19.6.2019 PROFETIA: KAKSI HERRAN VALTAVAA PROFEETTAA LYÖVÄT MAATA TODELLA HISTORIALLISELLA KUIVUUDELLA JA NÄLÄNHÄDÄLLÄ - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Ja todella valtavassa keskustelussa HERRA, Hän on pyytänyt minua langettamaan Tuomion, Puhumaan HERRAN Tuomion. Ja sen jälkeen, kun Puhuin tämän HERRAN Tuomion maailman kansakuntien ylle, silloin näen historiallisen nälänhädän, historiallisen kuivuuden, jonka kaltaista en ole koskaan ennen nähnyt, ja jollainen ei ole varmaan koskaan vieraillut maailmassa, iskevän maailman kansakuntiin. On siis todella todella shokeeraava historiallinen kuivuus, joka on tulossa maailmaan, ja historiallinen nälänhätä. Se on niin historiallinen, että näen maan, näen maan maailmassa täysin kuivana. Ei edes yhtäkään lehteä. Joten tämä tulee olemaan todella shokeeraava historiallinen nälänhätä. Ja en näe ihmisiä. Joten se tulee tuhoamaan ihmisiä.
 
Uudestaan, HERRA JEHOVA JAHVE, Taivaan Väkevä JUMALA, on käskenyt minua langettamaan Tuomion maailman kansakuntien ylle, heidän välinpitämättömyytensä, heidän tottelemattomuutensa tähden ja heidän epäonnistumisensa tähden kiinnittämään huomiota HERRAN tämän hetkiseen Vierailuun, joka on meneillään. Ja tämä Tuomio, kun langetin sen, silloin näin historiallisen kuivuuden ja nälänhädän iskevän maailmaan. Se on niin historiallinen, että en ole koskaan nähnyt mitään sen kaltaista tapahtuvan maailmassa. Ei tule olemaan ollenkaan sadetta, ei tule olemaan ollenkaan kastetta koko tuona aikana. Eikä tule olemaan yhtään satoa, yhtäkään lehteä maassa. HERRA on tehnyt tämän tänä hetkenä.
 
Ja en tiedä tarkkaa aikaa, jolloin tämä tulee tapahtumaan, tuleeko se tapahtumaan tämän aikakauden aikana, ennen kuin seurakunta on otettu pois. Vai tuleeko se tapahtumaan Suuren Ahdistuksen aikakaudessa, kun seurakunta on silloin otettu, otettu pois maailmasta ja otettu Taivaaseen. Joten tämä on se, mitä HERRA on Sanonut tänään. Ja luen juuri nyt Aamoksen kirjasta 8:11, Hän Sanoo:
 
"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän."
 
Ja jakeessa 12, Hän Sanoo:
 
"Silloin he hoippuvat merestä mereen, pohjoisesta itään; he samoavat etsien Herran sanaa, mutta eivät löydä."
 
Joten HERRA JEHOVA on pyytänyt Hänen Kahta Peljättävintä Profeettaansa astumaan eteenpäin ja iskemään maata historiallisella Tuomiolla, HERRAN Tuomiolla. Ja kun astuin eteenpäin ja iskin maata HERRA Tuomiolla, aivan kuten minun oli käsketty, aivan kuten JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE oli minua käskenyt, silloin historiallinen nälänhätä ja kuivuus iski maailmaan. Se on niin historiallinen, että ei ole ollenkaan sadetta. Taivaat ovat täysin suljettuina. Ja ei ole ollenkaan vettä, ei sadetta, ei kastetta, ei sademäärää. Ja maaperästä tulee täysin kuiva, ei ole edes yhtäkään lehteä.
 
Ja sitten näen niiden Kahden kaikista Peljättävimmän Profeetan massiivisen palvelustyön tulevan todella massiiviseksi, vaeltaen ympäri maailman kansakuntia tämän pahaenteisen Tuomion, tämän valtavan Tuomion aikana. Nyt, olemme lukeneet Aamoksen kirjan luvusta 8:11-12, jossa HERRA Sanoi, että Hän tulee lähettämään ainutlaatuisen, oudon nälänhädän maailmaan. Ei tavallista nälänhätää ruoasta tai vedestä, veden janosta. Mutta Hän Puhuu HERRAN Sanojen kuivuudesta, nälänhädästä.
 
Joten tämä Profetia, jonka HERRA on antanut, tämä Tuomio, jonka Hän on antanut, on kaksiosainen, se on kaksitasoinen. Sillä teillä on fyysinen nälänhätä, joka tulee tapahtumaan maailmassa, fyysinen kuivuus ja nälänhätä. Ja sitten hengellinen kuivuus ja nälänhätä, joka tulee myös iskemään maailmaan. Ja fyysinen nälänhätä on tuhoisa, kyllä, mutta hengellinen nälänhätä on paljon enemmän tuhoisampi ja tekee enemmän hävitystä, kuin fyysinen nälänhätä. Sillä hengellinen kuivuus ja nälänhätä pääasiassa tuhoaa sielun ikuisesti. Fyysisessä kuivuudessa voit mahdollisesti sanoa, että ihmiset vastaanottavat HERRAN ja ovat uudestisyntyneitä.
 
Mutta kaikki tämä tapahtuu, koska he ovat kieltäytyneet kuuntelemasta HERRAN Sanoja, kuuntelemasta HERRAN ohjeistusta. Ja uudestaan, en tiedä, tapahtuuko tämä ennen kuin ylöstempaus on tapahtunut, vai tapahtuuko se ylöstempauksen jälkeen. Samalla tavoin, kuin ydinsota, joka on tulossa Iraniin. Se Profetia, jonka annoin, jos muistan oikein, 27. syyskuuta vuonna 2005. Kun olin Mbeyassa Tansaniassa, HERRA Puhui kanssani silloin, ja jatkoi myös Puhumista, kun tulin takaisin Keniaan. Ydinsota. Kaksi ydinohjusta, joiden näen tulevan ja iskevän ydinvoimalaan vuoren juurella autiomaassa. On ydinvoimala, ja luulen, että se on ehkä Natans ydinvoimakeskus Iranissa, joka sijaitsee vuoren juurella autiomaassa.
 
Ja näen ne kaksi ydinohjusta, jotka tulevat, ja niiden perät, niiden perät ovat kuparia, ja ne pyörivät vastapäivään, kun ne on ammuttu. Ja sitten ne iskevät ydinvoimalaan Iranissa, vuoren juurella autiomaassa. Ja se räjähtää valtavimman tulen kanssa. En ole koskaan nähnyt sen kaltaista tulta, maailma ei ole koskaan nähnyt sen kaltaista tulta. Joten se tulee valtavan suureksi liekiksi, ja siellä on sellaisia pieniä pieniä pieniä liekkejä sen suuren liekin sisällä. Ja se liekki menee melkein niin kauas, missä taivas on, ja niin kauas kuin itä on lännestä. Se tulee olemaan shokeeraava sota. Ja ne olivat ne pienet liekit, jotka saivat minut ymmärtämään, että se tulee olemaan ydinsota.
 
Ja sanoin 27. syyskuuta 2005 asti, että en tiedä, tuleeko tuo sota tapahtumaan ylöstempauksen jälkeen, ylöstempauksen jälkeisiä tapahtumia, vai tapahtuuko tuo sota tänä aikana. Mutta voitte nähdä, että vuodesta 2005 tähän hetkeen saakka, tuota sotaa ei ole vielä tapahtunut. Mahdollisesti on liikehdintää kohti sotaa nyt. Mutta aivan kuten sanoin, en tiennyt, milloin tuo Profetia tulisi toteutumaan. Sama asia tässä tänään. En tiedä, tuleeko tämä nälänhätä, tämä kuivuus, Taivaiden sulkeminen, jonka olen tehnyt tänään, yksinkertaisesti perustuen kieleni Sanoihin: olen sulkenut taivaat maan yltä. En tiedä, tapahtuuko tämä Suuren Ahdistuksen ajassa 3,5 vuoden ajan, vai tapahtuuko tämä, ennen kuin seurakunta on otettu ylös paratiisiin Taivaassa.
 
Mutta tämän tulisi olla todella tärkeä opetus kansakunnille, että ihmisten tulisi tehdä parannus, ja olla vanhurskaat ja olla pyhät. Ja vastaanottaa JEESUS KRISTUS HERRAKSEEN Ja Vapahtajakseen. Ja olla valmiit JUMLANA loisteliaan kirkasta Valtakuntaa varten. JUMALAN Sanojen kuuntelemisen nälänhätä on myös todella hirvittävä nälänhätä. Niin paljon, kuinka paha fyysinen nälänhätä onkin, mutta tämä voi olla pahempi; hengellinen nälänhätä.
 
Sillä näet myös siinä samassa aikakaudessa, kun seurakunta on otettu pois, silloin ainoastaan ne Kaksi HERRAN Profeettaa vaeltavat halki maailman, valkeuden kanssa. Sen tähden Heistä tulee ne Kaksi valoa, ne Lampunjalat, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Sillä vain He välittävät nyt evankeliumia. Ja se on hirvittävää aikaa, kun koko maailma palvoo saatanaa, se on kadoksissa, se on luopumuksessa. Mukaan lukien Ahdistuksen ajan temppelin rakentaminen, luopumustemppelin rakentaminen Jerusalemissa. Antikristuksen ja väärän profeetan toimintaa, jota nämä Kaksi Profeettaa tulevat iskemään vastaan. Ja se tulee olemaan ruhjova taistelu, että et halua olla täällä. En voi jakaa teille yksityiskohtia, koska te tulette olemaan shokissa.
 
Mutta kaikki se, mitä teidän tulee ymmärtää on, että teidän on oltava valmiita kaiken aikaa, kaiken aikaa MESSIAAN kirkasta tulemusta varten. Tämä on epätavallinen kirous, HERRAN Tuomio. Hän Sanoo, MESSIAS on tulossa. Tämä on Hän, josta kirjoitettiin Malakian kirjan luvussa 4, että katso, noina päivinä tulen lähettämään teille Elian, HERRAN Hirvittävän Profeetan, joka tulee ennalleen asettamaan kaiken, joka tulee valmistamaan Tien MESSIAAN kirkasta tulemusta varten, kääntäen sydämet takaisin ISÄN luo, ennen HERRAN päivää, suurta ja peljättävää. Päivää, jolloin HERRA tulee ja lyö kansakuntia, ottaa pois Hänen morsiamensa, ja tuo rangaistuksen maan kamaralle.
 
Joten muistakaa, että me olemme tässä todella kriittisessä ja jännittyneessä ajassa, tässä kynnyshetkessä, jolloin mitä vain voi tapahtua seurakunnalle. On tärkeää, että seurakunta tekee parannuksen, että jokainen ihminen maan päällä hylkää pahuuden ja jumalattomuuden, ja tekee parannuksen. On todella paljon homoseksuaalisuutta maailmassa. On seksuaalista himoa, seksuaalista moraalittomuutta, seksuaalisyntiä, seksuaalista perversiota, pornografiaa. On eksytystä, valheellisuutta, vääriä profeettoja, vääriä evankeliumeja, vääriä evankelistoja saarnaamassa, ja näette heitä kaikkialla TV:ssä johdattaen ihmisiä sivuteille, väittäen, että JUMALA ei olisi pyhä, että kun armo tuli, niin et huolehdi, sinun ei tarvitsisi huolehtia pyhyyden asioista.
 
Ja silti Hepr. 12:14 päättyy sanoen: Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Ja silti Hepr. 6:4-6, on tiukka varoitus, on vakava varoitus, että ette voi väärinkäyttää armoa, ette voi jatkaa vastaanottaen KRISTUKSEN, niin että olette nyt uudestisyntyneitä ja sitten elää vieläkin epäpyhää elämää. Elää elämää, joka on välinpitämätöntä, ja joka ei tottele Liiton lain, Uudenliiton armon peruskäskyä. Hän varoittaa ja Hän Sanoo:   
 
"Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon (tietoon totuudesta, armoon), niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä"
 
Uudestaan, HERRA on käskenyt minua iskemään maata uskomattomalla nälänhädällä, sulkemaan Taivaat maan yltä. Ei tule olemaan ollenkaan sademäärää, ei tule olemaan ollenkaan kastetta, ei tule olemaan ollenkaan sadetta koko tuona aikana. Ja näen, kuinka valtava historiallinen kuivuus iskee maahan. Maaperä tulee punaiseksi, melkein ruskeaksi ja pölyiseksi. Eikä ole yhtäkään lehteä maaperässä. En näe ihmisiä. Sitten näen niiden Kahden Profeetan valetavat halki maailman. Rukoilkaa, että tämä tapahtuisi sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois paratiisiin, JUMALAN Uuteen Jerusalemiin, ylöstempauksen turvaan, Taivaan turvaan. Olkaa niiden siunattujen pyhien luvun mukana, niiden valittujen mukana, jotka olen nähnyt otettavan ylös HERRAN toimesta.
 
Tämä on hetki olla pyhä. MESSIAS on tulossa. Joten kansakunnat tehkööt parannuksen ja valmistautukoot MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan hakemaan pyhän seurakunnan. Se on valtava päivä, se on tilinteon päivä, se on todellisuuden päivä, se on totuuden päivä. Tuona päivänä tulemme tietämään, kuka todella oli uudestisyntynyt, kuka todella oli Hengellä täyttynyt, kuka todella vaelsi pyhyydessä, kuka oli vanhurskas. Sillä epävanhurskaat ja epäpyhät eivät koskaan eivät ikinä tule näkemään minun JUMALANI kirkasta Valtakuntaa.
 
Joten tämä on kutsuhuuto tälle sukupolvelle, joka on nähnyt niin paljon Siunauksia, niin paljon rakkautta, kääntyä pois synnistä, ja olla pyhä. Vastaanottakaa JEESUS ja ottakaa täysi upotuskaste. Vastaanottakaa PYHÄ HENKI ja olkaa kastetut Tulella, joka puhdistaa pois epäpuhtauden, joka sytyttää palamaan pois lihanne syntiset himot. Ja joka uudelleen mukauttaa, luo mukautumisen sinun sielusi ja HERRAN Hengen kanssa. Ja hylkikää syntiä joka hetki. Ja tehkää harkittuja määrätietoisia pyrkimyksiä välttäen pahuutta ja moraalittomuutta, ja eksytystä ja valheita.
 
MESSIAS on tulossa. Siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa. Tämä on Hänen Äänensä, joka huutaa autiomaassa, sanoen, valmistakaa HERRALLE tie, tehkää arolle tasaiset polut meidän JUMALALLEMME. Todah Shalom. Kaikilla teillä, jotka olette kuulolla, olkoon etuoikeus vastaanottaa JEESUS ja olla pyhät. Ja älköön viisautenne koskaan pettäkö teitä tässä asiassa, jotta voisitte nähdä JUMALAN ikuisen loisteliaan kirkkaan Valtakunnan. Todah todah, todah Shalom.   
 
(Profeetta Dr. Owuor 19.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)