18.6.2018 TYRMISTYTTÄVÄ JUMALAN VIERAILU JULISTAEN, ETTÄ HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA KANTAA MYÖS JOHANNES KASTAJAN MERKKEJÄ - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään. Noin kello 12 HERRA kaatoi minut, kello 12 Itä-Afrikan aikaan täällä Keniassa. HERRA kaatoi minut noin klo 12 ja vaivuin uneen. Ja kun nukuin, silloin HERRA JEHOVA vei minut paikkaan. Hän näytti minulle sen paikan, missä olin ja siellä paikassa oli monia ihmisiä. Luulen, että he olivat istumassa. Näytti, että he olivat istumassa.

Sitten tuossa paikassa HERRA teki hyvin hyvin shokeeraavan asian. HERRA JEHOVA; HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, Hän teki hyvin shokeeraavan asian. Hän kirjoitti paperinpalalle Taivaassa, materiaalille, joka näytti paperinpalalta. Sitten se paperinpala tuli aina koko matkan Taivaasta saakka. Koko matkan. Se oli hyvin tyrmistyttävää, koko matkan hyvin kaukaa, universumin tuolta puolen.

Se tuli koko matkan, koko matkan Hänen Palvelijaansa kohden. Se laskeutui koko matkan, koko matkan, jättäen kaikki maailman kaupungit, kunnes se laskeutui käteeni ja otin sen. Aloin lukemaan sen Kirjeen sisältöä, mitä HERRA JEHOVA kirjoitti minulle. Sitten tämän jälkeen HERRAN Kirkkaus alkoi loistamaan minuun Taivaasta, suoraan Taivaasta loistaen ylleni.

Vasen profeetallinen käteni tuli superkirkkaaksi. Sitten HERRA Puhui Äänellään Taivaasta ja Hän sanoi: ”Sinussa on myös Johannes Kastajan merkit. Sinussa on myös Johannes Kastajan merkit.” Ja vasemmasta kädestäni tuli niin kirkas.

Muistan, kuinka kaaduin alas ja aloin itkemään katkerasti tämän valtavan HERRAN rakkauden tähden seurakuntaa kohtaan, että Hän voi lähettää Sanansaattajan, jolla on monia piirteitä, merkkejä, monia monia piirteitä yhdistettynä toisiinsa. Mooseksen, JUMALAN Miehen, Elian kaikista hirvittävimmän ja kuolettavimman Profeetan, Johannes Kastajan, ja nyt Danielin.

Tämä on valtavaa aikaa, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

Valmistakaa tie, Messias on tulossa

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)