19.11.2021 PROFETIA MENENGAI 4, SUPER MEGA LOISTELIAASTA HERÄTYS- JA PARANTUMISKOKOUKSESTA - HERRA TULEE PARANTAMAAN SAIRAITA JOUKOITTAIN RYKELMINÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JAHVE on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA JAHVE on Puhunut kanssani Menengai 4 Kokouksesta, joka on  tulossa, Menengai 4 Kokouksesta, joka on tulossa pian. HERRA vei minut tuohon Kokoukseen. Se on todella historiallinen Kokous, suurin Kokous koskaan, suurin, suurin yksittäinen Kokous koskaan. Sitten HERRA JAHVE, Hän näytti minulle ylhäältä käsin, ylhäältä taivaalta käsin Parantumiskokouksen, sen hetken, kun HERRA viimein tuo Hänen Kaksi Profeettaansa sinne sisälle ja he astuvat sisälle Kokoukseen. Se on uskomaton hetki. Se on kaikista uskomattomin hetki. 

Ajattelette, että ylöstempaus voi jopa tapahtua siellä, minä hetkenä tahansa. Se hetki, kun HERRA; Hän näytti minulle sen hetken, kun Hän tuo Hänen Kaksi Profeettaansa Kokoukseen. HERRA ISÄ JUMALA kirjaimellisesti kävelee heidän kanssaan, ja kaikki räjähtää, Parantumiskokous, se on uskomaton, jollaista ei ole koskaan ennen nähty koko seurakunnan historiassa. Ylhäältä käsin Hän pystyi näyttämään minulle, Hän näytti minulle parantumisen: "Katso, tuolla, parantuminen!" Paljon rampoja on alkanut kävelemään tuolla. Myös tällä puolella. Rykelmiä rykelmiä rykelmiä rykelmiä rykelmiä rykelmiä, kaikkialla eri kulmissa. Rampa tällä puolella, rampa tällä puolella! Ryhmä tällä puolella, ryhmä tällä puolella! Kolme rampaa täällä! Neljä rampaa! Rampojen joukko tuolla! Se oli täysin uskomatonta, aivan käsittämätöntä. 

Tämä on siis suuri rakkauden luonteenlaatu. JEESUKSEN Veri virtaa yhä. JEESUKSEN Veri tulee virtaamaan Menengailla, Menengai 4:ssä, ja se tapa, jolla HERRA on alkanut Puhua, tiedättehän, että yli kahteen vuoteen nyt HERRA ei ole tuonut Hänen Palvelijoitaan Parantumiskokoukseen, Mega, Grand Mega Herätyskokoukseen. On siis Vierailu, joka tulee tapahtumaan. Aivan kuten voitte kuvitella, HERRA tulee pian näyttämään minulle sen Vierailun. Pelkään jopa, että ISÄ JUMALA ITSE tulee laskeutumaan PILVESSÄÄN tuohon Kokoukseen. 

Tämä on siis todella valtavaa aikaa, mutta ylhäältä käsin, Hän näytti minulle ne rykelmät ja ryhmät, nyt rykelmä, rykelmä, aivan käsittämätön parantuminen, tuolla parantuminen, tuolla parantuminen, tuolla parantuminen, tuolla parantuminen! Rampa tuolla, rampa tuolla! Se oli uskomattomalla tavalla kontrolloimatonta. Tämä tulee siis olemaan ennätyksiä rikkova, joten he, joilla on korvat, tehköön parannuksen ja olkoon pyhät. HERRA tekee kaiken tämän, jotta voitte tehdä parannuksen ja olla pyhät ja valita JEESUKSEN, olla aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä. MESSIAS on tulossa. Kiitos. 

(19.11.2021 Profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia