20.4.2020 PROFETIA SEURAKUNNAN KOKOUKSESTA ITALIASSA, JOKA TULLAAN PERUMAAN KORONAVIRUKSEN TÄHDEN

Viime yönä HERRA näytti minulle käsien pesemisen. Käsien pesemisen. Tämä tarkoittaa, että ihmisten tulee pestä käsiään. Teidän tulee pestä käsiä. Sillä HERRA Puhui viime yönä.

 

Toisessa osassa HERRA vei minut, luulen sen olleen Italiaan. He olivat järjestäneet kokouksen. Näen kokouksen siellä, jonka he olivat järjestäneet, aivan kuin seurakunnan kokouksen, seurakunnan jumalanpalveluksen Italiassa, suuren kokouksen. En tiedä, onko se Roomassa, vai missä se on, mutta näen, että tuo kokous ei lähde käyntiin. Se pysäytetään. Ihmiset olivat alkaneet ylistää ja he tulivat sinne. Ylistys ja suuri ylistystiimi, mutta se pysäytetään. Ihmiset melkein kuolevat viruksen takia. On kuolemaa, kuoleman uhkaa viruksen tähden. Joten näen kokouksen, joka on peruutettu. Kyllä.

 

Näen siis kokouksen Italiassa, ja se näyttää aivan kuin se olisi ollut Roomassa ja sitten ylistystiimi, näen monia heitä siellä. Näen tuon kokouksen. He järjestivät ihmisiä tulemaan ja istumaan. Sitten on ihmisiä, jotka olivat hotellissa. Hotellissa ja sitten hotelli sanoo, he ovat antaneet heille lyhyen ajan, kun kokous perutaan. Heille annetaan lyhyt aika lähteä pois hotellista koronaviruksen tuoman kuoleman uhan takia. Tämä tarkoittaa, että ei tule olemaan mahdollista mennä takaisin normaaliin, pitämään kokouksia, niin kuin ne aiemmin olivat, sillä kokous pysäytetään. Poliisi tulee ja ihmisille sanotaan, ei ei ei ei ei! Ette voi olla täällä nyt! Sitten on paljon kuolemaa, kuolemaa viruksen tähden tuon seurakunnan kokouksen takia.

 

Joten ihmiset tehkööt parannuksen! Tämä maailma tehkööt parannuksen! Kansakunnat tehkööt parannuksen! MESSIAS on tulossa! Kiitos.

 

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 20.4.2020. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia