20.2.2019 PROFETIA MEGA SANAN RÄJÄHDYKSEN HERÄTYKSESTÄ KENIAN THIKASSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani tänä yönä. Hän puhui kanssani valtavalla tavalla viime yönä tästä Herätyksestä, jonka HERRA on aloittamassa, Hän on alkamassa, Hän on räjäyttämässä, Hän on sytyttämässä suureen liekkiin, joka tulee liikkumaan tästä paikasta ympäri koko maailmaa. Tässä hetkessä HERRA räjäyttää ja sytyttää tätä Herätystä tästä maasta. Hyvin hyvin voimallinen Herätys, Sanan Herätys, sielun Herätys.

Tässä keskustelussa HERRA vei minut kokoukseen Thikassa, Hän vei minut kokoukseen, joka on tulossa Thikaan tänä tulevana viikonloppuna. Se tulee olemaan massiivinen, massiivinen, massiivinen Kokous, Sanan Herätys. Tiedän, että te ihmiset, Kristuksen seurakunta, Kristuksen ruumis on nähnyt ne ihmeet, ne JUMALAN ihmeet, mukaan lukien, ne kaksi HERRAN Profeettaa saarnaamassa yhdessä, hyvin hyvin historiallisessa JUMALAN Kaikkivaltiaan liikehdinnässä, joka on todella hämmästyttänyt seurakunnan, hämmästyttänyt ihmiskunnan, päihittänyt ihmisviisauden.

Ja niiden HERRAN Kahden Profeetan saarnaaminen samaan aikaan, nämä ovat joitakin niistä suurimmista ihmeistä, joita tämä aika, tämä sukupolvi on nähnyt. Olette nähneet rampanne nousevan ylös ja kävelevän. Olette nähneet ne kaksi aurinkoa, ne kaksi aurinkoa taivaalla Kokouksen yläpuolella. Olette nähneet itse ISÄ JUMALAN Kirkkauden laskeutuvan alas Taivaasta ja laskeutuvan ja asettuvan niiden Kahden Profeetan ylle, keskuudessanne nauhoitettuna livevideolle livenä.

Olette nähneet sokeiden näkevän, rampojen kävelevän, sokeiden näkevän, kuurojen kuulevan, mykkien puhuvan, halvaantuneiden kävelevän. Olette nähneet JUMALAN puhtaan Kirkastumisen, puhtaan valkoisen pyhimmän ISÄ JUMALAN Kirkkauden. Olette nähneet monia asioita. Aidsin parantuvan. Ihmeitä. Mutta tämä tietty Herätys on hyvin hämmästyttävä Herätys. Tämä on nyt Herätyksen kohokohta.

HERRA vei minut Thikaan, jossa on tulossa Kokous tänä viikonloppuna. Se Herätyskokous. Täällä on todella kaunis sää nyt, aurinkoisia päiviä, ja se suuri väkevä Herätys, joka on tulossa Thikaan. Hän siis vei minut tuohon Kokoukseen, siunatut ihmiset. Ja näin valtavan määrän ihmisiä, valtavan. Näyttää, että ihmisiä tulee joka puolelta maata. Thika yksin on teollisuuskaupunki ja siellä on valtavan suuri populaatio. Joten he todella tulevat tuohon Kokoukseen. Näyttää siltä, että ihmiset tulivat joka puolelta maata, kukaan ei halunnut sivuuttaa sitä. Ja siitä tuli valtavan suuri Sanan räjähdys.

Näin ne Kaksi HERRAN Profeettaa saarnaamassa Sanaa. Se Alttari oli keskellä ja ihmiset olivat joka puolella alttarilla. He, jotka eivät saaneet tuolipaikkaa, istuivat ruohikolla ja toiset seisoivat Raamattujensa kanssa. He, jotka istuivat nurmikolla, heillä oli Raamattu auki ja he olivat kynän ja vihon kanssa, he kirjoittivat Sanaa. Se tulee olemaan valtava valtava HERRAN Vierailu, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Valtava Herätys. Tämä on nyt Herätyksen räjähdys.

Niiden ihmeiden, tyrmistyttävien ihmeiden, historiallisten ihmeiden jälkeen, nyt tulee Sana, sielun Herätys. Tämä on nyt luomisen historian kaikkien herätysten suurin Herätys, sillä tämä liittyy sisäänpääsyyn. Kun olin siellä, näin HERRAN Kaksi Profeettaa saarnaamassa siellä. Ja sitten näin ihmisiä, jotkut heistä olivat tulleet Kakamegasta ja puhuin heidän kanssaan. Toiset olivat tulleet eri paikoista. Se paikka oli täpötäysi, ottaen tämän Sanoman, ottaen tämän Herätyksen, ottaen HERRAN ohjeistuksen, avaten Sanan yhdessä näiden Kahden Valtavan JAHVEN, HERRAN JAHVEN Profeetan kanssa.

Tämä on nyt todella hämmentänyt ihmisviisauden. Mutta se oli todella kaunis Herätys, jonka näin viime yönä, kun HERRA vie minut tähän teollisuuskaupunkiin, nimeltään Thika. Ja Thika sijaitsee, jos seuraat supervaltatietä, niin se sijaitsee noin 30-40 minuutin päässä Nairobista. Mutta näin pitkän autosaattueen menevän valtatielle. Valtava hetki seurakunnan historiassa.

Ja tuona hetkenä, kun HERRA JEHOVA johti nämä Kaksi Profeettaa saarnaamaan, näin, kuinka He antoivat Leipää, He antoivat maukasta Leipää ihmisille. Näin, kuinka He antoivat maukasta Leipää, ja ihmiset söivät sitä Leipää. He söivät sitä Leipää ja nauttivat siitä Leivästä. Ensin luulin, että se oli pizzaa, ja sitten tajusin, että se oli Leipää, vain Leipää Leipää. Ja He antoivat Leipää ihmisille, ja ihmiset söivät, se oli todella maukasta Leipää. Se oli maukasta Leipää.

Ihmiset istuivat nurmella. Monet ihmiset istuivat tuhansissa. En tiedä, kuinka monia satojatuhansia siellä oli istumassa, vastaanottaen ja syöden Leipää. Näyttää siltä, että koko Keski-provinssi on tulossa. Se mikä oli aiemmin Keski-provinssi, on tulossa Thikaan. Tulee olemaan hämmästyttävä tilanne Thikassa.  

Sitten HERRA JAHVE, Hän näyttää minulle, kuinka ne Kaksi Profeettaa ottivat vanhan lentokoneen, lentokoneen, joka oli vanha. Lentokoneen, joka oli hyvin vanha. Ja se oli pitkä, se on pitkä lentokone. Se on suuri, aivan kuin Super Jumbot, kuitenkin hieman suurempi. Ja se oli vanha, se oli ollut lentokiellossa. Joten sitten HERRA Sanoi: Katso! Kun He menivät sisälle tuon lentokoneen ohjaamoon, niin He pystyivät uudelleen rakentamaan asioita ohjaamossa, ja upouusi ohjaamo ilmestyi. Ja tuosta lentokoneesta tuli uusi.

Ja tuo lentokone alkoi kiitämään kiitoradalla. Ja näin, kuinka se lensi hyvin hyvin nopealla vauhdilla, ja se nousi ilmaan todella nopealla vauhdilla, paljon ihmisiä mukana, näitä ihmisiä, joita näet Kokouksessa. Ja sitten tuo lentokone lensi pystysuorassa. Puhtaan valkoinen lentokone, todella valkoinen. Se oli hiukan epäpuhdas, kun se oli ollut lentokiellossa, mutta siitä tuli valkoinen, kun otimme hallinnan, kun se nousi ilmaan, siitä tuli valkoinen. Mutta se, mikä shokeerasi minua, oli, että se nousi myt pystysuorassa. Sen jälkeen, kun se nousi lentäen jonkin aikaa horisontaalisti vaakatasossa, se lensi nyt pystysuorassa. Täysin pystysuorassa. Pystysuora lento. Ja sitten heräsin.

Tämä on siis se Herätyksen luonne, joka on tulossa Thikaan, rakkaat ihmiset, tulossa KRISTUKSEN ruumiiseen. Tämä on todella shokeeraavaa aikaa. Tiedätte, että olen nähnyt niin paljon, koskien MESSIAAN tulemusta, ja kaikkia näitä tapahtumia, jotka olen jakanut kanssanne. Herätys hepreankielellä, Herätys tarkoittaa Chayah, he kutsuvat sitä Chayah, joka tarkoittaa, olla nopeutettu, olla herätetty eloon, ennalleen asetettu, olla ennalleen asetettu HERRAN Hengen voimasta. Ja Psalmien kirjan luvussa 85:6, Hän Sanoo:

6 Kunpa jälleen kääntyisit puoleemme ja virvoittaisit meidät, niin kansasi saisi iloita sinusta. (1992)

Uudestaan, Psalmi 85:6, Hän Sanoo:

6 Etkö virvoita meitä eloon jälleen,

Todella kaunista, Hän Sanoo, että Etkö Sinä Itse virvoittaisi meitä eloon jälleen?

että sinun kansasi iloitsisi sinussa? (1933/38)

Joten Siunatut ihmiset, tämä on Herätyksen hetki seurakunnan historiassa, KRISTUKSEN ruumiissa. Tämä on kaikista tärkein hetki Herätykselle, sillä tämä Herätys koskee seurakunnan sisälle pääsyä ikuisuuteen. Ja en halua puhua niin paljon siitä, mitä HERRA näytti minulle unessa. Mutta Sanon, että tämä on nyt ilmiselvää kaikille ihmisille, että vanhurskauden Herätys, pyhyyden Herätys, parannuksenteon Herätys, pelastuksen Herätys, sielujen Herätys, Sanan Herätys, tämä on nyt se suurin Herätys koskaan Raamatun historiassa.

Ja näette, kuinka menin sisälle tähän hyvin vanhaan lentokoneeseen, hiukan suurempaan kuin 747 Jumboon, ja se on lentokiellossa. Se on lentokone, joka on lentokiellossa. Sen valkoinen väri on tullut rusehtavaksi. Sitten Ne Kaksi Profeetta pystyivät uudistamaan sen ohjaamon, siitä tuli elektroninen. Ja sitten He nousevat ilmaan. He nousivat ilmaan aivan kuin vitsinä, He nousevat ilmaan koneen kanssa. Ja mitä enemmän He nousivat ilmaan - He kiitävät kovalla vauhdilla kiitoradalla, He nousevat ilmaan - silloin lentokoneesta tulee uudempi, näen sen valkoisempana.

Nyt näen heidät Kaksi ylhäällä, ja olen myös vieläkin alhaalla. Pystyn näkemään, kuinka He ohjaavat sitä, ja He ohjaavat sitä konetta. Ja eräänä hetkenä tuo kone, se oli todella shokeeraavaa, olisit voinut luulla, että se teki voltin. Ja lentokone lentää pystysuorassa. Ja se todella lensi pystysuorassa, ja sitten heräsin. Upouusi ja valkoinen. Lentokone oli nyt uusi, upouusi.

Hepreaksi sana Chayah tarkoittaa, Hän Sanoo, olla nopeutettu, olla nopeutettu HERRAN Hengen voimasta, olla herätetty eloon HERRAN Hengen voimasta, olla ennalleen asetettu HERRAN Hengen voimasta, hepreaksi. Ja olen lukenut siitä janosta Herätykselle. On aivan kuin tämä maa, on aivan kuin KRISTUKSEN seurakunta, KRISTUKSEN ruumis, seurakunta Keniassa, seurakunta maailmanlaajuisesti on lukenut ja huutanut Psalmia 85:6:

6 Etkö virvoita meitä eloon jälleen, että sinun kansasi iloitsisi sinussa? (1933/38)

Ja Hän Sanoo:

6 Kunpa jälleen kääntyisit puoleemme ja virvoittaisit meidät, niin kansasi saisi iloita sinusta. (1992)

New American Standard -käännös sanoo:

Etkö sinä itse virvoittaisi meitä jälleen,

Tarkoittaen, Sinun omalla Hengelläsi.

Etkö sinä itse virvoittaisi meitä jälleen, jotta kansasi iloitsisi sinussa.

Joten rakkaat ihmiset, tämä on mahtavaa aikaa. Tulee olemaan Sanan räjähdys Thikassa tässä maassa, ja tiedän, että se tulee olemaan maailmanlaajuinen netin kautta ja radiolähetyksemme kautta, äänistreemin kautta. Mutta tämä on mahtavaa aikaa, kun HERRA on päättänyt nyt, niiden Mega Ihmeiden ja Merkkien, astronomisten Ihmeiden jälkeen; ne kaksi aurinkoa, Pilvi, joka tuli alas Taivaasta ja asettui näiden Kahden ylle livenä kirkkaassa päivän valossa.  

Sen kaiken jälkeen, mitä on nähty; rammat ovat kävelleet, sokeat ovat nähneet, Mama Rosa on nostettu kuolleista, kaikki nämä asiat, kuurot ovat kuulleet, sitten nyt sielun Herätys, se kaikista tärkein Herätys, Herätys sisälle pääsyä varten. Ja tämä HERRAN keskustelu tulkitsee itse itseään, rakkaat ihmiset. Se paljastaa itse itseään, että tämä on kaikista tärkein Herätys, sillä tämä Herätys tähtää sisälle pääsyyn. Todah rabah, MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Todah chaverim, todah todah, todah chaver sheli, todah Hashem, todah. 

 

OSA 2 

Nyt, rakkaat ihmiset, haluaisin paljastaa hiukan enemmän siitä keskustelusta, joka tapahtui täällä viime yönä, kun HERRA JEHOVA, ISÄ JUMALA - ainoa, Hän, joka tietää päivän ja hetken - kun Hän Puhui kanssani tästä väkevästä väkevästä Herätyksestä, Herätyksestä, joka on syttymässä täällä, jonka HERRA on sytyttämässä täällä, niistä liekeistä, niistä Herätyksen liekeistä, joita Hän sytyttää, joita Hän käyttää sytyttämään Tuleen seurakunnan, suoraan Keniasta seurakunnan ääriin, maailman ääriin, koko matkan Kalifornian Itä-rannikolle, ja koko matkan Etelä-Korean Länsi-rannikolle, koko matkan Tasmanian ja Uuden-Seelannin eteläisimmälle rannikolle, koko matkan Pohjoisen kärjen rannikolle Suomessa ja Venäjällä, ja sinne, kohti revontulia.  

Tämä on todella massiivinen aika, rakkaat ihmiset. Ja kuten sanoin aiemmassa keskustelussa, haluan paljastaa hiukan enemmän, että tuossa keskustelussa, joka tapahtui viime yönä, ISÄ JUMALA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA EL OLAM, ELYON, JEHOVA EL SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, Hän tuli Puhumaan kanssani tästä suuresta Herätyksestä, tästä historiallisesta Herätyksestä, joka on tulossa tapahtumaan Thikassa, Kenian teollisuuskaupungissa, siitä massiivisesta Herätyksestä, joka on tulossa vierailemaan Thikassa. Ja tuossa keskustelussa, toistan, rakkaat ihmiset, HERRA vei minut tuohon Kokoukseen ja Hän näytti minulle tuon Kokouksen. Ja se on todella valtava ihmisten kokoontuminen sunnuntaikokousta varten. Tämä on sunnuntaikokous täällä Keniassa. Tämä Herätys on valtava.

Oi kuinka toivonkaan ja huudankaan, että kansakunnat ottaisivat kiinni tästä Tulesta. Tämä on sunnuntaikokous Keniassa, mutta se oli ehdottomasti ylivoimainen. Ja tiedän, että HERRAN Hengen voiman väkevyys pystyy tuomaan tämän maailman kansakuntiin. Jos hekin pystyvät olemaan kuuliaisia ja noudattamaan näiden Kahden Herätyksen Palvelijan, näiden Kahden Sateen Profeetan, Lopunajan Kirkkauden Profeetan, iankaikkisuuden Profeetan ohjeistuksia, niin myös heillä on samansuuruinen mahdollisuus nähdä tämä Herätyksen räjähdys, HERRAN huoneen sytyttäminen Tuleen, sytyttäen sen liekkeihin.

Kokouksessa Thikassa, Kokouksessa, joka tulee tapahtumaan seuraavien kolmen tai neljän päivän päästä, HERRA näytti minulle paljon ihmisiä, paljon ihmisiä. Ja puhuin joillekin heistä, he näyttivät tulleen Kakamegasta ja jostakin muusta paikasta. Joten HERRA käyttää tätä, näyttääkseen minulle, että he tulevat kaikista maakunnista, kaikista tämän maan eri maakunnista. Sitten HERRA sai minut näkemään nämä Kaksi Profeettaa saarnaamassa nyt heille, antaen Leipää, Yksi tällä puolella, Yksi tällä toisella puolella, antaen Kuumaa leipää, todella maukasta Leipää, maukasta Leipää. Ja he ottivat ja söivät ja he sanoivat, he myös puhuivat. Nyt voin avata hiukan enemmän. He puhuivat sanoen, kuinka maukasta tämä Leipä onkaan! He sanoivat, tämä Leipä on niin maukasta. Aivan kuin tarjoillen, tarjoillen. Yksi Profeetoista oli tällä toisella puolella, se Pidempi oli hiukan vasemmalla puolella, ja se Toinen tällä puolella, tarjoillen Leipää, jakaen Leipää, tuoretta maukasta Leipää JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtaistuimelta.

Sitten tuona hetkenä nyt siellä oli ylistystä, ylistys alkoi. Ja on voimallista instrumentaali-musiikkia, todella voimallista instrumentaali-musiikkia soitettiin. Uudestaan, hyvin hyvin voimallista instrumentaali-ylistysmusiikkia soitettiin. Ja ylistystiimi, viulistit soittivat tämän laulun. Ja se oli niin voimallista, että HERRA JUMALA Kaikkivaltias, ISÄ JUMALA Puhui Taivaasta. Ja Hän Sanoi: Kuinka väkevää ylistystä. Äänellään. Kun Hän Sanoi näin, ne Kaksi Profeetta seisoivat, vaikka kaikki olivat istumassa, kun ylistäjät esittivät sitä. Silloin ne Kaksi Profeettaa seisoivat, ja menivät heidän luokseen ja pyysivät heitä soittamaan sen laulun uudestaan, soittamaan sen instrumentaali-ylistyslaulun kahdesti, joten laulu soitettiin kolmesti tuon episodin aikana. Kolmesti. Se siis soitettiin yhden kerran, ja sitten JUMALAN Kaikkivaltiaan Ääni Puhui Taivaasta, ja sitten ne Kaksi Profeettaa nousevat seisomaan ja pyytävät ylistäjiä soittamaan sen uudestaan kahdesti, joka tarkoittaa, että se soitettiin kolme kertaa. Sitten näen Yhden Heistä pasuunan kanssa, ja sitten Hän tulee ja istuu. Joten kun laulu päättyi, He istuivat alas siinä paikassa.

Sitten Leipää. Leivän jakaminen jatkui. Ja sitten sen jälkeen siellä oli valtavan suuri hylätty lentokone, suuren suuri lentokone. Voisit luulla sen olevan 747 Super Jumbo, mutta hiukan suurempi, melkein kaksi kertaa sen suuruinen. Kyllä. Ja sitten valkoinen, mutta ruostunut ja hylätty ja parkkeerattu ja hieman ruhoa oli kasvanut sen ympärille. Se oli parkissa ja hiukan ruohoa oli kasvanut sen lentokoneen ympärille. Se oli ennen valkoinen, mutta pystyit näkemään sen tomun, sen maaperän, joka oli liannut sen. Ja HERRA johdattaa Hänen Kaksi Palvelijaansa menemään sisälle ohjaamoon, joka oli, jos ymmärrän oikein, ohjaamo oli rakennettu, muinainen ohjaamo, muinainen ohjaamo, annahan kun annan enemmän yksityiskohtia tästä keskustelusta. Ohjaamo oli ruostunut, mutta se oli muinainen ohjaamo, vanha ohjaamo. Suurimman osan aikaa siellä oli käsikirja, se oli manuaalinen.

Joten kun ne HERRAN Kaksi Profeettaa astuivat sisälle siihen valkoiseen lentokoneeseen, valtavan suureen lentokoneeseen, joka oli kaksikerroksinen, silloin ohjaamosta tuli välittömästi elektroninen. Ja näin lentokoneen uudistumisen. Ja yhtäkkiä lentokone oli asfaltilla upouusien renkaiden kanssa ja sen runko oli muuttunut, se oli puhtaan valkoinen. Ja sitten oli ilmaan nouseminen, sillä kaikki nämä ihmiset, jotka olivat siellä Kokouksessa, olivat tällä lennolla. Oli vakava ilmaan nouseminen, kovalla vauhdilla. Yhtäkkiä olemme kiitotiellä, ja sitten lentokone todella nousee ilmaan, ja se alkaa lentää. Ja se lentää siihen pisteeseen saakka, jossa luulen, että se on samansuuntainen maaperän kanssa. Mutta yhtäkkiä silloin, whooooom, lentokone kääntyy ympäri ja suuntaa ylöspäin. Melkein ajattelin, että se teki voltin. Ja sitten ne ohjaimet; ja sitten lentokone menee ylöspäin. Ja mitä enemmän se meni ylöspäin, sitä Kirkkaampi se oli. Ja tämä lentokone lensi pystysuoraan, ehdottoman pystysuoraan, siinä shokissa. Ja sitten heräsin.

Tämä on siis se keskustelu, jonka HERRA on Puhunut alle 24 tuntia sitten. Ja me tiedämme, että tämä keskustelu on hyvin selkeä KRISTUKSEN seurakunnalle. Kuten sanoin, te olette nähneet ne ihmeet KRISTUSKEN ruumiina maailmanlaajuisesti. Te olette nähneet ne merkit, olette nähneet ne kaksi aurinkoa, olette nähneet kahden neutronitähden yhteentörmäyksen, jonka käskin täältä käsin, yli 130 valovuoden päähän. Te olette nähneet myös ne rammat, sokeat, kuurot; rammat, jotka ovat nousseet ylös ja alkaneet kävellä suurissa luvuissa. Jopa julistaen Heidän asunnostaan Nairobista, ja monien tuhansien mailien päässä. Te olette nähneet Baby Eemin nousevan ylös ja alkavan kävellä Suomessa, julistuksen kautta, joka tehtiin Keniassa. Te olette myös nähneet Anne-Maaritin, jolla oli lukihäiriö (dysleksia), parantuneen Suomessa. Luulen, että hän asuu Turussa tai Tampereella, jommassa kummassa noista kaupungeista. Se dysleksinen aivo, se vasen puoli on normaalisti vaurioitunut, ja jos olet syntynyt sillä tavoin, siihen ei ole mitään tieteen alaa parantamaan sitä, siihen ei ole olemassa mitään leikkausta. Voitte nähdä, että hän pystyy lukemaan nyt. Yli viisikymppisenä, noin 54-vuotiaana, hän pystyy nyt lukemaan. HERRA ennalleen asetti laittaen uudet aivot.

Joten rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, selkäydinvammat parantuvat, syövät parantuvat, kasvaimet, lepra, HIV. Te olette nähneet kaikki nämä, ne ihmeet ja merkit. Nämä ovat sen Jälkimmäisen vierailun merkkejä. Sitten sanoin, kuinka paljon suurempi onkaan tämä taso, tämän Herätyksen korkeammalle tasolle nouseminen nyt, kun HERRA on nyt päättänyt elvyttää sielun, Sanan Herätys. Tämä ympärimatkaaminen, jossa HERRA vie minua ympäriinsä, joka alkoi Nairobin keskuspuistosta, kaupungista, kaupungin keskustasta, ja sitten nyt liikkuen Thikan teollisuuskaupunkiin, tämä ympärimatkaaminen, ja tuo suuri Kokous, tämä ympärimatkaaminen saarnaten Sanaa, saarnaten Sanaa, avaten Sanaa ja saarnaten Sanaa ja puhuen KRSITUKSEN pelastuksesta ja puhuen MESSIAAN tulemuksesta, valmistaen sielun, valmistaen ihmisten sydämet.

Kuinka paljon väkevämpi onkaan silloin tämä Herätys, tämän olen sanonut, niiden ihmeiden jälkeen; Kirkkaus tullen alas Taivaasta, loistaen Heidän yllensä, ja Profetia siitä oli annettu. ISÄ JUMALA Itse laskeutui Heidän ylleen. Kaikkien näiden asioiden jälkeen, siunatut ihmiset, käskien Sadetta tulemaan alas Taivaasta, ja se tuli alas välittömästi; käskien Tulta, Elian Tulta tulemaan alas Taivaasta, ja se tuli alas välittömästi, puhdistamaan sielut, polttamaan ja puhdistamaan pois ne epäpuhtaudet, uudelleen asettamaan ihmisen sielun linjaan takaisin JUMALAN kuvaksi ja kaltaisuuteen.  

Kuinka paljon voimallisempi se onkaan nyt, kun tämä uudelleen linjaan asettaminen tapahtuu Sanassa. Sanaa avataan nyt, jotta sielut parantuvat nyt. Nyt on meneillään hengellinen parantuminen, ja heidän valmistamisensa JUMALAN Loisteliaan kirkasta Valtakuntaa varten, mennen kaupungista kaupunkiin julistaen MESSIAAN Loisteliasta tulemusta, valmistaen tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Ja lähettäen sen maailmanlaajuisesti, antaen joka-ikiselle ihmiselle maailmassa samansuuruisen perustan, samansuuruisen mahdollisuuden valmistautua KUNINKAAN Loisteliasta tulemusta varten. Ja luin Psalmin 85. Psalmissa 85:6, Hän Sanoo:

6 Etkö virvoita meitä eloon jälleen, että sinun kansasi iloitsisi sinussa? (1933/38)

Hän kysyy. New American Standard -käännös sanoo:

Etkö sinä itse virvoittaisi meitä jälleen, jotta kansasi iloitsisi sinussa.

Kysyen uudestaan. Amplified -käännös sanoo:

Etkö sinä virvoittaisi meitä jälleen, jotta kansasi voisi iloita Sinussa?

6 Kunpa jälleen kääntyisit puoleemme ja virvoittaisit meidät, niin kansasi saisi iloita sinusta. (1992)

Päätän jälleen Kuningas Jaakon -käännöksellä. Psalmi 85:6, sanoen:

Etkö virvoittaisi meitä eloon jälleen, jotta sinun kansasi iloitsisi sinussa?

Ja sitten tuon keskustelun sisällä, joka tapahtui eilen, rakkaat ihmiset, voitte nähdä aivan kuin kansakunnat, tämä on se, mitä kansakunnat huutavat tietysti nyt; joka-ikinen seurakunta, joka-ikinen maa, joka-ikinen tämän maailman kansa, jokainen ihminen huutaa, että heidät virvoitettaisiin. Sillä he voivat nähdä, että MESSIAAN tulemus on tullut lähelle. Ja tulee olla jonkinlainen vedenjakajamuutos, jonkinlainen astronominen muutos, jotta olisi olennaisia voittoja ja muutos, muuttuminen.  

Mutta näet hyvin selvästi, jälleen sen saman keskustelun sisällä, kun lentokone meni ylöspäin, kun lentokone meni ylöspäin siinä keskustelussa eilen, silloin ISÄ Puhui, ISÄ Puhui ja Sanoi: Katso, se oli todella vanha lentokone, mutta kun astuit sinne ohjaamoon, niin ohjaamosta tuli elektroninen, siitä tuli nyt uusi. ISÄ Puhui. Tämä on se, mitä paljastan teille. Sanon, että tämä on nyt mahtavaa aikaa maailman kansakunnille. Sillä Hän Sanoo, että Hän Puhuu seurakunnalle hyvin selvin termein MESSIAAN tulemuksesta. Ja näette Johanneksen evankeliumissa 3:7, Hän sanoo:

7 Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.

Halleluja! Ja tämä on sen jälkeen, kun JEESUS Sanoi vastasi ja Sanoi hänelle:

"Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan, (JAHVEN Valtakuntaan).

Ja jakeessa 7, Hän Sanoo kauniisti:

7 Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.

Ja sitten kun Hän menee Efesolaiskirjeen jakeeseen 2:5, Hän Sanoo:

5 on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa-armosta te olette pelastetut- (1933/38)

Uudestaan, Efe. 2:5, haluan toistaa jälleen, Hän Sanoo:

5 että hän teki meidät, rikkomustemme tähden kuolleet, eläviksi Kristuksen kanssa. Armosta teidät on pelastettu. (1992)

Ja Amplified -käännös sanoo, Efe. 2:5:

Jopa silloin kun me olimme kuolleet omiin vikoihimme ja rikoksiimme ja rikkomuksiimme, Hän herätti meidät eläviksi yhdessä Kristuksen kanssa, yhteydessä ja liitossa Hänen kanssaan, Hän antoi meille Kristuksen oman elämän, saman elämän, jolla Hän nopeutti Häntä -sillä se on armosta, Hänen mielisuosiostaan ja laupeudestaan, jota te ette ansainneet, jonka kautta te olette pelastetut, vapautetut tuomiosta, ja tehdyt osallisiksi Kristuksen pelastuksesta-

Kuinka voimallista, rakkaat ihmiset! Nostan teille esiin näitä Raamatun jakeita tässä, sen nopeuttamisen tähden. Te voitte nähdä ne epäpuhtaudet ja sen rappion siinä lentokoneessa. Se lentokone oli ruostunut, täynnä epäpuhtautta, rappeutunut, ruohoa oli kasvanut sen ympärille. Ja sitten Hän Sanoi, että Hänen armostaan Hän on nyt nopeuttanut, tarkoittaen, Hän on elvyttänyt. Ja sanoin teille, että hepreaksi, Chayah, seurakunnan herättäminen, Herätys, tarkoittaa ennalleen asettamista takaisin sen vanhalle paikalle, ennallistaen, tehden sen nyt terveeksi HERRAN hengen voimasta, elvyttäen, tuoden takaisin elämään, tehden takaisin eläväksi HERRAN Hengen voimasta. Hän Sanoo, että jopa silloin kun seurakunta, kun seurakunta oli tempautuneena moniin rikoksiin, vikoihin, rikkomuksiin heidän syntiensä tähden, ja kuolleina synnissä, Hän Sanoo, että nyt on käynnissä uskovien sydämien ja sielujen nopeuttaminen.

HERRAN Henki levittää JUMALAN Missiota, HERRAN suunnitelmaa juuri nyt maailmassa valmistaen Loisteliaan kirkkaan seurakunnan MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, vakiinnuttaakseen ihmisen sielun parantumisen, ihmisten sielujen elvyttämisen, jotta kaikille ihmisille, kaikille kansakunnille, kaikille kansoille voitaisiin antaa mahdollisuus, on se sitten nettiradion kautta, on se sitten nettistreemauksen kautta. Mikä onkaan se tapa, niin voit vastaanottaa JEHOVA ELOHIMIN Sanoman ja Ohjeistuksen, kun Hän Sanoo: Tehkää parannus! Ja kääntykää pois synnistä! Ja vastaanottakaa JEESUS KRISTUS, ja olkaa pestyt PYHÄLLÄ HENGELLÄ. Olkaa kastetut vedessä, ja olkaa täysin kastettuina PYHÄN HENGEN voitelusta, kastettuina Tulella, ja voideltuina HERRAN Hengellä. Ja valmistakaa tie HERRALLE. Joka-ikinen sielu maailmassa voi vastata siihen Ääneen ja valmistautua iankaikkisuutta varten. Sillä Hän Sanoo:

Jopa silloin kun me olimme kuolleet omiin vikoihimme ja rikoksiimme - niihin epäpuhtauksiin, siihen lentokoneen ruosteeseen. Hän Puhuu siitä ruohosta, joka kasvaa sen ympärillä. Sen renkaat on asetettu kivien päälle, sillä ei ole enää renkaita, - Hän teki meidät eläviksi jälleen yhdessä Kristuksen kanssa, yhteydessä ja liitossa Hänen kanssaan, Hän antoi meille Kristuksen Itsensä oman elämän, saman elämän, jolla Hän nopeutti Häntä -sillä se on armosta, Hänen mielisuosiostaan, Hänen laupeudestaan, jota te ette ansainneet, jonka kautta te olette pelastetut, vapautetut tuomiosta, ja tehdyt osallisiksi iankaikkisesta Kirkkaudesta, Kristuksen pelastuksesta-

Joten rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Olen nyt paljastanut hiukan enemmän siitä keskustelusta. Ja muistakaa, että lentokone lensi pystysuorassa, sitten heräsin. Tuo lentokone ei palannut maailmaan, tuo lentokone ei laskeutunut takaisin maailmaan. Joten valmistakaa tie. Olkoon korvanne ympärileikatut, jotta voisitte kuulla, mitä HERRAN Henki Sanoo kansakunnille ja seurakunnalle.

Tehkää parannus! Kääntykää pois synnistä! Seksuaalisynnistä, moraalittomuudesta, alastomuudesta, tästä naisten moraalittomasta pukeutumisesta länsimaissa, postmodernismista, modernismista pelastuksessa. Hän Sanoo, kääntykää pois kaikenlaisista valheista ja synnistä. Olkaa vanhurskaat ja pyhät. MESSIAS on tulossa. Aika on lopussa.

Uudestaan, tuossa Kokouksessa, HERRA vei minut Kokoukseen Thikassa, ja Hän näytti minulle tämän ihanan Herätyksen, joka on tulossa. Ja Hän Sanoo, että tämä sielun Herätys koskee sisälle pääsyä ikuisuuteen. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom, todah rabah. MESSIAS on tulossa, valmistakaa HERRALLE tie. Olkaa pyhät ja olkaa vanhurskaat. Omatkaa nollatoleranssi synnille, siunatut ihmiset. JUMALAN Valtakunta on lähellä, ja olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Shalom todah, todah todah, todah rabah.

(www.jesusislordradio.info)

Seuraa Thikan loisteliasta Sunnuntaikokousta LIVE-lähetyksenä! Lisätietoa: www.repentfinland.fi

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia