2.10.2019 PROFETIA – PYHÄN HENGEN PERSOONA LASKEUTUU ALAS TAIVAASTA TIETYSSÄ KOKOUKSESSA

Siunatut ihmiset, HERRA Puhui kanssani viime yönä. Haluaisin jakaa sen keskustelun kanssanne, joka HERRALLA oli kanssani viime yönä ja myös sen toisen keskustelun tulen jakamaan kanssanne, sitten kun HERRA mahdollistaa sen minulle, liittyen Israeliin. Viime yönä HERRA näytti minulle Hänen Kaksi Väkevintä Profeettaansa saarnaamassa Kokouksessa. He saarnasivat jossakin Kokouksessa ja sitten JUMALAN PYHÄ HENKI laskeutui alas Taivaasta ruumiillisessa muodossa super loisteliaan kirkkaana valkoisena Kyyhkynä, joka tuli koko matkan räpytellen ’papapapapapa’, räpytellen. Hän tuli pystysuoraan alas räpytellen, räpytellen, räpytellen, kunnes Hän tuli ja laskeutui Hänen päänsä ylle, joka puhuu kanssanne nyt.

Nyt, viime yönä olen nähnyt JUMALAN PYHÄN HENGEN laskeutuvan alas Taivaasta ruumiillisessa muodossa Kyyhkynä, valkoisena superkirkkaana valtavan suurena Kyyhkynä, joka tuli ja asettui pääni ylle. Viime yönä JUMALA itse, ISÄ JUMALA asettui pääni päälle tässä keskustelussa, joka HERRALLA on ollut seurakunnan kanssa tässä periksiantamattomassa, jatkuvassa ja taukomattomassa keskustelussa, joka HERRALLA on seurakunnan kanssa liittyen MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen.

Voit nähdä, että tässä keskustelussa tänä yönä Hän puhuu jälkimmäisestä Voitelusta, jälkimmäisestä Vierailusta ja myöhemmästä HERRAN Kirkkaudesta. Uudestaan, viime yönä JUMALAN PYHÄ HENKI laskeutui Taivaasta ruumiillisessa muodossa ja HERRA nosti minut maan yläpuolelle, joten näin Hänen tulevan näiden Kahden Profeetan luokse vertikaalisesti ’papapapa’ pystysuoraan räpytellen, räpytellen siipiään, kun Hän tuli alas superkirkkaana. Kaikesta tuli hyvin Kirkasta, kun Hän laskeutui alas ja kun Hän laskeutui, huomasin, että Hän on laskeutunut pääni päälle. Olen uudestaan alhaalla siellä, jossa Hän laskeutui pääni ylle. Hän asettui HERRAN Kahden Profeetan pään ylle. Sitten tämän jälkeen ’papapapapapa’ asettuen Heidän ylleen, asettuen Heidän ylleen. Sitten Hän alkoi liitelemään, kuten Hän normaalisti tekee, liitäen ylöspäin, liidellen.

Tämä on sen kaltainen keskustelu, mihin HERRA yhdistää seurakunnan. Olen nähnyt sen Kokouksen, jonne JUMALAN PYHÄ HENKI laskeutuu Hänen Kahden Valtavan Profeettansa päälle. Hän tulee luokseni ja asettuu pääni päälle. Hän laskeutuu pääni päälle, aivan kuten Hän teki MESSIAALLE Jordanin joella. Tämä on sen tason keskustelu, minne Taivas on päässyt Kristuksen seurakunnan kanssa. Jos tämä on tarvittu saamaan heidän huomionsa, ihmisten sydänten ja sielujen huomion. Ja se tosiasia, numero 1, että myöhempi Kirkkaus, joka luvattiin Raamatussa Haggai 2:6-9, joka luvattiin Johannes 2, kun HERRA muutti veden viiniksi, jälkimmäiseksi Viiniksi, toiseksi Viiniksi, Joel 2:22-23, jos tämä tarkoitettiin alleviivaamaan jälkimmäistä luvattua Voitelua Raamatussa, niin totisesti Hän tekee kaiken tämän tavoittaakseen ihmisten sydämet ja sielut, jotta he voivat mennä sisälle JUMALAN kirkkaaseen iankaikkiseen Valtakuntaan.

Tämän olisi pitänyt saada kellot soimaan ja kuuluttamaan kaikkia nyt palaamaan pyhyyteen ja vastaanottamaan JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrana ja Vapahtajana, kääntyen pyhyyteen. Kuinka väkevä tapa saada ihmisten sielujen ja sydämien huomio! Numero 2, jos tämä tarkoitettiin osoittamaan teille hyvin selvästi, ilman epäilystäkään kutsuhuutona, että MESSIAS on tulossa, niin totisesti, Hän on saavuttanut sen. Viime yönä JUMALAN PYHÄ HENKI itse, ruumiillisessa muodossa, ISÄ JUMALAN lähettämänä, tuli koko matkan ’papapapa’ räpytellen, räpytellen kirkkaana, kaikki tuli superkirkkaaksi Hänen ympärillään, kun Hän tuli alas ja sitten Hän laskeutui pääni päälle.

HERRA nosti minut maan yläpuolelle. Näin Hänen laskeutuvan pääni päälle ja Hän saattoi tehtävänsä päätökseen. Tämä tarkoittaa, että meidän tulee valmistaa tie, siunatut ihmiset. MESSIAS, KUNINGAS, JEESUS KRISTUS NASARETILAINEN, Herrani ja Lunastajani on tulossa. Toinen osa keskustelua koski Israelia. HERRA käytti näitä Kahta Profeettaa turvaamaan Israelia. Tästä osasta tulen keskustelemaan kanssanne, kun HERRA sallii minun tehdä niin, mutta MESSIAS on tulossa ja olen nähnyt PYHÄN HENGEN, ISÄ JUMALAN PYHÄN HENGEN, viime yönä laskeutuvan ylleni. Nämä ovat historiallisia hetkiä. Muistakaa, että ainoastaan MESSIAAN ylle. Ikuisuudestaan ikuisuuteen Hän ei ole laskeutunut kenenkään muun päälle.

Ainoastaan MESSIAS vihittiin tuolla tavoin ja esiteltiin universumille ja Taivaalle tuossa muodossa, kun Hän astui sisälle KRISTUKSEN toimeen. KRISTUKSEN MESSIAAN sotilaallinen tehtävä oli tulla taistelemaan syntiä ja saatanaa vastaan. Nyt näette, että Hän on identifioinut nämä Kaksi Sanansaattajaa, nämä Kaksi Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11, samalla tavalla. Muistamme, kuinka 11.1.2009 Bukhungun stadionilla Kakamegassa Hän teki niin, nyt Hän on tehnyt sen jälleen. MESSIAS on tulossa! Todah shalom. Erev tov.

(Profeetta Dr. Owuor. 2.10.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia