19.3.2019 PROFETIA MASSIIVISESTA HISTORIALLISISESTA SUPER GRAND MEGA KOKOUKSESTA NAIROBIN KESKUSPUISTOSSA

 
Nyt, HERRA on Puhunut kanssani. Tänään HERRA Puhui kanssani aamulla siitä Kokouksesta, joka on tulossa Nairobin Keskuspuistoon. Hyvin hyvin voimallinen Kokous. Nyt tästä Kokouksesta on tullut hyvin hyvin vakava Kokous, koska HERRA nosti minut ylös pilviin. Sitten Hän näytti Kokouksen sieltä. Tästä on tulossa yksi suurimmista Kokouksista ikinä, jota olemme pitäneet Nairobissa täällä. Ja se oli täynnä, tupaten täynnä ihmisiä olkapää olkapäätä vasten. HERRA näytti jälleen minulle tämän Kokouksen, sen Kokouksen, joka on tulossa Keskuspuistoon tänä sunnuntaina. Nyt Taivas on päättänyt, että tämän Kokouksen täytyy tapahtua.
 
Se on massiivinen massiivinen super grand mega Kokous. En usko, että on tämänkaltaista sunnuntaikokousta koskaan pidetty missään maailmassa. Tämä tulee olemaan suurin ja historiallisin ikinä. HERRA nosti minut ylös pilviin ja näytti Kokouksen. Hän kutsui sitä äänellään ja sanoi: ”stadion, katso, kuinka stadion on täynnä!” Se oli tupaten täynnä olkapää olkapäätä vasten. Tukossa. Jos on mitään Kokousta, joka on tapahtunut Nairobissa tässä suuruusluokassa, tämä on se Kokous.
 
Super mega grand historiallinen Sunnuntaikokous, joka on tulossa tänä tulevana sunnuntaina. Super mega loistelias historiallinen Sanakonferenssi sunnuntaina. Tämä on paikka kaikille olla, koska oli aivan kuin koko Kenian kansakunta kokoontui Keskuspuistoon. Se shokeerasi minua hyvin paljon, kun HERRA näytti minulle tämän Kokouksen. Tästä syystä siunatut ihmiset, Herätys on räjähtänyt, valtavan suuri Herätys on räjähtänyt ja Taivas on päättänyt, että tämä on tämän Herätyksen hetki, tälle heräämiselle, ihmisten sielujen uudelleen sytyttämiselle, herättäen ihmisten sielut.
 
Voitte kuvitella, että kun se lähetetään livenä maailmanlaajuisesti netin kautta, kuinka valtavan suuri pyhä kokoontuminen maailmanlaajuisesti. Uudestaan, tänään HERRA vei minut Keskuspuistoon ja olen jo elänyt sunnuntain. Olen elänyt Kokouspäivän. Tämä on super loistelias grand mega historiallinen Sanakonferenssi. Siellä istui vakavasti otettavia ihmisiä, kaikenlaisia ihmisiä, koko kansakunta. Koko kansakunta tulee kokoontumaan. Olen nähnyt heidän kokoontumisensa, HERRAN pyhän kokoontumisen. Aivan kuin kaikki Kenian kulmat laskeutuivat Keskuspuistoon. Ja ylhäältä käsin se oli todella tyrmistyttävä kuva katsella.
 
HERRA on siis päättänyt, että tämän Kokouksen tulee nyt tapahtua. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa, siunatut ihmiset. Ja te, jotka olette monissa kansakunnissa, te voitte aina olla osallisina tästä Kokouksesta. Sillä siinä keskustelussa, joka tulee tapahtumaan tuossa Kokouksessa, sillä on ikuiset seuraamukset. Se tulee muuttamaan seurakunnan elämän ikuisesti, se tulee muuttamaan ihmisen kohtalon ikuisesti ja iankaikkisesti.
 
Ja tiedän että ihmiset järjestävät matkustamista, organisoivat liikkumista, ja niin edelleen. Mutta se Kokous, jonka näin, en ole koskaan nähnyt mitään muuta Kokousta, joka on tämän kaltainen. Valtavan suuri Kokous ylhäältä käsin. Ja HERRA halusi vain näyttää minulle, kuinka täynnä tuo Kokous tulee olemaan. Sillä olen jo elänyt sunnuntain. Hän on nostanut minut ylös pilviin, olen nähnyt tuon Kokouksen ylhäältä käsin. Ja se on shokeeraava Kokous.
 
Lopunajan Herätys, kaikista halutuin ja kaikista luvatuin Lopunajan Herätys on todella puhjennut, siunatut ihmiset. HERRA Siunatkoon teitä, kun tulette. Kun tulette kaikilta eri alueiltanne. HERRA Siunatkoon teitä, kun olette kytkettynä ja kuulolla kaikkialta maailmassa ollen osallisina tästä Kokouksesta.
 
Nämä ovat näiden päivien vierailuja, näiden aikojen vierailuja. Sillä suunnilleen kahden päivän ajan Hän on näyttänyt minulle tuon Kokouksen ja kuinka ihmiset tulisivat syöksymään. Kuinka Hän tulisi esittelemään Hänen Palvelijansa yhdellä puolella ja ihmiset tulisivat syöksymään Heitä kohti. Ja sitten Hän Sanoi, esittele Heidät toisella puolella, ja ihmiset tulivat syöksymään Heitä kohti. Mutta nyt nähdä se koko Kokous ylhäältä käsin, se oli todella shokeeraavaa. Se shokeerasi minua niin paljon. Lopunajan Herätys on täällä, siunatut ihmiset. Te olette todella siunattu sukupolvi, että voitte nähdä tämän. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Valmistetaan tie.
 
JEESUS KRISTUS on tulossa, Hän tulee takaisin pyhää seurakuntaa varten. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, valheista, perversioista, moraalittomuudesta. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Hän on tulossa pyhää seurakuntaa varten; seurakuntaa, jolla on nollatoleranssi luopumukselle, rahan rakkaudelle seurakunnassa, vanhurskasta seurakuntaa, pyhää seurakuntaa varten. JEESUKSEN väkevässä nimessä. Aamen.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 19.3.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia