19.12.2019 PROFETIA LIITTYEN KISUMUN SANAN RÄJÄHDYS KONFERENSSIIN

HERRA on Puhunut kanssani. Tulee olemaan Kokous Kisumussa. HERRAN Kokous tulee olemaan Kisumussa. Tämä tulee olemaan super grand mega Kokous, Konferenssi, jollaista ei ole koskaan ikinä ennen nähty! Sanan räjähdys. Tämä on osa niitä kansallisia Sanan räjähdys Konferensseja, joita on ollut meneillään tässä maassa. Raamatun tutkimusmatka, valmistaen sielut ja sydämet MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten.

HERRA on jo vienyt minut Kokouskentälle. Olen nähnyt niiden Kahden Profeetan kävelemässä. Kävelimme siellä. Näin jopa ne ihmiset mattojen kanssa kysyvän, että laitoitko laattoja maton alle? He konsultoivat ja kyselivät mitä laittaisivat maton alle tiettyyn paikkaan. Sain sen tarkan sijainnin Alttarin ympärillä. Pystyin näkemään, että he miettivät josko asettaisivat pieniä laattoja punaisen maton alle. Kävelin siellä. Seisoin siellä kuunnellen heitä, kuinka he puhuivat ja kävelin ja kuuntelin toista. Olen kävellyt sillä kentällä. Olen tervehtinyt ihmisiä. He eivät pystyneet kuitenkaan näkemään minua. Näin sen toisen Profeetan kävelevän tuolla puolen. Olen jo vieraillut Kokouskentällä.

Ja ylistäjät ylistivät ja harjoittelivat ja he lauloivat tätä laulua. HERRA antoi minun tietää, että he lauloivat: "Mungu wangu unanitosha" .  Tätä laulua.  Kuitenkin he lauloivat sitä eri tavalla. He lauloivat nopeammin, nopeasti ja sitten HERRA hiljensi heidät äänellään, sanoen, pyydän pysäytä heidät laulamasta tuolla tavoin. Ja toinen niistä Kahdesta Profeetasta astui eteenpäin. Joten astuin esille ja lauloin sen hitaammin. Lauloin sen paljon hitaammin. Mungu wangu we Hosana unanitosha. He lauloivat sen eri tavalla.

HERRA ääneen kuultavalla äänellä huusi ja sanoi: "Pyydä heitä lopettamaan laulamasta sitä sillä tavoin! Pyydä heitä laulamaan se alkuperäisellä tavalla ja hitaammin ja kunniallisemmin." Joten ylistystiimit, jotka olette siellä, tietäkää vain, että HERRA johtaa tuota paikkaa, HERRA kävelee siellä Hänen Kahden Profeettansa kanssa; He kävelevät siellä. Joten varmistakaa, että valmistatte todella hyvin kaikki laulut. Kuten voitte huomata, aikataulu on todella todella tiukka. Se on todella tiukka aikataulu. Saattaa olla, että teillä on hyvin vähän aikaa ylistää niitä lauluja. Joten mieluummin alatte ylistämään niitä todella hyvin nyt, jotta kun tuo päivä saapuu, huomenna varmistakaa, että ylistätte niitä täydellisesti kunnioittaaksenne HERRAA, jotta kun tuo päivä saapuu, silloin ylistätte ne kaksi. Ehkä aloitatte aiemmin, klo 06, ja ylistätte kauemmin. Mutta sinä hetkenä, kun HERRA tuo Hänen Profeettansa sinne, niin huomaatte, että tulee olemaan yksi tai kaksi laulua, ja sitten Konferenssi alkaa. Joten tämä on se, mitä tapahtuu. 

HERRA on jo ohjannut tuon paikan. Hän kävelee siellä Hänen Kahden Profeettansa kanssa. Saatatte ihmetellä ja ajatella, että he ovat vieläkin Nairobissa, mutta me kävelemme siellä. Näin heidän jopa kysyvän: "Miten me laskemme maton, laitammeko laatat? Laitoitteko te ensiksi laatat?" Ja sitten he laittoivat sinne joitakin laattojen palasia, palasia, luulin niiden olevan rikkinäisiä palasia, mutta laattojen palasia ennen kuin he laskivat maton. Puhuin heidän kanssaan. Ja näin sen toisen Profeetan puhuvan sen toisen kanssa ja liikkuvan, me liikuimme kaikkialla. Olen kävellyt siellä, ja jatkamme kävellen siellä. 

MESSIAS on tulossa. On Kokous, joka tulee tapahtumaan Kisumussa. Joten kaikille niille vieraille, jotka ovat tulleet; paljon vieraita, paljon Pastoreita on jo tullut muista kansakunnista. Olette tervetulleita Keniaan, Herätyksen maahan, jossa HERRA on päättänyt lanseerata Lopunajan Herätyksen ja ohjeistuksen, ohjeistuksen antamisen, Sanoman antamisen, koskien MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta. Hän on päättänyt lanseerata sen tästä paikasta käsin, lanseerausalustalta, josta kaikki kansakunnat tulevat ravituiksi ja valmistautuvat ja vastaanottavat neuvonantoa JUMALAN KAIKKIVALTIAAN itsensä Valtaistuimelta. MESSIAS on tulossa. 

Te, jotka matkustatte, matkustakaa turvallisesti. Hidastakaa vauhtia. Varmistakaa, että hidastatte vauhtia tänä juhla-aikana. Ja tiedän, että Vanhempi Arkkipiispa ja muut tulevat soittamaan livenä radioon uudestaan ohjeiden kanssa. Mutta tällä kertaa on paljon liikennettä, paljon busseja ja nopeavauhtisia busseja ja ajoneuvoja. Autot ovat täynnä ihmisiä perheinensä menossa tapaamaan rakkaitaan kylien koteihinsa. Joten pyydän, on monia tien käyttäjiä, pyydän anoen, hidastakaa vauhtia, liikkukaa vain normaalilla vauhdilla. Olen iloinen kuullessani, että tiet ovat todella ruuhkautuneina suurilla ruuhkilla, tukossa. Joten nopeus on hitaampi. Se todella parantaa turvallisuutta. Mutta siellä missä ei ole ollenkaan liikennettä ja kiirehditte, pyydän anoen, että laitatte sellaisen pois ja ajattelette suurempaa hyvää, HERRAN Kirkkautta. Älkää koskeko siihen! 

HERRA Siunatkoon teitä. HERRA koskettakoon sydäntänne. HERRA Vierailkoon luonanne Kisumussa. Kiitos hyvin paljon. JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Aamen.

19.12.2019 Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia