19.5.2018 HERRAN PROFETIA: VALTAVA HERRAN VIERAILU JA PARANTUMISIA TULOSSA BARCELONAAN ESPANJAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on Puhunut kanssani Kokouksesta, joka on tulossa Espanjaan. Ja HERRA näytti minulle, että tuossa Kokouksessa tulee olemaan Parantuminen. Siellä tulee olemaan suuri vierailu; olen nähnyt ne Parantumiset. Valtava Parantumiskokouksen, joka tulee tapahtumaan ja valtavat parantumiset. Näen iäkkään ihmisen, joka oli rampa. Näen hänen nousevan ylös ja kävelevän. Hän alkaa kävellä. Ja sitten näen naisen, luulen, että hän on nainen, tyttö tai nainen, jolla on hyvin hyvin laihat jalat. Hän oli rampa ja myös nousee ylös ja kävelee. Ja näen pienen lapsen. Kun se iäkäs mies nousee ylös ja kävelee, kun HERRA vierailee siinä. Silloin näen pienen lapsen kävelevän, seuraavan, seuraavan häntä.
 
Tulee siis olemaan suuri vierailu Espanjassa Barcelonassa. Tulee olemaan vierailu siinä maassa. Tulee olemaa todella suuri HERRAN vierailu siinä maassa. Vanhurskauden Sanoma on tulossa nyt Espanjaan. Ja heille annetaan mahdollisuus kuulla, mitä HERRA Sanoo nyt, koskien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta ja kuinka valmistautua siihen. HERRAN Ohjeistus ja Neuvonanto, kuinka valmistautua MESSIAAN, Kirkkauden KUNINKAAN tulemusta varten.
 
Nyt, tämä on todella kiinnostava aika, todella voimallinen aika seurakunnan historiassa mille vaan maalle, jossa tullaan vierailemaan. Sillä tänä hetkenä HERRA valmistaa kansakuntia. Ja Loisteliaan kirkkaat Portaat on laskettu alas. Ne ovat ylhäällä täällä taivaalla. Ja MESSIAAN tulemus on lähellä. Kaikki tietävät sen nyt. Joten Siunattu on se kansakunta, jossa vieraillaan tämän voimallisen Sanoman kanssa 'Valmistakaa tie' kanssa. Parannuksenteon, uudistuksen, synnistä pois kääntymisen, pyhien täydellistämisen kanssa seurakunnassa. Raamattu lupasi, että tulee olemaan pyhien täydellistäminen, pyhien täydellistäminen tänä aikana. Ja tämä on nyt se hetki, jolloin he voivat tiukentaa kristillistä vaellustaan. He voivat noudattaa PYHÄÄ HENKEÄ, syleillä Häntä auttaen ja helpottaen heitä, jotta he voisivat valmistautua oikein ja oikealla tavalla MESSIAAN tulemusta varten.
 
Tämä on siis siis se Sanoma, joka on tulossa Espanjaan. Sanoma MESSIAAN tulemuksesta, Sanoma vanhurskauteen palaamisesta, Sanoma pyhyyteen palaamisesta seurakunnassa ja Herätyksestä; evankelioida ja voittaa enemmän sieluja, saada enemmän espanjalaisia sieluja takaisin JEESUKSEN luo. Jotta he voisivat nyt valmistautua Ikuisuutta varten Taivaassa. Jos he eivät valmistaudu Ikuisuutta varten Taivaassa, tiedätte, että he tulevat menemään helvettiin. Ja siksi tämä on hyvin hyvin kriittinen hetki, joka tulee vierailemaan Espanjan ihmisten luona, ja erityisesti Barcelonassa. Antakaa ihmisten tulla aina Madridista asti, kaikista muista kaupungeista ja kuulla tämä. Sillä kalenterimme on täpötäynnä. En usko, että tulee olemaan yhtään mahdollisuutta minulle tulla uudelleen Espanjaan pian. Paitsi sen jälkeen Australiaan ja kaikki muut, ja kalenteri on täynnä vuoteen 2020 saakka. Ja enemmän kansakuntia on liitetty mukaan, joten se saattaa olla täynnä vuoteen 2022 saakka.
 
Mutta tämä on todella Prime Time Euroopalle. Pastorit Euroopassa voivat myös tulla kuulemaan, mitä HERRA Sanoo. Ja on mahtava aika, että HERRA voi lähettää eteenpäin tämän kaltaisen tuulenhenkäyksen, tuoreen tuulenhenkäyksen valaen uuden tuulenhenkäyksen, uuden elämän seurakuntaan. Jotta HERRAN Henki voi nyt täydentää seurakunnan, tuoda KRISTUKSEN elämän seurakuntaan, uudelleen vakiinnuttaa Ristin ja Veren evankeliumin. Ja tuoda takaisin pyhän palvonnan, sillä MESSIAS on tulossa! Ja olen todella Siunattu, että HERRA lähettää minut Espanjaan. Olen todella nöyränä, että tämä on se ajankohta, jolloin HERRA kerää kansakunnat yhteen. Jotta he, jotka tulevat kuuntelemaan ja kuulemaan PYHÄN HENGEN Ääntä, HERRAN Ääntä, heidän tulee olemaan JUMALAN Loistelias Valtakunta.
 
HERRA Siunatkoon teitä kaikkia. HERRA Siunatkoon Espanjaa, jotta jopa kun he valmistautuvat, viisaus ei pettäisi heitä. Jotta tämä olisi kultainen mahdollisuus Espanjan ihmisille nähdä se valtavan suuri historiallinen Herätys, jonka Kenia näkee nyt. Kiitos todella paljon. MESSIAS on tulossa. Valmistautukoot kaikki halki maapallon. Tiedän, että HERRA lähettää minut vierailemaan Espanjassa. Jotta Hänen Kirkkautensa voisi vierailla Espanjassa. Jotta HERRAN Henki voisi vierailla Espanjassa. Mutta monet kansakunnat ovat kuulolla. Ja heille täytyy myös antaa sama mahdollisuus tehdä parannus ja olla oikeassa asemassa.
 
Tarkistakaa vain vaelluksenne HERRAN kanssa. Poistakaa ne asiat, jotka muodostavat huokoisuuden kristillisyydessä, luopumuksen, sen lankeemuksen. Tiedättehän, ne asiat, jotka tekevät kompromissin kristillisessä vaelluksessa. Jotta voisit kävellä suorassa ja oikein. Ja ollen vanhurskas ja puhtaudessa, JUMALAN pelossa. Vaella viisaudessa ja pyhyydessä, jota ilman ei kukaan ole näkevä HERRAA. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Shalom.
 
(Profeetta Dr. Owuor, 19.5.2018, Jesus is LORD –radio, www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)