20.1.2022 HERRAN PROFETIA: PARANTUMISET JATKUVAT YHÄ KENIASSA JA MAAILMANLAAJUISESTI

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani, ja HERRA, näin Hänen Kätensä leikkaavan kimpun Elämän puun Lehtiä, ja Hän leikkasi valtavan suuren kimpun ja asetti sen käteeni, joten HERRA on antanut minulle Elämän puun Lehtiä. Tämä tarkoittaa, että HERRA on vieläkin halukas ja aikoo parantaa monia monia ihmisiä. Tämä on toinen kerta kahden päivän aikana, jolloin HERRA tekee tämän. HERRA siis Sanoo tässä, että Parantumiskokous tulee jatkumaan. Tulee olemaan todella todella massiivinen parantuminen kaikkialla halki tämän maan ja maailmanlaajuisesti, heille, jotka ovat kytkettynä ja kuulolla.

Uudestaan, HERRA KAIKKIVALTIAS on tänään antanut minulle Elämän puun Lehtiä. Tämä tarkoittaa, että HERRA Sanoo, että JEESUKSEN Veri tulee jatkamaan virtaamistaan, JEESUKSEN valtava Veri. JEESUKSEN väkevä Veri tulee jatkamaan virtaamistaan, siunatut ihmiset. Tiedän, että tässä viime Parantumiskokouksessa Menengai 4:sella, jota emme ole vielä aloittaneet juhlimaan - se alkaa huomenna Radiossa - tiedän, että ihmisiä parantui Norsunluurannikolla, luulen, että joitakin sokeita ihmisiä näki, ja niin edelleen, joten tämä julistus HERRAN parantumisesta, joka on tulossa, Voitelu, joka tulee vierailemaan seurakunnassa, tulee vierailemaan seurakunnassa, ei ainoastaan tässä maassa, vaan myös ulkomailla. 

Näette siis monien rampojen nousevan ylös ja kävelevän tässä maassa. Näette sokeiden silmien avautuvan tässä maassa. Näette kuurojen korvien avautuvan tässä maassa. Näette mykkien puhuvan tässä maassa. Näette ontuvia jalkoja venytettävän ja niiden pidentyvän, kolumneja lisättävän ja sitten vahvistettavan ja käännettävän, jotta ne astuvat alas tässä maassa. Näette kaikkien sairauksien auringon alla parantuvan JEESUKSEN Veren voiman kautta, ja saman näette tapahtuvan halki kaikkien muiden kansakuntien, heille, jotka ovat kuulolla ja heille, jotka seuraavat Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyötä. 

Tiedän, että isännöimme vieläkin vieraita. Isännöimme vieläkin vieraita tässä maassa. Sunnuntaihin mennessä olemme jääneet noin 40 vanhemman seurakunnan johtajan kanssa kaikkialta maailmasta. Isännöimme siis vielä suurta määrää vieraita tässä kaupungissa, tässä maassa. Sen tähden emme ole vielä päällä täydessä vauhdissa, mutta HERRA on Puhunut jatkuvan parantumisen, ja näette kieleni Sanat, mitä ne ovat tehneet Tongalle ja Tyynellemerelle, kun sanoin, että se on kansakunta, jossa on vaaleaihoisia ihmisiä. Vaaleaihoinen normaalisti tarkoittaa, että he eivät ole valkoisia, he eivät ole mustia, joten ihmeellistä, sanatarkasti ihmeellistä. 

Uudestaan, MESSIAS on tulossa. Tämä on se syy, miksi HERRA tekee kaiken tämän. KUNINGAS on tulossa. Kaikki ihmiset vastaanottakoot JEESUKSEN ja olkoot uudestisyntyneitä ja olkoot pyhiä. Kiitos. Kiitos todella. 

(Profetia 20.1.2022 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)   

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia