20.3.2020 PROFETIA: HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS SANOI, NÄMÄ OVAT MINUN ARVOSTETUIMPIA PROFEETTOJANI

Siunatut ihmiset, HERRA Puhui kanssani. Viime yönä 20.3.2020 HERRA JEHOVA Puhui kanssani. Tässä valtavassa keskustelussa HERRA JAHVE näytti minulle Kaksi loisteliainta Profeettaansa. Näin Heidät palvelemassa ja saarnaamassa, mutta en tiennyt, että He saarnaavat tässä ajassa, vaiko siinä aikakaudessa, joka on aivan kulman takana, aikakauden, jonka partaalla istumme. Näin Heidät saarnaamassa ja sitten HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS Sanoi ääneen:

 

”NÄMÄ KAKSI HERRAN PELJÄTTÄVINTÄ PROFEETTAA OVAT KUNNIOITETUIMMAT PROFEETTANI IKINÄ.”

 

Ääneen. Ja kolmas asia, jonka Hän teki, Hän sanoi:

 

”NÄMÄ OVAT AINOAT PROFEETAT MAAILMASSA JUURI NYT.”

 

Neljäs asia, jonka Hän teki viime yönä, Hän sanoi:

 

”SUURIMMASSA AHDISTUKSEN AJASSA YHDELLÄ KÄSKYLLÄ, HE TULEVAT KUTSUMAAN HIRVITTÄVIMMÄT KUOLETTAVAT HEINÄSIRKAT, JOTKA OVAT TÄLLÄ HETKELLÄ HELVETIN VARASTOISSA HEITÄ VARTEN, JOTKA EIVÄT USKO.”

 

Olin todella shokissa, sillä Hän kutsui sitä ”suurimmaksi ahdistuksen ajaksi”. Sitten ymmärsin hieman enemmän nyt. Hän antoi minulle enemmän ymmärrystä Tuomioista, jotka tulevat tapahtumaan Danielin viimeisillä viikolla, viimeisellä puolikkaalla Danielin 70 vuosiviikkoa, viimeisellä viikolla, suuressa ahdistuksen ajassa ja jopa Taivaan Enkelien palveluksessa, kuinka he tulevat saattamaan päätökseen näiden Kahden Profeetan palvelustyön täällä maailmassa. Ymmärsin hieman paremmin tänä yönä. Raamattu sanoo Ilmestyskirjassa 6, luen jakeet 7 ja 8, Hän sanoo:

 

”7 Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!" 8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.” (Ilm. 6:7-8)

 

Tulemme tarkastelemaan tätä enemmän, sillä on ollut suuri kysyntä. HERRA tulee sallimaan minun paljastavat jopa suurempia Taivaan salaisuuksia liittyen siihen mitä tapahtuu maailmassa juuri nyt ja miksi Hän salli minun nousta ja seistä kansakuntien edessä 1.12.2015, noin neljä vuotta sitten ja iskeä maailmaa tällä koronaviruksen vitsauksella.

 

Tietysti on myös heinäsirkkojen vitsaus. Viime yönä Hän laittoi minut ymmärtämään jopa syvemmin tämän koko asian liittyen heinäsirkkoihin, jotka kutsuin tulemaan ja tunkeutumaan maahan, heinäsirkat, joista on nyt tullut painajainen joka puolella maailmaa nyt yli 82 kansakunnassa, sanoo viimeisin raportti, sekä koronaviruksen vitsaus, kun näette, että Iranissa joka minuutti joku kuolee koronavirukseen. Italiassa, näette Britannian nyt. 40 miljoonaa on nyt eristyksissä. Kalifornia. New York. Kuvernööri on koko ajan tv:ssä valmistaen heitä suureen eristykseen ja joka puolella. Tuulinen kaupunki, Chicago. Ihmiset pysyvät poissa nyt omillaan, sillä he ymmärtävät, että tämä ei ole tavanomaista. Näette monia ihmisiä Brasiliassa, miljoonia heistä rummuttavan lusikoilla kattiloita, joka puolella miljoonittain.

 

Näette Italiassa taputtavan, näette Ranskassa taputtavan myös. Tämä tilanne. Näette tänään Isossa-Britanniassa sen jonon, en tiedä, kuinka monta kilometriä pitkä, yrittäen päästä supermarkettiin ostamaan jotain. On niin paljon tietoa jokaisessa asiassa, minkä näette tapahtuvan maailmanlaajuisissa uutisissanne juuri nyt. Tämä on tarkalleen se, mitä Puhuin. Mistä Puhuin noin neljä vuotta sitten, 1. joulukuuta vuonna 2015. Joten ymmärrätte, että jopa silloin, kun sanoin, että Aasiaan on tulossa taudin ahdinko ja taudin hätätila tulossa Aasiaan, silloin ymmärrätte, että HERRA itseasiassa tarkoitti koko maailmaa. Hän tarkoitti kaikkia maailman kansakuntia, koko maailmaa. Hän itseasiassa tarkoitti, että se vain alkaisi Aasiasta, mutta kokonaisuudessaan koko maailma, kirjaimellisesti koko maailma.

 

Kun sanoin viime viikolla, että Suuri Ahdistus, jossa olen jo elänyt, olen jo elänyt Suuressa Ahdistuksessa. Olen jo elänyt tuon ajan, olen nähnyt tuon aikakauden. Se on sietämätöntä. HERRA kutsuu sitä tänään Suurimmaksi Ahdistukseksi. Se tarkoittaa, että ei ole toista. Siitä saakka, kun maapallo luotiin, ei ole toista, kuin mitä on tulossa tapahtumaan maailmalle. Jopa pieni 12-vuotias lapsi pystyy näkemään, että ylöstempaus on tapahtumaisillaan. Istumme merkittävän kiihtymisen kynnyksellä kaikessa tässä, mitä näette tänään, Suurimmassa Ahdistuksessa suuremmassa mittakaavassa.

 

Muistattehan, kuinka olen jopa profetoinut uskomattoman tarttuvan paiseiden vitsauksen. Paljon rakkuloita, jotka ovat todella tarttuvia, aivan kuten Ebola. Valtavan tarttuvia, ja minä jotenkin tuulen kautta. Sillä HERRA sallii minun heittävän hiukan tomua Häntä kohti. Sitten kun tomu tuli takaisin ja asettui, näette joitakin pieniä, pieniä, ei tasaista, aivan kuin pieniä kasoja, kasoja kasoja, tomukasoja. Juoksin sulkemaan oveni, sillä ihmiset voivat saada tartunnan tuulen kautta. Se oli pahempaa. Se oli hirvittävää. Joten kaikki nämä asiat tulevat tapahtumaan.

 

HERRA yksinkertaisesti sanoo, että ette voi sivuuttaa näitä Kahta Profeettaa ja nähdä ikuisuutta Taivaassa. Mutta ette voi edes sivuuttaa heitä ja elää rauhassa tässä maailmassa. Sen tähden Hän kutsuu, suuri tauti, nuo Sanat tuona 1.12.2015. Joten kaikki voivat huomata, että aikakausi on saapunut meidän tehdä parannus, kaikkien tehdä parannus! Ja vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herraksi ja olla aidosti ja kunnolla uudestisyntynyt, ilman sitä luopumusta, jonka näette seurakunnassa, papistossa, pastoreissa kaikkialla Afrikassa, kaikkialla Euroopassa, missä vain. Usassa. Se luopumus, jonka näette, jossa kaikki käy, jossa kaikki on hyväksyttävää. Mutta Hän sanoo tässä:

 

"Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen;"

 

Joten Hän Sanoo:

 

"Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen;"

 

Joka on kalpea, tuhkanharmaa.

 

"ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta."

 

Joten tämä on se Sana, tämä on se raamatunjae, jonka HERRA on esitellyt tässä teille luettavaksi, jotta voisitte ymmärtää niin paljon siitä, mitä on tapahtumassa maan kamaralla. Tämä on kutsuhuuto. Hän tekee vielä viimeisen huudon, viimeisen kutsuhuudon parannuksentekoon, ennen kuin ylöstempaus tapahtuu. Hän Sanoo: Tehkää parannus! Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herraksi ja Vapahtajaksi. Hän kuoli puolestanne Ristillä, jotta teidän ei tarvitsisi mennä läpi kaikkea tätä. Jos maailma olisi kuunnellut Sanojani, HERRAN Kahden Mega Profeetan Sanomaa, jotka kiertävät ympäriinsä, kävelevät ympäriinsä, liikkuen ympäri maailmaa, niin maapallo ei olisi saapunut tähän. Sillä JUMALA on tarpeeksi oikeudenmukainen. Hän on oikeudenmukainen ja reilu. Hän olisi lievittänyt tätä hiukan. Mutta tämä on välinpitämättömyyden takia ja epäonnistumisesta kuuntelemaan, sen tähden kaikki tämä on tapahtumassa ihmiskunnalle, kaikki tämä on tapahtumassa maailmalle.

 

Joten HERRA Sanoo, että maailma ei ole kotinne. Hän Sanoo, että kotinne on Taivaassa. Olette Taivaan kansalaisia. Joten teidän tulee valmistautua, sillä Taivaan KUNINGAS on tulossa hakemaan Taivaan kansalaiset ennen, kun Suuri Ahdistus, HERRA kutsuu sitä Suurimmaksi Ahdistukseksi, iskee maapallolle. Voitte vain kuvitella, jos HERRA kutsuu sitä Suurimmaksi Ahdistukseksi, niin silloin se tarkoittaa, että ette ole vielä kuulleet mitään. Tämä tarkoittaa, että ette ole edes tienneet, mitä on tulossa maailmaan; jota kukaan mieli ei ole kuvitellut. Sitä ei käytännössä katsoen voida ymmärtää tässä elämässä. Se tulee olemaan suurempaa ja enemmän, kuin mitä te ajattelitte, kuin mitä ajattelimme. Olen elänyt tuon ajan. Olen nähnyt, kuinka se on täysin sietämätöntä. Jopa vain harkiten, laittaen harkintaan nuo Toimijat, HERRAN Päähenkilöt, jotka taistelevat niitä paholaisen toisia päähenkilöitä vastaan tuona aikana, se tulee olemaan täysin sietämätöntä. Kukaan ei pysty sietämään sitä.

 

Mutta sanon, että jos katsotte neljännen sinetin murtamista Ilmestyskirjan luvussa 6:7-8, sitä mikä aiheuttaa sen, mitä on tapahtumassa maailmassa tänä päivänä, tämä on vain synnytystuskien alkua. Sillä Hän Sanoo, että todelliset synnytystuskat, ne tapahtuvat Suurimmassa Ahdistuksessa, Danielin 70. viikossa. Kun luette Danielin kirjan lukua 9, kaikki tietävät nyt tuon Sananpaikan. Luette sen koko matkan läpi jakeesta 1 alaspäin. Danielin 70 viikkoa. Tämä tulee olemaan Danielin 70. viikko, seitsemän vuotta. Mutta sen keskellä, sitten myöhemmin nuo toiset 3,5 päivää, paremminkin, se toinen puolikas tuosta viikosta, tuosta 70. viikosta, on se, milloin teillä on Suurin Ahdistus, joka tapahtuu. Huomenna yritän tulla avoimemmin ja selvemmin ja suuremman ilmestyksen kanssa tästä, minkä HERRA on näyttänyt minulle, koskien tätä hetkeä.

 

Mutta teidän tulisi ymmärtää, että HERRA on tekemässä kutsuhuutoa, Hän huutaa viimeisen kutsuhuudon parannuksenteolle. Hän Sanoo, että tämän Apokalypsin Ratsumiehen tapahtumat, ne toimivat; tämä on vain synnytystuskien alkua. HERRA yksinkertaisesti esittelee nämä Profeetat. Aivan kuten voitte nähdä, heidän Palvelustyönsä on naulittu Kirjakäärön sinetteihin, jotka KARITSA murtaa Kirjakääröstä, JUMALAN Pyhimmästä Kirjakääröstä Taivaassa. Kirjakääröstä, joka kantaa vihaa, ISÄ JUMALAN Tuomioita, ja sitä annosta, joka on annettu KARITSALLE. Heille siis annetaan mandaatti panna täytäntöön KARITSAN Tuomiot. Joten sama JEESUS KRISTUS MESSIAS, jota te rakastatte niin paljon, joka kuoli puolestanne, se toinen puoli Hänestä on, että Hän tuomitsee. Hän on Tuomari. Hänelle on annettu auktoriteetti tuomita kansakuntia.

 

Näille Profeetoille on annettu se mandaatti. Sen tähden olemme aina Valtaistuinsalissa, kun sinettejä murretaan JUMALAN KARITSAN toimesta, ja puhumme neljälle Elävälle olennolle, aivan kuten tulette näkemään huomenna. Sitten nuo Ratsumiehet, nuo vastaavat, siihen kuuluvat Ratsumiehet vapautetaan. Tässä tietyssä tapauksessa tuo neljäs Ratsumies, sen tähden näette, kuinka maailmanlaajuiset ekonomiset markkinat romahtavat myös samaan aikaan. Tällä Ratsumiehellä on suvereenius. Hän käyttää kaikkia muita välineitä. Huomenna näytän tämän teille, sillä tulemme olemaan livenä videolla. Sillä nyt teillä ei ole missioita, teillä ei ole niitä kokouksia, kotikokouksia. Joten huomenna tulee olemaan Kokous. Te yksinkertaisesti tarvitsette puhelimenne kotonanne, laittakaa päälle puhelimenne, voitte kuunnella toimistoissanne, missä tahansa olettekin, jopa yksin, voitte tulla kuulolle radioon. He, jotka ovat maan radion jalanjäljen alueen sisällä, voitte vain tulla kuulolle radioon, ja muut www.jesusislordradio.info, ja nyt tänään kuulitte www.jesusislordradio.org, ja on monia muita nettisivuja.

 

Mutta Hän Sanoo, että tämän neljännen Hevosen Ratsumiehen toiminnan huippukohta on Suurimmassa Ahdistuksessa, siinä jälkimmäisessä puolikkaassa Danielin 70. viikosta, siinä viimeisimmässä puolikkaassa, viimeisimmässä puolikkaassa Danielin 70. viikosta, siinä Suurimmassa Ahdistuksessa. Näette nyt, että jos maapallon populaatio on nyt 8 miljardia. Olemme juuri lukeneet, että heille annettiin auktoriteetti ottaa pois, tappaa yksi neljäsosa maapallon populaatiosta. Ilmestyskirja 6:7-8. Käyttäen kaikkia JUMALAN suuttumuksen välineitä syntiä vastaan. Miekalla, nälänhädällä, Hän Sanoo, vitsauksilla, villipedoilla. Villipedot tulevat kääntymään ympäri, ne tulevat olemaan raivoissaan, ne tulevat olemaan rohkaistuneita hyökkäämään ihmisen päälle. Sillä ihminen tulee olemaan tallottu maahan sodan jäljiltä, hänet on myös heikennetty nälänhädällä, tai paremminkin verilöylyllä, ja sitten heikennetty nälänhädällä, niin eläimet tulevat näkemään, että hän on haavoittuvainen ja ne tulevat hyökkäämään. Sillä ne tulevat myös saamaan raivon.

 

Joten tämä on todella valtavaa aikaa, jolloin kristittyjen tulisi katsoa ylöspäin ja sanoa, että pelastuksemme on nyt lähempänä kuin silloin, kun ensi kertaa uskoimme. Mutta tämän neljännen Ratsumiehen toiminta, aivan kuten niiden muiden, tulee tulemaan huippuunsa Suurimmassa Ahdistuksessa, siinä puolikkaassa, viimeisimmässä puolikkaassa Danielin 70. viikosta, jos luette Danielin kirjan luvun 9. Tuona aikana, jos Afrikan populaatio on 1,2 miljardia, se tarkoittaa, että he tulevat pyyhkäisemään pois koko Afrikan ja jättämään sen ilman yhtäkään ihmistä. Ja he menevät Eurooppaan ja löytävät, että Euroopassa on noin 513 miljoonaa ihmistä, ja pyyhkäisevät pois koko Euroopan, jättämättä sinne yhtäkään ihmistä. Ja etsien toista paikkaa, kuten Amerikka, täyttäen tuon 2 miljardia.

 

On siis hirvittäviä aikoja edessä seurakunnan ylöstempauksen jälkeen. Kun MESSIAS otti Kirjakäärön, kun Hän otti Kirjakäärön ISÄ JUMALAN Kädestä, Hän kirjaimellisesti otti takaisin maan omistusoikeudet. Hän ottaa takaisin maan omistuksen. Hän tulee Suurimmassa Ahdistuksessa puhdistamaan maan, puhdistamaan pois synnin, välinpitämättömyyden, luopumuksen ja uudelleen asentamaan maapallon siihen tarkoitukseen, mihin se oli luotu, JUMALAN Valtakunnaksi. Joten jos olet viisas, niin tämä on se hetki tehdä parannus, olla uudestisyntynyt ja olla pyhä. Puhumme siis huomenna, siunatut siunatut.

 

Mutta tämä on se, mitä HERRA Puhui tänään, kun Hän Sanoi, että nämä Kaksi Profeettaa, he tulevat kutsumaan heinäsirkat, jotka Hän on säilönyt helvetissä. Heinäsirkat, jotka pistävät kuin skorpionin pistos ja tuo pistos kestää viisi kuukautta. Ennen kuin hän antaa teille toisen pistoksen, tuo pistos kestää viisi kuukautta. Se on vakavaa kipua, olen jo nähnyt sen. Ihmiset kieriskelevät maaperässä, he kieriskelevät ja pyytävät saada kuolla. Mutta he eivät voi kuolla. Kuolema on juossut pois heidän luotaan, he eivät voi kuolla. Kieriskellen sen kanssa, skorpionin myrkyn kanssa ja kieriskellen maassa, maaperässä, huutaen viiden kuukauden ajan. Sitten sen jälkeen vielä nuo skorpionit, heinäsirkat tulevat ja pistävät jälleen. Se on siis sietämätöntä. On siis niin paljon.

 

Kun näette nämä HERRAN Profeetat saarnaamassa täällä, nämä eivät ole Ystäviänne, nämä eivät ole Veljiänne, vain JAHVE on lähettänyt heidät. Nämä ovat JUMALAN omat erityiset Sanansaattajat turvaamaan seurakunnan ulospääsy, seurakunnan ulospääsy, turvaamaan seurakunta ulos tältä näyttämöltä. Aivan kuten voitte huomata, tämä maailma, jossa olemme, katsokaa uutisianne nyt, se on täysin sietämätöntä. Tämä ei ole se maailma, jonka tunsitte. Tämä ei ole paikka, jota kutsutte kodiksi, jossa juhlitte syntiä. Kaikki on muuttunut. Ihmiset ovat lukittuina kodeissaan. HERRA sanoo, että JUMALAN Valtakunta on lähellä. Nämä asiat ovat Raamatussa täällä. Valmistakaa HERRALLE tie, MESSIAS on tulossa! Todah chaverim. Eikö HERRA olekin Puhunut kassanne? Yom tov, Baruch Hashem, todah.

 

20.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)