21.11.2019 PROFETIA MASSIIVISESTA KOKOUKSESTA UTAWALASSA, JOHON KAIKKI MAAILMAN KANSAKUNNAT OVAT KUTSUTTU MUKAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani siitä Kokouksesta, joka on tulossa Utawalaan. Se tulee olemaan hyvin hyvin massiivinen Kokous, massiivinen, absoluuttisesti hyvin massiivinen Kokous. HERRA vei minut siihen Kokoukseen ja näin valtavan valtavan valtavan määrän ihmisiä, uskomattoman paljon. Hän vei minut niihin paikkoihin, joissa ihmisille tehtiin turvatarkastus ja se oli todella suurta. Se oli hyvin suuri Kokous, hyvin kiireinen, täpötäynnä ja ihmisiä virtasi sisälle. On todella suuri Herätys ja nälkä, joka on kuluttanut kenialaisten sydämet hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla, Sanan nälkä ja jano. Nyt HERRA Puhuu sieluille, seurakunnan sieluille ja sydämille. On uskomatonta nähdä sen nälän taso, joka on tullut. Näin monien ihmisten tulevan.

HERRA vei minut jo sinne, joten olen elänyt nähdäkseni jo tuon päivän ennalta. He tulivat ja turvatarkastuksessa oli paljon kiirettä. Turvatarkastus oli hyvin tarkka ja siinä oli eri tasoja, eri turvatarkastuksen tasoja. Siellä oli paljon ihmisiä. Sitten näin Hänen Kaksi Profeettaansa saarnaamassa HERRAN JAHVEN Sanomaa, HERRAN JEHOVAN Sanomaa, hyvin hyvin valtavalla tavalla. Suuri vierailu on tapahtumassa tuossa paikassa ja Kokouksessa, joten totisesti seurakunta istuu tässä hetkessä ikuisuuden partaalla, joten jokaikisen tulisi kuunnella mitä HERRAN Henki sanoo, mitä HERRA ohjeistaa ja kuinka HERRA ohjeistaa valmistautumista, valmiutta, valvomista, valppautta, joten kun kaikki on sanottu ja tehty tuona päivänä, niin et sivuuta sitä miksi sinusta tuli kristitty, vaan voit mennä Taivaaseen.

Kun kaikki on sanottu ja tehty, niin voit mennä sisälle loisteliaan kirkkaaseen Kirkkauden Valtakuntaan ja se on melkoinen kontrasti ja vastakohta heihin verrattuna, jotka tulevat menemään helvettiin. Helvetti on todellinen ja helvetti tulee tapahtumaan, mutta he, jotka ovat nyt kuulolla ja kuuntelevat HERRAN Ääntä, he tulevat tekemään kaikkensa pitääkseen huolta, että heidän valmiutensa ja valmistautumisensa on korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Olen nähnyt tuon Kokouksen ja olen nähnyt sen suuren nälän, jota HERRA osoittaa minulle ihmisten sydämissä. Kaikki tulevat kuulemaan HERRAN JEHOVAN oraakkeleita, mitä HERRA Sanoo Hänen Valtaistuinsalistaan ja niiden Mega Vierailujen kautta Hän itse saarnaa seurakunnalle. Tämä on hyvin historiallista aikaa, jonka olemme eläneet nähdäksemme. HERRA itse saarnaa seurakunnalle. ISÄ JUMALA itse saarnaa seurakunnalle. Tulee olemaan hyvin voimallinen Kokous, jossa on suuri määrä ihmisiä. HERRAN Voitelu veti valtavasti ihmisiä halki tämän maan. Se nälkä oli kylttymätön. Pystyitte näkemään heidät nälkäisinä ja janoisina janoten tätä Sanomaa. Heidän sielunsa ovat hyvin nälkäisiä ja janoisia tälle Sanomalle tässä hetkessä, sanomalle, joka valmistaa Kristuksen morsiamen.

Joten tämä tulee siis olemaan hyvin hyvin ällistyttävä hetki seurakunnan historiassa. HERRA tuo tämän aikana, kun on nälkä HERRAN Huoneessa, aikana kun on luopumus ja rappio, seksuaalisynti ja seksuaaliset perversiot ovat huipussaan. On aivan kuin melkein jokainen himoitsee seksuaalisesti tässä hetkessä. Tämä on se hetki, kun HERRA on päättänyt puhdistaa synnin pois heistä, joita Hän kutsuu omikseen, Hänen valituikseen seurakunnassa. Siunattuja siis he, jotka tulevat kuulemaan HERRAN Ääntä, jotta he voisivat saavuttaa Taivaan standardit ja mittapuut ja nähdä loisteliaan kirkkaan ikuisen JUMALAN Valtakunnan.

Aika on lopussa, aika on ohi. Aika on lyhyt. Päivät ovat pahoja ja aika on lyhyt. Seksuaalisynti on kuluttanut seurakunnan ja seurakunta olette te, jotka olette kuulolla. Valheet, eksytys, kaikki tämä mustamaalaus, haaleus, panettelu, jumalattomuus. Raa’asta pahuudesta on tullut tavallista. Se on nyt uusi normi maailmassa, mutta HERRA JEHOVA JAHVE tulee lopulta voittamaan heidän elämissään, jotka ovat palavia ja omistautuneita, jotka ovat antautuneet siihen tehtävään valmistaa tie MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle.

Tämä on siten hyvin hyvin voimallista aikaa evankeliumin saarnaajille. HERRA Puhuu nyt suoraan seurakunnalle. Saarnanne voivat nyt olla enemmän kohdistettuja, saarnanne tulevat nyt olemaan enemmän kohdennettuja yhteen ja ainoaan asiaan: Kristuksen morsiamen valmistamiseen, pyhän morsiamen. Olen nähnyt tuon Kokouksen. Se on hyvin massiivinen Kokous, joka on tulossa noin 1.5 päivän päästä. Se tulee olemaan valtavan suuri Kokous, hyvin voimallinen Kokous, historiallinen Kokous. Kukaan ei haluaisi missata tätä Kokousta täällä. Niin monet ovat tulossa joka puolelta ja jokainen tulee saamaan paikan. He tulevat saamaan paikan, jotta he voivat kuulla mitä HERRA Sanoo tässä hetkessä seurakunnalle. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa! Toda rabah. Toda chaverim. Toda yom tov.

(Profeetta Dr. Owuor. 21.11.2019. www.jesusislordradio.info)

Huom! Utawalan Kokousta voi seurata livenä netistä! Suomennos Helsingin ja Jyväskylän Alttareilla. Lisätietoa nettisivujen etusivulla. 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia