18.6.2019 HERRAN SANOMA TAIVAASTA (Osa 3)

Ja se ei ole ollut kovin helppoa. Monet heistä eivät edes kuulleet julistusta MESSIAAN loisteliaan kirkkaasta tulemuksesta, joten he ehkä elivät elämänsä hyvin rennolla tavalla, eivätkä ylläpitäneet vanhurskautta ja pyhyyttä. Mutta katsokaa nyt, tämä sukupolvi on ollut etuoikeutettu näkemään ISÄ JUMALAN mahtavia Vierailuja, näkemään Taivaan palvelemisen ja saarnaamisen, joka tapahtuu täällä. ISÄ JUMALA itse palvelee ja saarnaa seurakunnalle, vierailee seurakunnassa, vierailee HERRAN huoneessa. Ja jopa esitellen Taivaan, esitellen Uuden Jerusalemin, Uuden Jerusalemin kaupungin. Uuden Jerusalemin, JUMALAN Jerusalemin.
 
Ja halusin mainita hieman siitä Uuden Jerusalemin kaupungista, voidakseni rohkaista kristittyjä halki eri aikavyöhykkeiden, eri pallonpuoliskojen, läntisellä pallonpuoliskolla ja kaikkialla maailmassa. Ja jopa Keniassa, he, jotka ovat valveilla, voivat kuunnella. On ihmeellistä, että HERRA on nyt näyttänyt minulle toistuvasti tämän kaupungin. Hän on Puhunut Taivaasta. Ja me kaikki tiedämme, että Uusi Jerusalem on paikka, jonne kaikki ihmiset, jotka ovat uudestisyntyneet, pyrkivät pääsemään sisälle. Uusi Jerusalem on vanhurskaiden koti. Ja joskus Raamatussa sitä kutsutaan pyhäksi kaupungiksi, JUMALAN kaupungiksi, sitä kutsutaan myös Taivaalliseksi Jerusalemiksi tai JUMALAN telttamajaksi. Ja tämä on vanhurskaiden koti.
 
Ja HERRA käyttää tätä rohkaisemaan kaikkia kristittyjä tänä hetkenä pyrkimään vanhurskauteen, antamaan heidän tietää, että on hyvitys, korvaus. Tämä on rohkaisu, että mikä tahansa koettelemus, vaino, hylkääminen se onkaan, mitä tämän päivän kristityt läpikäyvät. Ehkä sen tähden, että pyrit pyhyyteen. Olet ollut monissa haastatteluissa ja he ovat yksinkertaisesti kieltäytyneet ottamasta sinua vakaumuksesi tähden, vanhurskauden tähden, uskosi tähden, uskonnon tähden. Mutta Hän Sanoo, että tämä on rohkaisu kaikille kristityille, että kun Hän on näyttänyt minulle tuon kaupungin ja laittanut minut julistamaan halki kansakuntien, niin tämä on siunattu toivo. Hän kertoo heille, että katsokaa, maaliviiva on lähellä. Ja se korvaus, se palkinto, tulee olemaan paljon suurempi kuin ne koetukset, koettelemukset, niin sanotusti, ne vainot, joita olet läpikäynyt. Nyt, Raamattu sanoo esimerkiksi Hepr. 11:10, Hän Sanoo:
 
"sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala."
 
Ja tämä jälleen viittaa vieläkin Uuden Jerusalemin kaupunkiin, niiden siunattujen, pyhien kristittyjen tulevaan kotiin, heidän, joiden näin kipuavan ylös, kun HERRA Puhui minulle ja näytti minulle, kuinka seurakunta otettiin ylös Taivaaseen. Heidän, joiden näin menevän ylös, menevän sisälle Taivaaseen. Joten tämä on todella voimallinen rohkaisu seurakunnalle. Hän Sanoo, uudestaan, Hepr. 11:10, Hän Sanoo:
 
"sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala."
 
Tämä on ikuinen kaupunki, täydellinen kaupunki. Tuossa kaupungissa tulee olemaan JUMALAN täydellinen laki. Se tulee olemaan täydellinen kaupunki, jossa on täydellinen hallitus. Siellä ei tule olemaan ollenkaan kuolemaa, ei tuskaa, ei pelkoa. Ja Gal. 4:26, sanoo:
 
"Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme."
 
Ja toisissa Sananpaikoissa Hän viittaa siihen samaan kaupunkiin, Hepr. 12:22-24, Hän Sanoo:
 
"vaan te olette käyneet Siionin vuoren tykö ja elävän Jumalan kaupungin, taivaallisen Jerusalemin tykö, ja kymmenien tuhansien enkelien tykö (juhlakokouksessa),"
 
Mikä tarkoittaa, että se tulee olemaan uskomaton palvonnan kokoontuminen. 
 
"ja kymmenien tuhansien enkelien tykö (juhlakokouksessa), taivaissa kirjoitettujen esikoisten juhlajoukon ja seurakunnan tykö,"
 
Taivaissa kirjoitettujen esikoisten juhlajoukon tykö.
 
"ja tuomarin tykö, joka on kaikkien Jumala, ja täydellisiksi tulleitten vanhurskasten henkien tykö"
 
Joten tämä on todella voimallista, sillä Hän Sanoo tässä monia asioita liittyen tuohon kaupunkiin. Hän Sanoo, että joskus tuohon kaupunkiin viitataan JUMALAN Siinain vuorena, elävän JUMALAN kaupunkina, taivaallisena Jerusalemina. Ja Hän Sanoo, että yksi asia liittyen niihin kansalaisiin, yhteisöön siellä, on että te tulette olemaan osa tätä lukematonta määrää enkeleitä, jotka palvovat HERRAA todella jylisevässä kokoontumisessa, juhlassa, loppumattomassa juhlassa, joka tapahtuu tuossa Uuden Jerusalemin kaupungissa. Ja sen tähden HERRA käyttää tätä nyt katkaisemaan ihmisten sydämet, kristittyjen sydämet kaikesta, mikä voi estää heitä, saada heidät luopumaan, maailmallisesta, joka voi estää heitä näkemästä tuota Kaupunkia. Uudestaan, Hepr. 13:14, Hän Sanoo:    
 
"sillä ei meillä ole täällä pysyväistä kaupunkia,"
 
Tarkoittaen, että täällä maailmassa, mitä tahansa sinulla onkin tässä maailmassa, se on väliaikaista. Se on katoavaista, se on kuolevaista.  
 
"sillä ei meillä ole täällä pysyväistä kaupunkia, vaan tulevaista (kaupunkia) me etsimme."
 
Joten uudestaan, Hän vieläkin rohkaisee teitä, kaikkia uskovia, kun me vieläkin ylistämme tätä todella erityistä laulua, jota te soitatte. Ja pyydän teitä soittamaan sen kymmenen kertaa, jotta voisimme palvoa JEHOVAA, elävää JUMALAA, Israelin Väkevää JUMALAA, JEHOVA JAHVEA, Lähettäjäämme. Mutta näette, että Hän Sanoo, Hän rohkaisee tässä, että maalliset asiat, asiat maailmassa, ovat todella väliaikaisia, mutta tuo kaupunki, Uusi Jerusalem, tulee olemaan ikuinen kaupunki. Ja te tulette palvomaan enkelien kanssa. Eikä tule olemaan enää surua, ei enää kuolemaa, ei enää syntiä, ei tule olemaan enää pelkoa, ei enää kauhua. Ja katsoessanne Ilm. 21, Hän Puhuu vieläkin tuosta kaupungista suuremmassa pituudessa.
 
Joten Hän Sanoo, että tuossa kaupungissa, siihen mennessä nyt, kun kristityt, te siunatut, jotka olette kuulolla kuunnellen minua, kuunnellen tätä ohjeistusta, tätä käskyä pyhyydestä, vanhurskauteen pyrkimisestä, siihen mennessä, kun te astutte tuohon kaupunkiin, teidät on todella koottu seurakuntana ylöstempaukseen, teidät on otettu ylös ylöstempauksessa. Ja Raamatun jae Sanoo, uudestaan, luen 1. Tess. 4:15-17:
 
"Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen"
 
Ja kaiken sen kuuluessa. Ja sitten Hän Sanoo, sen jälkeen KRISTUKSESSA kuolleet otetaan ensin ylös, ja sitten meidät, jotka olemme elossa, tullaan muuttamaan. Joten tämä Jerusalemin kaupunki, kun astut sisälle siihen kaupunkiin, silloin ylöstempaus on tapahtunut. Ja sen tähden, tämä tarjoaa todella sopivan hetken kenelle vain ja kaikille, jotka ovat kristittyjä, valmistautua. Sillä sitä ei ole vielä tapahtunut, ylöstempausta ei ole tapahtunut. Vain jotta voisitte tietää, että tuona hetkenä, jolloin ylöstempaus on jo tapahtunut, ja kun olet siellä, Ahdistuksen aika on silloin mennyt ohitse. Sen jälkeen Harmageddonin sota on mennyt ohitse.
 
Ja te olette turvassa, te olette Taivaan turvassa, poissa kaikesta tästä, jota tässä kuvaillaan, Ahdistuksen ajasta, Suuresta ahdistuksesta. Harmageddonin sota on jo sodittu ja voitettu HERRAN JEESUKSEN KRISTUKSEN toimesta. Saatana on silloin kahlittu tuhanneksi vuodeksi KRISTUKSEN hallintakauden aikana maailmassa, rauhan hallintakauden aikana. Mutta näette Ilm. 20:19-20. Ja sitten Hän Sanoo, että tuona aikana loisteliaan kirkas temppeli on silloin perustettu Jerusalemiin, ja viimeinen kapina on silloin murskattu ja saatana on silloin rangaistu, tuomittu, on silloin saanut oikeutetun rangaistuksensa, ikuisuuden tulijärvessä, jonka näette Ilm. 20- Luen jakeesta 7 eteenpäin. Ilm. 20, Hän Sanoo: 
 
"Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan, ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan,"
 
Ja sitten näette tuon sodan tapahtuvan. Tuo hirvittävä sota tapahtuu nyt. Googin ja Maagogin sota. Mutta sitten siinä lopussa hän on nyt murskattu. Vihollinen on täysin murskattu ja voitettu. Te näette sen.      
 
"kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka."
 
Jakeessa 9, Hän Sanoo:
 
"Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin"
 
Juuri nyt voitte nähdä todella selvästi, että tulee olemaan todella tärkeä liittouma varmasti Iranin ja Venäjän välillä, ja niin edelleen. Ja voitte melkein nähdä sen muodostelman, joka tapahtuu tänä hetkenä. Ja Hän Sanoo:
 
"ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät. Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti."
 
Tämä on todella voimallista, siunatut ihmiset. Hän lupaa, Hän lupaa tässä todella selvästi, että siihen mennessä, kun nautitte nyt ikuisuuttanne Uuden Jerusalemin kaupungissa, silloin kaikki tämä on tapahtunut. Saatana on silloin voitettu. Joten ei ole enää pelkoa. HERRA on silloin murskannut hänet. HERRA on silloin saavuttanut voiton. Ja ihmiskunta on silloin myös tuomittu. Tämä on siis todella voimallista aikaa kristittynä. Sillä Hän Sanoo, että se on paikka, missä vanhurskaat tulevat asumaan. Vanhurskaat tulevat asumaan siellä, ikuisessa kodissaan ja iankaikkisessa tilassaan, niissä vanhurskaissa, ikuisissa ruumiissa, kirkastetuissa ruumiissa, jotka teillä tulee olemaan.
 
Joten HERRA todella lupaa tälle sukupolvelle valtavan ihmeellisen rauhan; pyhän kaupungin, Uuden Jerusalemin laskeutuvan alas taivaasta JUMALAN tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu. Ja Hän Sanoo, että tämä kaupunki, Aabraham uskossaan odotti innolla tätä kaupunkia. Tämä tarkoittaa, että kaikki odottavat innolla tätä Uuden Jerusalemin kaupunkia.
 
"sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala."
 
Joten näette, että HERRA antoi Aabrahamille välähdyksen tästä kaupungista. Ja sen tähden Raamattu juhlii hänen uskoaan. Sillä hän valitsi silloin rakentaa teltan, elää maailmassa vierailijana, maanpakolaisena, ohikulkijana, matkustajana, ihmisenä, joka on läpikulkumatkalla. Sillä Hän tiesi, että Hän oli nähnyt jo välähdyksen tästä Uuden Jerusalemin kaupungista. Nyt katsokaa, HERRA on Puhunut myös minulle tästä kaupungista, ja näyttänyt nyt minulle tämän kaupungin, ja laittanut minut, pyytänyt minua tulemaan ja julistamaan sen teille, että olen jo nähnyt sen kauniin kaupungin, jota en voi kuvailla. Sen loisto, upeus, säteily, sen kalleus, sen varakkuus, sen mahtavuus, kauneus. En voi kuvailla tätä kaupunkia.
 
Ja Hän odottaa myös teiltä, että te pystytte nyt keskittymään tuohon tulevaan kaupunkiin, jonka suunnittelija ja rakentaja on HERRA. Ja ne voitot, te ette voi laskea niitä, ne ovat lukemattomat. Te ette voi listata niitä voittoja, kun te otatte ajan valmistautuaksenne tuota kaupunkia varten. Ja Hän Sanoo, että Aabraham, Iisak ja Jaakob, he kaikki valmistautuivat tuota kaupunkia varten. Ja sen tähden HERRA Sanoo, että uskossa, heidän uskonsa voimasta, kun he näkivät tämän, he ovat nyt valmistautuneet tuota kaupunkia varten. Hän pystyy käyttämään heidän nimiään - Aabrahamin JUMALA - sillä he valitsivat elää väliaikaista elämää täällä, he valitsivat olla olematta kiintyneitä. Jotta heillä ei olisi mitään tässä maailmassa, joka huonontaisi heitä, saattaisi heitä menettämään keskittymisensä, veisi heitä kiertotielle, tai kääntäisi heidät pois valmistautumasta tuota kaupunkia varten.
 
Joten muistattehan, kuinka Aabrahamilla oli kaikki nämä lupaukset, että JEESUS MESSIAS tulisi hänen kauttaan, että Israelin kansa tultaisiin luomaan, muodostamaan, perustamaan. Joten kun he saapuivat Luvattuun maahan, jopa nähdessään MESSIAAN ristiinnaulittuna, muistatte todella hyvin, että hän esittelee Iisakin. Kun hän nostaa veitsen ylös tällä tavoin, niin HERRAN Enkeli puhuu hänelle: Nyt tiedän, että pelkäät minua. Ja sitten hän näki HERRAN päivän. Hän näki, kuinka MESSIAS ristiinnaulittiin. Mutta hän vieläkin ymmärsi, että oli olemassa suurempi kaupunki, kuin se elämä, jota hän eli tässä maailmassa.
 
Joten HERRA todella korottaa ja rohkaisee tätä sukupolvea pyrkimään nyt vanhurskauteen ja pyhyyteen. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Joten kiitos hyvin paljon, että annoitte minulle mahdollisuuden hyvin kiireisessä ohjelmassanne tänä iltana. Mutta pyydän ystävällisesti, soittakaa minulle se laulu kymmenen kertaa, jotta me voimme palvoa HERRAA SEBAOTIA, JEHOVA ELOHIMIA. Kiitos ja Shalom.  
 
(Profeetta Dr. Owuor 18.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)