18.8.2020 PROFETIA MAANJÄRISTYKSESTÄ, JOKA ON TULOSSA MAAILMAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA ELOHIM on Puhunut kanssani, Israelin Väkevä Väkevä JUMALA. Hän on Puhunut kanssani tänään, siunatut ihmiset. HERRA on Puhunut kanssani maanjäristyksestä, joka on tulossa maailmaan. On maanjäristys, joka on tulossa maailmaan. Uudestaan, on maanjäristys, josta HERRA on Puhunut kanssani, joka on tulossa maailmaan. Tuossa unessa HERRA pyysi minua astumaan Hänen eteensä ja nostamaan vasemman profeetallisen sormeni ja julistamaan tuon maanjäristyksen. Tein tarkalleen niin ja sitten HERRA Sanoi, että katso nyt, kielesi Sanat!

Sitten näin valtavan maanjäristyksen iskevän maailmaan. Näen ihmisten juoksevan. On kaksi rakennusta. Näen ihmisten juoksevan ulos ensimmäisestä rakennuksesta. He yrittävät poistaa sieltä asioita, pelastaa ihmisiä ja asioita tuosta rakennuksesta. Rakennus on romahtamaisillaan heidän päällensä. Huusin ja sanoin ei! Lähtekää pois sieltä! Juoskaa pois sieltä! Rakennus tulee romahtamaan yllenne, joten siellä oli juoksemista.

Uudestaan, hyvin hyvin vakava maanjäristys on tulossa iskemään maailmaan kieleni Sanojen mukaisesti. Näin, kuinka rakennukset romahtivat ja seinät kaatuivat. Siellä oli ihmisiä, jotka juoksivat pelastamaan muita ihmisiä ja asioita. Seinät kaatuivat ja huusin heille: ”Lähtekää pois sieltä! Juoskaa tälle puolen! Unohtakaa tuo ja juoskaa tätä tietä! Tulette kuolemaan!”

Joten he juoksivat kohti seuraavaa rakennusta. Toisessa rakennuksessa oli myös hyvin suurta tärinää, joten ihmiset juoksivat ulos rakennuksesta. He päättivät kävellä avoimelle kentälle. Kuulin heidän sanovan: ”Ollaan yhdessä, olkaamme yhdessä, olkaamme yhdessä!” Se oli niin paha. ”Ollaan yhdessä.” Se oli avoin maa-alue, mutta he sanoivat: ”Olkaamme yhdessä! Ei hajaannuta. Ollaan kaikki täällä avoimella kentällä yhdessä!” He huusivat: ”Ollaan kaikki yhdessä! Tulkaa kaikki tälle puolen! Ollaan kaikki yhdessä!” Hyvin vakava maanjäristys iski maailmaan välittömästi, kun julistin tuon maanjäristyksen profeetallisella kielelläni.

Kun katsoin toiseen ääripäähän, näin toisen Profeetan. Hän käveli pois, kun maanjäristys iski maailmaan. Näin toisen Profeetan, toisen kopion tästä Profeetasta kävelevän pois maanjäristyksen jälkeen. Hän meni ohi tällä tavoin ja nuo Kaksi näkivät toinen toisensa silmästä silmään ja sitten Hän käveli pois. Hän meni ohi ja oli melko väsynyt ja sitten Hän käveli pois. Hän ei ollut kovin väsynyt, mutta pystyit näkemään, että Hän oli tehnyt töitä. Näen valtavan suuren maanjäristyksen tulevan maailmaan, sanoo HERRA. HERRA pyytää parannuksentekoa, sillä jos luette Matteus 24, jos luet Matteus 24:7, Hän Sanoo seuraavaa:

”Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.”

HERRA pyytää siis parannuksentekoa. MESSIAS on Tulossa. Uudestaan, tänään annan profetian. Tänään annan tämän profetian. Tänään tiistaina annan tämän valtavan profetian massiivisesta maanjäristyksestä, joka on tulossa maailmaan. Tänään on 18.8.2020. Julistan maailman kansakunnille, että on suuri maanjäristys, joka on tulossa vierailemaan maailmassa. HERRA on jo asettanut minut sinne ja käskenyt minua astumaan esille, nostamaan vasemman profeetallisen sormeni ja iskemään maailmaa maanjäristyksellä.

Kun tein näin unessa, niin tuli valtavan suuri maanjäristys. Näen kaksi rakennusta. Yhdessä rakennuksessa ihmisillä on vaikeuksia siellä ovella. En tiedä oliko se rakennus kokonainen. Näytti siltä, että se oli maanjäristyksen repimä, joten he yrittivät vetää joitakin asioita pois sieltä, yrittäen vetää joitakin tavaroita ja ihmisiä pois sieltä rakennuksesta, jotka olivat siellä sisällä, yrittäen pelastaa heidät.

Näin, että tuo rakennus oli romahtamaisillaan ja huusin: ”Lähtekää pois sieltä! Tulette kuolemaan! Rakennus tulee romahtamaan!” Joten he juoksivat seuraavaa rakennusta kohden, joka oli vasemmalla puolella. Kun he tulivat tältä puolen, niin ihmiset sieltä toiselta rakennukselta myös tulivat ulos ja sitten huomasin, että kaikki ihmiset olivat tulleet ulos kaikista rakennuksista. He olivat juosseet ulos ja nyt he kävelivät avoimella kentällä sanoen: ”Ollaan yhdessä! Ollaan yhdessä! Älkää hajaantuko! Te kuolette! Ollaan vain tällä kentällä yhdessä! Jos jotakin tapahtuu, niin olemme tietoisia siitä mitä on tapahtunut kullekin.” He huusivat, oli ahdistus ja tilanne päällä siellä.

Siunatut ihmisen, MESSIAS on Tulossa. Näin sen toisen Profeetan kävelevän edestäni ohitse. Kun saimme katsekontaktin, hän oli väsynyt ja hikoili. Tämän jälkeen hän käveli pois. Nämä ovat mysteerisiä aikoja, joita elämme, hirvittäviä aikoja, joita elämme. MESSIAS, KUNINGAS on Tulossa. He, joilla on korvat, pyydän, tehkää parannus ja olkaa pyhät. Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS MESSIAS. Pyydän, tehkää niin. Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS MESSIAS. Hän on HERRA. Hän on kaikkien ihmisten Pelastaja. Taivaan Valtakunta on lähellä. JUMALAN Valtakunta on lähellä, siunatut ihmiset.

Tämä on Hänen Ääni, joka luvattiin Raamatussa, joka tulisi ennallistamaan kaikki asiat ja HERRA JEESUS Sanoi, että Hän tulee, kyllä Hän tulee ennallistamaan kaikki asiat ennen HERRAN suurta ja kauhistuttavaa Päivää. Tämä on siis hyvä mahdollisuus ihmisten tehdä parannus ja vastaanottaa JEESUS, uskoa evankeliumi, vastaanottaa KRISTUS ja valita pyhyys pelastuksessa, valita vanhurskaus ja olla oikeamielinen. Olen nähnyt, kuinka seurakunta otetaan ylös ylöstempauksessa. Olen nähnyt seurakunnan sisäänpääsyn JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan.

Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen ottamaan uskollisen seurakunnan. Näin, että tuolla seurakunnalla oli vaate, joka oli loisteliaan kirkas. Yhtäkkiä näin seurakunnan palvovan JUMALAN Valtaistuimen edessä sisällä Taivaassa. Siunatut ihmiset, olen nähnyt Taivaan loisteliaat Portaat. Olen nähnyt JUMALAN Pilven tulevan. Noin kolme päivää sitten Hän näytti minulle JUMALAN Pilven tulevan. Viime kerralla, kun tuo JUMALAN Pilvi tuli, niin näette, että maailma ei ole ollut enää entisensä.

Kun kutsuin JAHVEN vierailemaan luonani Kisumussa, vakuuttaakseni teille, että nämä Kaksi Profeettaa ovat Ilmestyskirjan Profeettoja, He, jotka tulevat sulkemaan Danielin seitsemännenkymmenennen viikon. He valmistavat seurakunnan ja sitten menevät sulkemaan Danielin seitsemännenkymmenennen viikon ihmishistorialle. Kun Hän tuli Kisumuun, niin näette mitä tapahtui. Nyt he sanovat, että jopa lentokoneissa ihmiset saavat tartuntoja. Ihmiset tartuttavat toinen toisiaan. On suuri raportti, joka on tullut esille.

Näette koulut, kun ne avataan, Pohjois-Karoliinassa Chapel Hill yliopisto, näette, että ensimmäisenä päivänä 130 oli saanut tartunnan. Näette, että myös Kaliforniassa toinen koulu avattiin ja jälleen monet oppilaat ja työntekijät olivat saaneet tartunnan. Tämä on hyvin peljättävää aikaa. He sanovat, että 50/100 on saanut tartunnan uudestaan, halki Yhdysvaltojen. Se on pahempi muualla, halki Afrikan ja joka puolella. Nämä ovat hirvittäviä päiviä, todella todella.

Jos rakastatte ikuisuuttanne Taivaassa, niin nämä ovat päiviä testata itseään. Näiden asioiden olisi tullut herättää teidät seuraamaan JEESUSTA vanhurskaammalla ja pyhemmällä tavalla. Olen nähnyt Taivaan loisteliaiden Portaiden laskettavan alas. Olen nähnyt JUMALAN Pilven jälleen kolme päivää sitten. Kun kaksi päivää sitä ennen Hän Puhui kanssani Pilvestä, joka tulee, kun lopullinen temppeli ennalleen asetetaan Israelissa.

Kun viimein tapahtumien lopussa, kun lopulta Ahdistuksen ajan temppeli, iljetys, on puhdistettu, ja sitten lopullinen temppeli on ennalleen asetettu ja Pilvi. Hän näytti minulle Pilven, joka on tullut alas. Joten kaksi päivää sitä ennen Hän Puhui minulle tästä, että minun tulee tulla luoksenne ja painottaa tätä yhdessä Juudan Valtakunnan kanssa, jonka HERRA käytti minua kaivamaan esiin Israelissa, Jerusalemissa. Tuon Valtakunnan päämajan.

Hän saarnasi minulle, Hän Puhui kanssani ääneen kuultavalla Äänellä kaksi päivää sitä ennen. Sitten kolme päivää tästä, se on nyt viisi päivää ennen sitä, jolloin Hän Puhui kanssani Pilvestä ja temppelin lopullisesta ennalleen asettamisesta, temppelin lopullisesta ennalleen asettamisesta, jonka oli kuulunut olla Ahdistuksen ajan temppeli. Lopulta, kun iljetys puhdistetaan pois ja myös Juudan Valtakunnan esiin kaivamisesta. Sitten nyt kolme päivää sitten tästä päivästä, silloin näen Kirkkauden Pilven tulevan alas, ja tällä kertaa Hän koskettaa maaperää, aivan kuten Hän teki Israelissa.

Joten nämä ovat todella todella valtavia aikoja! HERRA näyttää teille kansakunnat jo, miltä Ahdistuksen aika näyttää. Voitte nähdä sen suuren raportin, joka lähetetään tuoreimmissa uutisissanne CNN:lla ja kaikissa globaaleissa uutisissa, Euro News:illa, sanoen, että ihmiset saavat tartunnan lentokoneissa todella shokeeraavalla tavalla. Lentokoneissa. Tämä on siis todella vaikeaa aikaa. Koulut eivät voi avautua. Kun ne avautuvat tällä tavoin, niin ensimmäisenä päivänä; luulen, että yksi koulu avautui Israelissa ja sitten en tiedä, kuinka monta sai tartunnan, se oli todella ennätysmäärä. Ja monissa muissa paikoissa. Yliopistot ovat suljettuina.

MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa! Pyydän, tehkää parannus. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät, olkaa vanhurskaat. Vain nyt te voitte valmistautua. Astukaa ulos tämän maailman asioiden harhasta, tämän maailman elämästä, asioista tässä ja nyt. Valmistaudutaan MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Muistakaa, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Kiitos. Kiitos todella. Todah.

OSA 2:

Uudestaan, siunatut ihmiset, tänä tiistaina 18. elokuuta vuonna 2020, tänä hetkenä, noin klo 20 illalla, 24 minuuttia yli 20 illalla Itä-Afrikan aikaan, uudestaan toistan: Olen nähnyt massiivisen maanjäristyksen tulevan. Olen nähnyt maanjäristyksen tulevan iskemään maailmaan. Näen kaksi rakennusta, näen monia rakennuksia, mutta HERRA kiinnittää huomioni kahteen rakennukseen. Ihmiset juoksevat ulos yhdestä rakennuksesta. Se oli romahtamaisillaan. Luulen, että he yrittivät pelastaa joitakin ihmisiä siellä sisällä. Sitten on toinen rakennus. Sitten näen massiivisen evakuoinnin, ihmiset tulevat ulos rakennuksista. He sanovat, ollaan avoimessa tilassa ja ollaan yhdessä.

En tiedä tarkalleen, missä tuo maanjäristys tulee tapahtumaan, mutta Kenia, olkaa hyvin varovaisia. Se näyttää minulle, että se olisi Kenia. Se voi tapahtua, missä vain maan kamaralla tuon julistuksen jälkeen, jonka tein. Mutta pelkäsin myös, että ehkä Kenian tulee olla varovainen, aivan kuin se olisi tapahtunut Keniassa. Joten on tarve, jopa juhliessanne JUMALAN Tekoja, varmistakaa vain, että joka kerta noudatatte pientä parannuksentekoa ennen kuin menette nukkumaan, teette vain parannusta, kun heräätte, teette parannusta, tiedättehän. Kuka tietää, HERRA voi leppyä.

En tarvitse minkään profetian täyttyvän, joka tulee kieleltäni, jotta tämä sukupolvi tietäisi, että nämä ovat Taivaan Kaksi mega Profeettaa. Taivas on todistanut puolestani ja ISÄ JUMALA itse on laskeutunut tummassa paksussa Pilvessä, peljättävässä Pilvessä, Hänen Kirkkautensa muinaisessa Pilvessä Hänen Valtaistuimeltaan ja todistanut hänen puolestaan, joka Puhuu kanssanne, omasta puolestani ja sen toisen Profeetan puolesta. Joten en tarvitse minkään profetian täyttyvän. Katsokaa kieleni Sanoja, kuinka kieleni on rampauttanut maailman koronaviruksen kanssa. Katsokaa kieleni Sanoja, koskien globaalia talouden romahtamista, joka rakentuu nyt. Joten en tarvitse minkään profetian täyttyvän, jotta kukaan tietäisi, että tämä on HERRAN Suukappale, HERRAN Suu.

Sen tähden joskus, jos teette parannuksen ja HERRA leppyy, niin se palvelee parempaa asiaa; Herätystä. Se palvelee parempaa asiaa; Herätystä. Sen sijaan, että HERRA tulee ja murskaa teidät, sillä tavoin kun Hän lähetti minut murskaamaan Haitin, murskaamaan Chilen, murskaamaan Nepalin. Emme näyttäneet teille kaikkea. On joitakin kaupunkeja Haitissa, jotka täysin alennettiin maan tasalla. Ehkä huomenna meillä on mahdollisuus tehdä se. Emme näyttäneet teille Port Au Princeä. Joten olkaa todella varovaisia hänen kanssaan, joka Puhuu kanssanne. MESSIAS on tulossa. Nämä ovat MESSIAAN Edelläkävijöitä.

JUMALA ei välitä ihmismielipiteistä, Hän ei välitä modernismista tai teologiasta, tai siitä, jos joku ei ymmärrä. JUMALA lakkasi välittämästä, sillä JUMALAN Valtakunta kärsi väkivaltaa, ja nyt nämä Kenraalit ovat tulleet ottamaan sen väkisin HERRALLE. MESSIAS on tulossa. Kenia, olkaa varovaisia, sillä on aivan kuin näkisin tuon maanjäristyksen tapahtuvan Keniassa. Mutta uudestaan, sanoin, että en tarvitse, että mikään profetia täyttyy kieleni Sanoista, jotta tämä sukupolvi, tämä maailma, maailmankaikkeus tietäisi, että nämä ovat ne Kaksi Mega Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11.

Miksi? Sillä JUMALA on jo todistanut puolestani. Olen jo käskenyt Taivaan avautuvan Lima Perussa, aavikolla, ja Sanastani, julistaen sen Italiasta käsin ja Keniasta täältä melkein 15 kertaa, ja ISÄ JUMALA totteli Sanojani välittömästi ja toi alas Sateen Lima Perussa. Ehkä, jos meillä on aikaa, esittelemme sen huomenna. Tuo on toistettu Kakamegassa, Njorossa, Eldama Ravinessa, jonka julistin Torontosta Kanadasta käsin, Kisiissä, Lagosissa Nigeriassa. En tiedä, mitä he tekevät nyt tuon Vierailun kanssa Lagosissa. Toiset käyttävät nyt Vierailuaan valmistautumaan, sisään pääsyä varten. Sillä voitte huomata, että edes Missiot tai suuret Konferenssit eivät tule olemaan mahdollisia.

Mutta sanon, että en tarvitse, että mikään profetia täyttyy, Kenia, jotta kukaan tietäisi. JUMALA Itse on tullut todistamaan, JUMALAN PYHÄ HENKI itse ruumiillisessa muodossa on tullut alas ja laskeutunut pääni päälle ja asettunut pääni päälle. Tämä tapahtui vain Herallemme ja Pelastajallemme JEESUKSELLE KRISTUKSELLE. JUMALA on osoittanut päähäni Kirkkautta Taivaasta, aivan kuin pääni olisi HERRAN Liitonarkki Taivaan sisällä. Hän on jakanut tuon Kirkkauden, loisteet kahtia, joten voitte nähdä Profeetan hengellisessä ruumiissa myös kulkevan ohitse. En siis tarvitse kieleni Sanojen täyttyvän.

Joten jos Kenia voi tehdä parannuksen ja HERRA leppyy, silloin se palvelee jalompaa asiaa, Herätystä. Sen sijaan, että murskaan teidät, sillä tavoin, kuin murskasin Haitin, Chilen, Nepalin, Sichuan Kiinan. HERRA ei näytä välittävän nyt enää teologeista, akateemikoista, ja kenestä vain sellaisesta. Tiedän, että Vanhempi Piispa Joan tulee johtamaan todella voimallisen ohjelman nyt, aivan kuten hän teki viime kerralla siitä, kuinka teologit johtivat teidät harhaan. He eivät koskaan valmistaneet teitä näitä Profeettoja varten. He sanoivat, ei älkää huolehtiko, Tuomiot tulevat vasta MESSIAAN tulemuksen jälkeen Suuressa Ahdistuksen ajassa, siellä sisällä.

Mutta muistakaa, että he unohtivat yhden asian, että HERRA on KAIKKIVALTIAS, Hän voi tehdä Palvelijoidensa kanssa, mitä Hän haluaa. Hänen ei tarvitse konsultoida ketään. Hänen ei tarvitse. Hän ei tule tekemään sitä. Hän on HERRA. JUMALA, joka on tuonpuoleinen, sanelee, että Hän on itsenäinen. Hänen ei tarvitse tulla pelkkien kuolevaisten luo ja kysyä, ooh, pastori, teologi, onko se ok, että teen tämän ennen Ahdistuksen aikaa? Hänen ei tarvitse! He valehtelivat teille. MESSIAS on tulossa.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 18.8.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia