1.9.2020 PROFETIA: MAANJÄRISTYS TULOSSA KENIAN ITALIALAISELLE RANNIKKOALUEELLE (OSA 2)

Aamen. Siunatut ihmiset, uudestaan, aivan kuten sanoin, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä päivänä, tänään 1. syyskuuta vuonna 2020. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, koskien JUMALAN Tuomiota, joka on tulossa Kenian rannikko osaan. HERRA, Hän vei minut Kenian italialaiseen osaan, jossa italialainen yhteisö asuu. Aivan kuten tiedätte, Lamu on täysin Italia plus Malindi, hiukan Malindia, mutta Hän vei minut Lamun saarelle. 

Sitten Hän näytti minulle valtavan seksuaalisynnin, jota on meneillään siellä, tuon italialaisen osan sisällä Keniassa. Pystyin näkemään paljon italialaisia, jotka asuvat siellä. Sitten HERRA pyysi minua iskemään tuota maata, tuota saarta maanjäristyksellä, iskemään JUMALAN Tuomion heidän ylleen. Kun löin heitä maanjäristyksellä, se oli niin ankara, että se melkein halkaisi koko saaren pois, pois ajelehtien leikaten sen pois Keniasta. 

Uudestaan, kunnes HERRA KAIKKIVALTIAS Sanoi minulle, että se on niin peljättävää, vihasi on niin peljättävää, että melkein halkaisit sen pois Keniasta, valtamereen. Se tulee siis olemaan todella ankara Tuomio seksuaalisynnin takia siellä. MESSIAS on tulossa. Eikö HERRA olekin Puhunut tämän sukupolven kanssa? Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 1.9.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia