20.12.2021 PROFETIA TULEVASTA MASSIIVISESTA PARANTUMISVOITELUSTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä aamuna, siunatut ihmiset. Tiedän, että tänä hetkenä kaikki ovat nyt kuulolla, virittäen itsensä ja keskittyen Menengai 4:seen. Kaikki systeemit liikkuvat nyt Menengai 4:seen, jokainen, joka-ikinen ihminen, ihmiset, jotka matkustavat ulkomailta, ovat keskittyneet Menengai 4:seen. HERRA KAIKKIVALTIAS on Puhunut kanssani näiden olosuhteiden alla jälleen tänään. Kaikki keskittyvät Menengai 4:seen, siihen suureen Vierailuun, jonka HERRA on luvannut Menengailla.

Sitten tänään HERRA on Puhunut ja Hän on näyttänyt minulle ramman. Hän toi ramman luokseni, ramman, joka on ryöminyt. Voitte jopa nähdä, kuinka polvet ovat vaurioituneet, sillä hän on ryöminyt syntymästään saakka. Ei ole mitään, mitä kukaan voi tehdä tai lääketiede voi tehdä. Sitten, kun Hän toi ramman luokseni, silloin HERRAN Kirkkaus kosketti rampaa ja rampa nousi ylös ja alkoi kävellä. On siis rampa. Rammat jatkavat kävelemistään ennen kuin pääsemme Menengaille. Puhumme jo 108 rammasta, jotka ovat kävelleet juuri nyt, jos lisäätte ne kaksi, jotka kävelivät eilen. Tämä on siis todella todella suurta aikaa seurakunnan historiassa.

Mutta uudestaan, HERRA KAIKKIVALTIAS tulee nostamaan enemmän rampoja, kun odotamme Menengai 4:sen päivämäärää, ja HERRA on jo nostanut minut ylös pilvien yläpuolelle ja sitten näyttänyt minulle Kokouspaikan Menengai 4:sella. Sitten Hän Sanoi ääneen: "He tulevat kohtaamaan HERRAN siellä". Se tulee siis olemaan todella valtava Vierailu Menengai 4:sella, mutta siinä prosessissa, valmistaen ja ladaten Hänen Palvelijoitaan, superladaten heitä tuota todella monumentaalista Vierailua varten maailman historiassa, niin HERRA KAIKKIVALTIAS on Puhunut kanssani jälleen tänään, ja tässä keskustelussa Hän on näyttänyt minulle ramman, jonka Hän tulee nostamaan vielä tämän hetken ja Menengai 4:sen välillä.

Menengai 4, tulee olemaan todella suuri, mutta voitte huomata, että tämä on mahtavaa. Tämä on mahtava Voitelu, mahtava Kirkkaus, mahtava Vierailu, Jälkimmäinen Vierailu, josta Raamattu puhui. Raamattu ei antanut kuvausta, miten se esittäytyisi, sen mekanismia, eikä määritellyt, kuinka tämä Voitelu tulisi tulemaan esille, mutta tämä on nyt oppimiskäyrä, että HERRA KAIKKIVALTIAS, KAIKKIALLE NÄKEVÄ ISRAELIN JUMALA, VOIMALLISIN, HIRVITTÄVIN ISRAELIN JUMALA Hän Tuomitsee kansakuntia koronaviruksella, ja silti tällä toisella puolella Hän Puhuu armosta ja laupeudesta ja myötätunnosta ja parantumisesta ja rakkaudesta.

Rampa tulee kävelemään tässä maassa. Rampa tulee kävelemään tämän hetken ja Menengai 4:sen välillä. Voitte siis kuvitella sen jälkeen kun olen nähnyt, kuinka HERRA on esitellyt minulle Hänen Kaksi Profeettaansa. Näin, kun olen istumassa, sidoin, pidin ylläni valkoisia vaatteita Parantumiskokousta varten ja upouusia kenkiä Parantumiskokousta varten, sitten sidoin nyt, istuin ja sidoin kengännauhoja, ja se Kirkkaus, joka tuli ulos kengistä pystyi menemään yli 100 metrin säteellä kaikkialle ympärilleni siellä, missä istun. Tarkoittaen siis, että tulee olemaan myrsky. JAHVEN Kaksi Profeettaa tulevat kirjaimellisesti kävelemään sisälle; nuo ovat nyt HERRAN pyhät jalat, JAHVEN ITSENSÄ pyhät jalat tulevat kävelemään sisälle Menengai 4 Parantumiskokoukseen Kokouskentälle.

Tiedän, että aikaisemmin, kun kävelin Kokoukseen, niin jotkut kuurot ihmiset kuulivat aivan kuin ukkosen, aivan kuin ukkostaisi, ukkonen tapahtui, ja he parantuivat, joten he pystyivät kuulemaan ensimmäistä kertaa, mutta tällä kertaa voitte kuvitella, kun HERRA tulee viimein kävelemään sisälle Hänen Kahden Profeettansa kanssa Kokouskentälle Menengai 4:sella. Voitte kuvitella, mitä tulee tapahtumaan, sillä olen nähnyt sen Kirkkauden. HERRA näytti minulle, että Hänen Palvelijansa ovat valmiina ja eivät malta odottaa mennä. Hän on vapauttamaisillaan heidät, sitoen kenkiä, loisteliaan Kirkkaita kenkiä. Voitte siis kuvitella tuon päivän, kun JAHVEN Kaksi Profeetta kävelevät Menengai 4 kentälle.

 

Se tulee olemaan uskomaton kaaos. Rampoja täällä, kaksi rampaa vieressäni täällä, toinen kolmas tällä puolella. Seitsemän rampaa, ihmisiä juhlii toisella puolella, pyörätuoleja kannetaan, kainalosauvoja, joitakin ihmisiä kierii maaperässä, heidän äitinsä eivät pysty syntetisoimaan, eivät pysty prosessoimaan tätä, kierien maaperässä, parkuen, huutaen, itkien iloa. Rammat kävelevät ja huutavat ja juhlivat ja nauravat. Se tulee olemaan suuri tilanne.

Sokeat silmät avautuvat, kuurot korvat avautuvat, mykät puhuvat, halvaantuneet parantuvat. HERRA tulee parantamaan kaikenlaisia haavaumia, kroonisia tiloja, kasvaimet häviävät aivoissa, kasvaimet häviävät ruumiissa, sydänsairauksia parantuu, ihmisiä, joille kerrottiin, että he tarvitsevat leikkauksen, heitä tullaan korjaamaan, verisairauksia, leukemia, diabetes, korkea verenpaine, mikä tahansa tilanne onkaan auringon alla.

Mutta sillä aikaa tämän hetken ja tuon hetken välillä, tämän hetken ja Menengai 4:sen välillä, HERRA on Puhunut kanssani, että Hän tulee nostamaan enemmän rampoja, ja puhumme jo 108 rammasta, jotka ovat kävelleet, ennen kuin HERRA tuo minut Menengai 4:selle. Hän on sanonut, että Hän lisää jälleen, ja olen nähnyt tämän ramman, joka ryömii kahden jalan kanssa, jotka ovat kuin puuta, mutta hänen polvensa ovat kuluneet, ryömien maaperässä, ja hän tulee nousemaan ylös. Hän tulee siis nostamaan enemmän rampoja tämän hetken ja Menengai 4:sen välillä. Kuinka mahtava rakkauden ja kunnian ja myötätunnon ja armon ja laupeuden ja anteeksiannon mielenlaatu, jota HERRA osoittaa tätä kansakuntaa kohtaan.

Kaikki systeemit ovat siis liikkeellä Menengai 4:selle. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan kalenterissa, seurakunnan historiassa, jolloin HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, kun Hän lupaa Hänen Raamatussaan, ja Hän kirjoittaa sen ylös sinne, ja kun otatte huomioon, milloin Raamattu kirjoitettiin, kuinka monta vuotta taaksepäin, ja Hän lupaa Raamatussaan, että Hän tulee lähettämään Sanansaattajat, ja sitten aika tulee, ajan täyteys, nimetty aika koittaa, ja silloin nuo Sanansaattajat ilmestyvät fyysisessä muodossa, joiden kanssa voitte puhua, voitte kuulla heidän Äänensä radiossa, silloin se ei ole mikään vitsi. Tämä ei ole pieni asia Taivaan sisällä. Tämä ei ole pientä JUMALAN Valtakunnassa.

Sen tähden näette tämän valtavan peljättävän Voitelun, joka on meneillään nyt. Heidät on Kirkastettu, Kirkastettu JUMALAN Valtaistuimen edessä, ja HERRA on Kirkastanut heidät täällä maailmassa, jotta Hän voisi todistaa teille, että kyllä, totisesti, he ovat ne ainoat Kaksi Profeettaa, jotka on Kirkastettu koko JAHVEN Valtakunnassa. Toinen, joka on Kirkastettu, on HERRA ITSE, KUNINGAS ITSE. Tämä on siis todella valtavaa aikaa. Tämän hetken ja Menengai 4:sen välillä lisää rampoja tullaan nostamaan, lisää sokeita tulee näkemään, lisää parantumisia tulee tapahtumaan maassa. Tämä on siis mahtavaa aikaa.

He, jotka ovat Piispoja tai Pastoreita, jos teillä on mitään sairauksia, johon otatte lääkitystä, niin tämä on myös hetkenne varmistaa, että kaikki päättyy Menengai 4.seen, että tulette ulos puhtaina, täysin puhtaina; ei enää diabetesta, ei enää korkeaa verenpainetta, ei enää sydänsairauksia, ei enää aivokasvaimia, ei enää sydän-mitä. Kaikki tullaan parantamaan, sillä se tulee olemaan massiivinen massiivinen Vierailu. HERRAN Peljättävimpien Profeettojen paljastaminen, heidän, jotka tämän aikakauden lopussa, he tulevat tuomaan alas, he tulevat tuhoamaan maailman. Tämä on siis hetki todella vastaanottaa armo.

MESSIAS on siis tulossa. He, jotka ovat viisaita, tulevat aina valmistautumaan. He tulevat valmistautumaan vanhurskaudessa, vastaanottamaan JEESUKSEN ja olemaan pyhät, ja valmistautumaan JUMALAN Valtakuntaa varten, mutta JUMALA on suvereeni, JUMALA on väkevä, ja Hänen suvereeniudessaan Hän on valinnut nostaa lisää rampoja tämän hetken ja Menengai 4:sen välissä. Tulette siis ihmettelemään, mitä tuleekaan tapahtumaan Menengailla.

Sitoen kenkiä, loisteliaan Kirkkaita kenkiä, valmiina, toisin sanoen, HERRA Sanoo, että olen valmis vapauttamaan heidät. Olen valmis vapauttamaan Profeettani myrskyämään. Olen valmis vapauttamaan heidät menemään edellä ja myrskyämään ja myrskyämään Kokouksen, menemään kohtaamaan ihmiset vihdoinkin kasvoista kasvoihin. He ovat olleet Nairobissa pitkän aikaa, mutta tämän hetken ja tuon hetken välillä, Hän tulee nostamaan ylös lisää rampoja. Tämä on mahtavaa. Kaikkien tässä maassa tulee nyt olla uudestisyntyneitä, vastaanottaa JEESUS ja vaeltaa pyhyydessä ja valmistautua JUMALAN Valtakunnan tulemusta varten. Kiitos.

(Profetia 20.12.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia