palvella KRISTUSTA. 

Silti HERRA sanoo, että Hän etsii kuumaa seurakuntaa, joka on Tulessa, joka voi myrskytä maailman ja muuttaa maailman. Lankeemus saarnastuolissa on tuhonnut palvontaa ja asettanut kristityt leveälle tielle. He esittelevät statustaan, mennen seurakuntaan esitellen kansalaisuuttaan, 'olen amerikkalainen, olen kanadalainen'. He esittelevät vaurauttaan. HERRA sanoo, että meidän tulee palata palvomaan nyt HERRAA Hengessä ja Totuudessa, sillä sen kaltaisia palvojia Hän etsii nyt. 

Lopulta Taivaallinen ylevä saarnastuoli, Ilm. 14:1-5, näette Hänen määrittelevän JUMALAN ihmiset. 

"1 Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi.
2 Ja minä kuulin äänen taivaasta ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän, ja ääni, jonka minä kuulin, oli ikäänkuin kanteleensoittajain, kun he kanteleitaan soittavat.
3 Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat ostetut maasta.
4 Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa; sillä he ovat niinkuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle,
5 eikä heidän suussaan ole valhetta havaittu; he ovat tahrattomat." (Ilm. 14:1-5)   

Nämä ovat nyt JUMALAN ihmiset. Hän näki JUMALAN KARITSAN seisovan Siionin vuorella Hänen ihmistensä kanssa. Nyt, jakeesta 6 eteenpäin, JUMALAN valtava saarnastuoli. 

"6 Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille." (Ilm. 14:6)

Muistattehan, että tähän mennessä Johannes oli nähnyt monia enkeleitä, sitten hän näki toisen enkelin lentävän paikassa, jota kutsutaan keskitaivaaksi, jossa aurinko on. Kun hän lensi siellä, hän julisti iankaikkista evankeliumia. 

"6 ...kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
7 Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa"

Toisin sanoen, HERRA sanoo, että kun ennallistatte alkuperäisen evankeliumin, jonka KRISTUS toi seurakuntaan, kun Hän kuoli Ristillä ja Hänet nostettiin ylös kuolleista, takaisin saarnastuoliin ja saarnaatte sitä ihmisille, niin sen tulee julistaa JUMALAN pelkoa ihmisten elämässä. HERRA sanoo, että hetki ennallistaa saarnastuoli on nyt. Jos saarnastuoli ennallistetaan, meidän tulee ennallistaa Sana, meidän tulee asettaa JEESUKSEN Risti ja Veri takaisin. Meidän tulee tuoda JUMALAN pelko takaisin kristittyjen elämään. JUMALAN pelko on viisautta. Syy, miksi luopumus on seurakunnassa tänä päivänä on, koska he ovat menettäneet JUMALAN pelon. Syy, miksi HERRA näytti minulle uuden saarnastuolin, on, koska Hän haluaa ennallistaa Sanan, alkuperäisen evankeliumin, joka tulee välittämään JUMALAN pelon.

HERRA siis pääasiassa sanoo, että menestysteologian evankeliumi on epäonnistunut tuomaan JUMALAN pelon. Saaranstuoli tulee ennallistaa, sillä olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Aika on ohitse. Teidän tulee nyt ennallistaa seurakunta New Orleansissa. Teidän tulee mennä takaisin ja kertoa heille, että meidän tulee nyt ennallistaa JUMALAN pelko Marylandissa, teidän tulee mennä takaisin ja kertoa heille, että tämä on JUMALAN pelon hetki seurakunnassa. Jos seurakunta vaeltaa JUMALAN pelossa, se tulee todella muuttamaan kaiken; he tulevat muuttamaan pukeutumistyylinsä, palvontansa, elmäntyylinsä, ja he tulevat hylkäämään synnin. JUMALAA tulee pelätä. Jos katsotte, miten JEESUS ristiinnaulittiin, silloin ymmärrätte synnin seuraamukset. Nyt on aika teidän mennä Usaan ja sanoa heille: Meidän tulee lopettaa tuo ja palata HERRAN luo. JUMALAN pelko tulee ennallistaa myös Australiassa. 

"6 ...julistettavana (kovaan ääneen) maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
7 Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa (numero 2) "ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut (lähelle)," (Ilm. 14:6-7)

Iankaikkisen alkuperäisen evankeliumin, jonka seurakunta vastaanotti Golgatalta, tulee:

1) julistaa JUMALAN pelkoa

2) julistaa meille, että annamme JUMALALLE kunnian koko elämällämme

3) julistaa, että aika on ohitse ja JUMALAN Tuomio on tulossa, ja jos ette tee parannusta, niin JUMALA tulee Tuomitsemaan teidät. 

Kansakuntanne ovat riippuvaisia teistä. Teidän tulee mennä takaisin ja ennallistaa saarnastuoli ja kertoa heille JUMALAN pelosta, tai muuten Etelä-Sudan tulee menemään helvettiin ja olet vastuussa siitä. JUMALAN pelko, JUMALALLE kunnian antaminen ja se, että JUMALAN Tuomio on tulossa, tulee ennallistaa takaisin saarnastuoliin, sillä aika on ohitse. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen, ja se seurakunta, jonka näin otettavan, oli loisteliaan kirkas seurakunta. 

Valtavassa näyssä HERRA nosti minut maan yläpuolelle ja sitten pyysi minua katsomaan vasemmalle, silloin näin sen tarkan hetken, kun seurakunta lähti maasta. Teidän tulee kertoa Intialle, että päivä on tulossa, jolloin HERRA tulee kirjaimellisesti ottamaan ihmisiä maailmasta Kirkkauteen. Näin maan pinnan järkkyvän, aivan kuin maanjäristys olisi iskenyt maailmaan, ankara maanjäristys, sillä näin tomun ja kivenlohkareiden hypähtävän ylös maan pinnasta. Kun katsoin hyvin tarkasti, näin ihmisiä kirkkaissa ruumiissaan, tullen ylös maan tomusta. He tulivat koko matkan sille tasolle, jonne HERRA oli nostanut minut. Sitten he kääntyivät oikealle. Heillä oli loisteliaan kirkkaat valkoiset vaatteet ja loisteliaan kirkkaat turbaanit. Heidän ruumiinsa olivat kirkastetut ja he menivät, kunnes he menivät sisälle Pilveen. 

Tuo Pilvi, jonka kutsuin alas Kisumussa, ilmestyi, ja he menivät sisälle tuohon Pilveen. Siinä pisteessä, kun he olivat astumassa sisälle tuohon Pilveen, niin loisteliaan kirkkaat Portaat ilmestyivät. Olen nähnyt ikuisen Elämän loisteliaan kirkkaat Portaat. Sen tähden puhun kanssanne; ikuisuus on pian todellisuutta. Loisteliaan kirkkaat Portaat ilmestyivät. Sen jälkeen, kun annoin tuon profetian, kesti noin 1 vuosi ja 2 kuukautta, silloin täällä Nakurussa Konferenssin aikana he nauhoittivat nuo Portaat. 
Muistattehan, että ylöstempauksen kronologiassa, ensimmäiseksi Hän nostaa minut ylös ja pyytää minua kastomaan vasemmalle ja alas, ja kun katsoin sinne, näin aivan kuin maanjäristyksen; paljon kivenlohkareita ja tomu hyppäsi ylös. Sen jälkeen ihmiset menivät ylös heidän kirkastetuissa ruumiissaan, kunnes he saavuttivat saman tason ja kääntyivät oikealle. Sitten suuri Pilvi ilmestyi ja loisteliaan kirkkaat Portaat laskettiin alas. Sen jälkeen näin nyt heidän loisteliaan kirkkaiden jalkojen koskettavan loisteliaan kirkkaita ikuisuuden Portaita. Se oli todella valtava näky katsella. 

Olette tulleet tänne, sillä MESSIAS on tulossa, ja kaikille tulee antaa mahdollisuus valmistautua JUMALAN Valtakuntaa varten. Loisteliaan kirkkaat Portaat. Se on ihmeellistä. 1 vuosi ja 2 kuukautta ja sitten HERRA toteuttaa tämän, mutta tämä ei ole se kronologia. Muistattehan, että heidät otettiin ylös ensin, ja sitten Portaat ilmestyivät, mutta nyt Hän tuo nuo Portaat, tarkoittaen, olkaa varovaisia! Seurakunta tullaan ottamaan! 

Ylöstempaus on siis lähellä. Meidän tulee valmistaa kansakunnat. Menestysteologian evankeliumi ei voi koskaan valmistaa kanskauntia, vaan JEESUKSEN Veren ja Ristin evankeliumi tulee valmistamaan Intian. Kun näette rampojen kävelevän täällä, niin se tapahtuu JEESUKSEN Veren ja Ristin tähden. Meidän tulee tuoda tämä kansakuntiin. Kun HERRA näytti minulle rikkoutuneen saarnastuolin, se on sukupolven suurin tragedia, mutta nyt JUMALA on ennallistamassa saarnastuolia; meidän tulee tulla Pakistaniin ja sadonkorjata kaikki muslimit JEESUKSELLE. 

HERRA pyytää seurakuntaa puhdistamaan pois lankeemuksen, poistamaan seksuaalisynnin seurakunnasta, poistamaan rahan, rahan, rahan seurakunnasta. JUMALAN tarkoitus ei ole saattaa ketään häpeään, mutta erotetaan ikuisuuden evankeliumi maailman asioista! HERRA sanoo, että hetki ennallistaa evankeliumi ja papisto saarnastuolissa on nyt. Etsimme nyt Pastoreita, jotka pystyvät ruokkimaan lampaita vanhurskaudella. Hän sanoo:

"7 ..."Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet"." (Ilm. 14:7)

Jos saarnaat iankaikkista evankeliumia Jamaikalla, Sudanissa, Australiassa, niin tuo evankeliumi tekee todella selväksi, että on vain yksi LUOJA, jonka nimi on JEHOVA JAHVE. Kun Hän loi kaiken, mikä on olemassa tänään, niin JEHOVA JAHVE loi ne KRISTUKSEN kautta. Sitten lankeemuksen jälkeen Hän lähetti meille KRISTUKSEN, joka kuoli puolestamme Ristillä. JUMALA JAHVESTA tuli siis jälleen uuden luomuksen LUOJA. Ei voi olla mitään sekaannusta, jos viette ikuisen evankeliumin takaisin maahanne. Kukaan ei voi nousta ylös ja sanoa: evoluutioteoria. Seurakunnan tulee nyt astua tilaansa ja ottaa asemansa, tuoden iankaikkisen evankeliumin JUMALAN ihmisille; JUMALAN pelon evankeliumin, evankeliumin, joka antaa JUMALALLE kunnian koko elämällänne, evankeliumin, joka julistaa, että JUMALAN Tuomio on tulossa, evankeliumin, joka sanoo, että kukaan muu ei ole palvonnan arvoinen, paitsi JEHOVA JUMALA, joka loi Taivaan, maan, maan alla olevat lähteet, meret, ja kaiken niiden sisällä.

Meidän tulee nyt palata ja ottaa asemamme ja julistaa, että meidän JUMALAMME yksin on JUMALA. Meidän tulee lopettaa se poliittinen korrektius, uskontojen välisiä yhetyskokouksia, jossa on muslimi-imaameja, hindupappeja ja helluntaipastoreita yhdessä. Kun katsotte JUMALAN huolta seurakunnasta tuossa aikajanassa, niin näette, että olemme suoraan ylöstempauksen kynnyksellä. Olen nähnyt ylöstempauksen. HERRA tulee ottamaan seurakunnan ja vain pyhän seurakunnan. 

Tuossa aikajanassa näette JUMALAN huolenaiheen, ja kuinka Hän puhuu niille 7 seurakunnalle. Kohtaatte seurakunnan Filadelfiassa, joka otti evankelioinnin vakavasti. Luulitte melkein, että tämä oli maailman toivo, mutta sitten tuossa seurakunnassa on jakaantuminen. Tuon Filadelfian seurakunnan kuuluisi symboloida seurakuntaa, joka menee sisälle ylöstempaukseen. Laodikean seurakunnan kuuluisi symboloida seurakuntaa, joka joutuu Ahdistuksen aikaan, mutta jos tarkastelette tänä päivänä, niin löydättekö enää uskollista seurakuntaa? Voitteko vielä löytää uskollista seurakuntaa, jota ei ole vielä turmeltu? 

Tehdään siis parannus! Pyytäkää kansakuntianne tekemään parannus! Kutsukaa Pastorien kokous koolle ja kertokaa kaikille Pastoreille Etelä-Sudanissa, että meidän tulee tehdä parannus! Meidän kuuluisi olla tämän kansakunnan valkeus! Meidän tulee palata parannuksentekoon ja pyhyyteen, ylöstempaus on pian tapahtumaisillaan.  

Kun HERRA näytti minulle ylöstempauksen näyn, Hän näytti minulle myös seurakunnan, joka epäonnistuu pääsemään sisälle. Tuossa näyssä, kun seisoin siellä, Hän laittoi minut yhtäkkiä katsomaan kohti itää. Taivas näytti aivan siltä, kuin sade olisi alkamaisillaan ja suuri myrsky olisi tulossa; vakava sade, ankara myrsky olisi tulossa, ehkä illalla. Sitten sen jälkeen näin horisontin toisella puolella tällä tavoin, pjah! pjah!, tuolla tavoin, kuin salamoinnin toisella puolella, aivan kuin olisi tulossa sade toisella puolella. Sitten toisella puolella oli salamointi, pjah! 

Sitten seuraavassa hetkessä, kun katsoin ylös, luulin sen olevan aurinko, mutta se ei ollut aurinko; MESSIAS tuli ja otti seurakunnan, mutta sitten Hän näytti minulle seurakunnan, joka jää jälkeen, ja näin heidän kieriskelevän maan tomussa, kieriskellen maaperässä, kiristellen hampaitaan. HERRA laittoi myös minut kieriskelemään siellä ja kiristelemään hampaitani. He olivat tuskissaan ja itkivät ja vaikeroivat syvältä sisältä, kiristellen hampaitaan. Olen nähnyt seurakunnan, joka tulee jäämään jälkeen. 

Tehkää parannus ja valmistakaa tie! MESSIAS on tulossa!

"8 Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".
9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon." (Ilm. 14:8-12)

Mitä HERRA siis sanoo? Hän sanoo:

EROTTAUTUMINEN

Voinko selittää tämän teille? Hän sanoo, että ikuinen evankeliumi ja JUMALAN ennallistettu saarnastuoli saarnaa HERRAN kompromissitonta evankeliumia. Nuo enkelit ovat tulleet JUMALAN Läsnäolosta ja hohtavat vieläkin JUMALAN Kirkkautta, ja he lentävät ylhäällä siellä, julistaen ikuista evankeliumia. Muistattehan, että enkelien ei ollut tarkoitus saarnata, se missio annettiin teille, missio tavoittaa ihmisiä annettiin ihmisille, mutta tuona aikana he lentävät ylhäällä siellä ikuisen evankeliumin kanssa. Siinä on nollakompromissi ja se julistaa JUMALAN pelkoa, kunnian antamista JUMALALLE, kertoen heille, että JUMALAN Tuomio on tulossa, ja kertoen heille, että on vain yksi LUOJA. Ja toinen enkeli tulee ja sanoo: Erottautukaa kaikista järjestelmistä, jotka ovat langenneet! Kolmas enkeli tulee ja varoittaa heistä, jotka eivät kuunnelleet ensimmäistä enkeliä.

MESSIAS on tulossa! Asettakaa JEESUKSEN Veren ja Ristin evankeliumi takaisin! KUNINGAS on tulossa! Aika on ohitse. KUNINGAS on tulossa. Asettakaa takaisin JUMALAN pelko, JUMALAN Tuomio ja kirkastakaa HERRAA! Tämä on hetki tuoda parannuksenteko kansakuntiin siitä sekoitetusta palvonnasta Indonesiassa. Nyt teidän tulee mennä erottamaan seurakunta. Tiedän, että he tulevat taistelemaan teitä vastaan, suurin islamilainen maa ja heidän protokollansa, mutta voitte seistä JEESUKSEN puolesta.

Nostakaa kätenne ylös te, jotka haluatte vastaanottaa HERRAN, toistakaa perässäni, sanokaa:

Väkevä HERRA JEESUS,
erottaudun täysin siitä lankeemuksesta,
ja vastaanotan Sinut HERRANI JEESUS,
Herrakseni ja vapahtajakseni, 
HERRA, täytä minut PYHÄLLÄ HENGELLÄ,
ja anna minulle rohkeutta, 
jotta en häpeäisi JEESUSTA,
jotta omaksuisin vainot,
HERRA, anna minulle nöyrä sydän,
vastaanotan Sinut tänään,
sydämeeni,
HERRA, tuo Tulta palvelustyöhöni,
venytä telttaani,
JEESUKSEN väkevässä Nimessä,
olen uudestisyntynyt.

(2.1.2023 - 13. Kansainvälinen Pastorien ja Evankeliumin saarnaajien Konferenssi - 2. Päivä, Nakuru Kenia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia