1.9.2020 PROFETIA MAANJÄRISTYS TULOSSA KENIAN ITALIALAISELLE RANNIKKOALUEELLE

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA Puhui kanssani todella hyvin peljättävällä tavalla, vain muutama minuutti sitten. HERRA JEHOVA, Väkevä Israelin JUMALA, Hän on Puhunut kanssani hyvin hyvin peljättävällä tavalla, ja kiireessä. HERRA vei minut Kenian rannikkoalueelle ja Hän näytti minulle sen seksuaalisynnin, jota on meneillään siellä, osaan, joka on italialainen. 

Uudestaan, HERRA vei minut italialaiseen osaan Kenian rannikkoaluetta, en tiedä, onko se Malindi vai Lamu, mutta se on saari, se on saari. Minne HERRA vei minut, sen täytyy olla Lamu siellä. HERRA näytti minulle seksuaalisyntiä tuolla alueella. Hän Sanoi: italialainen alue. Sitten HERRA pyysi minua langettamaan Tuomion tuolle Kenian rannikkoalueen osalle, ja todella todella massiivinen maanjäristys tapahtui. 

Uudestaan, HERRA JEHOVA, Israelin Pyhä JUMALA, Hän vei minut Kenian rannikkoalueelle ja Hän Sanoi: Italialainen osa. Olin siellä, näin italialaiset, Puhuin heidän kanssaan. Sitten Hän näyttää tuon iljettävän seksuaalisynnin, jota on meneillään siellä. Sitten HERRA pyysi minua langettamaan Tuomion tuolle paikalle. Kun astuin eteenpäin ja käytin vasenta profeetallista kättäni ja vasenta profeetallista sormea lyömään tuota saarta, silloin todella massiivinen maanjäristys tapahtui tuossa paikassa, todella todella massiivinen, todella kuolettava, tapahtui siellä, todella massiivinen maanjäristys tapahtui tuolla saarella. 

Joten HERRA pyytää parannuksentekoa. Mutta uudestaan, HERRA, vain muutama tunti sitten, ehkä alle kaksi tuntia sitten, tai puolitoista tuntia sitten, HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, Israelin Pyhä JUMALA, Hän tuli ja Puhui kanssani. Sitten Hän vei minut Kenian rannikkoalueelle ja näytti minulle saaren, Hän Sanoi: Tämä on italialainen. Joten saari, se osa, joka on italialainen on normaalisti Malindi, Lamu, Lamu ja Malindi, mutta Lamu on se saari. Sitten Hän näytti minulle kaikkea, mitä siellä tapahtui, iljettävää, uskomatonta seksuaalisyntiä.

Sitten HERRA pyysi minua langettamaan Tuomion ja lyömään heitä. Joten kun langetin Tuomion ja löin heitä, silloin todella massiivinen maanjäristys iski heihin. MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus ja valmistakaa tie! 

Tämä on hän, josta kirjoitettiin Malakian kirjan luvussa 4, että katso, noina viimeisinä päivinä lähetän teille Profeetta Elian. Hän tulee ja ennalleen asettaa kaiken ennen kuin HERRAN päivä se suuri ja peljättävä saapuu. Olen nähnyt massiivisen Tuomion iskevän Kenian rannikkoalueelle seksuaalisynnin tähden. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! MESSIAS on tulossa. Muistakaa, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Uskokaa evankeliumi, vastaanottakaa JEESUS ja kääntykää pois synnistä! 

Seksuaalisynti on erilainen kaikista muista synneistä. Se on syntiä, jota ihminen harjoittaa ja saastuttaa; kun harjoitat tuota syntiä, saastutat oman ruumiisi, PYHÄN HENGEN temppelin. Olen julistanut tänään, että olen lyönyt Lamun saarta ja tuota aluetta, tuota Kenian italialaista rannikkoaluetta, jossa on rehottavaa seksuaalisyntiä, ja tullaan tietämään, että HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN, Israelin Pyhän JUMALAN Suu, on Puhunut. Kiitos. 

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 1.9.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia